Sååå bra!

Nu känns saker och ting bra. Jag är glad. Solen ger mig ny energi och det gör mig så glad, älskar att vara mitt pigga och påhittiga jag. Satt ute på gården och läste i en bok förut, handlar om hur det fuskas med statistik, intressant som fan faktiskt även om det kanske inte låter så. Gick sedan in och har ny fixat lite i vardagsrummet. Maria håller på och målar om i hallen nu. Grått och sen en knallrosa vägg. Blir nog coolt som fan! Så jävla nice med lite uppfräschning så här i vårtider :D. Håller på och städar mitt rum nu, sen får det nog bli lite vila. Har fan varit igång hela dagen idag typ (nej just det jag somnade ju en timme förut hehe), lär bli seg när jag sätter mig och tar det lugnt.

Jag ska fan hålla kvar det här humöret. Nästa gång jag söker jobb (ja för jag måste uppenbarligen fortsätta) så lär jag ju bli sänkt men ska försöka att inte låta det ta ner mig så. Det tyngande beror på mitt självförtroende och bara jag får upp det lite så blir allt så mkt enklare. Tidvis har jag bra självförtroende, det är bara det att det av någon anledning gärna hänger på en skör tråd liksom. Men ju mer man hittar på med vänner, socialiserar, sköter saker som ska skötas och inte skjuter upp samt orkar piffa till sig lite (ja, alltid lite yta ;)), så lyckas man nog hålla det uppe någorlunda. Förutsättningarna blir ju bättre iallafall hehe. Jag gillar ju faktiskt mig själv! Framförallt dagar där jag orkar med saker och kan tänka andra saker än mig själv. För det är ju faktiskt så, är man inte nöjd med sig själv så blir man mer egotrippad. Så funkar nog jag iallafall. När jag är uppåt så orkar jag engagera mig i andra mer :)

Min pojkvän kommer hit sen, i sin nya bil. Han har köpt en liten röd gullig bil sa han. Spännande! :)

Nu ska jag fortsätta fixa, hade nice. :) Bjussar på en bild på mig själv för ovanlighetens skull hehe. Jag vet att det är lite trisst med bara massa bilder på mig men jag är lite dålig på att använda min kamera så det får änna duga. Ska bli bättre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0