Onsdag

Tjenatjena. Orkade mig upp till skolan idag med ;). Slutade visst kl 10 så var bara där i 2 timmar. Mathias hade fått med sig den enda nyckeln vi har (jag har ju tappat min) så jag lallade omkring i stan tills han kunde åka med den till mig på sin rast. Detta resulterade i att jag kom hem med ett par jeans, ett par skor och en skinnjacka! :) Jihooo. (försöker att inte känna pengaångest). Har verkligen gått omkringt och känt mig sunkig senaste veckan med bara gamla grejer osv, dessutom är jag ju större nu än förr så mkt är för litet, så jag behövde fan handla lite. Behöver mera klääääder men det får bli senare. Eller ja, min garderob svämmar över, men jag shoppar så sällan så mkt av det är gammalt o fult. Skulle behöva massa nytt så jag har samvete att rensa ut ;) Rensade en del innan flytten men skulle vilja ha en helt ny garderob hehe.

Fick även hämta ut min telefon idag, gud vad skönt! Den såg plötsligt mer sliten ut än vad mindes men jag ska allt stå ut med den ett tag till :) Är väldigt sugen på en iphone, men när jag tappade linns blev jag ännu mer rädd för att skaffa en. Haha, har ju inte velat köpa en dyr tele av just den andledningen och nu tappade jag hennes bara jag höll i den lite, sjukt. Så nej, det verkar inte vara meningen att jag ska ha nåt annat än en billig sak :)

Inatt ska jag och mathias hämta jessica o julia på flygplatsen. Måste därför hålla mig vaken länge idag ;) Vi ska baka bullar jag och Mathias :). Funderar på att ta en liten powernap så jag orkar med hela dagen. Behöver verkligen plugga, men kanske kan ta en liten nap och sen börja med det. Skulle vilja städa massor också men kanske får vänta med det tills imorgon, när jag fått läst en del istället :) Tvättar åtminstone, det kanske räcker med duktigheten där?;)

Nä, nu ska jag prova mina nya grejjor, fixa tvätten sen då antagligen sova lite! Imorgon är jag ledig från skolan :D Ha det gött, Ciao

Trött tjej undrar

Vart tar all motivation vägen när det är meningen att man ska använda den?

Varför har jag skola från 8 till 15.45 imorgon när jag trodde jag hade sovmorgon och slutade tidigt?

Varför sitter jag kvar här när ögona är så torra att jag knappt kan kolla på skärmen?


Godmorgon tisdag

Gordmorgon kära ni. Jag ligger på soffan o dricker morgonte, fan va gött. Ska alldeles strax gå ut till vagnen, tänkte passa påa tt inte missa den idag, vilket jag gjorde varje gång jag åkte hemifrån igår, 3 ggr alltså. Hann i tid ändå, tur jag har snabba ben ;) Är Rätt sugen på att liga kvar här, men det går fort, bara tre timmar i skolan. Efter skolan sk ajag ju som sagt till majorna o flyttstäda! Ska även möta jossan så hon kan låna min lagbok..

Väckte mathias imorse när min klocka ringde å sa att hans alarm ringde. Hehe, då är man trött. Kunde inte för en sekund tro att jag skulle vara tvungen att gå upp ;) Nä, faaan, måste gå nuuu ju! Suck! Missa rsäkert vagnen ändå, jag är störd. CIao!


Hemma

Hemma från jobbet. Det var ganska kul att jobba. Innan var jag lite nervös för att gå dit eftersom jag inte kände någon, idag blev jag glad att se varenda en typ. Troligtvis för att jag tyckte det var så jobbigt i skolan imorse. Det är så intressant det där. Att den sociala förmågan är en färskvara är det ingen tvekan om. För varje hinder, blir det som känts jobbigt men som är lite lättare än hindret, mer och mer en barnlek. Jag får aldrig glömma utmana mig själv. Tillslut kanske jag blir den människa jag vill vara helt o hållet? Helt chill och orädd? Ibland är jag det, men det gäller som sagt att hålla det uppe. Inte vara på latsidan och vara bekväm. Göra saker som känns lite jobbiga, så blir resten så mkt roligare.

Börjar 8 imorgon så ska väl gå å lägga mig om inte en så jättelång stund. Vill bara sitta med mitt nya goda kaneloäpplete och mysa lite :) Mums fillibabba. Ska vara social med min pojkvän som kom hem från fotbollsmatch nu också. Skriver kanske imorgon igen, efter skola och flyttstäd ;) Ciao! Puss

Måndag

Tja. Var lite sugen på att skriva ett långt inlägg men tiden sprang visst iväg så det hinner jag inte.

Idag var första dagen i skolan. Först ville jag bara dö, hatade känslan av att sitta själv bland hundra personer, veta att vi har en hård kurs framför oss och nu med nya folk (plus såna jag känner igen). Stack hem på lunchen för å äta, sen hade vi gruppmöte å då kändes allt lite bättre. Min grupp verkar nice, mycket skönt! Så gick från skolan andra gången med mer energi, stack in i haga å köpte rökelse o gott te för att få till hemmakänslan här lite mer :)

Ikväll ska jag jobba, ska på nåt sätt bli skönt. Såklart hade det varit bättre om jag varit hemma o fixat och framför allt läst lite i kursböckerna, men tre timmar på jobbet känns nyttigt. Haha, har lite ångest för att jag inte jobbade något förra veckan så det kanske är därför det känns skönt. Eller jag vet inte. Är jobbigt att jobba kväll också, värsta stressen och jag kan inte allt så blir ju stressad bara av det hehe. Men men, tänk positivt tessan ;)

Näfan, hann inte långt alltså, måste sticka nu! Ha en fin kväll, hejdå :)


Söndag.

Imorgon börjar skolan. Jag har ingen energi. Klockan är redan halv nio, jag känner mig nyvaken. Mathias är duktig, han har rensat massa kantareller o är i sovrummet o tränar med skivstång o grejor. Jag bara ligger här. Helt lam. Har ätit nyttig mat idag. God som tusan. Omelett med sallad, men bönor o quinoa o sånt i. Ska äta nyttigt. Få massa energi.

Tog mig in till stan förut. Tänkte mig en mysig ensamshoppingtur. Hittade inget fint. Verkar vara tråkigt mode i höst. Blev stressad, gillar inte nordstan. En kille sa till mig att jag såg läskig ut. Suck på honom. Åkte till Mathias, vi åkte hem. Stack in på focus o köpte kavel för att vi skulle baka, blev inget av det. Antar att det är för att jag är lam. Ska duscha nu. Ta tag i mig. Tur att jag kom in till stan idag. Annars hade jag nog inte rört mig en millimeter. Skit. Imorgon börjar skolan. Jag vet inte när. Känner ingen att fråga. Jiihaa. Ha en fin kväll kära ni, jag är galet trött hehe. Ciao.


Rester av min klantighet...

mupp.

Lördag

Tja på er. Gud jag är så seg idag. Har inte rört mig längre än till soffan. Gick upp, åt frukost , la mig på soffan och somnade om här i två timmar. Gick sedan upp, tog en bulle, saft o te, satte på datorn och har sedan dess suttit här hehe. Ska klä på mig o fixa mig lite. SKulle kunna känna för o göra mig fin, men orkar liksom inte. Ska bara handla idag, sen hemn o chilla igen. Önskar jag hade varit lite tidigare ut idag, hade velat åkt in till stan men nu hinner jag liksom inte. Eller? Stänger väl fem tror jag så vet inte vad jag fudnerar över. Suck på mig. Ska dessutom handla snart. Åh.

På måndag börjar ju skolan, har kollat mitt schema o så och jag fattar naaada. Först trodde jag att jag skulle ha heldagar hela tiden men nu verkar det nästan som tvärtom, att jag typ  inte har några lektioner. Åh, vet inte när jag börjar på måndag, för att jag inte fattar schemat. Hade ju tänkt läsa idag också, men jag har ju knappt orkar sträcka mig en meter efter böckerna. Sån här blir jag alltid latdagar. Är seg och osugen på att hitta på något hela tiden, tills jag får panik och bara vill göra mig fin och i ordning och då finns inget o göra istället. Suck. Sitter o funderar massa o kollar massa kort. Analyserar, andra + mig själv. Känner att jag borde tappa förståndet lite. Kanske för några år sedan, nu eller framöver. Inte vara förnuftig. Tänka så mkt. Hålla allt i kurs. Pallar inte att tappa kontrollen men pallar inte heller all kontroll. Hajjar ni? Jag gör det inte..

Borde hoppa in i duschen. Sminka mig. Göra mig skitsnygg. Orkar inte. Har en sjuk jävla beslutsångest-helg. Tror inte ni fattar. Dom här dagarna väljer jag mellan allt. Kan inte bestämma mig för vad jag ska ta på mig. Om jag ska ducha. Om jag ska sminka mig. Om jag ska äta. Vad jag ska äta. Om jag ska gå. Åka spårvagn. Bli hämtad. Vilken hållplats jag ska gå av vid. Om jag ska göra något. Vad jag ska göra. Om jag ska vara glad. Om jag ska vara ledsen. Om jag tänker. Om jag är avtrubbad. Om jag ska gå ner i vikt. Om jag är nöjd. Om jag vill resa. Om jag vill jobba. Om jag vill plugga. Ska jag sova hela dagen? Ska jag hitta på något? Vill jag vara själv? Måste träffa människor? Hatar ensamheten. Hatar det sociala. Älskar att träffa folk. Älskar att mysa hemma. Tänker jag för mycket? Kan jag ens tänka ordentligt? Borde jag tänka mer? Herregud. Ja ni fattar. Eller så gör ni inte det.



Ciao.

Fredag

Tjo tjo. Gud vilken morgon. Jag hade bestämt mig för att vara jätteproduktiv och få gjort en massa innan det var dags o sticka hemifrån. Ändå sitter jag bara här och slöar hehe. Ska klä på mig och sticka till hittegodsgrejen, har inte fått gjort det än. Sen iväg o fortsätta städa, suckelisuck. Men har gjort det värsta nu så jag har egentligen inte så mkt jobbigt kvar. Bara skrubba lister o sånt, det går ganska lätt ju, jämfört med kök å sånt jobbigt. Köket äör iofs inte helt klart än hehe, har typ lite kvar i varje rum. Intressant antar jag. Var o fikade med jossan en stund igår innan jag satte igång, mysigt mysigt! Hon funderar på att flytta till malmö. Cool tanke att flytta sådär, jag kanske gör det i framtiden. Vore grymt att bara börja om pånytt. Kanske ett annat land?

Häromdagen var jag duktig o promenerade hela vägen till biblioteket och lånade alla bäcker till kursen i skolan, jävligt gött, nu slapp jag den utgiften. Får se om jag även är duktig o läser något inna nvi börjar, vilket var min plan ;). Ser lite fram emot att skolan ska börja, få lite ordning. Eller nej, helst skulle jag viljat vara ledig ett tag till, har inte riktigt fattat att det är redan på måndag! :(:( Men, ska ändå bli skönt att använda hjärnan lite typ, vara duktig på ett annat sätt än att gå upp skittidigt till jobbet. Blabla.

Har tänkt en massa i dagarna, tänker massor nu men har inte riktigt haft tid att sätta ord på alla mina tankar. Är bara som en stor tankemassa i huvudet som inte kan redas ut. Behöver nog gå en lång bit o fundera lite. Eller vara ledig, tänker på vad som måste göras hela tiden. Hatar att det alltid finns massa måsten, o dom tar aldrig slut. Lalalaa. Nä, ja bara tjötar.

Jag ska göra mig klar nu o förhoppningsvis hinna städa lite innan jag måååååste gå hemifrån ;) Ha en fin fredag! Ikväll ska jag hem till ida och chilla lite. Ciao! Puss

Förövrigt så måste jag verkligen klippa mig, har dreads i bakhuvudet nu typ. Ska nog ta mig tid till o göra det i veckan. Eller kanske imorgon tillomed? Vore fan bra!

Mitt hår i sin bästa kvalitet. Tänk om det vore så lent och helt nu ;) 5-6 år sedan detta, innan jag fastnade för ljusa slingor...


-

Att flyttstäda är så jävla jävla jävla tråkigt. Och jobbigt. Det tar liksom aldrig slut. Det finns inget slut på skiten. För varje fläck du tar bort dyker det upp tjugo nya. Hej.

Onsdag

Ciao allihopa. Hoppas det är fint med er, det är det med mig. Ligger o dricker morgonte o försöker starta upp denna dagen sakta men säkert. Har senaste två dagarna sovit typ 10-12 timmar per natt, ganska skönt kan jag säga. Egentligen kanske man kan tycka att jag borde gå upp tidigare och få gjort lite vettiga saker, men jag orkar inte stressa. Är ju trots allt ledig, även om det finns saker som borde göras :). Hade kunnat få jobba på båda mina jobb denna vecka men jag står emot min duktighet och sådära och vägrar. Måste fan va ledig, älskar att inte ha något planerat :) Sen är det ju nice med extrapengar, det är ju det som skaver liksom.

Igår tog jag mig hem till maria, hann inte till hittegodsavdelningen, vilket var tur då jag upptäckte förut att det var stängt igår. Städade en del hos maria, putsade ett fönster o lite till sen hann jag inte mer, tar sån jävla tid att städa grundligt! Sen tog hon, jag o pappa en promenad inåt stan då maria skulle jobba, sen gick jag hela vägen hem! Hurtiga jag :) (och fattiga, har inget spårvagnskort haha) Känner mig taggad på att röra på mig, fick sån jäkla energi av att promenera i förrgår så nu är det tid för hurtighet! Kan börja med lite promenader nu, sen ska jag köpa badhuskort, eventuellt gymkort, får fundera påd et. Ska även laga min cykel, så jag kan cykla dit jag ska innan det blir för kallt :). Såna här duktigheter har jag haft planerat många ggr i mitt liv (framför allt i samband med en flytt, då man kan planera sitt "nya liv"), men den här gången är det verkligen dags! Jag känner mig typ snyggare bara efter en promenad haha, hur löjligt det än låter, för att jag ser fram emot att bli tränad. Därför är det bara efterblivet att bara vara stilla jämt och känna sig osund o slapp. Näää.

Ska sätta mig och kolla upp lite böcker till skolan nu, o fixa lite annat grejs, innan det är dags att åka till maria igen. Vill få gjort mkt där idag. Hoppas ni får en fin dag! :) Ciao!

HAhahahaaaa, tog upp webkamerafunktionen för å slänga in en bild, ligger med datorn på magen så bilden som kommer upp är jag , blek med världens dubbelhaka!!! Hahhaahaa. LÅter töntigt, men ni vet hur man blir ibland på kort o så, men det var typ som en liten hint om att jaaa, du behöver nog röra dig lite ja. En promenad räcker inte ;) . Nu var jag ju såklart tvungen o överdriva på själva fotot, men ja. Hejdå!




Tisdag

Hallå allihopa. Vaknade ensam imorse, första gången på sjukt länge. Min pojkvän är o jobbar, eller ja, han är och lär upp den nya killen som ska ta över hans jobb hur det ska gå till. Störda som ens ber om det tycker jag. Nåja. Jag sitter o har nyss käkat frukost, jag ska göra mig iordning o ta tag i den här dagen. Måste till polisen o kolla om npgon varit snäll o lämnat in min nyckel, o så ska jag hem till maria o flyttstäda. Det är typ det jag ska ägna denna veckan åt. Rolig semestervecka va? Men ändå skönt att jag kan göra det i min takt tyyyp, känns som om jag ska iväg och jobba hela tiden, så lyxen i att vara ledig är ju att inte ha några tider att passa.

Igår orkade jag mig förresten iväg för o se mathias match, inte illa. Gick hemifrån efter at matchen börjat, bara för att få se litegrann. Hittade dock inte dit, såd det blev bara en lång promenad för mig typ. Tappade även mitt mobilbatteri på vägen så fick gå tillbaka och leta efter det. (klantighet, otur, ja vafansomhelst, det förföljer mig i vilket fall!). Blev upphämtad av mathias o mathias svåger (?) efter att matchen avslutats. Misslyckat hehe.

Nä, ska inte slösa bort hela dagen vid datorn. Dags att hoppa in i duschen. Ciao!

Måndag

Hej på er. Sitter hemma i min ensamhet och bara är. Hade lovat att gå ner och kolla på mathias fotbollsmatch men bestämde mig för att strunta i det. Är skönt att bara sitta själv en stund, bara vara ledig. Eventuellt att jag tar en promenad ner om en stund för o kolla slutet, men jag vet inte. Då måste jag klä på mig o massa sånt, det orkar man väl inte?

Hade iallafall en grymt bra helg men en av mina fina bästisar, Linn. Vi var ute o partade, slappade, skrattade, var arga (inte på varandra tack o lov ;) ), åt, sov, ja ni vet. Bara va liksom, hade en nice helg. Trist att vi inte bor i samma stad men får liksom påminna mig om att vi faktiskt bor nääära varandra, det går snabbt att åka. Efter att hon åkt hem kom ida hit o vi satt hemma o kollade film o chillade bara. Känns som om ja har sjukt mycket tid med mina nära just nu, det är sån himla lyx, sjukt bra liv liksom.

Idag har jag inte gjort ett skit, har inte ens varit utanför dörren (till tvättstugan vägg-i-vägg som längst). Därför vore det kanske bra att ta en promenix ner till mathias match. Får grönna påt e litta stönn te.

Pajjade förövrigt linns tele i fredags. Helt jävla ofattbart. Vet inte vad som hänt med mig, har varit sådära galet otursförföljd sista tiden. Ja, ni som känner mig kanske tänker att jag alltid varit klantig, men nu är det fan värre. Tappade bort två bankkort, det ena blev snott antagligen o någon snodde tusen spänn från det, tappade bort min nyckel i veckan, pajjar lampor hipp som happ, min telefon pajjade förra veckan, o inte nog med det så gör jaaag slut linns telefon. Herregud, pinsamt är det. Okey att göra sönder sin egen, men någon annans. Skit också. Och jag blev svinfull i fredags och en man slog till en tjej så jag fick damp. For real, damp. Tror typ jag fick ut hela mitt livs agressioner mot elaka män på honom. Nä, inte riktigt, men mycket av dom.

Hade skrivit en lång lista igår på saker som jag skulle gjort idag, jag har inte gjort ett dyft hehe. Eller jo, tävttat någon maskin men det räknas ju knappt. Får ta tag i mig imorgon, på riktigt. Kanske behövde en riktig latisdag hemma bara :)

Joxskrivande, orkar inte flumma mer. Ha en fin kväll. Ciao!


semester?

Är nu hemma efter ytterligare en kväll på jobbet. Mina fötter är halvdöda efter många många dagar i platta hårda stålhätteskor men nu ska jag inte ha på mig dom på ett tag.:D För nu har jag semesteeeer! Haha, känns urlöjligt att säga så, är ju bara ledig en vecka drygt hehe, men man kan ju försöka tagga lite iallafall.

Sitter hemma och myser lite själv. Älskar att bara sitta och chilla i min ensamhet och inte göra någonting. Mathias kommer snart, vi ska kolla på film. Jag ska vara snäll, har varit en bitch senaste dagarna. Jag är inte världens bästa på att hantera pms, stress, trötthet o konstant sällskap.. Älskar sällskap men det där är nåt fel på mig, har alltid varit sån. Hatat ensamheten, är sjukt jäkla sällskapssjuk, men har jag för mkt sällskap en lång tid så blir jag typ stressad hehe. Efterblivet.

Sitter o kollar flygbiljetter nu till berlin. Tänker åka o hälsa på linn där i oktober. Är långt kvar jag vet men något ska man ju roa sig med hehe. Kanske chockar mig med att åka i slutet i september istället men känns rätt bra med oktober. En liten tripp iallafall :) September lär gå jäkligt fort, har redan massa inplanerat o skolan börjar s¨å vill ju gärna vara ambitiös från start, annars kommer jag typ aldrig igång.

Lalala, sitter med tusen flikar uppe så har typ ingen koll på vad jag skrivit, lika bra att lägga ner ;) Godnatt! :)

gammal bild ;)


Sista

Sista passet för i sommar ikväll. Tror jag. Om dom inte frågar om jag vill jobba mer o jag inte kan säga nej. Hoppas inte det. Dom frågade om jag kunde jobba nästa vecka. Först sa jag javisst inga problem. Sen gick jag och sa nej ändå hehe. Såg framför mig hur bitterheten skulle krypa fram hos mig efter noll ledighet, usch nej sånt orkar vi inte med :) Har redan jobbat idag, 4.45 timmar, stod och hängde över maskinen, såg nog lagom pigg o rolig ut. ;)

Nu måste jag klä på mig. Min man gör mat till mig, börjar änna bli lite bortskämd. Går till jobbet som en sunkis idag, orkar inte bry mig. Min mage har gjort ont till och från hela dagen, längtar efter ledighet och lathet. VILL FAN RESA!!! Jessica o julia åker till turkiet idag, två veckor. Jag är inte avis? Wtf. Kan inte beskriva hur avis jag är hehe.

Nä nu ska jag inte sitta och klaga. Är ju rätt nöjd, har bara sån där konstig sol&bad-abstinens nu, sån som jag får några gånger per år. Tänker liksom inte på något annat typ. Nepp, nu måste jag klä på mig igen! Ha en fin eftermiddag kväll! Efter jobbet ska jag kolla på film, om min pojkvän kommer hem i tid typ. Annars kanske jag kollar på juno själv :D

Ciao!

 


kul

Seg dag idag. Skulle städat men blev inget. Sitter bara och är trött som ett as, har jätteont i magen o är inte sugen på att jobba sen. Ska jobba ikväll, imorgon bitti sen imorgon kväll. Sen äntligen ledighet! Verkar som att skolan börjar den 29, hade hoppats på att det var senare men det får väl funka. Satt och googlade resor med mathias inatt. Sug efter sol och ett varmt hav.

Nä, orkar inte sitta här mer. Ciao!

Måndag

Hej hej. Hoppas allt e fint med er. Jag mår fint, ligger hemma i vårt mysiga lilla hem och bara vilar. Har tänt lite ljus, gjort te osv, sånt som man måste göra för att njuta extra mycket av att vara hemma liksom. Mathias kommer hem om en halvtimme eller nåt, vi skulle kollat på film o så men det var massa vägkrångel påväg hem för honom (han har varit i borås med sin brorsa), så det blev typ försenat med två timmar. Ganska skönt att var själv en stund. Eller, jag gillar ju egentligen itne att vara ensam, men jag måste verkligen få vara det ibland för att inte bli galen. Blir lite av en stressad ragata om jag gått för lång tid utan en ensam stund. Har haft det så senaste tiden, jobbat o umgåtts hela tiden. Inget negativt med det, tycker om att ha mina fina människor omkring mig, men sen tror jag det är nyttigt med lite egentid. Bara mysa i lugnet av sig själv liksom. Menar nu givietvis inte att det var bra att deras hemresa tog hundra år, för en filmkväll med pojkvän är aldrig fel, men ni fattar kanske vad jag babblar om.

Har idag varit ute i majorna o fixat lite, handlat en del, sen jobbat. Jobbade kväll för första gången på posten, helt annorlunda än mina sega lugna morgnar. Där blir jag ju nästan knäpp av att jag har så mkt tid att tänka, det är sååååå lugnt så ni anar inte, här hade jag inte en sekund att tänka på annat än jobb. Koncentrerade mig som fan för att inte göra fel o svettades som fan för att jag yrde runt. 2 dagar kvar nu, sen ÄNTLIGEN LEDIG!!! Hoppas jag pallar säga nej om dom frågar om jag kan jobba någn mer gång nu på något av jobben innan skolan börjar, hade verkligen verkligen varit skönt med helt ledigt ett tag.

Hade velat resa men det får vänta tror jag. Är i funderingar på om man ska unna sig/oss en restresa nu i september när det rullar in lite pengar, men kanske väntar o sparar lite. Det bästa hade ju varit att få åka lite längre när det är vinter i så fall men det är ju massa dyrare så då krävs det att man sparar en hel del!!! Får se hur det blir av allt. Så mkt jag vill. Känns skumt att återgå till skolan nu, det känns som om det var jättelängesedan jag pluggade sist. Annorlunda rutiner än jag haft hela sommaren! Dessutom bor jag ju på ett nytt ställe nu än sist. På sätt och vis tycker jag det ska bli skönt. Jag hoppas att denna terminen består av mycket eget plugg, känner mig motiverad att plugga på egen hand, att faktiskt vara duktig på det utan att behöva sitta i skolan hela tiden.. Vore bra att veta när fan vi börjar. Borde få tummen ur och ringa imorgon!

Nä gud vilket långt inlägg det blev, om nada typ haha. Imorgon ska jag iallafall till maria o flyttstäda en del, tror jag iallafall. Nu har vi skjutit på det ett tag men jag hoppas det blir av, vill bara bli färdig med det. Bara bara bara kunna fokusera på att bo här liksom.

Nu ska jag kolla om det är något okey på tv :) Goodnight! Ciao

kul bild. måste skärpa mig. lägga upp mera bilder på vad jag gjort osv. tog fina bilder på väg hem från jobbet förut, men orkar inte sätta in mobilen i datorn. Min mobil har förresten flippat så måste lämna in den imorgon. Måste leta upp kvittot :| . den har fått samma problem som för ett drygt halvår sedan, att färgerna laggar o skärmbilden hoppar och blir dubbel. Skojj. Godnatt.


Glad

Välbehövd ledig helg. Har varit en fartfylld vecka med tidiga jobbmornar (som äntligen är över!) och massa fullt upp med att träffa folk osv. Igår hade jag filmkväll med mathias o några av hans kompisar. Har varit hos pappa och chillat idag och sen kommer jossan o kanske jessica hit, vi ska chilla eller eventuellt gå ut, det beror på vad vi känner för sen. Trivs så bra i mitt nya hem, med min fian pojkvän. Love it. Googlar resor nu. Är fattigare än fattigast nu efter flytt och någon som stulit pengar på mitt konto (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), men framöver kanskeee.... Drömma kan man iallafall. Är iallafall glad, o tacksam för mycket. Försöker ha mycket energi och inte vara mitt tråkiga torra jag, det funkar ganska bra. Har massa fina vänner, fin pojvän o fin familj. Rik på det är jag iallafall och det kan inte övertrasseras bort ;)

Dags o kila, ska möta jossan nu. Ciao!


Augusti

Hej på er. Nu var det hundra år sedan jag skrev, har liksom varken haft tid eller ork. Sedan jag skrev sist har jag flyttat till örgryte med min pojkvän. Vi bor nu i vår mysiga lilla källarlägenhet :) Trivs här, men har än så länge inte riktigt vant mig. Känns lite som att komma till ett hotell varje dag hehe. Men det känns bra.

Nu sitter jag här o funderar på vad jag ska göra med min kväll. Kanske ska sitta o glo på en film i min ensamhet hehe. Mathias ska iväg o tränaa. Nu sitter han o spelar alfapet med en kompis. Jag är social o sitter vid datorn. Hehe. Försöker kolla upp när jag börjar skolan men det verkar omöljigt. Får ringa dom imorgon o se om det går att kolla. Fick reda på förut att jessica får fortsätta iallafall, hon klarade sin tenta så jag är glaaaaad :D

Jossan kom hit en stund förut å käkade lite kantarellmackor (mattan har varit bäst o plockat<3), sen gick vi på en promenix. Jag måste börja röra på mig o äta bättre. Har gått upp ett par härliga semesterkilon, utan att ens ha haft någon vidare semester. LOL på det. typ. Jag har 4 pass till i j obba nu, sen hoppas jag att dom inte frågar mig på ett tag DÅ JAG UPPENBARLIGEN INTE KAAAAAN SÄGA NEJ. Vill vara ledig när skolan börjar!

Åh, är rastlös. Vad att göra? Nästa vecka kanske linn hälsar på mig :D :D Jipppiiiiiiie!!! :)



Ciao.

RSS 2.0