Godmorgon bloggilogg.

Tjenatjo. Hoppas allt är fint med er. Med mig är det helt okey, sitter och har min stund av morgonlathet för att snart åka till bibloioteket. Har ont i magen så idag skulle det verkligen inte sitta fel med en hemmadag med mys i soffan med filt, te, film o hela köret, men har ju som sagt en hemtenta som inte skriver sig själv :) Har faktiskt varit vaken sedan 7 så det är egentligen löjligt att jag sitter kvar här, men är trött som en tok så orkar inte röra mig..

Satt på bibloteket hela dagen igår, var nog där i tio timmar. Fick inte gjort så mkt som jag borde fått men så är det ju ibland, man kör fast och är okoncentrerad. Idag vill jag minst göra klart en hel fråga, har fina fantasier om att bli klar jättesnabbt med allt så att jag kan vara ledig några dagar, men frågorna är faktiskt rätt så kluriga så jag får se hur det går med det.

Har ju faktiskt inget som helst kul att skriva här, eftersom det enda jag tänker på är min tenta. Hade iallafall skitkul hos linn förra helgen, trivs bra där borta hos henne :) Grymt att vi bor så "nära", o det ska jag börja utnyttja bättre! Måste även åka till Lisa borta i karlstad framöver, har bara varit där hos henne en gång. Kom på häromdagen att det ju går bussar till karlstad, det borde alltså gå att resa dit ganska billigt =)

Jaja, nu ska jag klä på mig och sticka iväg. Vill ha pyamas på mig. Kanske lyxar till det med att unna mig en mjukisbyxedag idag. Hehe. Går inte att sätta på sig jeans och sånt när man ska sitta och plugga. Näe, tjat tjat. Ha en fin fredag! Ciao


Snabbt hej

Gjorde en snabb överblick över min blogg å insåg att den fan sett riktigt deppig ut på sistone. Riktigt så deppig o dramatisk som den låter ibland är jag ju inte. Gillar väl kanske bara att skriva av mig lite djupa tankar typ ;)

Har varit dålig på att blogga nu, o jag har hemtenta from idag tills om en vecka, så blir inget roligt bloggande nu heller. Men ja, ville bara säga hej. O att jag är glad ;D Hare gött! :)

Puss!

Godmorgon lördag

Hoppas allt är bra med er. Själv känner jag mig jävligt lam, är trött som as och lite till sådära. Ska göra mig iordning nu iallafall och åka till Linn om en stund :) Blir skönt med lite semester, o kul o träffa limpi som e en av mina bästa vänner, såklart :) Hoppas det är lika nice väder idag som det var igår, det skulle inte sitta fel!

Igår var jag i skolan på seminarium, jag tyckte för första gången typ att det var ganska "kul". Eller ja, jag dog inte liksom. Efter skolan åkte jag hem och käkade middag med Mathias, sen stack vi ner till liseberg för o kolla på håkan hellström. Rätt mysigt att bara stå där, mina skor gjorde bara ont tyvärr. Det var galet mycket folk, nästan 20 000 pers. Insane :)

Nej gud, kan inte formulera mig idag. Ska nog packa istället :) Ha det nice idag! Ciao.


Och det känns som om jag är själv men det är jag inte.

WTF

Undrar hur fan jag lyckades vara plugghäst hela grundskolan o gymnasiet o få bra betyg. Undrar hur det kommer isg att jag lyckats läsa 1,5 år på universitetet. Mina koncentrationssvårigheter är verkligen inte nådiga mot mig nu alltså. Har äntligen fått gjort lite vettigt, men alltså, ni anar inte hur länge jag kämpat mig. För att ens orka läsa några rader alltså. Vet inte ens om man kan kalla det jag gjort för vettigt i och för sig. Men lite har jag fått gjort iallafall. Nu ska jag fortsätta. :) Har väl läst några få sidor om ens det (vissa texter finns på nätet), efter typ 6 timmar framför datorn. Som jag skulle använda åt att plugga. Mjo, bra jobbat. Ciao


Rycker upp mig

Förbjuder mig frånomed nu från o lyssna på deppmusik. Herregud jag går ju ner mig här i min ensamhet. Inget mer nu. bara glad musik nu ett tag framöver! Ciao.

Tisdag

Hej på er. Kom ganska nyss hem efter skolan. Hade en föreläsning, sen satt jag och den tjej som jag ska göra mina arbeten ihop med denna kursen, och skrev på vårt arbete som ska skickas in imorgon. Det är ett ganska litet arbete men det behövs ändå att man läser en massa så nu är jag hemma för att ta tag i det. Har verkligen inte hittat min koncentrationsförmåga än, den existerar knappt, men ska försöka kämpa mig till att läsa allt. Eller så mkt som möjligt iallafall :)

Mathias har börjat jobba på ett ställe nu så jag är ensam hemma hela kvällen idag. Det är nog lika bra om jag ska kunna plugga ordentligt. Finns dock massa annat jag vill göra även när jag är själv, sitter och googlar på tusen andra saker. Finns så mycket jag vill göra. Drömmer om att leva mitt liv i ett varmt land. Jag MÅSTE åka iväg en lång tid framöver. Kommer ju antagligen inte bli gjort nu när jag är mitt i en utbildning, men när det är klart så ska jag jobba ett tag, sen unna mig ledighet och resa iväg. Till sol, hav, ny mat, nya människor, nya upplevelser och nya språk. Åh.

Fick förresten veta igår att jag får tillbaka mina pengar som dom snodde från mitt konto, jäääklar vad gött! :) Åh, blev så glad, trodde verkligen inte det. Mådde typ illa när jag ringde för att höra, för att jag bara kände att jag skulle vara besviken när jag la på. Men goda nyheter blev det :)

Nä, om man skulle ta och sätta på lite mera te och ta tag i det där läsandet. Det är ju ändå liite intressant ;) Ha de gött sålänge, Ciao!:)


-

Hatar maktlösheten.

Hatar friheten i att kunna välja allt. Makten i att kunna styra allt.


Måndag idag igen.

Orkar inte blogga ordentligt just nu, kanske gör det sen :) Ska läsa en del först. Ni fattar inte hur osugen jag är. Har skjutit på det hela dagen nu, gud.

Ville iallafall bara säga att jag lever typ. (och givetvis skjuta på läsandet lite till...) Hade en galen natt i lördags, jag var packad som tusan och slog fast för sista gången i mitt liv att jag inte ska gå ut och festa i högklackat. Någonsin igen. Ramlade och slog halvt ihjäl mig massa ggr. Det visade sig vara livsfarliga trappor vart jag än hamnade och jag vaknade med sår o sådära överallt. Inte likt mig, jag ramlar aldrig när jag är ute! Bara skornas fel skulle jag vilja säga, jag tänker fortsätta mitt liv som sneakerstorsk, sådeså. Började kvällen med jossan o company på viktoria, vi var typ 20 pers och jag hade skittrevligt. Alla var supertaggade, så även jag, men plötsligt skulle alla gå hem (jobb, för fulla osv). Det var jag inte redo för så jag sprang bort till valand o hängde med jessica, julia o hennes kompis. Kul kul kul! Dansade ihjäl mig, kan dock bara inte ens tänka mig hur fult det måste varit med skorna. Nej jag säger då det. Sneakers framöver!!! Haha, har lite min dagenefterångest idag, igår var jag inte i skick att ha ångest. Sov hela dagen.

Nu finns hela melissa horns nya album på spotify, tack för det :) Ciao!

wtf. såhär är jag idag, Och igår. och typ varje dag. Höstens fel? Kanske dags för min härliga "downperiod" som kommer på hösten? Som min kära högstadielärare uttryckte det. Nä, känner mig inte nere. Bara. Förvirrad? Tankspridd? GALEN? Inte vet jag. Hejdå


Måndag

Godmorgon bloggen. Gött med måndag va? Jag hade gärna varit ledig en dag till, men det känns ändå ganska okey. Jag ska på en tvåtimmarsföreläsninng nu, sen ska jag åka iväg och jobba. Jag kollade fel på schemat, tyckte jag slutade tidigt idag, därför sa jag ja till att jobba, men insåg igår att jag egentligen har skola till 16. Får missa sista föreläsningen ändå.. Är inte överdrivet sugen på att jobba idag, men det blir lite pengar och sen efter detta passet kan jag med gott samvete tacka nej till att jobba där ute, inga såna panikpass när jag inte hinner liksom, utan bara när jag känner för det. Får inte glömma att jag pluiggar på heltid denna termin. Förra hösten jobbade jag nog typ 50-60 timmar i månaden under pluggtiden och jag blir bara bitter om jag gör så.. Måste få vara ledig också! Och framför allt måste man ju hinna läsa allt man ska läsa..

Imorgon är jag dessutom ledig så kunde kännas okey att jobba nu ändå. Ska försöka ta mig förbi en frisör imorgon, får panik på mitt hår. Har gjort en fläta idag, tycker egentligen inte att det är sådär skitsnyggt direkt, men har jag utsläppt hår så får jag panik på att svintot ligger runt ansiktet hela tiden, har jag uppsatt i en boll blir det bara ännu mer svintoaktigt och har jag bara en hästsvans är det typ lika fjantigt som en fläta :) Tror bara jag klipper topparna nu, sen om några månader tror jag jag ska klippa av till lugg. Är inte riktigt redo än ;) Som jag kämpat för att få långt hår hehe, synd att jag pajjat det med blekning.

Måste packa ner mina jobbkläder o så nu, sen sticka! Ha en fin dag, Ciao! :)


höhö

-

Tystnaden dånar i mina öron, rösterna bara skär och musiken gör mig döv för mina ena tankar.


Åhhhh

http://www.youtube.com/watch?v=JtawDJtcRg8&feature=player_embedded Och nej, jag fattar fortfarande inte hur man gör så att filmen hamnar i inlägget. Älskar henne. Älskar hur hon ser ut när hon sjunger, när hon kommer in i det helt. FAntastiiiiiiiiskt!

ute.

Tog mig ut på en promenix. Joggade lite, men det räknas knappt, eller så gör det det, vet inte hur mkt som krävs för att det ska räknas. Det var så jäkla soligt och varmt så jag tog mig hem för att sola lite, solen försvann lagom till att jag kom hem men det gör inget. Sitter ute i vår lilla trädgård med några av mina små dagsbestyr. Har min dator, allmanacka, skolböcker, schema och nagellack. Tänker att jag ska vara lite duktig och bara sitta ute och få lite luft. Känns som om jag varit inne alldeles för mycket, får nästan panik.

Hade lovat mathias att följa med och kolla på hans match men struntade i det. Han skulle vara där i massa timmar och jag skulle får gå omkring ensam bland massa människor, det är inte det bästa jag vet. Bättre jag är hemma och får gjort sånt jag måste göra istället. Hade varit kul att se matchen faktiskt, men kanske inte all annan strötid därtill.. Är nog dessutom bra för mig att vara hemma själv idag. Är så jävla galet tankspridd så jag smäller av. Kan ändå inte tänka klart.. Näh, behöver bara själv. Skriver det ofta, men det kanske är för att jag bara skriver dom stunder jag är själv, vilket inte är så ofta. Tro inte att det gör mig bitter, för hatar att vara ensam, men jag älskar det samtidigt. Måste få tänka klart. Få sjunga högt om jag vill. Skrika och gråta om jag vill. Prata med mig själv om jag vill. Sova om jag vill. Läsa om jag vill. Vara helt knäpptyst om jag vill. O sådära.

Nu somnar mina händer, bordet här är för högt för dataskrivande :) Ciao!


-

"Och du som gått vid min sida,
säg mig, verkar jag tyngre nu?



Om du lutar dig mot solen
om jag lutar mig mot dig
Jag blir bättre med tiden
om du har tålamod med mig"

Söndag

Tjena på er. Idag är en sån där riktig söndag. Sitter hemma med min vanliga beslutsångest. Har nu dock bestämt mig för att ta en promenad/jogga lite. Kanske dumt för börjar bli förkyld, men tror att det är vad som krävs för att få igång mig idag. Måste nog gå ut, för att inte få panik senare. Måste läsa massor, men först promenad, punkt. Ska nog gå ut, komma hem, göra mig fin, sen plugga. Chansen finns att jag får världens städryck, men ska försöka låta bli det. Stödar alltid när jag har massa energi och behöver plugga. Städar eller sover hehe. Ganska opraktiskt ibland.

Har ägnat senaste dagarna åt att flytta/flyttstäda hos maria. Har nu träningsvärk i både armar och ben. Benen kan iofs bero på den lilla joggingtur jag tog häromdagen. Jobbade i torsdags, då jag i sömnen efter 2,5 timmars sömn svarade ja till att åka direkt och jobba. Ja jag är störd, ångrade ihjäl mig. Längesedan jag hade sån sömnbrist. Hade hämtat jessica o julia på flygplatsen på natten, ja ni kan ju tänka er hur jag var sen.

Igårkväll var jag och mathias hemma hos jossan och käkade mat o så. Aleksandra o hennes kille andreas var också där. Det var mysigt o trevligt, gillar dessa människor massor. Åkte sen hem och somnade som en sten. Hade typ ätit ihjäl mig, jag är så himla rastlös och vi satt liksom vid ett matbord och pratade, jag kan liksom inte sitta still, så då åt jag. Från att jag kom dit till att jag gick typ. Därav promenaden jag ska gå på nu, måste få känna mig lite sund. Ser ut att vara soligt friskt höstväder ute, känns bra.

Näpp, dags å stänga av datorn kanske om jag ens ska ta mig ut! Ha en fin dag, jag skriver säkert sen igen. Ciao.

RSS 2.0