Torsdag!

Tjenatjo. Hur mår ni? Jag mår finemang. Håller jsut på och lagar en förhoppnings jävligt god lasagne. Det luktar gott iallafall. Jag tror bara jag gjort lasagne 1 gång tidigare, så kollade lite recept, men tycker ärligt inte det finns något bra lasagnerecept typ. Så jag slängde i typ allt. Massa grönsaker, bönor o spenat. Det måste bli gott :)
Jag ska hem till Julia o käka tacos med jessica och julia om en stund, så anledningen till att jag gjorde lasagne är för att jag varit taggad på att laga ordentlig mat i flera dagar, dessutom vill jag veeerkligen göra lite goda matlådor. Har inte hunnit laga mat ordentligt någon dag här, så jag har typ ätit samma mat varje dag på jobbet. Hade flera lådor med thaimat som jag gjorde i lördags, men nu är jag sannerligen trött på den! Så, sparar lasagnen till bättre tider ;). Nåväl. Ska bli mysigt med tacokväll, mathias jobbar kväll så är glad om jag får ha lite myshäng :). Han ska jobba varje kväll nu mån-fre i 6 veckor, så vi kommer typ inte hinna umgås något. Jag jobbar ju dag varenda dag.
Har varit bra på praktiken i dagarna men jag är sannerligen glad att det är fredag ändå :) Ska bli så gött att slappa. Jag är så stressad över att jag måste få min sömn nu så att jag ska orka med hela dagarna, så just nu är jag ju lite hysterisk och vill inte hitta på något för att jag ska hinna sova haha. Släpper väl antagligen senare när det inte är så mentalt stressande att vara på praktiken som det är nu i början.
Nu ringde jessica så jag ska sticka ut och hoppa på hennes vagn. Ha en fin kväll! Puss!

Torsdag

Hej bloggen. Hoppas allt är fint med er. Jag sitter och försöker uppehålla mig med dator/fika/te/tv för att inte somna. Är sjukt trött i huvudet efter idag så jag orkar inte göra något direkt, men får inte lägga mig och vila för då somnar jag. Ska upp tidigt imorgon så ska se till att somna i tid.

Idag var ju första dagen på praktiken! Kändes bra, jag fick mest bara titta o lyssna o så idag, men jag tror att detta kan bli spännande. Jag HOPPAS det iallafall. Man blir så satans trött av all ny info och att gå omkring med bara nya människor omkring sig, så nu har min hjärna stängt av sig litegrann. Har myskväll med mig själv och tvättar och så bara. Linn skulle kommit hit och haft tvspelskväll med mig men hon kunde inte nu o det kanske var lika bra, jag är nog inte mkt till sällskap. Även om det såklart hade varit roligare ;)

Imorgon ska linn ha sin klubb här i gbg så jag ska dit. Jag o jessica ska passa på att fira tentan också, en vecka sent ;) Jag är ju inte så party längre så efter tentan förra veckan så firade jag som bäst hemma med film! :) Haha. Men imorgon blir det fest iallafall. Ida o hennes kompisar ska också dit, o kanske mathias o en kompis så blir mööe folk. Tror jag. Ärligt talat har det känst som om jag o massa ska dit varje gång (hon har klubb en gång i månaden) men så har det slutat med att det inte blivit något och jag har blivit kvar hemma ;). Förra gången låg jag och grät för att jag mådde så kasst av min halsfluss hehe.

Mina ögon torkar igen av min trötthet så blinkar hysteriskt, är inte jättesmidigt med linser alltid alltså (påminnelse till mig själv att fixa brillor!!!), så ska ta ut dom och göra mig iordning tror jag så det bara är att mysa med något bra på tv/play. Hittade något program som hette "Livet blir bättre" på tv3play. (JAG ÄR SOCIONOMJÄVEL UTI FINGERTOPPARNA. Socialporr).

Ha en fin kväll!:) Ciao. 


Tisdag

Tjo tjo bloggilogg. Hoppas allt är fint med er.
Idag var jag på möte med min praktikplats :) Kändes jättebra, mycket trevliga handledare. Tror jag kommer trivas där med dom. Gööött. Så från o med torsdag så blir jag alltså soc-tant ;) Hehe. Ska under terminen få följa med på lite olika avdelningar för att få se hur det går till på olika kontor. Kuuuuuwl. Sjukt stor skillnad på det här mötet och det med bris hehe. Det var ju en sjukt lång intervju med test o grejer, o så fick jag vänta nästan 2 veckor på svar. Detta var att vi satt och pratade i 45 minuter o jag fick reda på på plats att jag fick vara där. Är så jävla glad att jag stod på mig och sa nej till den platsen i lilla edet. Detta kontoret hör liksom till min stadsdel så det är jättenära. Blir skitbra på våren när man kan börja cykla!
Jag hade tänkt gå och träna med mathias idag men min rygg fuckade upp sig lite så jag vilar idag. Tränade ju igår och i förrgår och imorgon ska jag träna så det är okey om jag tar det lite lugnt. Känner mig taggad på den här våren! Har gått omkring i ett sjukt konstigt mood hur länge som helst men nu känner jag mig redo för att ta tag i saker! Ska bli skönt att göra något annat än att gå i skolan (även om det kommer vara betydligt mer krävande) och jag känner mig taggad på att träna mkt, få en snygg och stark kropp o sådääära. Kul.
Ska lägga mig och läsa "hundraåringen som klättrade ut genom fönstret och försvann" nu. Jag fick den av aleksandra i somras och jag har typ bara läst några kapitel men jag VET att det är en bok i min smak. Har ju som sagt bara aldrig samvete att läsa sånt när skolan är igång. Fortsatte på den igårkväll, ni borde läsa den för den är rolig! :)
Ha en fin kväll.
Ja o mathias roade oss med en bild han hade på datorn. Som ni ser så har vi mycket vettigt för oss i vårat lilla hem ;)

Måndag

Tjo tjo! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det fint. Känner mig sjukt slö idag men det är okey, har några lediga dagar nu och då jag är sjukt trött och även rätt pank, så unnar jag mig att bara slappa järnet. Känns som om det var längesen jag gjorde det utan stress om saker som borde göras istället liksom. Jag ska iväg på zumba sen och det blir dagens att göra hehe. NAJS.
Jag har haft en sjukt bra helg. Lämnade ju in min tenta i fredags och jag har nog aldrig känt en sådan frid efter ett inlämnande som denna gången. Jag är inte säker på om den blir godkänd men det får bli ett senare problem. Eftersom att vi ska ha praktik nu resten av terminen så har vi ju liksom inga böcker som måste läsas, vilket resulterar i att jag numera kan läsa mina älskade vanliga romaner med gott samvete!!! Vill typ göra det med en gång bara för att fira haha, vilken tönt :)
I lördags hade jossan hejdå-middag på Viktoria eftersom hon flyttat till malmö ( ! :( ) så jag och mathias var där. Det var jättetrevligt, kommer sakna jossan bajsmycket. Hon var den första nära kompisen jag fick när jag flyttade hit, så nu har vi alltså känt varandra i typ, 5 år snart? Shit vad knäppt fort tiden går. Nåväl, vi hade roligt iallafall, åt god mat och några drack mer än lilla mig som alltid tar det lugnt numera hehe.
Igår hade jag en skön ledig söndag. Mathias pappa med tjej kom hit och hade lite försenat födelsedagsfirande för mathias. Sen när dom gått stack vi på ett Bodypump-pass, för att sedan gå hem och äta sjuuukt god mat och kolla på film. Jag börjar sannerligen få upp mina matlagningstalanger! Gjorde tonfiskkotlett med råstekt potatis och kall sås. FAN va gött. Hehe. På tal om mat så har jag verkligen tagit tillbaka mitt sockerberoende nu på senare tid. Äter helt galet konstigt hehe, sitter just nu och funderar på att hälla upp lite chips. Sån var jag ju inte för ett tag sedan. Får nog ta att vänja mig av vid det. Om ett tag, när allt gott i kyl o skafferi är slut ;).
Mathias mormor och morfar har varit här ett tag, dom stack nyss. Imorgon ska jag på möte för praktiken. Spännande! Hoppas handledarna är bra, arbetsplatsen är bra och att dom tycker jag är bra ;).
Nä, nu ska jag göra något annat. BORDE göra massa saker haha. Nä, hare gött! :) Puss!

Hemmamys

Tjo. Ovanligt mycket bloggande idag, vet inte riktigt varför men har kanske kommit igång med mitt skrivande mitt i tentandet. Är inte riktigt klar med den än men nästan. Eller ja, jag ska skriva lite mer på en fråga sen rätta alllt. Känner mig ganska klar iallafall och det är därför jag unnar mig lite chill idag.
Egentligen skulle jag o jessica åkt hem till julia efter pluggandet och käka middag där men jessica fick bråttom iväg innan jag blev klar på biblioteket. Åkte därför hem och mathias hade handlat massvis med mat så jag gjorde mig en god falafelmiddag till mig själv istället :D Grymt gott. Ganska skönt att jag fick vara själv nu ett tag. Är ganska uttråkad egentligen men det är bara nyttigt. Ska nog ta lite te och tårta och kanske kolla på batman eller ngt :P Har aldrig sett den, tror inte alls det är min smak på film men kan vara mysigt ändå.
Jag kanske har fått praktik förresten! Om nu inte dom också säger nej till mig då hehe. Inom socialtjänsten, unga vuxna. Alldeles nära mig! :) Hoppas jag får det, känner mig helnöjd. Även om mitt mål inte är att jobba på soc hela mitt liv så tror jag att det är en grym erfarenhet att veta hur det går till där. Jag sa nej till att vara i lilla edet, jag hade fått pendla minst tre timmar varje dag. Jag kände inte alls att jag kommer orka det, varje dag, heltid i ett halvår. Tror det är slitsamt nog med praktik, med alla nya intryck. Tänkte först att det klarar man ju, aleksandra bodde ju i edet under gymnasiet, men gymnasiet var ju inte varje dag 8-16, tack o lov :P Jag ska alltså bli en kontorsnisse. Behöver nog handla in lite mer mogna kläder ;) Haha. O skor. Guldsneakers kanske inte ger ett jätteseriöst intryck, vilket jag kanske borde försöka ge då jag ska vara myndighetsperson till jämngamla haha. Jag är ju ung vuxen jag också.
Nej nu ska jag tända ljus och ha myskväll! Ha det nice, Ciao :)

Nu vänder det

Bra dag idag. Har bara suttit på biblioteket fastklistrad på min stol (likaså nu), förutom när jag gick och åt en snabb fiskbulle-lunch. Ändå en bra dag. Nu känner jag att det går åt rätt håll. Jag tar tag i mig själv. Ska ta tag i mitt liv o min lycka. Detta ska bli en så bra vår. Jag ska söka sommarjobb nu. Kanske redan imorgon. Känner mig typ taggad på att ringa runt. Man blir så jävla bra av utmaningar att det är löjligt. Så äre. Jag ska aldrig sluta utmana mig själv.

CIAO!

SOool

Ahaaaaa. Soool ute och det gör mig löjligt pigg och glad! Kan knappt beskriva. :) Idag har jag rätt känslor i kroppen. Lyssnar på rihanna också o de gjorde jag förra våren, så får lite extra pirr. Ville bara få ur mig lite glädje o solkänslor :) Ha en fin dag!  PUSS


Onsdag

Hej på er kära vänner. Jag har nu kommit en bit på tentan och ser nog förhoppningsvis snart ljuset. Ska skriva 2-3 sidor till på en fråga, lägga till lite referenser, sen banta texten på några ställen och till sist rätta. Jag trodde ju att jag skulle få sitta både dag och natt, riktigt så illa blev det inte. Är nog effektivare än vad jag själv tror :) Har ju iofs suttit varje dag morgon-eftermiddag/kväll så jag ska ju inte påstå att jag slappat till mig detta, men ja, ni fattar. Och, jag är ju inte klar än, så borde kanske inte ropa hej riktigt ;)

Sitter på biblioteket och dricker te ur min gröna termos. Ska komma igång nu, är bara lite tankspridd så har svårt att fokusera. Jag har fortfarande ingen praktikplats, är ju bara en vecka och en dag kvar. Jag har försökt fixa plats själv nu tillomed men många ställen tycker att jag är för sent ute, såklart. Suck. Nåja det blir nog bra i slutänden.

Idag kändes det som vår ute! Jag gick och försökte supa i mig luften och få till den där härliga känslan. Jag blir en annan person på våren och sommaren. Längtar så dit. Känns lite trisst att vi inte har fått känna på snön än, men det kan jag klara mig utan i utbyte mot en tidigare varm vår. Åh. Längtar efter att sitta och känna solen värma i ansiktet. (behöver jag tillägga i denna meningen att jag googlat resor nu under tentatiden? gör alltid det haha.) Kanske borde ta mig till solariet ikväll, jag har fortfarande inte gjort det. Köpte en brunspray istället haha men den ger ingen jättesnygg effekt nu på mitt bleka fejs. Bättre än innan såklart men det blir alltid lite snyggare när man har färg under. bla bla bla. Nä nu ska jag sätta mig och läsa om familjebehandling istället för att sitta här och jiddra. Ha en fin dag! Puss!


Livet i en tenta

Tjo på er. Jag sitter på biblioteket och skriver på min tenta. Eller ja, just nu skriver jag ju inte, men tanken är att jag ska börja nu ;) Förra veckan gjorde jag inte mkt bra, både nomi o mathias fyllde år så firade dom och sådära. Eller ja, jag har ju försökt börja och det tar ju alltid massa tid det med, nu har jag ju tänkt massor så att jag har något att skriva om ;) Igår började jag vara duktig på riktigt. Denna tentan är jävligt stor och jävligt svår så jag gör det med halv nervositet, men det är väl bara att köra så får vi se hur det går.

Jag sitter och känner mig poetisk och flummig så egentligen känner jag för att skriva lite mer tankfullt än det här tråkiga, men jag är för stressad. Mina böcker här bredvid sitter och skriker på mej!!! Ha en fin måndag :) Ciao!




Hej på er

Idag är en halvdan dag. Har varit i skolan och pluggat på tentan, gick sådär, men kändes ändå okey att sitta och pyssla med det. Har bara alltför mycket annat som rör sig i skallen på mig. Skulle vilja åka på semester med min pojkvän eller någon av mina fina vänner och bara vara. Känna solen mot mitt ansikte, spela spel och ligga på vågorna och flyta.

Tror jag fått praktikplats btw. I lilla edet. BRIS sket sig. Detta året började sådär känns det som. Närå, det ska bli toppen såklart. Ska laga lite mat nu, sen gaska upp mig och plugga lite mer tror jag. Vet inte riktigt. Jag är ju glad egentligen, men ibland kommer det ju såna här dagar när det känns som att allt går lite emot en. Efter lite mat och en kopp te tänker jag vända på den känslan :) Bara njuta av att bara vara med mig själv. Tända lite ljus o sådäraaa...

Vill åka till linn eller lisa och hälsa på. Bara sitta hos dom och prata strunt och chilla. Efter tentan ska jag göra det.

Gud vilket kul inlägg. Ha en fin kväll :) Ciao!

Haha, vafan gör min kamera med färgen? Nog för att jag är vit va, men..


RSS 2.0