Rain

Hör och ser regnet genom fönstret. Jag tycker det är så fint med regn. Jag vet att man ibland bli så himla trött på grått regnväder, men ofta blir jag lycklig av regn. Det ger mig en fin känsla. Det är rent och mysigt på något härligt vis, friskt. Lyssnar på Thåström och njuter av att det regnar utanför. Man hade kunnat tro att jag var deprimerad, men nej, jag tycker det är så fint. Jag älskar såna dagar när man kan få känna mycket, att få känna djupa saker utan att bli ledsen av det. Så känner jag mig nu. Djup men lycklig. Det är en fin känsla. Är inte helt förtjust i att vara ensam hemma, men försöker njuta av det. Bara vara jag, känna mina egna känslor och tänka mina tankar i lugn och ro. Nu disk, sen film. AMS får vänta till imorgon, maria ska rätta mitt cv inatt. Hej på er.


Torsdag.

Hej på er. Lite gladare än sist ;) Jag blir såndär ibland, bittrast i världen typ. I vanliga fall är jag bra på att vända om dåliga tankar, göra mycket till bra och fokusera på det som är bra i mitt liv (för det är en hel del), men vissa dagar går det bara inte och jag blir en sån där grinig hagga som vill somna in forever typ. Men men inte nu, inte idag, det orkar jag inte! Vill sitta här och känna mig tillfreds med livet.

Igår var ju jag och Jessica på skolan i kungälv men vi bestämde oss för att vara nöjda och inte åka dit mer denna veckan, gjorde upp med kuratorn att inte göra det. Det var mysiga dagar men vi hade inte lärt oss något mer, hon skulle göra typ samma sak liksom. Vi är ju liksom inte där för att "leka" kuratorer, utan bara för att observera inför b-uppsatsen och det kändes som om vi sett tillräckligt typ. Ska tillbaks dit om 4 veckor och ta reda på mer typ..

Jag är alltså ledig idag. Började dagen med god frulle och satte sedan igång med att fixa mitt CV. Jag får ju inget napp på det så kände att det behövdes en ordentlig uppstyrning av det. Min plan var att skriva ut det idag och sen gå och dela ut, men jag tar en sån dag imorgon istället. Försöker ha huvudet högt och inte bli bitter av det, jag är fan så mkt bättre än mång andra som har jobb. Iallafall på en del saker. Många gånger ser jag folk som jag tänker att jag skött deras jobb bättre än, alltså borde jag även vara kapabel att skaffa ett. Ska ha denna inställning när jag söker iallafall, så kanske det går bra. Problemet är bara att mitt självförtroende hänger på en skör tråd, så får jag för många nej, så är jag på botten igen liksom... Nåja, ska göra mitt bästa nu iallafall! Försöka se det som något kul. Möjligheter att utvecklas. Prova på nytt, lära mig ny grejer, även om mig själv. Jag hoppas sååååååå himla mycket på sol imorgon. Idag är det jättegrått. Om det är sol imorgon kommer jag skina mer när jag går omkring och frågar, dessutom kan jag klä mig snyggare :P Det skulle verkligen hjälpa mig på traven hehe.

Efter CVfixandet stack jag in till stan och mötte mathias och käkade lite med honom och gick i nån affär å så. Mysigt. Sen stack jag hem och nu är jag här. Funderar på om jag ska gå in på arbetsförmedlingens hemsida eller unna mig en mysig filmkväll. Jag blir ju så jävla sur av den sidan haha. Det är inte så att jag är kräsen på jobb, men det är inga där som jag kan få typ. Jag har inget körkort, inte hundra års arbetserfarenhet och allt ni vet. Nåja, ska nog kolla lite snabbt nu iallafall, sen kolla på snabba cash. Mathias har köpt massa filmer. Han är bäst min pojkvän, tänk att det kunde bli så bra att ha pojkvän? En bästis här i stan liksom, när mina andra bästisar är så långt borta, Linn å Lisa är ju mina gamla bästisar och vi kommer nog alltid vara det, iallafall om jag får bestämma. Jag tänkte faktiskt på en sak häromveckan. Hur himla rik jag är på vänner. När jag flyttade hit till gbg kände jag mig så jävla jävla ensam. Jag hade några vänner men det kändes ändå så tafatt och ensamt. Nu känner jag mig så jävla nöjd. Jag har världens finaste vänner, jag är kräsen på vilka som ska få vara mig nära så dom jag har är väldigt bra. Det gör mig väldigt glad! Så himla bra har jag det.

Mitt suveräna humör (få inte för höga tankar om mig nu, hade en bitterstund förut också, men jag använder mig förmåga att sluta med sånt trams och skiter i bitterheten), höjs av den härliga musiken jag lyssnar på. Linn delade med sig av nice musik till mig, här har ni min nya favvo:

http://www.youtube.com/watch?v=Q6MCTUeAFho

.... Och nej jag kan inte lägga upp videor. Hur gör man? Jag trodde jag var teknisk men tydligen inte haha.

Nu ska jag ta ur mina krångliga linser sen ta min vän AMS i handen och kolla efter sysselsättning i sommar ;) Bjussar på bilder från igår och nu. Rött läppstift är SNYGGT. Och nu hade jag givetvis kunnat skriva hur blek/trött/konstig/ful/tråkig/sjuk, aa ni fattar, jag ser ut på bilderna, men vet ni, det ska jag inte göra. För det finns så mkt fint på mig också, som jag ska fokusera på :) Min vän Limpi har förmågan att påminna mig om hur jag egentligen ska tänka, hur mig hjärna egentligen vill fungera. BÄST.


NEJ.

Jaaa, om ni väntar er ett peppat lyckligt inlägg från mig nu, så får jag ta och göra er besvikna. Jag kan inte ens förklara den frustration och halvångest jag får av att sitta och söka jobb. Jag blir så jävla bitter och ledsen av det! Jag har varken självförtroende eller initiativförmåga nog att lyckas med det här. Jag är inte redo! Jag fan dör bara av tanken på det. Helvete helvete helvete vad arg jag blir. Om jag vann lite pengar skulle jag pausa min utbildning och åka iväg till någon värme och bara vara. Jag är inte redo att bli vuxen än. Jag kan inte.

Fan, fan fan fan. Varför ska detta få ner mig så här. Som ni fattar så lär det ju inte vara  bara jobbsökandet som ger mig sån panik, utan det är som att så mycket frustration i mig kommer upp. Kan inte förklara. Och min blogg håller på att förvandlas till en deppblogg, precis som min gamla. Nej, imorgon är jag förmodligen på topp igen. Ha en fin kväll, jag ska diska, duscha sen sova. Ska bli så jävla skönt. Godnatt!

Ta mig till Thailand


Ensam.

Tjenatjena. Jag är tillbaka ändå, nej jag följer inte mitt data/bloggförbud särskilt bra. Sitter ensam hemma nu vilket känns konstigt. Jag är ofta själv någon liten stund på dagen men oftast kommer mathias eller maria eller så efter ett tag, idag ska jag vara själv tills jag går och lägger mig, lite ovant må jag säga!

Sitter med sjukt dålig hållning och får ont i ryggen, inte bra. Måste sträcka på mig. Har suttit dåligt hela dagen. Idag var vi i kungälv igen, tycker det känns kul att vara där, även om jag är galet trött när jag kommer hem. Igår fick vi leka lite med ungarna på fritis, idag har vi varit med på lite olika lektioner. Är roligt faktiskt, tycker ungarna är gaalet söta. Skulle kunna tänka mig att jobba med barn, kanske ska byta utbildning med min vän limpi ;). Fritids var roligast, vi bara satt och spelade spel och jag kom därifrån med världens energi, ungar har nåt fint i sig, är skönt med bara massa spontanitet och ärlighet. Jag blir inte mitt stela jag med dom, känns skönt.

Har sovit kasst både till igår och idag så var väldigt seg idag. Somnade när jag kom hem, var faktiskt längesedan jag tog en sån dagslur. Nu ska jag sätta mig och leta lite jobb. Har inte fått något av det jag sökt, och nej jag har inte sökt jättemånga. Men det tar ändå död på det lilla självförtroende jag har. FUCK. VAAAAARFÖR TOG JAG INTE JOBBET I ARVIKA ÅTMINSTONE HALVA SOMMAREN? Ibland hatar jag verkligen mig själv. På riktigt också.

Jag trivs inte med att vara ensam. Eller som min mamma uttyckte sig en gång, så är jag världens mest sällskapssjuka ensamvarg. Jag känner hela tiden att jag behöver vara ensam, men jag klarar liksom inte riktigt av det.

Nej, nu ska jag som sagt söka jobb. HALLELUJAH. Gråter inombords. Bye.

Ser fucking sjuk ut också. Ge mig lite sol och värme så jag får tillbaka mitt friska fejjs tack. Ciao.


Måndag

Tjaaaa. Idag ska jag och Jessica ut till kungälv och följa med en kurator och se vad hon sysslar med. Detta ska vi göra hela veckan, ska bli intressant faktiskt! Kurator känns som ett bra jobb, hade nog verkligen kunnat tänka mig att bli det. Egentligen skulle jag sitta på bussen dit nu men jessica ringde precis när jag skulle gå och sa att hon försovit sig. Det gjorde mig inget direkt, nu hann jag sminka mig o sådära. Själv snoozade jag omedveten en halvtimma så var lite brådis för min del :) Bussarna dit ut vi ska går inte så ofta så jag ska åka om en timme.

Jag har haft en jäkligt bra helg. I fredags var jag bara hemma med mathias och myste och åt våfflor. Sjukt gott. Saffransvåfflor, hallelujah. Hehe. I lördags gick jag på stan med maria, rakel, nomi och mathias. Mysigt. Jag köpte två par tights och en tisha (tshirten ser ni lite av på bilderna). Efter stan stack jag hem till jessica där det fördracks lite. Jag drack bara en en öl o en cider, sen åkte jag hem när dom drog in till stan. Kände mig helt nöjd med det, har inget direkt fyllebehov nu. Kan gärna hitta på kul saker men har lite kommit ifrån det här med att vilja dricka massor just nu. Eller just nu, kanske har varit så ett bra tag om jag tänker efter.

Nåja. Igår åkte vi och storhandlade så nu har vi full kyl och frys! Jättejätteskönt verkligen. Älskar att ha massa mat hemma, att slippa gå och handla och bara ta det som finns. Det är najsbajs. Kunde inte somna igår för jag hade sovit så satans länge och sen ställde man ju om klockan igår dessutom så jag fick en timme mindre att bli trött på liksom. Nu är jag seg i mitt lilla huvud.

Ha en fin dag, solen verkar vara framme så hoppas den lyser på er :D


Torsdag

Tjena tjena. Jag kom tillbaka snabbare än väntat ;) Men nu är tentan klar så har ingen anledning att sitta vid datorn nå mkt mer (tror jag), så nu ska jag fanimig ta det lugnt med datorandet. Får iofs blogga om jag vill men jag ramlar in på så mkt bloggar så det är inte klokt och det låter löjligt men fan det känns som ett missbruk. Jag hatar ju att vara beroende av saker :P Måste fan leva mitt eget liv mer än jag läser om andras.

Och som ni kanske förstod så blev jag alltså inte klar med rättandet igår heller. Man kan undra vad det är för fel på lilla mig. Jag rättade en fråga sen stack jag och tränade. Tränade verkligen en jättekort stund, jag sprang bara lite på bandet och körde crosstrainer, men jag tillåter mig att ta det lugnt nu så att jag inte tröttnar direkt :) Jag var ändå rödare i ansiktet än alla på gymmet sammanlagt så man kan ju inte påstå att jag inte ansträngde mig den korta lilla stunden. Ska sticka iväg sen också och springa lite. Är skönt att veta att man rör på sig ofta, tycker det känns konstigt nu när jag inte gjort det. Ändå har jag inte tränat på flera år alls liksom. Men det är faktiskt sjukt stor skillnad på mitt liv nu och i gymnasiet, då rörde jag mig om dagarna ändå liksom, flängde fram och tillbaka. Nu rör jag mig liksom inte så mkt, det är ju bara plugg - sitta på en stol, chilla - sitta i soffan, åka till skolan- sitta på spårvagnen osv osv. Kanske ska promenera till skolan idag? Jaaaa det ska jag fan göra. Har ändå inte så mkt att bära på. Kan ta med mig träningskläder bara och sticka och träna direkt. YES. Känner mig peppad. Ska jag inte sola solarium och vara vit kan jag ju åtminstone få vara vältränad ;) Men ska jag gå måste jag alltså göra mig i ordning precis nu och gå om tio min, så ciao ciao!

Fortfarande inga hårsnoddar. Måste finnas en mening med att alla försvann, det var väl för att jag var trött på mitt konstant uppsatta hår hehe.


Hemma.

Är hemma igen, efter en skoldag på typ 30 min hehe. Vi fick reda på vart vi ska vara under fältstudierna nästa vecka och vi ska hänga hos en kurator i kungälv. Det är för lågstadie och mellanstadie så vet inte riktigt hur det fungerar eller vad vi kommer få göra, men det ska bli intressant. Blev glad över att få just det, för tillfället är jag trött på vuxenproblem och tänker mig att arbeta med barn.

Snart ska jag gå ner och träna en stund med mathias sen kommer min fina storebror hit, mysigt. Har knappt träffat honom nu när han har varit här. Eller det var kanske en vecka sen han kom? Ska jag vara ärlig så minns jag inte om det var en eller två veckor sedan, sjukt dålig tidsuppfattning just nu.

Nuuuu mina vänner kan ni ju gissa vad jag ska göra nu? Läsa igenom min jävla tenta. För det har jag fanimig fortfarande inte gjort. Jag suger just nu. Imorgon ska den lämnas in. Jag är ju klar men täääänk oooom det skulle vara massor som behövdes ändras typ. Hööh. Då hade jag varit körd. Då hade jag nog iofs lämnat in den såhär ändå och hoppats på det bästa.

Ha en fin kväll, nu skriver jag inte mer. Kanske inte skriver på länge nu om jag inte får ett ryck, men jag har lite lovat mig själv att inte sitta massor vid datorn. Blir så skadad av det. Ciao.




Jag undrar.

Jag undrar varför nordea bestämde sig för att skicka ett nytt bankomatkort till mig, när jag ringde dom förra veckan för att säga att jag inte vill ha mitt konto där. Hon sa att mitt konto slutar existera i april så jag behövde inte göra något mer. Sen skickar dom ett nytt kort, jag har verkligen inte bett om det. Varför?

Jag undar varför mitt komplex över mina tänder sakta men säkert smyger sig tillbaka. Jag hatade dom så ofattbart mycket en gång för längesedan men hade ju helt kommit över det. Tyckte till och med om dom lite. Nu händer plötsligt något med mig hjärna och den vill få mig att hata mig själv. SLUTA MED DET TACK!

Jag undrar vart alla hårsnoddar tagit vägen, jag kan inte sätta upp mitt hår vilket ökar på mitt sugiga mood. Håret bara hänger och hänger och hänger.

Jag undrar vad det är med mitt humör, är det fucking PMS eller är jag bara allmänt jävla ur balans å pajj?

Jag undrar vad dom där låtarna jag vill lyssna på heter. Frustrerande.

Jag undrar varför jag inte kan göra något idag. Är helt jävla apatiskt typ.

Hejdå.


Tja onsdag.

Hej på er. Idag börjar jag skolan klockan tre och tills dess så sysselsätter jag mig med mycket viktiga saker. Jag har läst bloggar (ovanligt) och sjungt. Jag vill så gärna kunna sjunga bra. Sjunger en låt, filmar, lyssnar, hör att det låter förjävligt, testar en annan, hör att kanske en ton är okey, testar samma låt med "rätt" tonart, lyssnar, sjunger förjävligt igen, testar ny låt, igen, igen, igen, igen, ger upp och inser att det nog inte blir någon sångerska av mig. Sen tar det ett tag, dagar, veckor, så testar jag igen. Fan. Jag vill hitta min talang. Alla måste väl få ha en talang av något slag? Jag vill ha en, något jag känner mig sjukt bra på. För att upptäcka eventuella talanger måste man väl våga utforska fler områden. Men jag är ju feg vet ni. Jag vill ju inte misslyckas och känna mig dålig heller.

Jag är inne i såna där tänkardagar igen (går kanske inte så många dagar utan det iofs..). Jag känner mig tankspridd och fundersam, men jag vet liksom inte riktigt vad det är jag tänker på. Undrar om jag någonsin kommer sluta med det, det är lite jobbigt. Jag tycker om att grubbla på saker, men jag gillar liksom inte när det känns som om hjärnan grubblar för sig själv typ.

Nu ska jag göra något vettigt. Typ läsa tenta. Ni fattar inte vad jag skjuter på det. Slutar ju snart med att jag lämnar in den orättad bara för att jag inte klarar att läsa det jag skrivit. Feg ni vet. Inte kul att kritisera sitt eget arbete. Prestationsångest. Dåligt självförtroende? Jag vet inte. Ha en fin onsdag iallafall, hoppas solen skiner på er.


Skatteåterbäring

Kan jag inte bara få kolla hur mycket pengar jag får/ska ge tillbaka på skatten...? Har fan provat hundra ggr nu.


Tuesday.

Tisdag idag. Skitfint väder och jag sitter inne, inte bra. Ska kolla igenom denna jävla uppgiften, fan jag vill faktiskt inte det!!! Nåja. Ska göra det, sen ska jag åka till Jessica med alla böcker. Vill få gjort mitt innan, så att jag slipper ta med mig min dator. Vill kunna gå i solskenet utan att vilja dö typ.

Hade tänkt träna men gör det i eftermiddag/kväll istället. Det behövs. Känner mig ofräsch och inte särskilt snygg idag, måste fixa iordning mig. Verkligen. Jag har förövrigt fastnat på en blogg. Han som var med i kungarna i tylösand, som jag spydde över hans juckande röv typ. Nemo. Sick. Synd att jag tittade på avsnittet, jag tycker han är intressant i skrift. Typ trasig liksom. Hade jag inte sett hans fina "ligg-räknande" hade jag kanske kunnat tycka han verka fin typ. Vad jag nu skulle vinna på det, kan ju få tycka vad som helst här framför dataskärmen, jag är ändå ingen nätmobbare ;) Analyserar allt i min omgivning. Analyserar även det han skriver. Hans bilder. Allt. Jag är fan sjuk, ska försöka lugna mig med det där, man bli ju galen. Ska även sluta läsa bloggar så galet mkt. Jag läser fler bloggar än jag träffar människor per dag. Fucking sick.

Nej, dags att läsa lite om psykisk ohääääälsa, hallelujah. Varför väljer man en utbildning där man läser om problem? Som om det är något jag vill ha mer av liksom.. WTF. Nåja. Mitt liv är för tillfället tämligen problemfritt, det är skönt. Det är bara min grubblande hjärna det är fel på, men det har det ju alltid varit typ. Höhö.

Harenajs, ingen bild på lilla mig idag, tänker inte ens tanken att bjuda på det.

Duktig?

Hej hej hej. Sitter nu i mitt nystädade fräscha rum :)  Har städat som en dåre idag. Och tvättat. Tvätta massviiis. Känner mig duktig, fast jag har ju i och för sig inte pluggat något. Det gör faktiskt inget, jag har ingen stress. det ska göra är typ bara att läsa igenom och lägga till referenslista och så.. Och  det ska ju inte vara inne förän torsdag :)

Snart kommer Mathias hit. Jag är skittrött i huvudet, ska nog lägga mig tiiiidigt idag. Eller det gör jag fan varje dag haha. Idag gick jag upp klockan 8, av mig själv liksom, helt pigg. Jag har typ blivit en tant, en sån som lägger sig vid 22 och vaknar pigg som en lärka tidigt på morgonen. Inte helt likt mitt gamla jag, men jag trivs med detta! Är ju skönt att komma igång med dagen i tid. Förr fick jag panik om jag vaknade tidigt för jag ville inte vara vaken ensam, hatade morgnar när man inte kunde ringa någon eller kunde hitta på något. Nu för tiden är det de stunderna jag älskar. Att bara få vara typ. Oftast älskar jag det iallafall :)

Imorgon ska jag iväg och möta upp Jessica och fixa klart tentan. Blir göööttigt. Hoppas vårvädret är här imorgon igen. Det var det idag men jag har inte varit ute mer än ner till soprummet två ggr hehe. Har iallafall fått motion i trapporna eftersom jag tvättat ;). Ska träna imorgon också, struntade i det idag. Imorgon finns inga ursäkter!

En fråga till Linn, för jag vet inte hur du vill att det ska funka... Ska jag svara på dina kommentarer i ditt eller mitt kommentarsfält?;)


Måndag.

Tja tjaaa. Måndag idag och jag har inte skrivit på några dagar. Har haft en allmänt jättebra helg, bara tagit det lugnt, gått ute i solen, käkat gott, tränat, myst med min fina pojkvän och såklart pluggat lite hehe. Idag ska jag få klart min tenta tänkte jag, eller den är typ klar men jag ska läsa igenom och så liksom, sen ska jag tvätta sen funderar jag på att sticka och träna. Sist jag tränade kunde jag ju fan inte gå på två dar typ så nu kör jag megalugnt till att börja med för att slippa det. Igår sprang jag bara lite och körde lite på crosstrainern. Lär ju bara orka mer och mer för varje gång om jag kör så och det duger för mig:) Brukar tycka att styrketräning är det lättaste men igår hade jag ingen lust för det så fick bli bara kondition, känner för samma idag. Man kan undraq varför jag skriver detta egentlige, typ mest tråkiga inlägg ever..

Näee, ska sätta mig och söka jobb nu. Måste nog sätta på hög musik och sudda ut mina tankar. Kollade nyss på ett avsnitt av kungarna av tylösand, har aldrig sett det. Mår typ illa nu, äckliga juckande rövar typ, hööööhhh. Har för övrigt bestämt mig för att inte jobba i arvika i år. Gick just in på min mail för att skriva till chefen det, tyvärr hann hon fråga innan, det var ju lite synd. Vet inte riktigt varför jag verkligen inte vill det, har ju båda mina bästa vänner där i sommar på samma jobb till och med (nu när jag skriver det blir jag ännu mer förundrad:S WHAT THE FUCK?) Men något säger mig att jag inte ska göra det så då får det bli så. Man ska följa sin magkänsla ibland!

Näe, ha det nice! Ciao


SNÖÖ?!

Ååå så var snön tillbaka. Här har man gått och trott att våren är här hehe. Men så här är det ju varje år så det är väl ingen idé att deppa ihop. Om en månad är det väl på riktigt typ.. Jag sitter här och lyssnar på musik och har stora planer på att inte gå utanför dörren idag. Måste ändå skriva tenta ju... Jo jag ska nog gå och handla lite sen kanske, kan vara skönt att komma ut lite, trots vädret!

Sjukt tråkigt att blogga när man bara sitter inne hela tiden och skriver, jag har ju inte direkt någon händelse att berätta om. Typ, jag tappade pennan på golvet tre ggr idag. Jag har ätit konstant. Jag har klagat en miljon ggr. Ja ni fattar.. Ska nog sätta igång och skriva nu på en gång så att jag får slut på detta. Ha en fin dag! Puss


En liten solbränna på mitt genomskinliga ansikte skulle inte sitta fel alltså. Förstår inte hur jag lyckas hålla mig från att sola solarium nu, vill inte för det är onödigt skadligt men om våren låter vänta på sig för länge så ger jag nog fan upp min solarietrots. Vet vi vad det patetiska är? Att jag använder en ansiktskräm men lite lite B.U.S i.. Jag är typ för vit för att det bruna ska ha något att fastna på. Nej, jag kan inte tro att jag är så vit som på dessa bilderna haha, måste vara ljuset va? ;)

Tja.

Hej på er. Blir inte mkt bloggande för min del nu. Anledningen till detta är att jag redan spenderar typ all min vakna tid framför datorn med min tenta, och det jag gör är att skriva till förbannelse. Som ni förstår då är jag alltså inte särskilt sugen på att sitta ännu längre och sedan skriva ännu mer. Nu är det ju iofs precis det jag gör just nu, men blir inte så mkt av det. Imorgon vill jag bli klar med arbetet. Jag vet inte alls hur det ska gå med det men jag ska göra allt jag kan. Har en hel fråga kvar, saker att lägga till på två och sen allt rättande typ. En fråga tar mig hundra år att skriva. Alltså talar mycket emot att jag ska bli klar imorgon, men jag tänker ge det ett försök. Min deadline är lördag iallafall, det är en sak som är säker. Det ska inte lämnas in förän torsdag men jag jobbar ju för lite ledighet så att säga. Detta har nog aldrig hänt mig, jag är alltid ute i sista sekund. Jag är lite ovan att inte behöva stressa, därför tar allt givetvis lite längre tid än det kanske skulle behöva göra. Well well, ska skriva någon mening till på tentan sen stänger jag kontoret för idag, dags att lägga mitt trötta huvud på kudden och drömma lite fint. Ha det göttigt.



NERVÖS

Okey, nu börjar den här dagen göra mig nervös. Jag vill bara att det ska vara kväll nu så att jag kan pusta ut. Usch usch usch. Tydligen var mötet en och en halv timme senare än jag trodde alltså. Hatar att vänta på jobbigheter. Usch. Får ingen pluggkoncentration, springer till spegeln och kollar hur jag ser ut hela tiden hehe. Får torra läppar när jag är nervös, mitt försvarets hudsalva är bortaa. Hm, inte bra alltså.. Hittar inte ens ett läppglans, kan typ inte prata nervös med torra läppar. Får se till att lösa detta lilla men stora problem... Tack gud för att solen skiner idag. Nu ska jag läsa lite.. Ha de gött, ciao.


Tisdag.

Tjo alla glada! Nu sitter jag här o har just kakat frukost. Har typ blivit en ny tradition att frukostblogga ;)
Det är iofs inte det jag sitter här för nu utan jag tänkte plugga en timme innan skolan (tänkte mer men jag är långsam som bekant). Nu hinner jag med en timme minst om jag börjar nu. Nej en och en halv tillomed, inte illa.

Igår gick jag ner och mötte min nyss hemkomna bror, kuul att se honom igen! Han var brun som fan och hade massa mat o grejer med sej, spännande spännande! Ska dit ikväll tror jag så får hänga mer med honom innan han bestämmer sig för att lämna götet igen.

Idag blir nog en påfrestande dag. Hujamejen. Ska ha seminarium (prata inför klassen), sen ska jag på ett möte (prata inför en bunt nissar). Brukar bli antingen helt slut efter sådana här dagar, eller hyper. Är iallafall alltid en jävligt skum känsla att ha övervunnit det som är skitjobbigt, men jag har ju gjort det förr så jag vet att jag kan. Ser iallafall ut att vara sol idag igen så jag är glad ändååå!:)

Nu ska jag läsa lite inför seminariet sen fortsätta på hemtentan! Ha en fin dag i vårvädret. Puss!


Laaaa

Nepp, jag får inte gjort ett skit. Har suttit här i fan tre timmar och jag har fortfarande inte ens öppnat varken worddukumentet eller någon bok. Bra therese! Vad har jag gjort då? Bra fråga. Att tiden kan gå så fort stunder när man inte gör något vettigt alls är fan sjuuukt. Det gör mig förvirrad. Det känns som om tiden går dubbelt så fort nu när man är stor. När jag var en unge kunde en dag vara lång. Nu vet jag inte vad som hänt, tiden bara springer springer springer och jag vet fan inte vad jag gör under tiden. Jag sitter liksom på paus medan tiden är på snabbspolning typ.

Jag har bestämt mig nu iallafall. Nu tar jag ur internetsladden (!), stänger av musiken och sätter igång. Ska plugga i minst två timmar. Sen får jag inte göra något annat än att eventuellt köra ett träningspass på mitt wii eller äta typ. Får vidta tvångåtgärder när jag är så satans ickehandlingskraftig!



Posa dååååååååååååååååååååååååå. Vet inte varför mina läppar inte syns längre. En gång var dom röda. Nu är dom beiga. Och jag analyserar varje liten millimeter av mig själv alldeles för mycket. Måste måste måste sluta med det, det gör mig fan galen.


Monday

Tja tjaaa. Måndag idag, ny vecka nya möjligheter! Hehe. Jag sitter och har just ätit frukost, ska försöka vara lite nyttigare nu än vad jag varit på sista tiden så började morgonen med gröt, ägg och keso :) Mums mums mums. Mycket bättre än att trycka i sig mackor hela tiden, jag tröttnar alltid på det i längden.

Igår hade jag en ganska skön söndag, ute lite i solen, pluggade lite sen en myskväll med fika o solsidan å så. Älskar hemmamys hehe, det är fan bättre än allt annat. Just nu kanske jag hellre legat på en strand iofs, men ja ni fattar..
Idag ska jag fortsätta skriva på min hemtenta. Blev inte helt klar med den där uppgiften igår men skrev iallafall nästan en sida. Behöver skriva lite till, men funderar på att börja på någon annan så länge. Kan ju passa på att läsa lite nu typ. Har beslutsångest om ifall jag ska åka iväg och plugga eller om jag ska sitta kvar hemma. Får alltid mer gjort när jag sitter på typ biblioteket men det känns lite omständigt när jag ändå inte ska möta någon. Nej jag stannar nog här vid mitt lilla skrivbord och är duktig istället!

Idag kommer min brorsa hem. Han har varit i Thailand sedan i höstas typ. Ska bli kul o träffa honom igen! Jag ska ner och ge honom nyckeln så han kommer in till papi och sådär sen i eftermiddag, så tills dess tänker jag vara duktig med tentan!

Ha en fin måndag, puss hej.

Höööh. Sol. Snart kommer våren hit iallafalll...


Sol!

Faaaaan vilket härligt väder det är idag! Helt sjukt. Det är ganska molningt men idag är det verkligen verkligen vår i luften. Jag tog en kort promenix med Mathias och ville knappt gå in.. Min kropp törstar verkligen efter sol! Kan inte ens beskriva känslan jag fick när jag gick ut, höll på att smälla av så skönt var det. Vi satte oss en stund mot en husvägg och jag bara sög i mig känslan av värme mot ansiktet. Ååh vad skönt det ska bli med vår.

Fick gå hem ganska snart ändå, sitter och pluggar igen. Tänkte jag skulle försöka få klart en fråga på tentan idag, har skrivit ett litet stycke typ bara iofs, men vore jäkligt skönt. Igårkväll fick jag pluggat lite här hemma, inte jättemycket men skrev upp vilka böcker jag ska använda på vilka frågor o så.. Imorgon ska jag och Jessica plugga ihop, ska bli skönt att se alla böcker men ska börja så bra jag kan idag! Känner mig taggad på att bli klar med den här tentan ganska fort, den är ganska stor men åtminstone intressant så försöker göra något kul av det typ. Måste typ ha lite press på mig för att kunna plugga men hatar att göra saker under stress så blir lagom att jag bara är stressad pga mig själv, att jag vill får lite ledigt!

Hmm, nej, back to skrivning. Idag ska jag äta lax och potatis förresten, min nya favvorrätt! :D Ha en superfin dag, njut av känslan ute. Puss o Ciao


har insett att jag alltid tar kort från samma vinkel, så fick prova nåt annat... höhö.

Kväll.

Vi blev klara med tentan förut, gööött. Fan vad vi varit duktiga :) Att vi blev klara innbär att jag sitter hemma nu, redo att börja med nästa tenta. Eller vadå redo, hur är man redo? Snarare inställd på att börja med nästa. Har just käkat majskolvar, älskar det! Har inte ätit det på hundra år så lyxade till det lite idag.

AAAhaaaa. Det är så mörkt här i vardagsrummet. Borde sätta mig vid skrivbordet. Det skulle innebära att jag liksom helt ställde in mig på att börja läsa och skriva enbart. Känns ju lite jobbigt va? Nu kan jag ju läsa lite bloggar och skit i förbifarten, typ låtsas att jag är duktig för att böckerna ligger bredvid mig.. Nej fan får masa mig in i mitt lilla rum, vara duktig så kanske jag kan få lite ledigt innan tentan ska in. Eventuellt slippa sitta dag och natt sista tiden. Ha en fin lördag, dansa lite åt mig med, jag är danssugen. Ciao!


Saturday

Ohoj. Sitter än en dag på biblioteket med jessica och ska skriva tenta. Not very fun hehe, men jag käkar upp jessicas godisnappar så jag överlever :) Får inte mycket skrivet, har varken inspiration eller motivation eller koncentration.

Igår när jag kom hem lagade jag lite köttfärssås med spagetti :) Eller nej inte köttfärssås utan vegfärssås:) Helt okey gott men saltet var slut så blev lite saltlöst:( Öste i soja iallafall.. Efter maten tänkte jag och mattan kolla på Psalm 21 men fan jag började nästan gråta så rädd blev jag. Vet inte om jag var känsligare än vanligt eller om den är helt sjuuukt ledsen. Jag skrek rakt ut haha och fick typ ont för att mina muskler spändes så snabbt och hårt.. Fick stänga av efter typ en kvart och spela mario cart istället :) Det är sååååå kul. Vi åt pepparkakskladdkaka, sån man köper i frysdisken. Gillar ni pepparkaksdeg kan jag verkligen rekommendera den :D

Ikväll när jag kommer hem ska jag vara mer pluggeffektiv och bara skriva tror jag.. Jippiiiie ;). Nej jag ska väl inte klaga antar jag, det kan ju bli kul. Måste köpa godis och göra det mysigt hehe. Dessa pluggveckor gör underverk för den kurviga formen ;)

Dags att fortsätta! Ciao :)



Fredag

Skrev ett långt inlägg förut men det sparades inte. Inlägget igår blev ju bara allmänt flummig och jag kom inte fram till någonting vettigt alls, men ibland är det ju skönt att dampa av sig i skrift, eller hur?

Jag sitter i skolan, jag o jessica håller på med en hemtenta vi ska skriva ihop. Skriva skriva skriva. Längtar tills ikväll för jag ska unna mig en fredagsvila, bara sitta hemma och äta godis eller nåt typ. Men vi lär sitta rätt länge idag tror jag, man blir helt slut av långa intensiva pluggdagar!

Nej, hinner inte ens tänka ut nåt kul att skriva. Ville bara inte ha det där konstiga inlägget sist nu hehe. Hade kunnat ta bort det men jag ska sluta fjanta mig med sånt. CIAO!


Att vara jag.

Idag slog en tanke mig. Jag har nog funderat på den länge men aldrig kunnat sätta ord på den. Det handlar om att vara jag. Jag har så svårt att förstå att jag är jag. Inte som så att jag tror mig vara någon annan, men jag har svårt att tänka att det här är jag, och jag kommer vara så här hela mitt liv. Jag vet inte om det är i varken negativ eller positiv bemärkelse, men jag har bara svårt att förstå. Givetvis kommer jag förändras med åren, både utanpå och innanpå, men det är ändå JAG som kommer växa upp. Jag försöker skriva snabbt, så snabbt jag bara kan, för den här tanken är flyktig, en tanke jag jagat länge som gärna flyger iväg igen. För jag har så svårt att förstå, om det är en viktig tanke, för det är ju något som gruvar mig så, men som är så svårt att sätta ord på. Jag kan inte tänka mig att det är den här lilla människan, hon som sitter här med konstiga tankar, tankar som alltid kännts konstiga, som jag tänkt sedan jag var en liten skrutt, som kommer bli stor, som ska leva vuxenliv i iallafall 60 år till. Jag har inte ens levt halva mitt liv och jag kan inte förstå att jag är en person, en liten egen ö i hela denna stora röra av människor. Jag är en del av så mycket, men samtidigt bara mig. Jag är jag och jag kommer alltid vara jag, det är jag som åldras varje dag, det är jag som försöker utvecklas och lära mig nya saker, det är jag som funderar så mycket på framtiden, men som fan aldrig kommer fram till något. Den där framtiden jag håller på och flummar om, den är det JAG som ska leva i. Det är jag som ska ta mig dit. För att ta mig dit måste jag ha ett mål. JAG HAR INGET JÄVLA MÅL. Hur skaffar man sig ett mål med livet? Jag har bara kortsiktiga mål, har svårt att planera framtiden. Den där jäkla framtiden som kommer för varje sekund som går, som jag helst inte vill tänka på. Varför har jag så svårt att tänka på framtiden? Hela min lilla barndom tänkte jag att jag nog inte skulle leva så länge. Kanske skulle jag dö runt 25 eller något. Jag sa det till min mamma en gång, hon lärde mig att det är egoistiskt att tänka så. För mig var det ett sätt att slippa oroa mig om framtiden antar jag. Att slippa ha dessa jävla mål som man måste ha. Mål som i "vad vill du bli när du blir stor?". Jag funderar fortfarande över detta. Men mina tankar går mer kring "VEM vill du bli när du blir stor?", "HUR vill du bli när du blir stor?". Fasst det är ju jag. JAG som tar små trevande steg mot framtiden, som kommer vara där om 60 år. Det är jag jag jag och bara jag och det gör mig panikslagen. Det är så svårt att beskriva, kan knappt beskriva det för mig själv, men jag har på något vis alltid tänkt att det blir på något visst sätt när man blir äldre. Men jag kommer ju alltid vara bakom framtiden liksom, det kommer alltid vara JAG som är det. Den där blyga brunhåriga jäkla tjejen som tänker för mycket. Sådär. Hej så länge.


Torsdag.

Tja. Sitter och käkar frukost (äggmacka och kaviarmacka, älskar det!!!), ska snart göra mig helt klar och sticka iväg. Börjar inte förän 13.30 idag men ska sätta mig och läsa lite med linn, måste få känna mig lite duktig. Imorgon börjar hemtentahelvetesdagarna, så idag kan jag ju få plugga utan press liksom ;) Halv två är det redovisning, vi ska redovisa ett studiebesök vi varit på. Jag ska säga typ 4 meningar så jag borde ju överleva.. På tisdag ska jag dessutom på ett jobbigt möte som kräver desto mer prestation så det är ju bra att värma upp typ.

Idag när jag kommer hem ska jag städa mitt rum, är kaos efter en stressig vecka. Sen ska jag bara mysa och plugga typ. Älskar att jag aldrig jobbar på kvällarna nu, så skönt att veta att jag har kvällarna för mig själv om det är så jag vill ha det! Förresten blev min lasagne igår skitgod:) Lite lite kryddor bara. Men väl godkänt för att vara första gången :D

Nu ska jag kila, Ciao!


SNÖ?

Vafan. Idag bestämde jag mig för att trotsa den lilla vinter som fanns kvar igår och sätta på mig tygskor. Ut kom jag till en rejäl jävla snöstorm typ. Kul? Nepp inte det minsta, fick typ en chock. Har sedan dess haft föreläsning med en ganska långsam kvinna som lyckades göra ett intressant ämne ointressant. Synd faktiskt för hon verkade brinna för det men någonstans gick det snett typ. Efter att jag slutat mötte jag linn en liten stund och nu är jag hemma igen. Hemvägen var en stor slaskstorm och jag fick en chock igen.

Ska göra lite fint och sen ska jag ge mig på att göra lasagne :) Har aldrig gjort det så får se hur det går! Ska ha i spenat, vegfärs (svar på din fråga linn, man kan ha vegetarisk färs i tacos;) ), fetaost å så lite till tänkte jag. Hoppas det blir mums, jag blir så arg när jag misslyckas i köket. Men man måste ju prova sig fram! Jag har inte lagat värst mkt mat i mina dagar så jag måste ju få öva lite innan jag kan bli grym. För jag tänker bli grym på att laga mat, det vore kul! :) Min pojkvän kommer hit så det är bäst att han blir nöjd höhö. Ska bli mys, vi ska kolla på solsidan. Skiiiiiitkul program juu.

Näääh, vet inte vad jag ska skriva mera. Känns som om jag har allt och ingenting att skriva. Har massa tankar men inget som jag kan sätta ord på, knappt för mig själv liksom. Känner mig förvirrad samtidigt som jag inte har något värre att vara förvirrad över. Nej jag vet inte, ska nog städa lite istället, hare nice! Puss


ONSDAG

Tjena. Får skriva snabbt för är lite stressad. Ska gå hemifrån typ nu och det enda jag gjort är att ha ätit frukost, ska alltså klä på mig, borsta tänderna och helst sminka mig ;) Jag är så bra.

Är trötter idag, ser nästan fram emot att komma ut i det gråa vädret och piskas igång av lite kall luft. Somnade inte så sent igår men jag stressade hela dagen igår så blev helt utmattad hehe. Direkt efter skolan stack jag och handlade och sen stack jag hem och började baka semlor. Bakade semletårta, var ju både semledagen och marias födelsedag igår :) Jag var fan duktig, har aldrig bakat semlor sådära liksom.. En hel tårta från grunden ;) Hehe. Hade tårtmys och så på kvällen med maria mathias ida rakel och nomi.

Börjar skolan 10.15 och går till tre, sen ska jag träffa min grupp och diskutera en redovisning vi ska ha imorgon. Just nu är jag inne i en skoltrött-period, hoppas jag kommer ur den snart eller kommer på något annat vettigt att göra. Tänker mycket just nu på allt som har med livet att göra men kommer inte riktigt på något.

Nej, fan det här går inte, dags att springa! CIAO :)



Bye

Nu har jag diskat bort all disk, jag hade fan kunnat vinna VM i diskning om det fanns, tycker typ jag är bäst på det så ofta som jag diskar.. Tog mig även i kragen och sökte jobb, det ni! Jag blev så arg att jag ringde, helt skakis hehe. Hatar viktiga samtal och nu har jag ju fan inte pratat med någon utanför hemmet sedan i lördags natt och då var jag full som en kastrull ju. Men men, tog skit lång tid för man var tvungen att bli medlem på någon sida och så, lite drygt men nu hoppas jag att jag får det jobbet. Sökte alltså bara ett jobb, ingen stor bedrift kanske, nej jag vet.. Kanske imorgon blir en mer driftig dag hehe. Nej men jag vill ha det jobbet jag sökte nu. Hemtjänsten i majorna, would be perfect ju! Satt ju så jäkla länge i soffan med den där ansökan nu att mina ben stelnade till igen, jag börjar kanske bli gammal? Att inte kunna sitta i soffan en timme utan att vara rädd för att inte kunna gå sen är inget gott tecken haha.

Fick även brev från nordea nu om att mitt konto är övertrasserat. WTF, har inte använt det där kontofanskapet på år liksom. Tydligen har det börjat kosta att ha mitt löjliga ungdomskonto, ska åka in till nordea nu på direkten och säga upp det, hur löjligt som helst ju. Typ, "vi har börjat dra pengar från ditt konto utan att förvarna, fasst det var ju nästan tomt så nu har du minus för att du har våra tjänster som du inte använder." Nej, hejdå nordea!

Kanske skriver sen igen, annars kanske imorgon. Ciao.

Böjda beeen ;)

 


Måndag.

Hej och hå. Idag är jag glad för jag kan gå igen! Mina vader var stela hela långa dagen och kvällen igår, fick stappla fram hela tiden (gå på tå med böjda ben eller gå som en gorilla med böjda ben). Masserade och stretchade hela tiden och det gjorde det bättre i några minuter sen blev det lika illa igen. Vaknade inatt och det var lika dåligt när jag gick upp på toa, då trodde jag fan jag skulle börja gråta haha. Är inte kul att inte kunna gå ordentligt, det är en sak som är säker! Sen nu när jag gick upp så var det lite stelt men sannerligen bättre och efter ett tag nu så är jag nästan återställd! Jihoooo. Faaan vad skönt. Ska diska bort monsterdisken nu, har ju inte kunnat diska eftersom jag inte kunde stå med raka ben men nu finns det inga ursäkter. Sen ska jag in till stan och leta present till maria, är heeelt tom på idéer! Sjukt störigt. Hade en idé men kan bara skickas efter på internet och hon fyller år imorgon så är försent. Är ju fan så man kan dö på min ickehandlingskraftighet. På tal om det är det dags o söka jobb.. Nej fan, hatar mig själv ibland, varför fan skjuter jag på allt hela tiden? Well well.. Dags å sticka, ciao!

 


SUN-day

Tjo vänner. Igår var vi ju hos Jessica o skulle fira hennes birthday. Det var jag Jessica å Julia, sköjj sköjj vare. Julia fick jätteont i magen så slutligen blev det bara jag å Jessica som åkte in mot stan och jag var alldeles för full. Jepp det var jag verkligen, nu kan jag börja dricka med måtta igen. Var väl tvungen att påminna mig själv om att det är roligare att va lagom full typ, framför allt dagen efter. Vi kom bara till Chez och mötte Jossan o gänget, där drack jag en jävla massa vatten men det var ju redan lite sent. Gick inte att rädda mig så att säga ;) Åkte hem vid två tråkigt nog så taggad som jag varit på denna kväll men men det blev ju skoj så länge det varade liksom. Två är väl inte så tidigt egentligen, man blir så bortskämd av den här stan där det stänger sent, i Arvika stänger allt två. Eller ett?

Well well. Mår ganska skapligt idag ändå, är nog tack vare allt vatten jag hällde i mig igår och mina mumsiga tonfisktoast jag tryckte i mig när jag kom hem. Mums! Att äta efter en partykväll är viktigt om man inte vill vakna som döden själv typ. Mathias väckte mig med frukost på sängen imorse, Yes, världens bästa kille har jag. Sjukt gott när man bara vill ligga kvar.

Hmm, alltså, en liten parantes, ni ska seee hur jag går idag.. Jag skrev ju att jag hade träningsvärk i vaderna igår.. Sen gick jag i höga skor igår. Något fuckat har nu hänt med mina vad muskler så jag kan inte räta ut benen och måste gå med böjda ben eller på tå. Alltså, hela tiden. Prova gå sådär med böjda ben så får ni känna hur läcker jag känner mig idag ;) Och ooont gör det. Hoppas det försvinner, kan ju inte gå ut med krökta ben heller :(

Soligt ute idag! Härligt :D Vet ej fan om jag kommer ta mig ut dock, nu ska jag lägga mig och vila lite, min nergi börjar sina.. Puss!



Saturday

Hej mina vänner. Vad gör ni denna lördagskväll? Jag håller på och fixar iordning mig, ska alldeles strax åka iväg till Jessica. Har lite svårt att bestämma mig för hur jag ska se ut idag, har fixat klädsel men vet inte med hår och smink. (MY god vad fåfäng jag blittttttttt, tycker jag skriver om utseende i varenda inlägg höhö). Höll på med håret och satte upp det år sidan och lockade och så men fick fan inte till det. Nu fick det bara bli luggen bakåt, får funka :) Kan inte sätta upp det bakåt för när jag stressfixade så råkade jag hugga in nageln i nacken på mig så ser ju typ ut som jag har en stor köttig finne där nu, får gömma med hår hehe:P

Igår mötte jag och mathias upp varandra och stack och gymmade, tycker fan det är skitskönt att träna! Älskar att göra mig stark. Idag har jag lite träningsvärk i vaderna och armarna.. Efter träningen gick vi på Rango, sjukt rolig film! Ni borde se :D Men vi hade ingen dricka och hela filmen handöar typ om att dom är törstiga så ett litet tips är att ha rikligt med dricka på er ;)

Nej, dags att sminka klart mig. Kan inte bestämma mig för om jag ska ha röda läppar eller inte. Men får nog skaffa något mindre kladdigt innan jag kör på det, vill inte vara kladdig överallt ikväll. Ha en fin night, Puss!

haha, posebilder är verkligen inte min grej. som en liten fisk :)

Färgat håret

Tjohej på er :) Läget? Med mig är det finemang, ska snart packa ner lite träningssaker och åka iväg. Dags att bygga lite muskler ;) Har nyss färgat håret! Var ju ganska nöjd med färgen jag hade längst ner i mitt hår, men det var ju lite slutet på den färgens tid, halva håret var ju råttfärgat typ hehe.. Nåja. Nu är det brunt, inte superspännande men helt okey liksom, ska göra lite slingor någon dag så att det får lite liv och inte bara är brunt! :) Hmm. Kollar på bilder på det förra nu och vill ha så faktiskt. Gillar ljust. Tog kort nu så ni kan se vilken färg det blev och jag ser fan helt likblek ut haha! En viktig anledning till att inte ha för mörkt hår på vintern om man vill slippa sola solarium:P Fasst iofs ser inte alla lika crazy ut som mig när dom är bleka, jag ser liksom död ut typ. Men det kanske är när man ser sig själv det känns värst, vad vet jag?

Jag och Mattan ska träna ihop sen ska vi på bio (rango) så blir inget mera bloggis idag. Kanske imorgon ;) Imorgon ska jag fira Jessica som fyller år, och eventuellt möta upp Jossan och gänget för William hennes kille fyller år. Blir party imorgon också med andra ord! Inte likt mig inte. Men men. Nu kom min mamsi hit och ska hämta ett par byxor som jag lånat av henne.. Hare nice! Puss!

Bruuunt hår på sliten tjej!


Fredag.

Tjohej. Jag bloggar visst inte så mkt nu, har inte suttit vid datorn så mkt och när jag väl gjort det så har jag känt mig ganska tom på saker att skriva. Blir så när man skrivit sällan tycker jag, då måste man liksom mer få till ett ordentligt inlägg som innefattar allt känns det som. Om jag skrivit ofta är det lättare att skriva korta meningslösa inlägg..

Just nu sitter jag bara här och slöar. Har varit uppe sedan klockan 6 då mathias gick upp, fick en tvättid kl 7 vilket var hemskans bra. Var ett tag sedan jag tvättade nu så blir gött att få rent favvokläderna o ett måste mindre att tänka på. Börjar skolan klockan elva idag och när jag slutat runt tre så ska jag hem sen träna ikväll innan jag ska på bio med min pojkvän :) Mysigt. Har inte tränat ett dugg denna veckan, så bra gick det med att börja vara hurtig va ;) hehe. Nåja, får börja idag istället, ska bli skönt att svettas bort all skit jag ätit och druckit i veckan!

I onsdags var jag ute o partade lite. Började med att åka hem till Jessicas kompis Julia så vi satt där å fördrack å spelade lite "Jag har aldrig", fyra tjejor var vi. Sen åkte vi in till stan o dansade arslena av oss typ. Jag dansade mig galet svettig, var längesedan jag festade sådära, på senaste tiden brukar det bli ganska lugnt. Kom hem runt halv fyra typ och igår bärjade jag skolan klockan 11 men ni kan ju kanske förstå att jag inte pallade att gå upp. Eller upp gick jag men jag landade på sängen lika snabbt typ, var nog allt för väl att jag inte tvingade mig iväg.. Sov vidare till två typ, hahaa kan inte minnas när det hände senast. Så igår gick jag inte utanför dörren mer än till källaren och bokade tvättid. Men men det fick det vara värt för kul hade vi. Även om det där med att festa hela tiden inte riktigt är min grej, är alldeles för jobbigt att vara bakfull jämt.

Shit vad tiden sprungit iväg nu, måste klä på mig och fixa iordning lite här hemma :) Ha det nice, hörs kanske sen! Puss!


Tisdag.

Tjenatjena. Allt bra? Jag sitter och har just käkat frukost. Ska göra mig klar så jag slipper stressa sen, börjar 13 idag.. Har huvudvärk o ont i halsen, vill inte bli sjuk, det orkar jag inte.. Ser så sjukt sliten ut idag så det finns typ inte, får väl försöka kladda på mej nått som kan gömma det. Om jag inte blir sjuk nu så ska jag se till att träna mkt nu i veckan, behöver lite energi o att känna mig fräsch nu.. Just nu känner jag mig typ alksvullen, trots att jag bara festade i fredags o inte har festat på länge innan dess. Å då menar jag inte svullen som i att jag gått upp i vikt utan mitt ansikta känns så där osunt liksom..

Nåja. Har skola mellan 13 o 15 idag, efter det ska jag hem till min pappsi som är hemma några dagar nu :) Mys! Mamma kanske också kommer idag men det är inte säkert.. Ska bli skoj iallafall. Jag kanske ska gå på en lägenhetsvisning med Mathias också (en lägenhet till honom) men det beror på familjen o så, om jag ska vara med dom hela tiden.

Jag köpte ett nytt läppglans i fredags, tycker det är så fint med röda läppar :) Dock så satans svårt, kladdigt o jobbigt o inte snyggt med röda fläckar på varken kinder eller tänder.. Får se hur mkt jag vågar använda ;)


RSS 2.0