Måndag

Hej bloggen. Hoppas allt är fint med er mina trogna läsare ;) Med mig är det bra. Har just mailat några folk på blocket om kurslitteratur. Vet inte om jag ska känna mog duktig för det, eller om jag ska inse att det kanske är ett steg i mitt projekt att skjuta upp köpandet så länge som möjligt. Mina kursböcker denna gången går upp till 3000 spänn drygt. Kul va? Hoppas jag kan få några billigare iallafall. Det lustiga är dock att folk säljer sina begagnade böcker ganska dyrt, så vissa kan man ju lika gärna köpa nytt liksom. Well well.

Idag har jag varit i skolan på lite praktikinfo. Mycket prat om nästa termins praktik nu, jag blir knäppt stressad. Vet inte alls vad jag vill göra och vet inte alls huur jag ska göra det. Känner mig feg, är ju feg liksom. Får försöka tänka positivt på det, det är väl bara att försöka. Får väl inte ge upp innan jag provat va? Om jag inte pallar då, så får jag väl lägga av, men måste iallafall ge det en chans. Har iallafall beslutsångest o vilka områden jag vill välja. Skulle kunna tänka mig i stort sett allt. Biståndsbedömning, hemlösa, flyktingar, migration, behandling, kurator, ja, allt liksom. Samtidigt ingenting av det ;)

Idag var jag äääääntligen och klippte mig! 10 månader sedan sist och nu fick jag äntligen tummen ur ;) Fan vad skönt. Är ingen större frisyrskillad, eller snarare, jag har fortfarande ingen frisyr, men dom små fina svintobollarna längst ner är äntligen borta. Fan vad skönt alltså. Hon som klippte mig hade sin första dag idag. Tror hon var extra noga bara därför ;) Jag blev nöjd iallafall :) Funderar på om jag ska våga göra slingor nu igen, trivs ju så bra i det. Det var ju dock dom som hade största delen i svintohåret liksom.. Annars får jag färga det i någon fin brun/röd färg eller nåt iallafall, vill inte känna mig grå hela vintern med mitt naturliga som numera är över halva håret typ.

På tal om grå i vinter, så verkar det som om vi får strunta i Thailand. Tråkigt, men det får väl gå. Kanske kan göra någon mindre tripp så att jag inte deppar ihop.. Får se. Får nog sätta mig och googla lite bara för det. Jag pluggar fan aldrig nu. Suck på mig!

Nepp, ett alldeles för långt inlägg om ingenting vettigt ;) Ha en fin måndagskväll! Ciao

Kort hår :)


Onsdag

Hej på er. Jag kom ganska nyss hem från bion. Var o såg "jag saknar dig", med jessica o julia. Den var sådär. Skådisarna var inte det bästa jag sett direkt, men jag grät såklart ändå. Sorglig historia, har redan tänkt en del på döden i veckan så egentligen var det kanske inte det optimala filmvalet. Fasst det är väl nyttigt att gråta antar jag :)

Idag har jag haft en nice dag. Var i skolan en timme, åkte hem, sov, har tvättat och städat, kollat massa på resor, sjungt, sen varit på bio. Ganska lagom onsdag :) Börjar 8.15 imorgon igen så det är väl dags att hoppa i säng snart tror jag. Hittar inte min eltandborste bara och det går mig på nerverna.. Intressant jag veeeet.

Imorgon SKA jag rensa min garderob. Det är verkligen kaos i den (dom) för att detär för mkt kläder i. Började idag men har en hel del till. Måste ta bort sånt som jag ändå inte använder. Då är det dessutom lättare att märka vad jag behöver shoppa :) Måste även verkligen ringa hemtjänsten där jag jobbar för min delegering har gått ut så kan inte jobba just nu. Nåja. Nu har jag druckit upp mitt goda kamomillte så nu har jag ingen ursäkt till att sitta här mer :) Godnatt!


Thailand?

Jag och Mathias funderar på att åka till thailand.. Eller ja, han har funderat länge, men jag har sagt att det nog blir omöjligt med tanke på min skola o sådär. Funderar nu dock på att dumma mig och köra ändå. Vad kan hända liksom? Okey, jag ska inte säga att jag inte blir stressad av tanken, efter något efterblivet i mig inte klarar att inte ha full kontroll.. MEN, jag vill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Therese i Thailand i december? jatack :)




Tisdag

Hej bloggilogg! :) Hoppas allt är fint med er unika läsare ;) Med mig är det bra, är satans trött bara. Hoppas jag inte blir sjuk, känns som om typ alla är det nu så det vore ju nästan konstigt om jag inte blivit smittad.

Idag hade jag skola mellan 8-16. Jag har tidigare tyckt att skolan varit jobbig emellanåt, då har jag inte fattat vad jag pratat om. Nivån trappas verkligen upp hela tiden, det är ju bra såklart men man blir ju bortskämd i början ;) Som tuuuur är så är typ allt vi läser intressant, vilket förenklar allt men det glömmer jag bort ibland i min skoltrötthet. Kan tänka mig att många läser sånt som dom inte tycker är speciellt kul ibland, för att få utbildningen liksom. Jag känner hela tiden att jag lär mig massa vettigt och det är ju bra för mig som lätt tappar koncentrationen och motivationen! Hade seminarium idag och jag var som vanligt nervös inför min lilla redovisning, men det gick galant. Börjar klara det mer och mer, i framtiden kanske jag inte blir nervös alls :D Wiii.

Efter skolan idag totaldäckade jag. Hann typ hem, fixa något att äta, sätta mig i soffan och sen somnade jag.  Som sagt, är satans trött idag hehe, var typ okontaktbar när mathias kom hem tror jag, sov flera timmar men är fortfarande väck. Nu har han stuckit till några kompisar så jag har lägenheten helt för mig själv. Imorgon tänker jag ha mer energi :) Har ätit dåligt idag, kanske har något med det att göra. Ska nog lägga mig nu, så får jag ta nya tag imorgon med bra frukost :) Linn B skulle egentligen kommit hit men hon är sjuk så blev inget.

Näh, vi kan höras imorgon istället :) Jag ska på bio med jessica och julia imorgon, mysigt! Jag saknar dig ska vi se, jag vet att jag kommer gråta. Tror faktiskt jag blivit ännu mer känslig för filmer och så, gråter på varenda film typ haha. Nåja. Ha en fin kväll, Ciao!


Godmorgon måndag

Godmorgon allihopa. Ny vecka igen. Jag har haft en hemmahelg. Har knappt rört mig utanför dörren. I fredags var ida här och hade mys med oss, vi kollade idol o spelade kort o åt hallonpaj som vi bakade :) Lördagen var degig, gick o tränade med mathias, åkte till järntorget o gick lite i affärer, handlade mat sen hyrde film och chillade. Igår var tanken att jag skulle plugga hela dagen men eftersom jag har världens brist på motivation så gick det sådär med det. Fick reda på att en fin person som jag jobbat med i nästan tre år gick bort i lördags så jag var inte på topp igår, känns så otroligt sorgligt och fel. Konstigt att människor bara kan försvinna sådär. Usch :( Han får det iallafall fint uppe i himlen, med massa smarta människor :)

Idag ska jag hem till maria, vi har inte hängt på ett tag. Gud, nej blev inte sugen på att fortsätta skriva nu. Ha en fin dag, var försiktiga och ta hand om er o varandra! :) Ciao, Puss!

Fredag

Hej på er! Hoppas allt är nice. Med mig är det bra, har just käkat mat så är nöjd ;) Ska sätta mig och plugga lite, fan vad osugen jag är. Har maaaassor att läsa tills måndag och tisdag så kan verkligen inte skjuta upp det, även om det vore galet skönt. Ska ha mys ikväll, ida ska komma hit o sova här så då vill jag ju gärna ha fått gjort något.

Har varit i skolan idag, spöregnade som faaan när jag åkte hem. Tur jag hade mitt paraply med mig annars hade jag regnat bort. Nu skiner solen så borde väl kanske ta en promenix egentligen o få lite d-vitamin men det orkar jag inte. Och som sagt så måste jag plugga. Vill resa till solen. Tittade som fan på thailandsresor igår. Det dumma är att hela den här kursen är smockad med obligatoriska moment, vilket gör att det är helt omöjligt för mig att åka under skoltid. Innan har man ju kunnat läsa ikapp, o fått skylla sig själv om man får plugga som as liksom, men åker jag två veckor så missar jag typ 6 obligatoriska grejer, o det är ju inte så bra. Behöver dessutom denna kursen för att våga mig ut på praktik i vår känner jag dessutom. Och vill man åka när man är ledig så vill alla andra åka då också och då är det typ dubbelt så dyrt. Bajs.

Jaja, lite mkt ältande om det nu kanske. Ville bara säga hej ;) Jag är sjuukt sugen på att äta något gott idag, någon som har ett tips så får ni gärna hojta till. Har liksom smak-abstinens, behöver äta nya smaker. Känns som om jag levt på samma nu så länge, vill typ äta vitlök, saffran, chili, thaibasilika, curry, osv osv. Behöver väcka mina stackars smaklökar :) Får komma på något gott till ikväll. Jaja, Ciao! :)

trött tjeja. Och nej jar har inte fått lockit hår längst ner. Det är mina slitna blonda dreads som är där.


hej

Hej bloggilogg. Hoppas allt är fint med er små läsare ;) Med mig är det bra. Vet att det var längesen jag skrev, har liksom varken haft tid eller lust. Senast jag skrev höll jag på med min hemtenta har jag för mig, efter det har jag varit i arvika, börjat en ny sjukt seriös kurs i skolan och så. Orkar inte skriva av något av det just nu, men lär prata om kursen framöver, oroa er inte ;) Frustration över mkt krävande saker i skolan har jag ju aldrig inna haft problem med att yttra mig om här..

Helgen i arvika var kul. Hängde med mina värmländska bästisar, gick på torget (martens-helg, vilket innebär torg över hela "centrum"), och festade på värmländskt vis. Med andra ord med massa öl och massa roliga vänner. :) Hade jättekul, älskar att hänga med alla dom jag känner där borta. Dock är jag inte så mtk för det där med MASSA öl nuförtiden, även om det lätt blir så. Är roligare om man tar det liiite lugnare, iallafall tycker jag det.

Idag har jag varit på mysfika med Raman, Aleks och Jossan :) Raman fyllde år i veckan så vi skulle fira lite. Kul o träffa dom tjejjorna!

Sitter och kollar på robinson i bakgrunden så blir lite distraherad. Jag vill vara med i robinson!!!! Jag blir typ svartsjuk här när jag sitter o kollar. För att dom är med liksom. Hatar tjejerna, bara för att. Fast det är inget fel på dom :) Har just städat lite här hemma och ätit toast :) Mys i mitt lilla hem, älskar det. Ska i helgen bara vara hemma och kanske fixa sånt som måste fixas, kanske köpa fina saker och hänga upp hyllor o så. Och givetvis plugga då, fuck. Har sjukt mkt att plugga på nu, ska läsa mängder. Har ingen direkt motivation. Har skolmotivation, för det är lite mysigt, men just det där med att tvångsläsa kan jag inte riktigt förmå mig. Men det brukar ju släppa efter ett tag.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen! Hej och ciao:)


RSS 2.0