Pirrigt

Hej hej kära blogg! Snart åker jag o Mathias till grekland :D jag är så pepp att det är knäppt. Har nyss varit och köpt solskydd, jag har med mig 4 eller 5 olika styrkor, man får ju gardera sig ;) jag känner mig själv, har jag bara höga styrkor med mig så slutar jag smörja in mig, vilket inte vore en hit då jag ju trots allt har svennepigment i mig ;) så jaa, lika bra att ha både höga och lite lägre så man kan sänka successivt:p

Om 12 timmar är vi på flygplatsen, knäppt ju. Vi åker hemifrån inatt så jag ska lägga mig jättetidigt tänkte jag så jag får sova några timmar, får se om jag kan sova, resfeber hej!

Är på väg in till stan och ska fixa mina glasögonbågar, sen hem till Ida och Jonas och hämta deras cyklop och snorkel! Så jävla najs detta ska bli alltså :)

Nu ska jag blunda lite här på vagnen. Blir alltid trött av att åka, det slår aldrig fel. Puss ciao!


Götttt

Träningspassen avklarade och jag är på väg hem! Riktigt jäkla jobbigt idag, tror all dålig mat, öl o cigg sätter sina spår alltså. Jaja man får väl ha sina dagar men nu är jag ju taggad på att sköta träningen så då tänker jag hålla på sundheten :) baka o sånt tänker jag inte låta bli, men cigg gör ju fan ingen nytta alltså. Usch. Feströker bara och nu festar jag ju typ aldrig men ändå hehe.

Nu ska jag hem och äta världens godaste thaimat (okey inte riktigt men ja, god) som jag gjorde här om dagen. Hungrig!!! Ha en fin söndag det ska jag ha. Måste fixa en del inför resan :) puss!


Sönda :)

Hej bloggen! Läget? Med mig är det fint, har nyss käkat frukost (fullkornsvälling och kokt ägg, fan va gott.) och degar lite i soffan. Hade tänkt gå på bodypump-pass i eftermiddag men jag är så tokigt osugen på det, plus att jag borde få det gjort så jag känner mig nöjd med mig själv. Därför bokade jag in 30 min cykel och 30 min cxworx på ett gym en bit bort. Blir bra, känns som passande pass idag :) blir 3e gympasset denna veckan så det får ju vara okey. Hade definitivt haft tid med mer men får skylla på att det är min semestervecka så jag har varit ute på vift en massa. (vilket resulterat i öl och en jävla massa mat iofs hehe).

Iallafall. Jag har haft en fin helg. Eller hela veckan har varit bra. Har varit fint väder o så. I fredags mötte jag upp Ida och hennes kille för en öl. Slutade med att vi mötte upp Linn för att gå på yaki-da och sist slutade vi på villa belparc med Mathias och kompisar. Kom hem efter 3, var nära att bli efterfest men tack och lov avstyrdes det. Efterfester är bara en stund där du förvärrar din bakfylla typ. Jaja, så gick det med den lilla ölen det skulle bli. Jag drack inte så mycket iallafall och det var bra. Fylla är inte min grej längre, trivs bättre med mig själv nykter :)

Igår degade jag hela dagen, kände mig fan bakfull trots min "lugna" fredagskväll. På kvällen stack jag in och åt grekisk mat med Ida, Jonas o tre kompisar till dom. Dom drog vidare ut efteråt men jag gick nöjd hem och hade myskväll själv, sjukt glad haha. Jag må ha blivit torr va, men oftast är jag en jävla nöjd torrboll när jag sitter där med min kvällsmat o myser ;)

Jävlar vilket långt inlägg detta blev. Ska ta fram träningskläder nu o göra mig i ordning. Ciao!


Hej

Hej bloggen. Sitter nu utanför mitt kursbibliotek, känner in känslan av att gå i skolan igen ;) börjar om 1,5 vecka. Har inte pluggat sedan i januari så det blir nog lite skumt att komma igång igen. Tänkte vara ute i god tid och låna böcker, vilket nog inte gör någon större nytta då det lär resultera i att jag får lämna tillbaka dem orörda. Dom skulle tydligen tillbaka redan 31 augusti, alltså två dagar efter att skolan börjat. Har svårt att tänka mig att jag tar mig igenom mer än 1000 sidor litteratur redan INNAN skolan börjat hehe. Funderar nästan på att ta med en av böckerna till Grekland men egentligen vet jag ju mycket väl att det skulle vara lika värt som att släpa med sig en stor sten. Jaja, nu har jag ju böckerna att titta på litegrann, det kanske förbereder mig lite mentalt.

Jag ska snart ut på ett litet äventyr och köra bil faktiskt!:) blir kul. Jättefint väder idag också förresten, känns ju najs. Vilken sommar det blev denna veckan :) samma vecka som kulturkalaset också, härlig semester har jag.

Nu ska jag ta en tur genom Haga :) min skola har typ bästa läget. Ciao!



Måndag

Hej kära blogg. Nu sitter jag på bussen från Uddevalla hem mot Göteborg. Har haft två superba dagar med finaste Linn och Lisa och nu känner jag mig glad. :) jobbade ju mitt sista pass igår förmiddag, sen åkte jag direkt mot Uddevalla. Igår åt vi sushi i solen (har haft jättetur med vädret), åkte båt och solade, för att sen gå hem till Linn och frossa i glass godis och tacos.

Imorse åkte Lisa hem så sedan dess har jag och Linn promenixat på stan, jag köpte en bikiniöverdel och så åt vi thaimat. Och mera glass. Avslutade dagen med ett kettlebellpass på linns gym och det var på riktigt det mest fysiskt krävande jag någonsin gjort. Nog för att vi inte laddat med det mest hälsosamma, och jääävlar vad tufft det var! Sånt tempo alltså. Vi fick sitta kvar en timme efter passet och återhämta oss haha! Men kul, jag älskar känslan efter ett pass, jag blir så taggad :) nu sitter jag och äter naturgodis och dricker blåbärssoppa och försöker bli människa igen iofs. Jag lär inte kunna gå imorgon hehe.

Nu ska jag slappa med najs musik tills jag är framme hemma. Ha en fin måndagskväll, ciao!


Last day

Hej bloggen. Idag gör jag min sista jobbdag för i sommar! Skööööönt :) slutar 12.30 också så det bör ju gå fort. Direkt efter jobbet åker jag mot centralen för att hoppa på bussen mot Uddevalla :) ikväll blir det mys med Lisa och Linn. Imorgon ska jag o Linn gå på ett pass kettlebells, ska bli spännande ;) iallafall ser jag massa fram emot att träffa damerna igen.

Igår var det ju gårdsfest på Marias gård. Jag åt helt overkligt mycket och vid 21tiden var jag för mätt för kall och för trött för att vara kvar så jag gick hem. På riktigt så höll jag in magen halva vägen hem för att den var helt sjuk efter all mat haha. Den andra halvan av vägen lugnade jag mig med att det mer såg ut som en mysig gravidmage. Haha herregud. Jag mår fortfarande illa faktiskt. Mysigt var det på gårdsfesten iallafall :)

Nu ska jag blunda en stund här på hållplatsen :) verkar bli fint väder idag, gött! Och det hoppas jag för jag glömde jacka. Jaja, ciao!:)


:)

Tanten jag väntade på förut kom aldrig, det hade visst blivit något fel i schemat eller så. Nu är snart kvällen slut! Wow alltså :) Nu bara söndag kvar, plötsligt känns slutet överskådligt! Jag ska hem till min man, han har plockat kantareller så vi ska äta kantarellmacka. Och jag ska äta mina bakade kakor. Jag är fan bortskämd och lyckligt lottad!:) Glad tjej. På söndag ska jag även få träffa mina bästa vänner. Och imorgon är det gårdsfest hos Maria med grillning. Bra helg med andra ord! Ciao


Väntar

Väntar på en dam som ska komma hem med färdtjänst. Dom är sena och jag fryyyyser. Vill att dom kommer nuuuu så jag hinner med min rast sen. Åh.

Verkar ha ett helt okey schema idag. Ganska tight och så med tid med det har det varit på sistone. Ska bli skönt att slippa stressa över minuter när detta är över. Lalala. Bara massa skriv om mitt jobb och min mat nu, det blir nog ändring framöver.

Nu fryser mina fingrar sig stela. Ha en fin kväll ciao!


2

Två pass kvar nu.. Jag ska åka till jobbet nu. Sen ett sista kort pass på söndag. Regnar ute idag, aldrig kul att jobba i hemtjänsten när det regnar. Nåväl.

Fick ett ryck och bakade kakor hemma.
Där har vi en anledning till att jag ska sköta träningen, nu när baka är mitt nya intresse typ :) hann varken laga lunch eller middag till jobbet pga bakandet så nu har jag lite huvudvärk efter allt socker jag bara proppat i mig. Det blir nog bra. Min träningsvärk bara stiger men jag hoppas att jag ska orka mig iväg på ett indoor walkingpass imorgon bitti.

Alltså åååååh vad jag längtar tills jag jobbat klart! Det är fan ofattbart att jag tar mig dit varje dag när hela jag bara skriker ledighet typ. Knäppt. Kaka bara jag gör denna kvällen så står jag ju nästan på målsnöret. Nästa vecka är så satans efterlängtad :) detta är 6e dagen i rad jag jobbar. Och ja jag tycker synd om mig själv för det. Hehe.

Ha en fin fredagskväll! Ciao :)


-

Nu när jag jobbar kväll ibland så kollar jag på tv på dagen innan. Jag gillar inte så mkt att titta på tv längre men blir lätt så efter frukosten och så om jag ändå ska iväg sen. MEN, vafan är det för skit dom visar!? Det där doktorsprogrammet på 4an.. My god alltså jag blir provocerad på riktigt haha. Nu fick tvn åka av, så kanske jag kan få gjort något innan jag ska jobba också :) tv dagtid är sannerligen ingen hit alltså.

Såg förövrigt en film igår, och jag grät som as. Hatar filmer som slutar olyckligt, jag blir lite arg när jag tänker på det! Usch.

Nä nu blire fix här hemma en stund :) ciao!


Godmorgon.

Hej hej. Somnade ganska sent igår så vaknade nog lite för tidigt. Ligger i sängen och drar mig lite, vilar mina fötter och rygg som gör ont. Mina fötter skulle nog behöva en liten fotvårdsbehandling efter den här långa promenadsommaren, hälarna gör ont varje gång jag får upp på morgonen. Börjar nog bli lite gammal hehe. Närå men ska köpa lite fotvårdsgrejimojer och börja ta hand om dom ordentligt, fötterna ska man ta hand om för dom vill jag ha i bra skick resten av livet :)

Jobbar kväll idag också, 14-22. Passet igår var ganska smidigt och jag hoppas det fortsätter smidigt nu i helgen. Är på något sätt extra stresskänslig nu så freakar ju ur om det krånglar. Vill bara avklara dom här dagarna och gå vidare sen. Kan erkänna att det känns lite sorgligt att inte få se vissa gamla igen bara.

Nu blev jag lite trött, ska nog blunda en stund. Har förövrigt träningsvärk i rumpan efter övningarna jag gjorde hemma igår. Dom gjorde alltså lite nytta:) Ciao!


Freda ju

Tog mig icke till gymmet. Laddade ner några träningsappar och körde lite själv här hemma. Får räcka :) ska göra mig iordning nu och gå ner och handla smör. Är verkligen helt schizo i vad jag vill göra idag. Bara för att jag ska iväg och jobba sen. Och för att jag inte kan dammsuga och sånt för att Mathias sover. Solen har inte kommit till balkongen än annars hade jag lagt mig där och solat lite. Lalala ibland är beslutsångesten stor. Känner ena sekunden för att baka igen men jag har ju inte ens orkar ta tag i disken. Får se hur jag styr upp denna dag. Börjar inte jobba förän 16 idag, skönt. Längtar äckligt mycket tills på söndag då allt detta är över! Ledighet tjohoooo. Längtar så jag mår lite illa, sådär så man inte riktigt vet hur man ska klara att jobba ens en sekund till, för att hela kroppen skriker att den inte vill. Typ. Men det blir cash i slutänden och nu tänker jag ju resa bort. Och så tänker jag ta körkort. Yes! Jag har kollat upp mina möjligheter och det verkar vara möjligt. Aj hope so :) ciao!


Gomöra

Tjaaa. Jobbar kväll idag så äntligen en välbehövd sovmorgon! Eller ja, jag gick upp 9, men bättre än 6 iallafall. Har just käkat en nyttig frukost som jag avslutade med världens godaste kladdmuffins som jag bakade igår. Jag älskar att baka och att äta det jag bakat :)

Hade tänkt gå och träna nu, men det är inget pass. Jag missade indoor walkingen igår så jag fick gymma själv istället och jag ääär fan inte sugen på det idag igen alltså! Samtidigt så är jag rastlös för Mathias jobbade natt så jag kan inte väcka honom heller :) beslutsångesten. Vill liksom inte träna bort tiden på min lediga förmiddag heller hehe.. Jaja. Tre jobbpass kvar nu :) wiho.

Mina tomatplantor och chiliplantor växer jättebra, så himla kul! Jag älskar dom. Tidigare har mina blommor bara dött hela tiden men nu får det vara slut med det. Ska fynda fina krukor så ska jag plantera om o fixa fint. På tal om det måste jag binda upp tomatplantorna så det kanske jag ska göra nu. Ciao!


Onsdag!

Hej bloggis. Väntar på vagnen igen ;) detta börjar bli en tradition haha. Igår var en stressig dag på jobbet, hoppas jag slipper det idag. Eftermiddagen igår blev visserligen bra men jag är inte asbra på att hantera stress så lunchen var jag ju fan panikslagen haha. Åkte hem till Mathias mormor och morfar efter jobbet igår, dom ska åka till Ungern idag, en månad. Vore inte fel faktiskt :) om två veckor är jag i Grekland, lite overkligt. Blir pirrig när jag tänker påt. Idag jobbar jag i converse. Mina sköna typ joggingskor som jag brukar jobba i är fan fortfarande blöta sedan i förrgår när det regnade så mycket. Sjukt. Man promenerar ju några kilometer om dagen så egentligen måste jag typ ha sköna skor, annars får jag ont överallt. Hehe, jag är en tant. Ha en fin dag hörrni! När mitt pass är slut idag har jag gjort halva veckan :D sen looooov:) Fläckarna är varm choklad..


Tisdag

Tjena el bloggo. Sitter på vid marklandsgatan än en gång och väntar på vagnen. Idag väntar ett pass till 16 igen. Detta blir mitt sista 7.30-16 pass, jobbar till 14 imorgon, kvällspass torsdag fredag och sen till 12.30 på söndag. Den här damen räknar ner ännnaaa. Igår var jag läskigt trött på vägen hem, visste typ inte hur jag skulle klara alla byten och så. Somnade på två vagnar och på hållplatsen emellan. Regnet igår var ju inte att leka med så jag var redigt blöt, mest om fötterna. Detta såg jag som en ursäkt nog att få strunta i cykelpasset. Jag var hemma och tog hand om mig själv istället, kollade på film och gjorde fotbad och så. Lagade mat som jag gillar men inte Mathias. O så :) det var fan värt alltså. Idag ska jag förbi Mathias mormor och morfar innan dom åker till ungern, sen skulle Jessica kanske kolla en lght och jag följa med.. Får se :) vill gärna träna men får se lite hur det blir med det. Min träningsvärk var inte att leka med igår så var skönt att vila en dag till :) Nä nu kom vagnen. Ha en fin dag! Puss!


Måndag

Hejsan. Sitter och väntar på vagnen på väg till jobbet. Tidigt pass efter sent pass igår, men Mathias hämtade mig så kom hem snabbt så har sovit nästan 7 timmar tror jag allt. Nu vare 6 pass kvar då! Jobbar mån-fre+söndag. Ska nog gå fint tror jag, bara dom inte kastar på mig helfrämmande scheman med nya uppgifter. Eller det brukar ju gå det med, men men. Efter jobbet tänkte jag åka hem och käka lite och sen bege mig mot ett cykelpass! Dags att hålla uppe det här, känns kul :) jag har träningsvärk i magen sedan i lördags, känns gött. Det har jag inte haft på länge! Nä vet ni, jag har inget spännande att skriva alls. Hoppas eran dag blir fin, o min med. Ciao!


Söndagsjobb

Hej bloggen. Sitter och väntar på dubbelbemanningsbesök än en gång. Härligt väder denna kväll så är jätteskönt att få sitta ute och njuta en stund. Efter detta jobbpasset har jag 6 pass kvar. Denna sommar har gått ganska fort, jag har trivts bra med kollegorna och många jättefina vårdtagare. Nu är jag dock överdrivet redo att sluta med detta. Jag är TRÖTT. Känns som om allt gått i ett hur länge som helst och jag vill fan få njuta en längre tid nu! Dom här två veckornas ledighet som kommer fr.o.m måndag är jag SÅ jävla värd! Sådeså. Har jobbat tre somrar i hemtjänsten nu och det är faktiskt en jättefin och jätteviktig erfarenhet för mig, men nu blir det kanske sista gången. I höst ska jag försöka ordna ett extrajobb som har mer med utbildningen att göra.. Igår hade jag världens skönaste dag. Jag gjorde inga måste alls, så jävla gött. Åt god middag, tränade, hämtade plantor hos pappa, och hade mys hemma med min man. Ibland är det så viktigt att bara stänga av allt. Inte tvätta inte hälsa på nån inte fixa fixa fixa. Om man inte VILL då :) Ha en fin kväll i solen! Puss ciao!


Snaaaart så

Om en halvtimme slutar jag :) sitter och väntar på att en dam ska komma hem så att jag kan ge henne sin medicin, sen är kvällen över. Har varit en lugn och skön kväll trots lite schemabyten och så och nu ser jag fram emot att komma hem. Mathias är iväg så jag blir nog själv hemma en stund. Ska sätta på någon film eller så och mysa med en kopp välling:) soom jag längtat efter det under fruktdagarna ;) älskar välling på kvällen, o ska nog käka melon till. Helt har jag inte tröttnat på frukt än :p jag är inte ensam hemma värst ofta på kvällarna så det är ganska nyttigt med lite egentid tror jag allt. Bara chilla lite på livet i vårt fantastiska hem. Och, nu har jag kommit underfund med att jag åker till Linn och Lisa på söndag om en vecka! Eller till linn då, lisa ska till uddevalla :) Jag verkligen längtar efter mina gamla hederliga bästisar. Såna vänner som man liksom aldrig slutar ha något gemensamt med, trots geografiskt avstånd eller avstånd mellan att man ses. Livslyx är vad det är! Ciao!


FRIDAY!

Hej bloggen! Jag har för första gången på länge riktig träningsinspiration! Passet igår gjorde mig taggad som attan på att köra som fan nu så nu får jag inte släppa det. Det är ju kuuul! Hemligheten för mig själv är nog helt simpelt att det inte får gå för lång tid mellan gångerna för då glömmer jag bort den sköna känslan man får efter ett träningspass. Imorgon blir det på det igen, såg dock inga roliga pass (har tröttnat lite på bodypump o så, vill köra kondition) så får se vad jag hittar på. Kanske orkar jag mig på BP ändå, får se :)
 
Ska iväg till jobbet om tio minuter typ. Jepp jag är trött idag, som vanligt när jag ska jobba kväll. Men det blir nog bra, jag tjänar deg på detta och det får vi icke glömma. Detta ska göra min höst FET ;) Haha, jag ska åka till berlin med ena linn och kanske på solsemester med andra linn, då behöver man cash.
 
Nu ska jag plocka i ordning mina grejer för jobbet. Lyxar till det med sallad idag också trots att jag slutat med detoxen, kan ju försöka vara bra ändå. Igår gick jag LOSS på smörgåsar och kex, misshandlade min stackars mage hehe.
 
CIAO

Godmorgon fredag

Godmorgon bloggen. Vaknade tidigt som vanligt, min dygnsrytm är sannerligen bra just nu, somnar tidigt och vaknar tidigt varje dag. Inte helt kul jämt då en filmkväll är i stort sett omöjlig, mina ögon slocknar allt som oftast senast 23 och då KAN jag inte hålla mig vaken längre. Igår lyckades jag hålla mig vaken till runt 1 tror jag o för en halvtimme sen vaknade jag av Mathias mobil, kanske lika bra att gå upp nu. Idag jobbar jag 14-22, har ju bytt pass med en tjej på jobbet. Blir nog bra, oftast är kvällspassen sköna. Jag har nu 8 jobbpass kvar :) Nu ska jag vila ögonen en sekund sen gå upp. Ciao!


!

Fick just ett AKUT sneakersabstinensproblem. Oh My god. Nu blir det kantarellmackor förövrigt. Fuck detox.


.

Yes idag bröt jag min detox, för mitt egna bästa, är på gränsen till besatt av allt redan. Ska försöka att inte tappa det helt nu bara för att jag levt utan allt jag älskar (knäckebröd ost välling müsli) i några dagar. Det får jag såklart äta haha men nu vill jag ju ha ALLT. Och min blogg ska sluta vara en dietblogg. Kämpade mig iväg på ett 60 minuter cykelpass med Mathias trots min bortsprungna energi, fan va gött! Så jävla värt att pallra sig till gymmet när man egentligen inte orkar, sån nöjdhet. Höll på att börja skriva om min kost nu igen men nu får det fan vara bra. Ska försöka vara nyttig och träna mycket, så, nog om det. Ska ha myskväll idag, det har jag iofs typ varje dag, men vi ska kolla på deckare här. Perfekt filmväder, regn och åska, wiho. Ha en fin kväll, ciao!


Snart slutar jag

Hej bloggis. Nu slutar jag snart jobba :) är helt tom på energi idag, har ätit dåligt med mat, glömde mellanmål och så. Nu lägger jag om min kost från o med imorgon eller ikväll! Jag orkar inte bli matmanisk, dessutom vill jag sköta träningen och när man äter så här så ska typ bara promenera och göra lugn träning. De vill ja ju inte!:) nu får det vara nog ;) Tänker äta något hemma sen ta mig bort till gymmet. Nya tag på allt. 4 dagars detox har jag snart gjort, inte helt illa iallafall? Haha, jag är kass. Men jag är nöjd ändå, detta var inget för mig att göra så länge, jag är rädd att min kropp förtvinar ;) Well well, nu ska jag dega här en stund innan det är dags för att gå hem. Ciao!


Torsdag

Tjena tjena. Sitter på jobbet, väntar på en kollega så ska vi gå på dubbelbemanningsbesök. Idag är jag otaggad på jobb, det känns att jag är inne på slutspurten av den här jobbsommaren. Vill mest bara bli ledig fr.o.m. imorgon typ. Mår illa av all frukt jag ätit känns det som också, usch. Känns som om jag vill lägga om den här kosten, äta nyttigt med egen inspo. Gillar inte tanken på att vräka i mig massa fruktsocker när jag kunde ätit protein istället typ. Får se. Nu borde min kropp vara lite detoxad faktiskt och jag kör lite till. Jag vill ha mat! Kanske ska gå och träna sen efter jobbet om jag orkar. Idag känns som en typisk dag bär jag bara vill gå hem och dö sen typ, får se :) Har bytt mitt dagpass imorgon mot ett kvällspass och först ångrade jag mig men nu tycker jag bara det är skönt att jag får sovmorgon. Är sjukt trött på att klockan ringer klockan 6 haha. Nästa vecka jobbar jag 6 dagar och 5 av dom är morgon så det är ju lika bra jag får sova ut tills dess :p Jesus vilket urtråkigt inlägg. Jag är rätt uttråkad här. Ha en fin dag! Ciao :)


Onsdag

Hej bloggen. Idag har varit en liten krisdag rent matmässigt för mig haha. Blir mycket matsnack här nu men för en matglad människa som mig så är detta en stor utmaning hehe.
 
Var iväg med maria och rakel nyss och kollade på typ en återvinning/försäljningsställe av gamla grejer. Jag köpte en trälåda, som mathias varit på jakt efter, och några krukor :) Ska bli kul när han kommer hem från jobbet å ser vad jag fyndat :) Sen gick vi till ett Liba-brödsbageri (DOFTEN!!!) o jag köpte bröd till Mathias. Efter detta gick vi till orienthuset och jag fick sån matinspo att det var tokigt. Så, idag bestämde jag mig för att bara köra detoxen tills på måndag. Det får fan va bra. Det är typ bara tre veckor kvar av sommaren så jag tänker njuta lite. Närå, nästa vecka ska jag vara nyttig också, men inte lika strikt såhär.. Då äter jag bra men inte detoxigt typ. Tror jag. Jaaaa det är ett litet misslyckande. MEN, en vecka är ett lyckande. Så får vi se det! Tänker att jag kan köra en detoxvecka ibland när jag känner att det behövs istället :) Men har ju köpt massa mat som passar denna kuren så lär ju fortsätta en del nästa vecka också.
 
Lite fanns det på orienthuset som jag kunde äta iallafall, köpte torkad frukt (tror inte den e sötad) och nötter och oliver. Massa goda olivsorter från charken. För oliver får man väl äta? (LINN?) Orienthuset är fan helt fantastiskt alltså, (för en matgalning), dom har sjukt mycket kul och det är jättebilligt.
 

Hmmm. Imorgon är det jobb som gäller igen. Från imorgon tills nästa söndag som är min sista dag har jag 9 jobbpass kvar. Har gått väldigt fort den här sommaren alltså, och på ett sätt är det väl tur att jag jobbat så mycket eftersom vädret varit lite halvkasst. Nästa helg skulle lisa åka till linn och hälsa på och jag vill typ hur gärna som helst få hänga med dom två då men jag jobbar ju. Lite typiskt.
 
Nu ska jag dammsuga här och göra mysigt så jag kan chilla framför tvn innan jag ska sova. Var så seg och otaggad förut så är glad att vi åkte iväg lite idag, det behöver man :) Jag träffar ju mest bara pensionärer hela dagarna, sen vill ju jag bara hem och sova o mysa typ. Inget fel med det men jag tror jag blir lite knäpp av det! Ciao
 
 

Godmorgon

Hejsan bloggen. Hur mår ni? Jag mår helt okey, ligger i sängen och drar mig lite :) jag är ledig idag, skönt som attan. Verkar vara fint väder ute också, göött! Just nu ligger jag och googlar på allt gott jag ska baka när jag är klar med detoxen haha. Jag undrar i vad denna lilla kur kommer resultera i, chansen finns att jag saknat allt gott ätbart allt för Mycket och tar igen det med bakande och matlagning, sen kanske jag dessutom är för trött på frukt och grönsaker så att jag aldrig mer kan äta det haha ;) Jaja. Jag funderar på varför tusan jag gick med på det här haha. Jag har alltid sagt att jag inte skulle klara av en diet, eftersom jag är så tokigt matglad, det är ju fan min passion. Men tanken med detta är att börja om på nytt o få struktur, bättre rutiner som sagt och så får vi se vad som händer med kroppen på kuppen. Jag vore ju inte asledsen om jag tappade lite i fettmassa på kuppen ;) hoppas jag inte förlorar alla muskler eftersom jag äter konstigt och inte orkar träna som jag ska!? Vafan äre jag gett mig in på? Haha. Funderar på att köra en vecka så här strikt och sen en vecka mera träningsvänligt. Det får jag se då. Nu ska jag upp och äta en mumsig Bovetefrukost med äpple ;) ciao bellos!


RSS 2.0