Japp, idag är dagen då jag ska slänga fram mina budapesttårtor och skämmas. Ni kanske inte förstår vad jag gör en så stor grej av det här för, men jag har ju redan lite lunchrumsfobi, gillar inte att gå in, gillar inte ens att värma min mat haha för att det känns som en scen. Nä men då slänger vi oss åt vargarna och bjuder dom på sveriges fulaste bakelse. Hoppas lunchrumsfobin försvinner lite av det här... För nåt bra får det fan bli av det.

Jag har svårt att koncentrera mig pga detta och det är 3,5 timmar kvar haha. Ja jag är störd jag vet.

Detta är receptets bakelse och min fulaste av mina två... Säg något tröstande ;) kan även nämna att dom inte ens är så särskilt goda, o det är ju en bedrift när det gäller Budapest.

Ciao


-.-

Insåg att jag glömt köpa grädde. Jag är så irriterad att jag inte kan bli irriterad typ. Har ena tårtbottnen i ugnen så måste vänta på den. Sen gå ner och köpa grädde (inte nära!) sen fortsätta med nästa botten i ugnen osv.

Wtf alltså. Hej baka ända in inatt.


Trött nu

Tjo. Nu är jag trött i huvudet. Har lite huvudvärk så ska kolla om jag har någon tablett. Har skrivit klart nästan hela båda texterna som ska in, skönt! Ska bara läsa igenom dom och rätta till men det är det ingen idé att jag gör nu när jag är trött, då blir det alltid så flummigt :p

Har bestämt mig för att baka budapesttårta till min praktikplats imorgon. Får se om jag lyckas iallafall, ska försöka :) tänker en med jordgubbar och en med mandarin. Dom som pratar med mig en del vet att den där grejen är ett stort projekt för mig haha. Usch. Måndag är sista dan, då är denna långa utmaningen slut, sen nytt sommarjobb med nya utmaningar, hehe. Aldrig slutar jag med dessa underbara utmaningar;)

Jag slutar om en timme, vet fan inte vad jag ska göra den timmen för jag är så löjligt trött i huvudet. Usch. Får försöka hitta på något lagom hjärndött nu en stund. Ciao!


Onsdag

Det jag menade med mitt gym-inlägg igår var alltså att jag hade en vattenflaska från systembolaget. Det syntes kanske inte ;) det osunda med träningen var alltså inte mitt svettiga skelögda ansikte hehe.

Sitter på praktiken. Bra dag idag, det känner jag. Ska pyssla med mina två uppgifter som jag har att lämna in bara, kanske titta på på ett nybesök. Får se hur det blir med studentfirandet sen, vi har inte riktigt bestämt hur vi ska göra än.

Ha en fin dag ciao!

Pooooooooose


Tur jag får känna mig sund på gymmet


Seminariedag

Har haft seminarium hela jäkla dagen. Var helt okey men nu är jag TRÖTT! Har lagt mig på soffan en stund men ska ta mig något att käka nu. Ska helst inte somna till, vill hellre få ett gympass gjort än det :)

Imorgon är det onsdag, då tar Mathias lillasyster studenten! Så först ska jag till praktiken och sen förbi där. Får se om jag hinner på utspringet eller om jag får komma efteråt. Sen praktik torsdag o sen flyyyytt på fredag!!! Wihooo. Åkte förbi och kikade på huset igår, ska bli så najs!

Nä, nu käka. Ciao!


Sommardag

Var ju som sagt ledig idag, har varit ute i fiskebäck med Mathias o solat o badat lite :) hääääärligt. Nu är jag dock iiiillrosa på bröstet, glömde visst smörja mig där.

Vi har käkat god indisk mat, hämtat nya flyttlådor o sådära. Mathias har somnat redan, han har inte vant sig vid tiden :P jag ska nog kolla på lets dance resultaten hehe.

Förövrigt är jag trött på att bli besviken. Är trött på ursäkter som betyder nada och jag är trött på egoism o mycket annat. Det går i perioder sånt här, när folk inte kan bete sig o så. Då får man väl skaka av sig, rensa o försöka fokusera på det som är bra :) för jag har mycket tur i mitt liv, tur med fina människor också.
ciao!


Weeeei

På tåget på väg hem från samtal. Sist jag åkte därifrån höll jag på att regna bort på vägen haha. Idag är det 20 grader o jättehärligt :) ska hem till min man nu som väntar hemma o jag är leeeeeedig imorgon. Gött!!! Dagen idag på praktiken var bra, skönt. Alla var inte där, jag gillar mindre arbetsgrupper hehe.

Ska äta makrill som mattans snälla mormor gjort, sen ben & jerrys. Fint det. Nu ska jag snart gå av och cykla hem. Nu har jag förresten bara 4 dagar kvar på praktiken, + en seminariedag. Knäppt! Ciao


Torsdag

Tjooooo. Bra dag idag! Jag är pigg o det är sommar :D Mathias har landat hemma, vi ses först vid sju ikväll för jag ska på samtal men imorgon är jag ju ledig :)

Jag har ingen lunch med idag så jag ska lyxa med sushi. Även det gör mig glad, en liten promenad i solen blir det ;) ska hålla humöret uppe idag o försöka o inte sitta här och vänta på bättre tider. :p ska ha telefontiden o så så då brukar det gå snabbt :)

Nu ska jag hämta vatten sen plugga lite. Ciao!


Kväll

Hej bloggen. Sitter o dricker kvällste, ska snart sova. Fick just känslan av att jag kanske är påväg att bli sjuk, det får fan inte hända. Börjar kännas i huvudet och halsen. Är det nån gång jag inte kan bli sjuk så är det nu. Jag som ska njuta av värmen med min man i helgen :( Nää jag tar nog en Alvedon o lägger mig på en gång, får smått panik haha.

Har städat lite här hemma, men solade ett tag ute också. Har glömt käka middag kom jag på nu, ingen ordning :) imorgon är det torsdag o det blir min sista dag på praktiken denna veckan sen tar jag helg! Så jäkla skönt!

Nä nu blir tandborstning sen sova. Sover på soffan igen hehe. Natti ciao


?

Nyktert fast ändå inte.
Näääääää

Sitter ute i solen. Lyckans ost. Heh


Strand

Det är sjukt varmt här på kontoret idag. Satte på min fläkt och det fläktar varmt. Känns precis som en varm fläkt vid havet haha. Och så luktar det sommar. Jag har mycket att göra i helgen, men jag ska tusan få njuta lite också :) aaaah. Haha fläkten, vilken jävla bra grej. Förgyllde tillvaron här på kontoret.

Ciao

 


Snart

Fick in mitt första överklagande idag på ett beslut. Ganska så läskigt först men sen lugnade jag mig :)

Slutar om 50 min. Dagarna går inte jättesnabbt. Jag har ändå en del att göra, men vill bara ut i solen ju :) plus att organisationsteori är ungefär så tråkigt som det låter..

Ska cykla o handla lite när jag slutar, sen hem. Hoppas det är sol i trädgården så jag kan få njuta lite :) kanske kan plugga ute så jag gör något vettigt.. Ska putsa fönstrerna också tänkte jag, sånt är ju kul ;)

Imorgon kommer Mathias hem. Äntligen :) ciao


Photoshop

Jag har tröttnat på mina posebilder. Så det antar jag att ni också har. Men jag tycker ändå att det är kul om det är lite bilder med i bloggen. Det tråkiga blir ju när alla ser exakt likadana ut. Samma ljus, samma vinkel, samma tjej samma pose ;)

Sååå nu har jag löst problemet och laddat ner photoshop hehe. Så jag kan fortsätta med mitt posande men ändå liva upp det lite ;) bra tidsfördriv på praktiken. Jag skulle på riktigt sviiiiiiimmma om någon såg att jag satt och tog kort på mig själv hahhaaha. Hjälp. Ciao


Onsdag

Hej bloggen. Sommar idag också, o ska bli resten av veckan, vilken lycka! Sitter på praktiken och har just skickat lite pengar. Borde förbereda mig inför seminariet men det är förjäävla tråkigt så jag kan inte koncentrera mig. Hade velat sitta ute i solen och läsa :) har förresten packat ner mina sommarkläder, dom får nog åka fram om jag inte ska smälla av. Mörka jeans funkar inte riktigt!

Imorgon är sista dagen denna veckan, wihooo. Skönt som attan. Jag behöver vara ute mera :) behöver även få träffa min pojkvän som kommer hem imorgon, o fixa i lägenheten med honom. Lalalala. Nu lite vettigheter, sen lunch om en timme! Ciao :)


Eurovision

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vill egentligen skriva allt jag känner och tänker, men pallar inte riktigt. Och jag är ju en stel jävel o har trots att jag bättrat mig lite svårt att dela med mig av saker. Håh. Är jävligt trött iallafall, önskar det bara kunde vara chill med saker.

Är eurovision på tv, ska nog somna till det istället. Göra kvällsmat nu och bädda ner mig. Ciao


-.-

Oh my freakin god. Stor spindel i sovrummet när jag monterade ner vår stora hylla. Usch fy faaaan. Överväger att sova i soffan. Inte najs. Alltså den dog ju, men vem vet vad som finns mer? Hjälp.

Jag sover fan på soffan. Ska somna till juno. Har tillåtit mig att inte känna mig destruktiv med sånt, men nu räcker det. Ciao :)


!

Huuuuuur härligt att man kan sitta ute i linne på kvällen? Jag blir så jävla lycklig. Var på bodypump o äter nu middag i trädgården. Cyklade typ med ett flin på läpparna idag, värme och sol är verkligen helt fantastiskt. Det påverkar mig såååå mycket positivt. Hallelujah sommar, du gör mig hel.

Ciao!


Ursäkt

Nu sitter jag och vräker i mig naturgodis igen. Har skapat en ny jobbrutin att gå ut o göra nåt på lunchen så man inte sitter inne hela dagen o då passade det ju bra tyckte jag att köpa godis. Fick dessutom svar från mitt läkarbesök att jag har lite låga järnvärden, o vad passar då bättre än att äta nötter?;) yoghurtnötter hehe.

Nu slutar jag om 3,5 timmar. Ska sitta med seminarieuppgiften. Läser om organisation, det är sjukt trögt..

Har inget vettigt att skriva. Ciao!


Tisdag

Tja bloggen. Sommar idag igen, helt häftigt ju. Ska bli fint i helgen också tack och lov, då tänker jag grilla med min man :) sitter på praktiken as usual höhö, ska sätta mig o förbereda inför seminariet tänkte jag.

Idag ska jag bodypumpa med Jessica när jag slutar, sen cykla hem o dona antar jag. Är ju dumt o va inne när det är så härligt, men nu får det bli lite så fram till flytten. Gud vad jag längtar! Gud vad jag tjatar också ;)

Jag har en dålig hårdag haha. Och en dålig hydag. O fick just en lite bitter insikt. Hehe.

Ciao.


Kväll

Ligger i soffan o funderar. Har just druckit kamomillte o ska nog gå och lägga mig. Lägger mig tidigt numera, gamla nattuggletesan är borta. Det är så svårt det där med att "fånga dagen". Vad betyder egentligen det? Hur lever man när man fångar dagen? Jag känner att jag oftast uppskattar mina dagar, men jag gör ju inte mycket crazy liksom. Vet inte vad jag vill heller, känner mig som en tant på ett sätt. Som ett barn på ett annat.

Det började åska och regna massor förut. Ganska mysigt. Jag fyllde min sista bananlåda o sen fick jag väl ärligt talat inte gjort så jäättemycket mer. Behöver verkligen flera lådor för o fortsätta.

Imorgon är det praktik igen, sen ska jag på bodypump med Jessica. Lite behöver man ju få träna mitt i hetsen :) känns väl sjukt att gå in och träna när det ska bli sol, men skit samma.

Började intressant tvprogram nu så det vill jag kika på :) ciao


Hehe

Molnet som kom var jäkligt stort haha, o nu började det åska. Aja, lite fick jag njuta iallafall, o jag är nöjd ändå :) lasagnen blev god, o jag har en sak att hålla tummarna för :) ciao


Ännu nöjdare tjej

Lasagne i ugnen (som blev lite soppa på en spik, får se hur det blir) o nu njuta lite i trädgården. Vilken värme idag alltså!!! Helt galet. Jag hinner ju inte bli brun på en liten stund på eftermiddagen, men jääääklar vad skönt! Sola sola sola, jag älskar känslan av att solen bränner på kroppen. Bara för det gick den i moln haha, men skönt ändå. Vilken känsla.

Ciao!


Nöjd tjej

Hade med mig eget gott te idag. Bra val av mig, bör jag fortsätta med!:) i sommar hoppas jag det är ett mysigt ställe jag ska jobba på, där man kan ha mysiga raster :p det är fan mkt värt alltså. O att resten är bra också såklart, inte bara rasterna.

Dagen har gått ganska fort :) haft ett klientbesök, annars pysslat med annat. Ska dricka mitt goda te nu o göra nöe vettigt, så slutar jag om 1,5 timme :D wiiiiie. Ciao!


Nedräkningen fortsätter

Jag har ganska mycket att göra idag. Ganska mycket kul tillomed. Ändå kan jag inte låta bli att räkna ner till förbannelse. Nu jag ta mig i kragen och ringa ett samtal, sen sätta mig och förbereda mig inför nästa veckas seminarium :)

Denna dagen ska bli BRA. Bra inställning, god lunch, roliga uppgifter, energi, sol osv. Ciao!


Ny vecka

Godmorgon. Sol idag igen!:) ska försöka hinna njuta av det i eftermiddag iallafall. Jag ska snart dra mig mot praktiken, ska försöka gå i tid för att slippa stresscykla, blir så svettigt då ;)

Jag hade en bra eftermiddag igår. Cyklade till Jessica, kunde cykla i linne, äntligen sommar. Vilken känsla. Vi satt på hennes balkong och solade en stund för att sen laga mat. Mysigt, jag behövde detta. Fick en sån kick på vägen hem, det var jättevarmt vid 21 också. Satte mig i trädgården en stund sen gick jag in och stekte pannkakor som jag ska äta till lunch idag :)

Nä nu får jag dra mig om det ska bli en lugn cykeltur. Ciao!


Paus

Har pausat lite. Gjorde sönder en grej så då tappade jag suget hehe o tog en promenix och slängde pappersåtervinning, så fick Milton komma ut lite också. Jag ska käka middag med Jessica om en stund, behövs nog så jag får lite energi, kan ju inte umgås med mig själv hela dagarna ;)

Imorgon är det praktik igen. Ska få gjort en del plugg i veckan på praktiken så det bööör gå fort. Längtar till nästa helg, o ännu mer till helgen efter det!:) o helgen efter det. Hehe.

Sitter och lyssnar på grannungen. Han tittar in på mig ibland också. Jag ligger här som en apa i bur.

Ciao.


kaos

Nu har jag verkligen rört till det här hemma, kommit igång ordentligt. Det är ju alltid då man inser hur mycket man har att göra haha och det är väl lite så det är nu. Blir samtidigt stressad över hur man ska styra upp det med möbler o allt inför flytten. Ska fixa nytt köksbord o så, o ev stolar det beror på maria. Säng ska vi också fixa ny, eller bara byta sängram. Men nåväl, lite svårt att styra upp allting, jag vet inte vart jag ska börja. Har inte så många lådor heller, eller snarare så har jag bara 1,5 lådor nu. Får åka och hämta nya imorgon, mamma o pappa har samlat på sig men dom är ju i majorna..

Tänker att det mesta ska vara färdigpackat när mathias kommer, o det behöver det ju inte ens vara. Är ju en vecka däremellan. Den veckan vill ju jag helst lägga på städ, men det är heller ingen fara om det inte hinns för det kan vi även göra efter att vi flyttat om vi vill. Tror jag blir stressad för att jag jobbar varje dag ju. Längtar som faan tills detta är klart och tills jag är lite ledig.

Har milton här nu, han ligger o deppar i sovrummet typ. Hehe nämen han tycker nog inte det är så kul o va här när jag bara stressar omkring.

Nu ska jag fortsätta, kanske styr upp och plockar bort för kan ju inte packa så mkt mer nu ändå i brist på lådor. Ska nog slänga ner sängkläder o så i säckar så kan man torka ur garderober osv. SPääääännannndeeeee ;) Tur jag gjort en ny bra spotifylista :D Ciao!


Innan tuppen

Vaknade innan sju idag. La mig ganska tidigt igår o då vaknar man väl därefter. Vaknade upp på knepigt humör men ska fan vända det. Har precis käkat frukost o slappat så nu ska jag sätta på musik och fortsätta dona här hemma.

Alltså jag har varit så jävla osocial i dagarna nu så jag kräks fan snart haha. Mamma kommer hit med Milton om ett tag, sen ska jag fan försöka få Jessica i vilja hänga en stund så jag kan bli lite normal! Gud alltså. Behöver sommarlov och behöver ha hem min man :)

Nu ska jag för mig lite fin eller nåt för å få upp självförtroendet lite (alltid en bra morgoningrediens dåliga morgnar) o fylla mina två sista lådor. Ciao!:)


Bra dag

Tjo. Tog mig till affären, duggade på vägen men var ändå ganska skönt att gå. Handlade massa gott som jag just glufsat i mig, cocoschoklad o melon och sviiiingott te:) fastnade i telefon med Lisa i hundra år, vi pratade nog fan i två timmar, men jag har även packat lite. Fick värsta energikicken av att se en tom hylla haha, jag är redo för att packa ner detta hemmet o flytta på mig :)

Skulle kollat på en film men kom 1 minut in i filmen sen bröts det. Kollar på "kvällen är din" istället, det är lite knäppt. Eller jag blir generad haha. Känns lite amerikanskt men ändå tomt på nåt sätt.

Well well. Imorgon ska jag passa Milton, mamis hund. Annars har jag inget planerat mer än samma som alla andra dagar, packa och kanske träna ;)

Gud, detta inlägget blev inte alls vad jag tänkte när jag började. Blev iallafall en fin dag och kväll, har en bra känsla.
Kunde gått ut o festat men är inte det minsta sugen på alkohol o nu är jag verkligen glad att jag stannade hemma, blev riktigt mysigt :) älskar detta hemmet också faktiskt, är lätt att få en mysig känsla. Trots en massa lådor :) Ciao


Ny energi

Har bestämt mig för att rycka upp mig denna dagen haha. Ska plocka bort lite nu sen ta en promenix ner och handla lite gott. Ta en promenad istället för att gå bara för aaaatt. Måste tare lite lugnt utan att sova. En fridfull promenad bredvid bäclen blir bra ;) Funderar på vad jag ska käka ikväll, ska komma på något braaa. Är sugen på melon just nu.

Aja, har skypat med mathias idag igen :) Han kommer hem på torsdag! Inte långt kvar nu. O här sitter jag med ett onedpackat hem haha, fan alltså... Men det ordnar sig. Ska bli skönt att slippa bo själv iallafall, har tröttnat nu. Första veckan kändes det lite speciellt, jag kunde laga god mat o känna mig duktig typ. Nu är jag mer miserabel haha.

Hejsvejs, vi hörs säkert sen. Ciao!


Jahapp

Ååså var bodypumpen över. Jag är förjävla klen i mina armar alltså, orkar typ ingenting. Därför borde jag sätta tvång på att jag måste gå på bodypump minst en gång i veckan, på gymmet blir det mycket rumpalår eftersom det är roligast :). Nåväl, lär få träningsvärk i mina stackars spagettiarmar imorgon.

Varmt väder idag ja som sagt. Får lite beslutsångest för hur jag vill styra upp min dag. Jag är så jävla lat just nu alltså, hela denna veckan har varje litet steg varit en ansträngning typ hehe. Närå men jag har verkligen inte orkat hitta på något.. O lite samma idag men så känner jag mig ju lite stressad när det äntligen är varmt ;) well well. Kan ju börja med att hoppa in i duschen och fräscha till mig, då brukar jag piggna till.

Ciao


Tur att träningen äntligen gett resultat ;)


Morgon

Ligger och vaknar till till Nyhetsmorgon. Ska cykla upp till bodypump om en halvtimme :) kommer bli skönt men just nu är jag rätt trött ärligt talat.

Somnade till lets dance igår så jag har ändå sovit ganska många timmar inatt. Verkar vara fint väder ute idag :) hur ska man ta vara på det? Får funta lite på det, ville ju satsa på o fixa här hemma idag men känns ju lite tragiskt att vara inne om det nu är lite varmt ute :)

Ciao!


Lets dance

Har tränat, varit på biblioteket o pluggat lite, sovit, skypat, ätit, plockat o typ inget mer. Dagen har gått snabbt men känns ändå som om det var hundra år sedan jag gick upp.

Nu kollar jag på Lets dance o dricker te. Äter mörk choklad också, med mintsmak. Sjukt gott, smakar typ som after eight :)

Imorgon ska jag på bodypump o sen famnar till att få gjort mer här hemma. Fick gjort lite nu på kvällen men det fan inte bra nog ;)

Nä nu e reklamen slut. Ciao!


Godmorgon

Vaknade tidigt idag också. Känns ganska bra faktiskt. Skönt att vara uppe o äta frukost till Nyhetsmorgon i lugn och ro :) jag tycker det är mysigt att kolla på det på morgon, det ger ngn slags nostalgisk känsla av morgnar.

När jag är klar sen (ska försöka att inte stressa idag, har inte bråttom till ngt men det kan bli så ändå..) ska jag cykla mot ktb som är skolbiblioteket typ o hoppas att boken finns inne så jag kan läsa och kopiera lite. Funderar på att gymma på expressgymmet i Vasa när jag ändå är där så är det gjort :)

Nu är mitt ägg klart, ciao!


Nöjd nu

Haha skrev mitt förra inlägg mitt i mitt argryck. Nu har jag ryckt upp mig;) bäddade rent i sängen (hur skönt att lägga sig?), plockade iordning här och kokade majskolvar :) har ätit dom och lite choklad nu till mitt kamomillte. Kollade på debatt också, det är alltid lika hysteriskt haha. Det är liksom upplagt för att dom inte ska komma fram till något. Vore kul om någon nån gång sa "aaa det kanske du har rätt i" typ hehe.

Imorgon ska jag lämna anställningsavtalet, sen tänkte jag åka och kolla om jag kan läsa på biblioteket. Vi har en bok denna kursen och jag bör ju kika lite i den innan seminariet om den :) sen ska jag väl träna och få packat lite mer här hemma. Känns lite som om jag inte kommer någonvart och det är lite stressande (även om det inte är någon brådska) så ska försöka få gjort lite, som syyns;)

Nu ska jag nana, ciao!


Bajs

Somnade. Somnade över en timme fast jag ställde klockan på tio min. Störigt tänkte jag men taggade till mig, satte på mig träningskläder o cyklade till gymmet. Stäääääääääääääääängt. Behöver jag förklara min irritation?

Tänker inte görat. Men jag vill hemskt gärna.

Jahapp, då äre bara å försöka se det positivt också. Men är träningssugen så det kryper i mig, jag är mätt så jag mår illa fortfarande och lägenheten luktar kinakök typ. Hade verkligen behövt det där. Och det är typ storm ute så cykeln stod typ still när jag cyklade så finns ju inte att jag cyklar längre till ett annat gym.

Nä nu klagade jag ju ändå. Får vika tvätt istället. Ciao.


Jepp

Just käkat mat. Funderar på om jag ska ta en nap eller fortsätta packa. Bör egentligen inte somna för då blir jag så jääkla seg, men orkar typ inget annat heller. Har inte kommit så värst långt idag.

Nån konstig kärleksfilm på tv med Nicolas cage eller va han heter. Kanske ska slappa till den :) ciao


Ny ryker ni

Det är inget nytt att jag är kass på att slänga saker. Allting jag har kan ju vara bra att ha, någon gång? Problemet är bara att den där någon gången aldrig infinner sig. Jag har otroligt mycket kläder. Otroligt mycket kläder som jag iinte använder. Rensade igenom min garderob nu o hittade en gammal lång randig jumper. Inte vilken tröja som helst, utan typ en av mina favvosar. I SJUAN. Tror jag iallafall. Det är ju bara sisådär snart 9 år sedan haha. VAFAN? Bara för att saker passar och är hela, så nää, det är inte nåt att ha. Det sjuka är att jag rensat min garderob mååååånga ggr sedan detta, o jag har även flyttat många många ggr. Men det kan ju vara bra att ha? Hejdå.

Ciao.


Skype

Har nyss fått skypa med mattan :) Kuuuuuuuwl. Han såg inte mig och det var jag ganska glad över nu i efterhand haha. Eller nu kan jag ju inte låta bli att dela med mig av det ändå. Bilden togs på ngt sätt när vi pratade när jag försökte fixa inställningarna, o hamnade upponer:

Sjukt ful helt enkelt haha.

Nu ska jag fortsätta packa ner delar av min garderob. Egentligen en onödig del att börja med men det är lite lagom enkelt så kan lika gärna börja där så jag kommer igång. Ganska kul också. Blir taggad på att träna av det haha för att jag vill vara snyggare i mina sommarkläder, så nu måste jag nog bara träna ikväll :)

 

Ha en fin dag, ciao :)


Godmorgon

Godmorgon bloggen :) jag vaknade tidigt idag, typ halv 8. Somnade väl vid 1 inatt eller nåt men var visst tvunget att vakna tidigt ändå :p

Idag ska jag vara hemma och fixa och dona. Får ha på bra musik o köra på. Hade velat gå på ngt kul pass idag men verkar inte finnas ngt bra. Får se om jag går upp och gymmar eller inte. Mkt träningstjat från mig men det är ju för att jag ofta skriver ner mina tankegångar, o just nu tänker jag ganska mycket på träning :)

Ha en fin dag, ciao!


Redig tjej

Somnade efter maten förut. Sov från halv 7 till 8, inte en så kort nap :) vaknade och insåg att jag sovit bort slutet av tvättiden, hängde upp det i maskinen, fixade te och åt lite naturgodis. Vid halv tio fick jag ett sug efter att träna så nu kom jag nyss hem från gymmet. Haha.
Känns sjukt bra faktiskt. Ni vet att jag klagade på att jag inte nått resultat? Min kondition har iallafall blivit bättre! Innan svimmade jag ju typ efter en minut på crosstrainern haha. Jaja, nu dom här dagarna kan jag lika väl träna mycket :) har typ ingenting planerat dom här fyra dagarna, känns lite knäppt. Eller, jag har ju massor att göra, men aa ingen plan.

Åhhhh, härlig känsla att jag tränade! Det behövdes verkligen för att ruska av lite frustration tror jag. Var inte där så länge, men räckte för att få upp humöret lite.

Nu ska jag göra något att äta. Ciao :)


Fiskbullar

Hej bloggen. Nu är jag hemma från praktiken. Dagen gick förvånansvärt fort, hade ganska mycket att göra och fick möjligheten att hänga med på ett uppföljningsmöte med en klient jag träffat, vilket inte var bestämt o det var kul.

Åkte till affären för att handla lite gott att äta då min matlust fortfarande är lite låg, slutade med att jag handlade fiskbullar haha. Var typ inne på att äta tacos men blev bullar istället hehe, får passa på när jag är ensam hemma då Mathias haaatar det hehe. Köpte även lite gott till ikväll, det är jag fan värd.

Håller på och tvättar nu o ska dega en stund nu. Kanske åker upp till gymmet om jag orkar men tillåter mig även att strunta i det o ta tag i duktigheten imorgon. Man måste vara snäll mot sig själv ;)

Ciao!


Röven

Idag vill jag bara ligga på en strand, glömma allt vad verklighet heter.

Undrar varför fan jag valt att bli socionom. Eller jag älskar ju utbildningen så det förstår jag väl, men vill fan idag bara bort från allt vad allvar heter. Kunde jag inte läst till typ konditor istället?

Känns overkligt. Ciao.


-

Fan fan fan.
Ska sova nu. Längtar efter min pojkvän som kan få mig på bra humör här hemma.
Iallafall, onsdag imorgon, sen ledighet. Alltså ska jag lägga fullt krut för att få klart för flytt här. Jag vill vara redo.
Ska lyssna på fin musik tills jag somnar. Min nya favoritlåt med laleh försvann visst från youtube, störande. Min måbralåt.
Natticiao


Bläk

Ingen matlust alls idag. Vräkte i mig nästan allt naturgodis förut. Efter det åt jag inte förän nu. Kunde inte tänka mig ngt alls att äta nästan mår illa bara av tanken. Så slutade med havregrynsgröt och en knäckemacka med mjukost och smörgåsgurka hehe. Redig middag.

Var på intervjun förut. Känner mig dock lite kluven. Kände väl inte riktigt att det blev vad jag väntat mig.. Eller, inte dom uppdrag jag känner kan ge mig så mycket. Får tänka tills imorgon.

Fixade mina brillor förut :) gött, nu sitter dom där dom ska;)

Fan, pratade i telefon nyss. En ynka liten mening, som kanske inte var menat att göra någon skada, hänger sig kvar. Hänger kvar i luften i en känsla av oro och skit. Jävla bajs alltså. nu skriver jag a och inte b, men känner inte för att dela med mig helt. Men vill ändå ventilera.

Ska nog göra varm mjölk o sen mysa en stund innan jag lägger mig. Inte tränat eller packat idag heller, men blev ganska sent. Och jag är inte så pigg.

Ciao.


Dagens bra

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2478535/images/2012/pic_202672256.jpg" class="image">


Rastlös tjej

My god alltså. Känns som om dagarna sniglar sig fram. Eller egentligen har den här dagen hittills gått ganska fort men just nu kryper jag typ ut ur mig själv och springer här ifrån. Funderar på att göra en fuling och gå bort och köpa något ätbart om en stund, för jag är hungrig och för att få något mysigt att göra. Spenatsoppan var precis lika äcklig som jag väntade mig. Eller äcklig är fel ord, jag gillar ju spenatsoppa egentligen, men var så galet osugen att jag nästan mår illa av tanken på det. Önskade nästan att jag skulle ha glömt den så jag kunde köpt sushi med gott samvete hehe.

Har nyss skrivit en lista på saker jag vill handla till den nya lägenheten. Jag längtar verkligen efter att börja handla in mysiga saker. Jag har så svårt att göra mig hemmastadd på ställen ( detta blir 8e bostaden på 5 år typ så inte helt konstigt ) men här tänker jag verkligen försöka känna känslan av att jag ska stanna, rota mig och njuta av det.

Anledningen till att jag inte har ngt att göra är att mitt återbesök inte kom. Mina kära klienter verkar lite halvosugna på att komma hit haha.

Ciao


Glasögon

Det har hänt något med mina brillor. Bågarna har typ blivit breda så dom sitter inte på. Får nog cykla förbi optikern sen så dom får fixa det, alltså dom halkar av eller glider ner hur lätt som helst. Lagom skönt, lagom snyggt.

På det bjuder vi på ytterligare en posebild;) ciao


Tisdag

Tjo bloggis. Jag sitter på praktiken som vanligt, hehe. Har lite skönare inställning idag så jag hoppas dagen ska gå fort. Ska dock äta äcklig spenatsoppa till lunch, får faktiskt ner humöret lite haha.

Ska till räddningsmissionen på intervju idag, lite pirrigt. Hoppas det går bra :) ska ju antagligen börja volontära, hoppas det finns ngt som passar mig.

Nu ska jag jobba lite. Trivs faktiskt bra i min nya hårfärg!:) lite gul-orange-brunt. Faller kanske inte alla i smaken men jag gillar det. Lite mer levande än mitt naturliga..

Ciao!


Packåsnan hemma

Har landat i soffan nu. Cyklade förbi för att lämna mitt anställningsavtal men det var stängt. Gick och handlade istället, sjukt hungrig och en aning martyrig, ville bara hem till värmen, fly från detta hemska höstvädret. Ett under att jag lyckades hålla mig från att köpa allt godis, kakor osv som jag såg haha, ingen bra ide att handla när man är hungrig.

Nä de är kuvert jätteintressant program på tv, måste kolla :) ciao!


Tiden står still

Så känns det faktiskt. Har huvudvärk och sjukt tråkigt. Försöker uppehålla mig, men när jag kollar på klockan så har det ändåååå bara gått några minuter. 50 min kvar, huga.

Längtar hem. Längtar tills vi flyttar. Längtar tills Mathias kommer hem till mig. Längtar tills detta är över.

Ciao


Måndag

Hej bloggen. Sitter på praktiken som vanligt. Läser min studiehandledning för att få en liten bild av vad som ska göras nu i slutet. Skulle egentligen haft ett nybesök o sen skriva utredning efter det men han kom inte så blev inget av det.

Jag har sjukt låg motivation när jag är här just nu. Är ofattbart trött (äre nu man ska bli vårtrött?) och i och med att det är ganska kort tid kvar så har jag lite stängt av. Ganska tråkigt faktiskt. Nåväl. Denna vecka är det bara tre dagar, veckorna därpå bara 4. Har tagit ledigt nästa fredag, o fredagen därpå för då flyttar vi :D sen är det bara en dag hehe.

Har lunch om en halvtimme :) är hungrig som attan. När jag slutar idag så ska jag lämna mina arbetsgivarintyg på sommarjobbet, sen kanske träna. Får se lite vad jag orkar :) kanske skönt att få gymma av sig lite trötthet och irritation.

Ha en fin dag, ciao!


-

Mys med syster, ny hårfärg, fika med finaste föräldrarna o dampvideos med syster. Sammanfattat bra helg, men än är den inte över :) lmorgon söndag, packande och Skype med fin pojkvän står på schemat.

Ciao


Häftapparatenr min vän

Kom nyss på den briljanta iden att häfta skon. Efter en del försök sitter det nu lite bättre, härliga tider :)

Nu har tusan snart den här dagen gått, o det är helg! :) jag ska hålla i tidsbokningen om en stund och det är ganska kul så det brukar få tiden att gå. Ska verkligen försöka hinna till Majorna så jag hinner dansa zumba, men då får jag cykla snabbt :)

Skönt med helg, längtar efter att mysa hemma bara. Har matkoma haha så känner mig extra slö. Köpte falafel med ris till lunch och fick så jävla mycket mat. O givetvis åt jag upp allt ;)

Ciao!
Ciao!


Somliga går med trasiga skor

Insåg när jag rullat iväg på cykeln idag att jag satt på mig ett par trasiga skor. Dom där skorna som jag fick en bartender att limma en gång på henriksberg. Han hade bara trälim dock, så som ni förstår så är dom fortfarande trasiga.

Det blir att gå försiktigt idag. Som att jag inte redan går lite för försiktigt med höga skor. Haha fan.

I eftermiddag ska jag till Majorna. Ska eventuellt träna (hoppas på att få en zumbabiljett) sen ska jag hänga lite med mamma och pappa, det var ett tag sedan. Sen ska jag upp till Maria så hon kan färga mitt hår :) hoppas det blir fint. Och hoppas det inte blir för slitet. Ska nog ljusa upp det med lite ljusa slingor förstår ni :) imorgon ska jag ägna mig åt packade hela dagen har jag tänkt. Och på söndag.

Aja, dags o kolla vad som står på agendan idag ;) ciao!


Lögn?

Insåg nyss att det där med att jag oftast har jättebra karaktär, var lite av en monsterkrydda. Riktigt så är det väl inte.


.

Känslan när man tittar ut genom tågfönstret och inser att det blir en lika blöt cykelfärd hem.


Fotbad

Den ljuva känslan av att cykla genom regn. Med tygskor. Blev heeeelt genomblöt på framsidan och i skorna. Byxorna är nu torra efter samtalet men fötterna badar än. Inte en chans att jag går och tränar nu haha. Jag ska hem och dricka varm choklad och äta mackor. Hundra år sedan jag åt mackor men det är jag värd :) lite jävla livskvalitet alltså, fan. Jag hatar när jag blir för kontrollerad. Jag har ofta sjukt bra karaktär, vilket gör att jag blir tråkig när jag bestämt mig. Men nu får det vara nog lite :) har inget vanligt bröd hemma ens men får äta tortillarullar med ost, fan vad gött haha. Alltså jag är jättehungrig, därför extra sugen.

Tråkiga inlägg jag skriver numera, men det skiter jag i. Skriver när jag känner fört o när jag är rastlös o då blir det lätt så här. :p

Ciao.


16.00

Och plötsligt var klockan fyra och jag känner mig bättre till mods :)

Hoppas det slutar regna snart! Om jag måste cykla hem i regnet ikväll så skiter jag fan i att träna. Då får det bli mys hemma istället. Någon måtta får det vara ;)

Ciao!


Åh.

Ni fattar inte. Jag är förjävla bra på att trycka ner mig själv ibland om jag vill. Meeeen, nu för tiden håller jag på och bli bra på att höja upp mig själv. Måste verkligen vara bra på att göra det. För att ha något självförtroende kvar. Självförtroende är viktigt i livet.

Finns många människor som är ofattbart dåliga på att ge respons på det man gör. Jag tycker jag stöter på det överallt typ. Så många nya situationer som man faktiskt inte får någon feedback på hur man löste det. Bra eller dåligt. Trist faktiskt.

Well well nu ska jag sätta mig och bläddra lite i min allmenacka. För ovanlighetens skull ;) Lite ångestdämpande sådär.

Ciao!


Torsdag

Jepp ny dag på praktiken idag. Ska bara resa mig ur soffan och ta mig iväg... Idag hade jag typ varit glad att vakna med feber haha. Nä då hade jag inte kunnat träna ju :) men vissa dagar är det bra segt att ta sig i kragen att ta sig iväg.

Har nyheterna på i bakgrunden.
Två av ämnena: äldre par har rätt att bo ihop oavsett vårdbehov. Obama säger ja till samkönade äktenskap.

Wtf. Vilken sensation, eller? Vilka nyheter, det borde fan varit nyheter för 10 år sedan.

Ciao


Cykelmeck

Jag tog mig iväg till Ida på cykeln förut. Kände mig verkligen sjukt hurtig o tyckte det var skönt. En bit in på hisingen pajade dock cykeln och jag fick leda den resten av vägen haha. Först hoppade bara kedjan av men helt plötsligt gick det varken att trampa eller bromsa.

Var hos Ida och Jonas en stund o mamma var där, käkade lite mat och chillade. Fick möjligheten att låna idas cykel nu medan hon är borta så trampade hemåt med den istället. Var ganska lite luft i däcken så stannade på macken för att pumpa. Råkade tömma ur all luft i framdäcket och insåg lagom till det att jag inte förstod mig på pumpen. Gick in och frågade och fick till svar att jag inte skulle kunna pumpa alls för någon jäkel hade klippt av slangen. Wihoooo tänkte jag och fick börja leda cykeln för andra gången idag. Gick till en annan mack och med luft i båda däcken trampade jag hem och var hemma halv tio :)

Har tagit en dusch och käkat kvällsmat. Nu ska jag lägga mig och sova, lång dag imorgon. Först praktik, sen samtal, sen efter det ska jag försöka orka gå på MRLpass igen. Får se om jag orkar motivera mig till det :) annars har jag helgen på mig att vara duktig.

Natti, ciao!


Cykla

Nu har jag bestämt mig. Ska cykla till Ida sen. Lite läskigt över bron och så men det får gå bra :) kan ju lika gärna göra det, har ju annars bokat in mig på ett cykelpass idag hahah. Hade ju vart lite fånigt att gå på det men inte orka cykla till Ida. Såååå, avbokat pass, Hisingen här kommer ja! Om en timme när jag slutat ;)

Pusshej


Skriva utredning.

Kunde knappt varit mer mätt på något just nu. Mygod. Ge mig helg!!!

Åh alltså, snart är det torsdag, sen fredag. Sen helg. O nästa vecka är kort vecka så då bör det ju gå snabbt :) det är inte det att det är så fruktansvärt att sitta här. Även om jag är lite trött på samma uppgifter. Men framför allt, jag längtar så satans mycket tills längre fram!!! Om en månad sitter jag i min nya lägenhet, med min man som kommit hem, o är ledig nästan två veckor dessutom :D fatttttaaaaar ni eller?

Jaja. Tillbaka till nu. Har ju en utredning att skriva... Jag är förbannat dålig på att leva i nuet. Måste öva på det. Längre fram ;) ciao!


Onsdag

Tjo. Snart har mer än halva veckan gått ;) jag ska om en halvtimme ta emot mitt nästsista nybesök. Hoppas det går fint :)

Imorse hade jag tänkt ta vagnen pga vädret och för att jag ska åka till Ida när jag slutar. Dock tänkte jag inte så långt för jag insåg tillsist att jag var för sent ute för vagnen och fick cykla ut till jobbet istället. Det var ju faktiskt ganska skönt trots regn. Nu vet jag dock inte om jag ska cykla hela vägen till henne, låter nog vädret avgöra :) så segt att min cykel är helt ofattbart trög att cykla på, skulle verkligen behöva en ny. Känns ju tillomed lite läskigt att cykla på en cykel som kanske kan låsa sig mitt i vägen.

Jag fick packat lite igår förresten iallafall. Jag var minsann väldigt eländig haha, men tillslut ryckte jag upp mig och fick gjort lite:) lördag och söndag ska jag vara ordentligt redig och få gjort skitmycket har jag tänkt.

Ha en fin dag. Chansen finns ju att jag blir rastlös o skriver igen ;) ciao!


Den här dagen

Den här dagen känns förjävla jobbig. Den här eftermiddagen/kvällen är för jävla jobbig.

Kan inte göra något vettigt alls. Fan.


Huvudvärk.

Åh. Huvudvärk från helvetet. En timme kvar på praktiken.
Cyklar inte till Ida sen när jag slutar, känner mig helt yr typ. Får nog åka hem och vila ett tag o sen se vad jag pallar få gjort idag. Vill träna, bara för att jag blivit besatt av resultat. Men främst vill jag packa några lådor. Juste kom på nu att jag måste köpa plastsäckar så jag kan börja rensa kläder. Det tar alltid sin lilla tid. Var egentligen inte länge sedan jag gjorde det, men det behövs nog en omgång till, med ett lite mer kritiskt öga ;)

Nääääe hejdå. Ciao


Kom in i lunchrummet så jag kunde äta min gooooda paj ;) wihoooooooo.


Lunch.

Är en vattenläcka i taket på vägen till lunchrummet. Jag är sviiiinhungrig. Min beslutsångest gjorde att jag missade när dom andra gick ut och åt. Suck och stön. Ibland är livet bra jobbigt :) bajskorv.


Trött på brillorna?

Har ni tröttnat på att se mig som glasögonorm på varenda bild? Det har jag hehe. Men har vant mig så vid att se braaa nu så kan inte låta bli att ha dom :) mitt öga blev så irriterat med linser för ett tag sedan så väntar ett tag med att använda det ändå :) eller ja, jag har redan väntat ett tag men det hjälpte tydligen inte så jag väntar lite till :p

Sitter på praktiken nu som vanligt. Ska skriva lite på en utredning jag började på igår.. Längtar till helgen! Denna helgen måste jag få gjort en himla massa, men ser fram emot helg ändå. Nästa vecka är kort vecka, det ska bli skönt :D på fredag är det bara tre veckor kvar tills vi flyttar, huuur knäppt?:D Wei, längta längta.

Ciao


Hemma

Tjooooo. Är hemma nu från MRLpasset. Det var kul, men jobbiiiigt. Imorgon vettefan hur jag ska kunna röra mig alltså.

Har nyss släängt i mig massa ätbart, kunde inte riktigt bestämma mig så åt keso, tomater, filmjölk, avokado o knäckebröd. Massa gott :) Är ganska trött så ska nog bara slappa lite till framför tv o sen gå och lägga mig. Ny dag på praktiken imorgon, denna veckan går väl förbi den också.. Kanske ska åka hem till ida när jag slutar imorgon, men hon slutar inte förän 18 så måste uppehålla mig ett tag däremellan :) Funderar på att träna emellan men jag får nog känna efter lite imorgon hur mina ben mår:)

Åh, min cykel är verkligen inte i bästa skick alltså. Kedjan hoppade av förut så jag nästan ramlade. Och allting går jätteseeegt typ. Skulle VERKLIGEN vilja ha en ny cykel, skulle verkligen behööööva det, men har fan inte råd med det alltså. Suck. Får fundera på hur jag ska lösa det, jag älskar att inte vara bunden till spårvagnar utan bara rulla iväg dit jag vill. O jag älskar känslan av att röra lite på mig eftersom min praktik är så sjukt stillasittande.


Nu ska jag stänga av datorn o börste tänneraaaa. Ha en fin kväll, ciao!:)'


hjälp :P

Världens bästa mathias

Kolla vad jag hämtade ut på posten idag :D glad tjej som har en pojkvän som ringer runt så ja kunde få jackan som va slut överallt...

Vändbar, glansig, kort, färgglad, fiiin.


Räkna

Räkna timmar. Räkna dagar. Räkna veckor. Räkna stunder. Räkna veckor igen. Räkna dagar. Bläddra.

Jag sitter som en besatt med min almanacka på jobbet. Bara räknar o räknar o räknar. 17 dagar kvar tills Mathias kommer hem. 25 dagar kvar tills vi flyttar. 29 dagar kvar tills praktiken är klar o jag är lite ledig.

Hade velat visa er hur mkt jag kladdar i min kalender, med färger, tippex, rutor, pilar, osv, men har ju sekretess på mina klienter så det går ju inte ;) så ni får se tre veckor fram hehe, spännandeeeee. Jag har tråkigt haha, orkar inte skriva mer nu.


Kontorsjobb...

Jahapp, nu sitter jag här igen. Har än en gång konstaterat att det här med kontorsjobb inte riiktigt är min grej. Det är inte skittråkigt, ganska skönt, meeen till en viss grad! Nu sitter jag här med saker som ska skrivas osv men hittar liksom ingen inspiration. Vill ha ett utförararbete i framtiden, det har jag nog upptäckt här. För mycket stillasittande för min smak..

Har just käkat lunch också så är i halv matkoma. Åt lax med ris, helt okey gott :)

Nä de här var ju inte kul. Är mest rastlös, därför jag bloggar.
Vill babbla med någon egentligen..

Ciao!



Dagens klantighet.

Om ni kollar noga på bilden så ser ni nog att skärmen vridit sig ett halvt varv. Sjukt skumt haha, kollade upp så var den sån.

Fick nyss hjälp av en här på kontoret med att vrida rätt den. Hade nog fått nackspärr annars ;) haha.

Fick ta min handledares nybesök idag för hon är sjuk. Kul faktiskt, så går dagen lite snabbare :) klientmötena är ju det roliga tycker jag. Utredningar är också ganska kul, men det går mer från dag till dag.

I eftermiddag ska jag gå på MRLpass tror jag. Har träningsvärk sedan igår men det var det enda passet jag hittade som passade idag typ haha, får klara det. MRL är ganska lagom, skitjobbigt, men en blandning av kondition, mage, rumpa lår. Är sjukt taggad haha, jag blir på riktigt helt taggad av tanken på en snygg vältränad kropp.

Nu ska jag börja skriva lite på utredningen här. Ciao!


-


Söndagkväll

Jahapp. Nu har jag lite tröttnat på att vara själv hehe. Det här är väl den dagen jag tvingats umgås mest med mig själv bara, o nu har jag tröttnat :) 2,5 veckor kvar tills min man kommer hem, hoppas det går snabbt.

Gick på bodypumpen förut, struntade i cxworksen efter hehe. Ett pass fick fan räcka ;) Var skönt att träna, men hade lite svårt att fokusera, tänkte mest på annat. Kände typ för att lägga mig och sova på madrassen haha, mitt i ljudet av fokus och avstängda tankar. Bodypump tycker jag är ett väldigt bra pass, lagom och jobbigt, men inte långtråkigt. Ska försöka gå på det iallafall en gång i veckan. Tänker typ, ett BP, ett danspass och ett konditionspass, typ spinning eller indorwalking eller nåt. Sen gillar jag ju iofs o va på gymmet själv också, så jag får om jag vill, ta bort ngt av passen :) 4 pass i veckan vore ju iofs inte dumt det heller..

Väntar lite på att tiden ska gå ikväll, jag längtar efter att gå och lägga mig, är jättetrött. Känns lite för tidigt än så länge, sedan jag började cykla till praktiken behöver jag ju inte gå upp förän 7 o då räcker det med att somna 23 så sover man ju 8 timmar.. Ska kolla på ett avsnitt högklackat och äta lite kvällsmat nu tänkte jag :)

Idag började jag förövrigt mitt packande! Nöjd är jag, imorgon fortsätter det. Vet typ inte vart jag ska packa ner så tar lite i varje hörn typ haha så blir det nog bra. Kommer väl sluta med att jag packat ner hela hemmet innan mathias kommer hem, o bor här i lådor o möbler ;) Närå, såå effektiv lär jag kanske inte vara.

Ha en fin kväll, ciao!


Packa

Hej bloggen. Fint väder ute idag ju! Jag ska dock ägna min dag åt att packa några lådor, nu äre fan dags hehe. Har just skypat lite med ida samtidigt som vi kollade bungalows åt dom i Thailand. Man kunde tro att det är jag som ska resa eftersom jag är så involverad. Stackars Mathias blev nyss biten av en hund efter en redan kaotisk natt så han sitter väl på sjukhuset nu o väntar på rabiessprutor.. Dom måste byta boende nu för den hunden bor typ på deras trappa vid deras bungalow.. Usch stackarn.

Sen ska jag på bodypump och cxworks :D Jag är inte assugen men ändå taggad på att känna mig tränad ikväll. Nu jääävlar blir fart på denna damen! Har på mig ett par nya favvojeans idag, röda mysiga. Färgen fastnade inte riktigt i webkameran, dom är mer mörkt roströda. Köpte dom i uddevalla igår. Jaja, nu packa! Ha de fint, puss!


Smickrande bilder... Nä skit samma, lyckades inte ta ett enda smickrande foto haha så det får duga.


Träningssugen.

Hej. Kom nyss hem från Uddevalla. Har haft ett bra dygn med en av mina bästisar :)

Har varit inställd på att träna hela dagen, tänkte sticka upp till gymmet direkt jag kom hem, men tydligeeeeen är det stängt! Varför fan stänger man ett gym kl 18.00 en lördag? Dom har obemannat ofta dessutom så det kunde dom ju haft åtminstone. Suck, nu föll hela min planering, behöver verkligen köra lite träning känner jag. Ska träna ordentligt imorgon nu, det måste jag. Har inte alls lydigt min egen planering denna veckan. Åh, blev på riktigt helt obekväm av detta haha, känner mig så osund. Och tänker inteeeee ta mig ut längre till ett annat gym, svinkallt ute ju :s

Nåväl, nu får jag hitta på ngt, ska laga lite lax till middag :) puss!


Uddevalla

Är på en liten tripp hos Linn :) igår åt vi thaimat, som va lite som kinamat. Sen gick vi hem till Linn o åt ihjäl oss på godis. Får bli bättre när jag kommer hem sen ;)

Snart ska vi gå ner på stan en liten sväng, o kaaanske träna sen om vi orkar. Sen ska jag hem o fortsätta mitt liv som flyttare hehe, måste packa nu alltså. Orkar inte stå med allt i stress i slutet.

Aja nog om det. Linn har två supersöta råttor, hur mysiga som helst. O nu ska jag göra mig redo för att gå :) ciao!


Jani

Stänger av lite. Rensar bort. Suger in energi. Tittar mot solen. Lyssnar på musik. Lyssnar på tystnaden. Andas. Tänker. Stänger av. Tar bort.


Huuujjaaaaaa. Fiiiiiina människor i livet har jag minsann :) o resten ger ja inte mycket för.


Matlagningsinspo

Har blivit tvärt sjukt sugen på att laga mat. Suttit o googlat recept både igår och idag. Har tydligen även blivit galen i att blogga haha.

Ikväll när jag kommer hem ska jag laga lax med zucchini. Känns som om det kommer bli sjuuuuuukt gott. Jag är superhungrig så det kanske har en del i denna hetsen.. :) lunch här om fem minuter :) jag ska äta pajen jag lagade igår. Blev helt okey gott ;)

Ska jag kanske starta en matblogg?;)

Ciao


Surtant

Börjar bli sträng här på kontoret. Tur att jag slappnar av mer o mer så man åtminstone kan visa sig trevlig. Annars finns ju chansen att jag känt att jag lever upp till fördomarna ;)


Torsdag.

Hej bloggen. Hur är läget? Med mig är det ganska oförändrat, sjukt täppt i näsan, kan inte andaaaaaas. Får smått panik.

Ska snart ta emot ett besök. Min handledare är sjuk så får ta hennes möte. Har två möten idag, känns ganska nice så kanske dagen går snabbt :) imorgon är det redan fredag, Wohoo. Ska på ett studiebesök på morgonen, sen till praktiken efter lunch.

Nu ska jag hämta mitt besök. Ciao!


Andas

Paniken man har när man, trots att man inte kan använda nässpray för att man blöder näsblod av det, sågar upp en nästan tom nässprayflaska med brödsåg för att få luft. Häller ut det i handen o försöker sniffa in det.

Åååh vilken fröjd att kunna andas!!!

Snälla, låt mig vakna frisk imorgon.


Längtar ut!

Åh, solen skiner helt galet mycket ute! Jag vill hem till våran trädgård :) efter studiebesöket sen så ska jag skyyyynda mig till affären, hem o göra middag sen äta den ensam i solen :) behöver jag säga hur mycket jag önskar att jag var hos Mathias i Thailand? Låg o funderade inatt på vad som skulle kunna hända för drastiskt som gjorde att jag fick ledigt haha. Jag som är bra på att fantisera om solsemestrar i vanliga fall gör det ju sannerligen nu..

Jajajjjaaaja, vet ni vad? 5 veckor kvar på praktiken . O i sommar ska jag jobba inom hemtjänsten, och om det är något som är lyxigt med det är det att man får massa frisk luft mellan allas hem:) jipppppiiiiie. Min kropp och mitt sinne behöver sol!

Hejdå


Office

Tjo bloggen. Jag sitter på kontoret i vanlig ordning. Håller på o skriver en utredning nu.

Vaknade med jordens nästäppa imorse, hallelujah. Hade tänkt träna idag också men får nog vänta tills imorgon för o se åt vilket håll det går. Jag verkar fanimig ha det sämsta immunförsvaret genom tiderna. Tror jag hittat ett mönster, jag verkar bli sjuk efter att jag festat varje gång. Men vet inte om detta beror på valborgsfirandet i måndags, men att sitta ute på marken massa timmar o dricka äääär väl inte helt optimalt innan det är varmt på riktigt kanske. Eller så kanske jag är täppt pga gräset jag satt på ;) Well Well intressantare saker kan man ju läsa om.

I eftermiddag ska jag iväg på ett studiebesök typ innan jag slutar. Sen hem o laga mat, sen ikväll ska jag fika med Anna! Blir mysigt. Ska laga paj idag förresten, är jättesugen på det. Spenat o fetaost paj tror jag :)

Åh, denna veckan bör gå fort! Längtar tokamycket till helgen, ska bara ta det lugnt. Planen är att jag ska ta en tripp till Linn också, vi ska vara hurtiga och träna o så :) usch är inte alls sugen på att festa mer nu alltså, känner för att vara nyttig o träna o bli stark! Hoppas verkligen förkylningen släpper snabbt så att jag kan fortsätta på mitt träningsspår :)

Nu ska jag fortsätta jobba med mina ärenden tills det är lunch om en timme :) ha det fint, ciao!


.

När jag var yngre så sa jag alltid att den värsta känslan är besvikelse. Tror jag hittat en som kan knö upp sig bredvid på listan. Oro.


RSS 2.0