Halloj halloj hallojjjj.

Hej på er. Egentligen är tanken att jag ska plugga nu men satte mig framför tvn och skulle äta och nu fastnade jag hääär. Är nåt program som heter sofies änglar på tv (tror jag) som handlar om att de renoverar ett hus åt en familj. Jag brukar inte grina åt sånt men fuck, en jättefin pappa (verkar det som iallafall) som är sjuk och kommer gå bort, jag orkar inte sånt.. Så hiiiiiiiiiimla hiiimla himla sorgligt. Hela programmet är liksom uppbyggt som i hur de ska ha det när han går bort. Åh. Sitter här och vill böla och lägga mig ner och gå sönder, det här programmet träffade mig verkligen. Jag kanske är extra känslig numeraaa.

Nåja, till annat.. Igår kom linn så jag har hängt med henne igår och idag. Så himla kul :) Igår var vi först och handlade sen satt vi bara hemma och tjötade, kollade på tv och vräkte i oss massa godis och chips. Idag tog vi en långpromenix i nästan två timmar, såå otroligt härligt väder idag! Jättejättesoligt :D Älskar det, man får så mkt energi. Skönt att bara gå och gå och tjöta om allt mellan hoimmel Hon åkte med tåget för två timmar sedan typ, hem till lilla uddevalla där hon bor..

Nääe ska jag sätta mig och läsa kanske, eller det kommer jag inte kunna, måste gråta lite till till programmet tror jag. Jesus. Nåja, har inget mer att skriva nu iallafall :) Ha det göttigt sålänge.

Ursäkta tråkiga bilder från webkameran men jag tycker det bli så himla trist med inlägg utan bilder. Sen är det kanske intressant att se precis hur jag såg ut när jag skrev inlägget? Inte? Nähepp. Skit samma :)


Duktig tjej..

Hello. Ska bara slänga in ett kort inlägg så här mellan pluggandet :) Har suttit och läst lite artiklar nu inom psykiskohälsa-kursen, hemskans intressant faktiskt. Ska läsa lite till innan jag lägger mig. Har flummat lite senaste dagarna och har kommit fram till att jag måste vara seriös den här kursen. Så har jag tänkt i början av varje kurs, men då har det liksom varit för att jag känt mig lite kass och fått plugga en jävla massa inför tentorna liksom. Nu har jag kommit till en annan liten insikt. Jag tänker att det är extremt viktigt att man får känna sig duktig i livet för att må bra, att man måste beta av mål och känna att man är värd att lyckas med något. Typ, i gymnasiet var jag en jäkla plugghäst, detta var jag för att jag visste att jag kunde få bra betyg och jag älskade känslan av att klara av något bra då. Att liksom lyckas så att man får bra feedback på något. Hatade känslan av att få dåliga resultat när jag visste att jag kunde bättre. Det senaste året har jag kommit ifrån den inställningen lite.. Jag betar av saker i skolan, klarar det men inte mkt mer liksom. Har jobbat mkt under tiden, där har jag inte gjort några fantastiska insatser, liksom betat av arbetstimmarna. Allting blir extremt mkt tråkigare om man lever så. Jag tror att man behöver ha något som man emellanåt kan lägga 100% energi på, så att man får känna sig duktig! Typ, om man håller på med en sport så kan man kanske göra bra ifrån sig där någon gång ibland, bara för att man ska få känna sig bra. Man måste kunna ge sig själv bekräftelse! Inte bara se till att klara saker, då går tiden snabbt men ingenting händer. Iallafall är det så för mig.. Hänger ni med? Såg att det blev en lång jobbig text nu så orkar inte läsa igenom och ändra o sådär...

Nåja. Pratade nyss med min papps i telefon så kom av mig lite nu, har redan glömt vad jag skulle skriva om.. Han fyller iallafall år idag. Han är klok min pappa, gillar att växla lite tankar o åsikter med honom.

Nepp, nu orkar jag inte skriva mera, får bli en annan stund i mitt liv ;) Ha de gött :)

25/1 Godmorgon..

Jag är uppe tiiidigt idag :) Har varit vaken sedan klockan sex då min kära pojkväns väckarklocka ringde.. Sitter och käkar äggmacka, älskar det. Mina stekta ägg är dom godaste som finns skulle ja kunna tro ;) Ska ha med mig en äggmacka till skolan också. Får vara slut på att handla mackor där, det ruinerar mig ju. Nu när jag inte jobbar får ja tänka mer på mina små utgifter.

Idag går jag i skolan 9-15. Trodde jag hade en kortdag 9-11 men icke sa nicke, det var lite synd må jag säga. Men det får gå ändå. När jag kommer hem idag ska jag verkligen verkligen plugga, är ju bara att läsa och så, får sluta skjuta på sånt. Kanske ska se till att tvätta lite också. Ooojj vad intressant. NU faller jag tillbaka i mitt gamla bloggmönster;) Typ sitta och fundera på vad jag ska göra av dagen och flumma om det. Skärpning på mig. :)

Igår var ju jag och Mathias på filmen Svinalängorna. Den var sjukt bra, men jesus vad jag inte skulle se den på bio om jag fick ändra mig. Jag grät typ halva filmen och resten satt jag med en klump i halsen. Hade jag sett den hemma hade jag nog gråtit hela rakt igenom. Den är sjukt bra gjord och dom har verkligen fångat en jobbig känsla genom hela filmen. Den handlar iallafall om en akoholistfamilj, eller ja, en vuxen person som tänker tillbaka på sin uppväxt i jobbigaste alkoholisthemmet. Bajsbra, min gamla kärlek Ola Rapace är med, sen spelar Noomi Rapace huvudrollen. Mycket mycket bra, men skall kanske inte ses i en känslig period :) Både jag och Mathias gick sönder typ.

Nåja. Nu kan jag inte skriva mer för jag kan inte hålla min macka dååå.. Ha en fin dag, skriver nog sen igen. Pussss


Klart.

Japp då var mitt CV klart då :) Häääärligt. Hade ett som jag bara behövde fila på så kändes inte så jobbigt ändå. Dessutom är det nog skillnad på att bara söka ett sommarjobb nu i januari, jag har erfarenhet av att vara desperat efter jobb och då känns det mycket jobbigare att sitta och klura ihop ett halvkasst CV.

Om ett tag ska jag åka in till stan och möta Jessica, vi ska fixa nån bok att läsa i inom psykisk ohälsa-kursen. Blir skönt att komma ut lite. Eller ja, ska ta en långpromenix med Milton (mamis hund) sen, efter det ska jag på bio med Mathias! Ska se Svinalängorna, jag är helt övertygad om att jag kommer älska den.

Var fan bra att mamma undrade om jag kunde ta hunden sen, jag ska komma igång och röra mer på mig. Tränade på gym i fredags och söndags med Mathias och det känns så jäääkla bra att göra det. Vill få bra kondition och bli starkare, är jobbigt när kroppen känns skröplig och svag. När man är 20 år ska kroppen vara på topp, vill inte tänka tillbaka på mig själv om massa år och fundera på varför jag gick omkring å va i dålig kondition när jag hade världens förutsättningar. Sen är det ju inte fel att få en snygg kropp heller höhö. Sitter och kollar priser o så nu, ska nog börja på sportlife tror jag. Mathias tränar där, det är inte så dyrt och då kan jag träna på massa olika ställen i stan :) Vore bra. Har funderat på att köpa medlemskort på marias gym men det är dyrare och då är det ju bara på ett ställe. Sportlife finns ju vid skolan å sådär. Måste komma igång!

Haha, jag blev fan beroende av att blogga på en gång ;) Vet bara inte vad jag ska skriva om just nu. Får nog lägga ner för tillfället. Ha det jättefint :) Puss puss puss.

En dålig bild på milton haha.

Cv...

Jahapp, dags att börja söka sommarjobb.. Jag har tidigare jobbat extra som blackjackdealer så har alltid haft det som backupplan liksom, nu har jag slutat som det så jobbsökandet för tas på allvar i år..

Vet inte riktigt vad jag ska söka än men måste börja med att skriva mitt cv. Har ju ett gammalt men har intre använt det på ett år drygt och det känns som om det borde förnyas lite ;) Tycker det är så jäääkla svårt med cv bara! Vill skriva allt som en lång text bara men det säger alla att det inte är bra. Det skall vara kort och formellt och isåfall ett mer utförligt brev till.. Men det korta och formella ser bara så himla himla kort ut. Nåja, får väl sätta igång nu på en gång. Hej så länge!


Jag nu. Hittade en gammal tshirt som jag inte sett på hundra år typ, mysig :) Och som ni ser har jag svårt att slappna av i munnen när jag tar kort. Blir helt stel och sne haha.

Hellooo

Nu startar jag om på nytt, ny blogg, nya tankar o sådära... Startade en ny för några veckor sedan men kom inte in på den, måste angivit fel mailadress eller något, så fick fixa en till ny. Har väl snart hundra mailadresser om jag fortsätter på detta sättet eftersom man inte kan ha flera bloggar på en mail..

Nåja. Detta är egentligen inte alls vad jag ska sysselsätta mig med nu, ska plugga lite o fixa lite saker sen ska jag in mot stan och fixa lite till.

Jag blir frustreraaad. Jag brukar ha världens bästa kodminne o så men nu känns det som om jag glömmer massa lösenord. Mitt lösenord till e-legget t.ex. Jag har så svåra lösenord så det är inget man kan gissa sig till. På gott och ont, eftersom jag själv inte kommer ihåg dom.

Ska lägga mig och läsa lite pluggsaker nu så jag kommer igång med den här kursen i år typ. Läser en kriminalitet-preventions kurs och en om psykisk ohälsa. Mucho interesante, måste bara se till att hänga med för lär bli helt förvirrad annars med tanke på att det är två kurser samtidigt!

Ska försöka att inte fortsätta med denna typens tråkiga inlägg framöver ;) Ha det fint så länge, ciao.


Jag i lördags.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0