Lördagsmys?

Tjena bloggis. Hur mår ni? Jag mår helt okey. Har nyss landat i soffan med min kvällsmat. Fullkornsvälling och pumpabröd med ost o kaviar. O Kamomillte till. Folk säger att man inte ska äta innan man går och lägger sig, men jag älskar att mysa med min kvällsis innan jag går och lägger mig så det vill jag fan få fortsätta med:)
 
Jobbat idag, 7.30-16. Helt okey jobbdag, gick smidigt. Är så skönt när man börjar känna igen vårdtagarna och får lite koll på vad som ska göras. Det ger mig ett annat lugn :) Har vart sjukt trött hela denna veckan alltså. Däckade två timmar när jag kom hem idag, jesus. Blir lätt att somna sen ;) Fast det tror jag iofs att det blir, är fortfarande trött..
 
Masade mig faktiskt iväg till gymmet förut. Hann bara träna en dryg halvtimme för det stängde visst, det var ju lite synd men ändå bra att komma hem i tid för mys :P Vägde mig på gymmet och det skulle jag fan inte ha gjort haha. Jag som klagade på att jag inte nått något resultat sedan jag började träna (i november!) har nu gått upp till mer än jag vägde när jag började. Och nej, försök inte trösta mig med att det är muskler (jag försöker det ibland), för så mkt har jag inte tränat på sistone. Well well, nu är det bara att höja växeln igen och ta tag i detta. Alltså, jag är inte hysterisk på att gå ner i vikt just, jag är inte så mkt för hetsande när man ändå inte är överviktig, vilket jag inte tycker jag är, meeeen, vartfan är min tighta träningskropp?;) Haha. Jag skrev fel häromdagen, det är ju om TVÅ månader vi åker till Grekland, och tills dess ska jag tusan ha hunnit shapa upp! Inga ursäkter :)
 
Nä nu ska jag varva ner så jag kan sova sen. Upp och jobba tidigt imorgon också! Ciao ciao!:)
 

Min födelsedag 120626


Om en månad

är jag här.... Jag är lycklig fan.
 

Regnjacka

Min älskade trogna regntäta skönaste jacka pajjade nyss efter ett försök att fräscha upp den efter gårdagens hysteriska jobbdag. Hur ska nu detta gå denna regniga sommar?
 
Och denna regniga kväll i hemtjänsten.... Kuuuwl. Nåja det ordnar sej väl, precis som allt annat. Troooor det finns någon regnjacka där som jag kan låna, hoppas!:) Alltså vafan haha vet inte hur jag ska ta mig utanför dagen idag. Sitter fast i soffan med mina bakade hallongrottor. En kvar sen är dom slut. Den tar jag nu. Ciao!
 

Måndag

Tjosan bloggen. Hoppas ni mår fint. Jag mår bra men är trött som as. Börjar jobba klockan 16 och av någon anledning så är jag alltid skittrött innan jag ska jobba kväll. Det är som att det hänger kvar en inställning om att jag borde sova mycket innan, från att jag jobbade halvnatt förr. För jag har ju sovit inatt och hade jag varit ledig hade jag antagligen varit pigg nu.. Dagjobb är nog mer min grej, även om man måste gå upp tidigt :). Är dessutom lite halvt osugen på att jobba kväll av den anlednlingen att man kommer in mitt i. Jag hatar verkligen att vara osäker när jag jobbar, vilket jag ju är nu innan jag lärt mig. Hatar att inte förstå rutiner osv och ingen lär ju kunna dom själva för att kunna lära mig hehe. Sist jag började 16 fick jag börja med rast haha, så efterblivet. Sen jobba 5 timmar i streck efter det.
 
Imorgon fyller jag år! Wiho :) Ska bli mysigt. Bara äta massa gott och ta det lugnt tänkte jag mig.
Näni nu får jag gaska upp mig och göra mig iordning. Vill ba soooova. Hehe. Aja, snart är jobbpasset över och jag är hemma och kan mysa igen. Älskar att mysa i mitt hem. Ciao!
 

Söndag

Hej bloggen. Hoppas ni som läser mår fint. Själv mår jag bra. Har nyss orkat mig igenom en timmes indoor walking, jesus vad jag svettades! Första gången jag var på det, kändes rätt kul. Finns fan många pass jag gillar på sportlife så det finns egentligen ingen anledning att inte träna ofta :) Nu bor jag dessutom nära majornas gym och dom har sjukt mkt pass så finns alltid något bra att gå på typ. Jag gillar Zumba, Bodypump, Cykel, CXWorks, MRL, Indoor Walking, jaa nääästan allt jag testat ;)
 
I förmiddags jobbade jag. Halkade efter med en timme redan på första besöket så efter det blev det turbo i fem timmar fram. Var fan helt slut klockan halv ett när det var dags att åka hem haha. Har hittills fått träffa olika vårdtagare vid varendaste besök (nästan) så jag ska väl inte påstå att jag kommer in så mycket i det. Men kommer väl in i rytmen.. O resten kommer väll med tiden så det ska nog lösa sig tror jag :).
 
Bakade hallongrottor förut :) Baka är min nya grej. Ordentligt avstressande på något sätt, lite mediterande ;). Hallongrottor är ju typ på samma svårighetsgrad som cocosbollar men det är inte det det handlar om. Får gärna vara enkelt bara det blir gott :)
 
Nääääääni nu orkar jag inte skriva mer. Måste fan stretcha lite, mina ben börjar redan göra ont. Jiiha. Ciao!
 
 
 

lööördag

Kändes lite fel att skriva lördag, känns verkligen som söndag. Jag börjar jobba 7.30 imorgon så att söndagskänslan infinner sig är ju inte så konstigt :). Har just käkat en god spenatlasagne som jag lagade, hade i paprika och chili cremefraiche så blev gööööööttt. Yes, matlagning kommer bli min grej, jag bara vet det. Det tar ett litet tag men det kommer komma :) Vore onödigt att ha ett par så utomordentligt matglada smaklökar om jag inte kunde göra dom nöjda själv :P
 
Igår var det ju midsommar! Linn kom hit o så åkte hon jag o Mathias hem till ida och hennes kille o käkade grekisk mat, snapsade lite, åt tårta o hade det najs. Vi var bara sex pers men det kändes fint, jag var nöjd och glad och vaknade pigg idag (efter 10 timmars sömn iofs hehe). Idag åkte linn hem efter en liten fika i stan. Jag sitter hemma och ska göra iordning för myskväll. Är typ seg, rastlös, trött, ensamvargig, sällskapssjuk, uttråkad, ja allt på en gång. Hade velat se något bra på tv men det verkar inte vara det lättaste idag, massa trisst bara typ. Kanske kan sätta på harrypotter eller nåt sånt som jag sett hundra ggr, vill ha ngt hjärndött, som alltid hehe. Mathias är inte hemma och kommer inte förän senare ikväll när jag sover typ. Jag känner verkligen att det är nyttigt för mig att vara ensam hemma, tycker det är skönt. Samtidigt tycker jag det är tråkigt haha och blir alltid till en början besviken om jag ska behöva vara själv hehe. Svårt det där ;)
 
Nä nu har jag tomt på inspo. Ha en fin lördagskväll! :) Ciao!
 
 
 

Tisdag

Tjo bloggen. Har inte funkat att blogga från min mobil nu, vet inte varför men kan inte logga in. Det som är så skönt att kunna göö när man är rastlös/arg/glad/ ja vafansomhelst.

Igår gick jag ensam på jobbet första dagen. Det gick bra fram tills en lite halvjobbig incident. Eller ja, halvjobbig, skitjobbig rättare sagt. Fick ta ett besök för min jobbarkompis som låg efter i sitt schema. Försöker ta mig in i fel dörr och efter några sekunder står jag plötsligt med en arg man som håller fast mig mot väggen och skriker "ring polisen!". WTF liksom. Han trodde jag var en sån där tjuv som går hem till gamlingar och låtsas jag är hemtjänsten. Orkar inte förklara så mkt mer men jag fick prata med polisen och började gråta och jaa. Tillslut kom min kollega och räddade mig. Usch. Önskar jag vore ledig idag och fick rensa huvudet lite mer men jag börjar jobba klockan 16, sen jobbar jag till 22. Jobbar imorgon från halv 8 igen, ytterligare en sån dag :P. Welliwelli...

Nu ska jag glo lite på tv o slappa gärnet. Ciao!

Lördag

Hej bloggen! Hoppas ni mår najs. Jag mår fint. Sitter med trötta ögon och datanördar mig lite och dricker te. Skön kväll. Mathias är ute så jag är ensam hemma, precis vad jag behövde ikväll tror jag. Funderade på att hänga med dom ut men nu är jag löjligt glad att jag7 stannade, bara sitta med mig själv och vara var precis min rätta medicin idag.

Har hängt med mattan och hans kompisar här på våran balkong ikväll. Våran balkis är stor, vi satt 7 pers där :) Ska inredan den så mysigt med växter o mysiga möbler. Får börja smått nu när plånboken sinar hehe men de ska allt bli bra.

Idag hände förresten det jag bävat för. Det som fått mig att använda billiga mobiler. Min Iphoneskärm sprack. Ohyes. Halleluuujah. Jag fick en psykos efter detta typ och har beklagat mig nooog, så kan inte skriva så mkt mer om det nu. Livet går vidare och det löser sig ;)

Gud, jag var så himla bloggsugen och hade typ tusen saker jag ville skriva om men nu har jag lite tappat suget. Det är Thelma och Louise på tv, sjukt bra film. Tyvärr är den slut snart, synd att jag inte visste att den skulle visas. Eller är visst 45 min kvar, alltid nåt :) Sen är det sovdaggss. Mina ögon är helt röda.

Imorgon ska jag jobba för andra gången på mitt sommarjobb! Var där i måndags också. Verkar som ett bra ställe, jag är nöjd än så länge :) Börjar 14.00 så får sova iallafall :) Sen börjar jag halv 8 på måndag, synd när man jobbar så, att man slutar när man egentligen borde ligga o sova för o gå upp dagen efter.. Nåja, jag har gjort värre saker, o jag har i övrigt fått ett schema som jag är väldigt nöjd med så det ska nog gå bra :) Bra sommar ska detta få bli!

Ciao!

Höst

Rövens vad kallt det är idag! Alltså, det känns typ som när hösten går mot vinter. Not so najs.

Har köpt mig en te som jag värmer mig med. Tåget går om 10 minuter. Jag är så skadat trött idag alltså, och jättesnuvig. Tror det är pollen. Mys. Hehe.

Ciao!


Virrigt

Kom på för en stund sedan att jag ska iväg på samtal om ett tag. Knäppt om jag glömt det.

Biffgörandet går framåt, får se hur det blir. Gör morot- och mjukostbiffar, och spenat och mozzarellabiffar. Hoppas det blir gott, vackert blir det inte iallafall ;). Haha. Kanske inte min grej att göra mat som seeeer god ut, men ibland lyckas jag med smaken iallafall!

Ska gå om en halvtimme. Jag är så läskigt trött idag, hade gjort mycket för att få vara kvar hemma och mysa alltså.

Nä nu ska jag checka till maten! Det tar ett tag att göra massa biffar för måste steka på svag värme. Trist att jag skulle iväg för nu hinner jag nog knappt äta ;)

Ciao!


Torsdag

Tjenatjo. Jag kom nyss hem. Har varit på förflyttningskurs, sen på stan lite. Handlade ett diskställ, har varit bökigt utan det! Ville köpa ett jättefint men de va fan för dyrt, ett diskställ känns inte som högsta prio nu.. Kompromissade och köpte ett svart ganska fint iallafall!

Ska sätta igång och plocka lite nu sen laga mat. Ska göra spenat och morotsbiffar, så jävla gott! Måste nog äta något nu innan annars kommer jag vräka i mig all smet och resten av mandelmassan som finns i kylen sedan mitt kakbak häromdagen.

Ha en fin dag, ciao!


Godmorgon

Huga. Första dagen idag. Jag är trött. Har satt på kaffe för o piggna till tillomed hehe. Vaknade 2 ggr med världens ryck, trodde jag försovit mig. Mja,'lite nervös är jag allt.

Var vaken alldeles för sent igår. Fastnade vid matchen sjukt nog. Trodde det gula laget var sverige en kvart in i matchen. Bra där.

Nä nu har jag inte tid att sitta här. Ciao


Snyggaste vm-outfiten

Har på mig min helt fantastiska sparkdräkt som jag fick av Ida i julklapp. Det är inte en baggy-onepiece cool sak utan den är tight så jag känner mig som en stor sparris typ haha. Älskar den! Men kanske tur att jag är ensam i mitt em-mys, är väl inte ashet direkt..

Ska sätta på te nu o fixa kvällsmat. Hade velat äta chips men det får vänta :) matchen börjar om en kvart. Jag hade kunnat tänka mig att sova nuu typ men det är lite för tidigt. Får vänta en timme iallafall ;)

Ciao!


Måndag

Tjena Tjena. Jag hade en bra helg, med klassträff på fredagen som slutade med att jag o Jessica fastnade ute till 3, glada o fulla. I lördags kom Linn o vi var ute i solen o fikade, sen käkade vi middag på min balkong för o sen ha Mario cart-kväll :) igår åkte hon hem och då stack jag mattan till Ida o Jonas som flyttat in där vi bodde :) mysigt var det!

Idag var jag på introinfo om sommarjobbet. Imorgon börjar jag på riktigt. Känner mig lite nervös faktiskt men det ska nog gå bra. Är ganska nyfiken på hur stället är så ska ändå bli kul o få börja. Har känt mig lite sjuk igår och idag bara så jag hoppas det gått över imorgon.

Är ensam hemma nu och lite halvt uttråkad. Tror jag ska ta en dusch o sen duka fram lite kvällsmys till em-matchen hehe. Ska försöka somna i tid så kanske inte kollat hela men jag kan kolla lite iallafall. Vet inte varför men tycker typ att det ska bli kul att följa em lite i år.

Well well, ha en fin kväll, ciao!




Finfrämmat

Har limpan här på besök :) vi fikar ute och ska snart promenera mot andralånggatans dag.
Får se om det är något kul där :)

Ska chilla ikväll, jag är bakfull idag. Gött att det blev sommar igen! Ciao!


Fredag

Tjena bloggis. Sitter på östra och väntar på Mathias, han ska ta sin sista rabiesspruta idag efter hundbettet. Ska snart iväg till vår lilla gamla lägenhet och städa det sista + skruva ner några möbler som vi ska ta därifrån idag. Ikväll är typ all denna cirkusen över vilken lättnad! Bara mammas grejer som aka flyttas ned också från Arvika. Sen tänker jag tusanimig inte flytta på flera år :) denna lägenheten tänker jag stanna i, jag har flyttat lite väl många gånger i mitt liv. Jag har bott på över 15 ställen, orkar inte räkna så noga nu. :p

Är sjukt trött idag. Fick inte mina 8 timmars skönhetssömn direkt. Men imorgon tänker jag minsann sova ut! Ska ju på afterwork med min klass idag, men ska se till att inte bli massa bakfull. Det pallar jag inte :)

Ciao!


Hemma

Japp nu är jag hemma igen. Skrev ut det jag skulle och köpte sen några kuvert så att jag kan posta det som ska postas.

Har varit hemma en stund nu. Gjorde iordning kvällsmatsmys och gjorde mig redo för att kolla på Kalle och chokladfabriken. Vi har varken kanaler eller internet än förstår ni. Men nix nu fick jag inte igång dvdn heller, vetefan varför. Jag tycker jag brukar vara teknisk :p så nu sitter jag här, sådär lagom rastlös. Ska nog lägga mig och läsa en bok hehe, men jag har en känsla av att jag kommer somna då. Men har ju inte så mkt annat att hitta på ;) mer än att fixa här hemma då men det orkar jag inte just nu.. Vet inte riktigt vart jag skulle börja. Skulle kunna ta några vändor till förrådet, men vet ni, det orkar jag inte nu.

Ciao!


-


Torsdag

Meningen med förra inlägget var att det skulle vara med en bild men det ville sig visst inte. Jag bakade iallafall kladdkakemuffins och havrekakor typ. Gott och enkelt! Tog en promenix till Maria och hängde där på gården under kvällen, det var lite varmare tusan, kommer sommaren tillbaka? :)

jag älskar stället jag bor på nu, jag skaa fan bo i Majorna, det är där jag är hemma. Sitter på vagnen mot stan nu, jag ska på samtal. Efter det ska jag till biblioteket och skriva ut lite papper och få gjort lite elgrejer och skolgrejer. Den här lediga veckan blev full med en massa fix men det får gå, är väl så när man flyttar. Nästa vecka börjar sommarjobbet! Känns helt sjukt att jag ska jobba 8 veckor nu hehe, men jag har ju gjort en ordentlig uppvärmning med 20 v praktik på heltid så jag löser nog det ;)

Imorgon ska jag på aw med min klass som sommaravslutning, trots att vi inte setts på hela terminen några av oss. Ska bli kul! På förmiddagen ska jag städa klart i gamla lägenheten sen hjälpa Ida och Jonas att flytta. På lördag kommer limpan till mig :) kuligt! Fullt upp hela tiden nu, inte klokt.

Ciao!


Går sådär

Smart tjej som fyllde hela formarna.... Detta blir ju bra?;s


Suck

Tog väl en halv sekund efter att jag postat förra inlägget så somnade jag.. Typiskt! Hatar när kvällar bara försvinner.

Nu får jag sätta fart. Tänker tusanimig få bakat ändå! Kanske struntar i gymmet Isf :p ciao!


Nationaldagen

Hej bloggen. Hur mår ni? Jag mår helt okey. Har just käkat mat, har typ varit hungrig i flera timmar men har inte förmått mig att börja med käk förän nu. Hade tänkt laga lax i ugn men kände sen att det var för tråkigt att ställa till med värsta matlagningen (haha okey inte sååå avancerat men..) eftersom jag är ensam, så blev simpelt färs i bröd med grönsaker typ.

Jag tror jag ska baka nu. Har hittat ett nytt intresse i bakning, eller jag gör det nog alldeles för sällan för att det ska få kallas för ett intresse men jag tycker det är kul iallafall! Funderar på att baka och sen ta en promenad bort till Maria o bjussa henne :) har inte varit utanför dörren än idag så det kanske jag borde. Kanske ta mig till gymmet vid maria, jag får se:)

Har iallafall fått ordning lite mer här hemma nu. Behövs köpas en del grejer och hängas upp grejer på väggarna för att det ska bli helt ordning, men det är mysigt iallafall :) gillart!

Nä nu behöver jag resa mig upp innan jag somnar av matkoma. Ciao!


Hej

Hej igen . Blev ingen träning. Känns liiiiite dumt men jag tänker inte ångesta för det. Gick innanför dörren o kände bara för att mysa här hemma resten av dagen :) ångrar lite att jag inte tog mig iväg för känner mig slapp, men får se till att ta mig iväg imorgon.

Mamma och pappa kom förbi så har tjötat med dom några timmar. Trevligt, jag känner mig lite speedad. Jag höll på att somna innan dom kom men sen satte käften igång haha, vissa dagar kan jag verkligen inte hålla tyst.

Har glömt laga middag och så. Funderar på om jag ska strunta i det. Funderade även en sekund på om jag skulle ställa till med att göra lax i ugn nu men det orkar jag inte. Båda våra stora kastruller har dessutom försvunnit spårlöst i flytten så kan inte koka potatis till. Vad ska jag äta då tro?:)

Nu ska jag plocka lite så det är mysigt till Mathias kommer från jobbet. Jag älskar vår nya lägenhet!

Ciao


Sista dagen

Nu är det slut! Gud vad konstigt. Är på väg hem från bowlingen nu. Jag vann min serie ;) åt god mat innan också, mysigt avslut! Efter bowlingen blev det lite kramar o nu ska jag hem och käka. Borde verkligen sticka och träna, har kommit av mig lite nu i flyttveckan. Får se om jag orkar masa mig bort till gymmet.

Dagen blev bättre med tiden o nu är jag lite mer taggad på livet :) nu känns det lite sorgligt igen. Haha bara för att jag alltid måste få separationsångest.

Detta blir första gången jag tar vagnen hem. Sånt är alltid spännande tycker jag, det är då det känns som ett hem på riktigt, när man gör vardagliga saker hehe.

Fick ett armband i avskedspresent av handledarna idag :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2478535/images/2012/pic_205293821.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2478535/images/2012/pic_205293821.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2478535/images/2012/pic_205293821.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2478535/images/2012/pic_205293821.jpg" class="image">


Åh

Praktikantrapporten inlämnad. Mina handledare har lämnat rapporten till mig. Hade önskat mer konstruktiv kritik men men. Chefen lämnade förslag om en veckas riktig skitgöra om jag ville. Typ sortera akter. Kändes lite som ett skämt faktiskt. Många klasskompisar har fått jobb på sina praktikplatser, som handläggare. Vafan liksom, jag har pluggat 2,5 år till socionom, jag vill gärna jobba meeeed människor. Näni då är det nog mer givande med hemtjänst.

Trist dag idag, därav den bittra tonen ;) flänger mellan handledarnas kontor för att jag inte vet vart jag ska vara. Har inte heller något att göra. Men snart är det lunch o sen ska vi ju iväg :)

Ciao!


-

Idag är min allra sista dag på praktiken. Tyckte lite i torsdags att det skulle bli lite sorgligt typ men det tycker jag inte nu. Jag längtar hem som attan. Önskar jag tagit ledigt idag också för har blivit av med mitt kontor så kan ändå inte göra något. I eftermiddag ska vi bowla och äta ute...

Lägenheten är najjjjjs, längtar tills i eftermiddag när jag kommer hem :D

Nu kan jag inte sitta o skriva mer tyvärr. Ciao!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2478535/images/2012/pic_205255535.jpg" class="image">


-

Hej bloggen. Nu sitter jag här i mitt nyyyya hem! Wow alltså. Känns jättebra, men har såklart inte fått iordning allt än.. Men lite iallafall :) Det är väldigt kallt här bara (jag hade ju alltid golvvärme och elementen på i den andra lgthen så har inte riktigt vant mig än) plus att jag har huvudvärk så jag fastnar lite i soffan.. Ska skriva en liten lista på saker som ska göras nu o sen göra ett ryck. Sen handla mat tills ikväll, jag ska prova en ny rätt med räkor o så :)

Mathias pappa + sambo var här förut och kollade, fick Budapesttårta av dom ironiskt nog Hahaha. Den var allt godare än mina, men det gick bra i torsdags iallafall. Efter alla om och men ;) tack alla som följde mig i all hets hehe :p

Här e jag och en liten smygkik på min stooora balkong! Vilken överraskning alltså, hon hade sagt att den skulle va liten :) wihoo.

Puss ciao!


RSS 2.0