Onsdag

Tjenatjo. Hoppas ni mår fint. Själv är jag okey, lite trött. Sitter med lite beslutsångest. Hade bestämt mig för att jag skulle träna idag om tid fanns, och nu finns det sannerligen tid och jag är lätt uttråkad så det vore jävligt passande. Ändå drar jag mig såklart, det är ju ändå rätt skönt att ligga på soffan o sova.... Näh, är trött på att ta powernappar i min ensamhet här hemma så ska nog tvinga mig iväg. Nu lär det ju inte va så mkt folk heller så det vore perfekt. Hade bestämt mig för att gå några ärenden i stan efter skolan men det glömde jag ju givetvis bort så nu sitter jag här helt rastlös. Borde träna och sen åka in till stan, eller nåt.

Ohj, nu återgick bloggen till mina vanliga tankegångar kring vad jag ska göra, det blir lätt så. Att jag bara sitter och skriver mitt flum medans jag grönnar på vad jag ska göra av min dag. Kul att läsa om I guess.

Just det, måste bara skriva, jag skrev ju i fredags om att jag hade ångest över att visa upp filmen med vårat rollspel. Vad tror ni hände när jag kom till skolan? Det gick inte att koppla in det i datorn, så det slutade med att vi fick göra det live! hahaaa, gud vilken chock. Jag kan nog snart göra allt, inget blir en motgång med allt jag överlever ;)

Nä, nu ska jag sätta min mp3 på laddning så  jag kan köra riktigt länge på crosstrainern sen ;) Ciao!


Fredag

Tjo. Var på väg att skriva måndag, känns som om det varit helg eftersom jag inte varit i skolan på två dagar. Lyckades passa in min sjuka just dom två lediga dagarna, det gäller att vara effektiv :P Hade verkligen sett fram att få gjort massa kul dom dagarna och få i ordning hemma hehe, nu har jag snarare stökat ner i mitt soffliggande. Hade kunnat tänka mig och ligga hemma och kurera mig idag också men obligatoriskt i skolan, vi ska visa upp våra rollspelsfilmer för klassen. I WILL DIE. Haha hjälp. Sjönk ner från stolen när jag kollade, så mkt skämdes jag haha. Trodde nog inte jag skulle tycka det var så hemskt.

Efter skolan idag ska jag städa, sen julpynta!!! ÄNTLIGEN :D Gud vad mysigt det ska bli. Mitt och Mathias hem som ett riktigt julmyshem, så idag blir det upp till bevis. Borde köpa hem lussekatter och så också, har inte ätit det än..

Oj vad tiden springer iväg, har inte tid att sitta här mer! Borde kleta på mig lite smink så jag känner mig gömd inför min filmpremiär hähä. Wish me luck!


ser fan inte frisk ut än. Huga.. bara att tvinga sig iväg!

Sjukling

Idag är jag sjuk så har inte rört mig längre än till soffan. Borde gå ut en liten stund för att få lite frisk luft men det orkar jag inte. Är samtidigt sjukt uttråkad, Madicken och Lotta på bråkmakargatan räddar mig. Dom e bäst! Väntar på att Mathias ska komma hem, jag har varit ensam hela dagen och det är sjukt tråkigt nu.. Vi ska kolla på Ronja Rövardotter. Astrid Lindgren förgyller denna dag :) Ciao!


Måndag

Godmorgon godmorgon. Hoppas allt e najs. Vet att jag inte bloggat så mkt, har haft en vecka full utav allt, både sysslomässigt och tankemässigt. Min mamma har varit på besök här, det har varit mysigt. I lördags var jag ute o dansade med jossan, aleks o några vänner + pojkvän o så till henne, jag hade skitkul. Har verkligen längtat efter att gå ut och dansa i mina härliga sneakers och bara glömma allt annat typ :) Skoj skoj! Haha, och såklart mina härliga vänner, inte bara sneakersen dårååå;)

Idag har jag skola till 16, kan inte påstå att jag är övertaggad. La mig ganska sent igår, sen vaknade jag av Mathias klocka 06.15 och kunde inte somna om efter det. Har iallafall med mig god mat till lunch så hoppas jag överlever hela dagen pigg o glad ändå ;). Hela förra veckan hade vi rollspel och det fortsätter på samma spår hela dagen idag. Det var rätt kul första dagen men nu blir jag helt matt bara av tanken på det. Hujja. På fredag ska vi visa upp på film när jag spelar socialarbetare. JA jag är nervös.

BTW, så höll jag på att tänka tanken att "spontan"-köpa en thailandsresa tills på torsdag. Verkligen nära var det. Å så ser jag att det ska regna där i två veckor framöver. WTF??? WHY GOD WHYYYYYYY. hehe. Näh, nu får vi se hur det blir med allt. Funderar på en weekend till paris typ. Är ju mysigt det med...

Nu ska jag borsta tänderna o göra mig klar oså, så jag inte kommer sent, vore ju onödigt när jag varit vaken så länge! Ha en fin måndag, Ciao!



.

Höööööööhhhhhhhhh. Vad gör man? Jag vill skriva aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallt jag tänker. Men jag skriver ingenting. Och nu är jag en sån där jobbig jävla mystisk människa som knappt säger A och absolut inte B, men orkar fan inte bry mig =). Vill ventilera allt, men ändå så vill jag absolut inte det. Iallafall, önskar jag var bättre på att stänga av, sätta på (lol), prata, vara tyst, skratta, gråta, träna, vila, känna, inte känna alls, ja ni vet. Och framför allt, ha lite balaaaaaaaans! Bajsikorv. Ciao.


Måndag

Tja på er. Hoppas allt e najs. Med mig är det bra, satans trött bara. Är nog egentligen inte så satans trött förresten, men jag ska iväg och jobba sen, och bara tanken på det gör att jag vill lägga mig och sova. man kan tro att kvällsjobb ska ha en charm, men mig passar det inte alls. Jag hakar upp heeela min dag på att jag ska iväg, och vill sova fram tills dess typ. Ändå har jag jobbat så i typ tre år innan hehe.

Har varit i skolan idag. Vi körde rollspel och lekte socialtjänstsamtal med en tonåring o så. Det var lättare än jag trott, min grupp är väldigt snäll så det blev inte så jobbigt. Jag är inte helt bekväm med att spela teater, det ska jag inte påstå, men jag klarade det utan att tycka det var särskilt jobbigt. Nästan kul skulle man kunna säga ;) Vi ska göra detta hela veckan nu, och nästa, så det är väl bara att vänja sig antar jag.  Tiden går så fort, snart är det december! Jul! Sen praktik!!!

Ikväll kommer min mami hit och hälsar på. Jag har inte träffat henne på länge så det ska bli mysigt. Jag går ju i skolan och jobbar en del i veckan men jag får försöka hänga en del iallafall.

Nej, nu ska jag läsa lite. Skulle gjort det sedan jag kom hem, men jag har sovit istället. Och ändå är jag jättetrött, suck. Jävla höst. Vill bo i ett varmt och ljust land, så jag kan ha konstant energi :) Ciao!



.

Så massa kärlek till så många människor. Till fler än dom på bilderna givetvis, finns så mkt kort som uttrycker kärlek och glädje för mig. Detta är bara en liten del, skulle kunna sitta hela kvällen och leta fram massa fina bilder, men nu är det så att jag har massor med annat att göra, så inte idag :) Hoppas ni känner er hela och lyckliga. Puss!



RSS 2.0