Beslutsångest.

Dagen på praktiken gick snabbt idag. Hade först inget direkt att göra, slappade lite, sen stressig telefontid, sist hembesök. Nu är jag hemskt trött. Kan inte bestämma mig för om jag vill stanna hemma nu eller inte. Är för trött för att röra mig, men jag vet att jag kommer bli rastlös om jag somnar o vaknar sen. Eller jag är rädd att det ska bli så. Tänker att det är ju nyttigt att sitta själv och vila bara. Tänker även, att det vore najs att umgås med min syster, när jag väl har tid.

Beslutsångest hörrni, det är lite min grej. Nä, jag åker nog fan hemifrån, hur torr får man va? Det handlar inte ens om att gå ut eller nåt, utan om ifall jag ska slappa där, eller här. Haha.

Igår var jag på mysig middag med raman, alexs, jossan o sandra. Najs. Men jag fick jätteäcklig mat. Jag åt upp fort, för var utsvulten. Men det var typ konstigaste jag ätit på länge. Smaklös kantarellrisotto som va som gröt. Fasst ja gillar gröt.

Nu ska jag nog dra mig. Eller ska jag? HELG IALLAFALL, FINALLYYYYYYYYYYYYYYYY.

Ciao!


ennäradödenupplevelse.

Godmorgon vänner. Hur mår ni? Jag mår ganska skit, hehe. Har drabbats av baksmällan från helvetet, idag igen. Verkar vara någon ny trend på mig.

Jag o jessica skulle ta det lite lugnt igår. Vi käkade sushi på hennes balkong och drack vin. Ni som känner mig vet att jag inte klarar av vin, så jag blandade med sprite. Efter det åkte vi till henriksberg. Vi hade kul, satt o babblade och drack öl bara, o spelade biljard med några där. Det var kul! Jag var sjukt dålig på biljard btw, kan ha haft med ölen att göra, kan ha haft med att jag äär sjukt dålig på biljard att göra. Nåväl. Kom hem runt tre inatt och imorse vaknade jag knappt. Vet fan inte vad som hänt alltså, så här bakfull kaan man fan inte bli. Så jävla mycket drack jag fan inte. Usch. Ligger och äter havregryn o väntar på att det går över, hoppas det gör det snart.

Nya regler på mig, jag ska fan inte må så här igen! SKA INTE DRICKA. Okey om jag dricker så får jag knappt bli full. Så blire. Iallafall nu framöver, min kropp verkar på riktigt inte tåla det alltså. Sist jag drack var på Jonas 30årsfest, då var jag inte helt dyngfull, ändå sov jag till 16 o fick gå upp och spy och grejer på morgonen. Okey ursäkta infon men vafan liksom. Jag tänker inte utsätta mig för detta :)

Ha en fin dag, jag ska dö litetill, sen hoppas jag att jag får min livsglädje tillbaka ;) Ciao!
Btw så fick jag bartendern att limma min trasiga sko igår. Och två random tjejer borstade mitt hår inne på toan. Wtf. Det kanske säger något om varför jag är i detta tillstånd idag. Huh, hejdå.

Onsdag

Hej bloggen. Hur mår ni? Jag mår bra, är helt slut i kroppen! Var på Bodypump idag igen, hade fortfarande träningsvärk efter bodypumpen i måndags så det var fanimig kämpigt, men bra gjort av mig ändå :) Jag var sjukt trött efter praktiken idag men hade tur att mathias drog iväg mig. Nu har jag ju gjort min minimigräns på två ggr denna veckan, sen så tänker jag köra i helgen också så då blire ju tre ;) Tror det behövs minst tre för att det ska synas ordentligt med resultat, men nöjer mig med 2 också.

Ska laga lite spenatsoppa nu som jag kan ha med mig till lunch imorgon. Ciuao!

Onsdag

Hej bloggen. Hur mår ni? Jag mår bra, är helt slut i kroppen! Var på Bodypump idag igen, hade fortfarande träningsvärk efter bodypumpen i måndags så det var fanimig kämpigt, men bra gjort av mig ändå :) Jag var sjukt trött efter praktiken idag men hade tur att mathias drog iväg mig. Nu har jag ju gjort min minimigräns på två ggr denna veckan, sen så tänker jag köra i helgen också så då blire ju tre ;) Tror det behövs minst tre för att det ska synas ordentligt med resultat, men nöjer mig med 2 också.

Ska laga lite spenatsoppa nu som jag kan ha med mig till lunch imorgon. Ciuao!

Tisdag

Hej kära bloggis. Hoppas ni mår bra. Jag mår fint, dricker mitt kvällste o sådäära.

Idag har varit en sedvanlig tisdag, typ. Har insett är den sämsta dagen i veckan enligt mig. Allmänt segt liksom, man har kommit igång med jobb men det är ändå långt kvar till helg. Hade en allmänt seg och osocial dag på praktiken, hoppas det bli roligare imorgon. Jag tog iofs emot min 5e klient idag, jag samlar på mig ett litet gäng :P Knäppt egentligen. Ringde runt till lite vikariepooler och så också, sommarjobbshetsen kom fram ändå ja..

Efter praktiken åkte jag hem på en liten powernap, käkade middag som min fina pojkvän gjorde, sen åkte jag och fikade med Jessica. Mysigt, ett tag sedan vi sågs, o ett tag sedan jag fikade också för den delen.

I helgen tog jag det lugnt, fredagkväll jobbade jag, lördag kom limpi ner till göteborg under dagen, bästa initiativet på länge! Vi gick på stan ett tag sen tog vi en lång lunch på Andrum, satt där i flera timmar o bara babblade om allt. Jag fick ont i halsen tillslut, min hals är inte van vid det där efter alla tysta dagar på kontoret haha. Har även tränat i helgen, det behövdes! NU JÄVLAR KÖR JAG PÅ TRÄNING! Ska fan ta tag i det här nu, mår så jävla mycket bättre av det. Var på bodypump igår, det är kul som tusan. Jag längtar typ till nästa gång hehe.

Insåg nyss att min blogg är typ äckligt lik en blogg som jag typ kan bli provocerad av ibland för att den är så tråkig. Bara babbel liksom, jag ska träna äta sova bajsa typ. O detta har jag klagat på i åratal men jag verkar ju fortsätta ändå, så någon gång kanske jag ska se till att sluta klaga istället ;) Jag gillar ju att skriva bara babbel.

Förresten! Man kan kolla sitt skattebesked nu! Wohoooooo. Jag var helt övertygad om att jag var återbetalningsskyldig för det känns inte som om jag betalat någon skatt alls typ, men det var jag inte, TACK FÖR DET! Får 2000, vet att det är löjligt lite i jämförelse med vad folk brukar få, men det får ändå räknas som bra istället för att få betala några tusen. Känns ju som om jag fick 6000 bara för det ;)

Nu ska jag lägga mig och läsa, längesen jag gjorde det. Behöver somna i tid ikväll. Natti, ciao! :)

Godissugen.

Hejsan på er :) Hoppas allt är fint. Jag mår bra, är godissugen som attan bara. Det kändes som att godisaffärerna skrek efter mig och godiset sprang efter mig förut, men jag lyckades hålla mig. Är ju i vanliga fall inte så särskilt hård mot mig själv med vad jag får äta, men nu ska jag tusan försöka hålla det där med att det räcker på helgen. fredaglördagssöndag räcker ju kanske ;) Närå, jag äter faktiskt ganska sällan just vanligt godis så det hade väl varit okey idag, men jag vill typ stå emot mitt lilla begär haha. Har både choklad och chips i skafferiet men jag tänker hålla mig. Ska bli mysigt med helg!

När jag kom hem förut lagade jag mitt nya favvomellanmål. Skivad morot som man steker tillsammans med champinjoner, sen lite sallad till. O så salt på detta ;) O kanske lite peppar. Jag är verkligen helt galen i grönsaker! Typ det godaste som finns, skulle kunna äta hur mkt som helst.

Näe, min blogg är inte nå rolig nu, har inget roligt att skriva. Nåväl. Imorgon ska jag på praktiken, sen iväg o jobba på posten. Lördag ska jag hänga med fina limpi på dagen, har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra på kvällen än. Sen har jag massor som vanligt som BORDE göras haha, typ tvätta, söka jobb, fixa brillor, osv osv.. Och TRÄNA förtusan! Jag måste verkligen träna i helgen, annars är jag inte okey. Numera FÅR det inte bli mindre än 2 ggr i veckan, punkt och slut.

Nu kom mattan hem så vi ska kolla på Mia och klara en stund innan jag ska sova. Ciao!


skjuta upp

Såg nu att dom jobb jag ville söka, har jag inte behörighet till ändå av olika anledningar. Eller jo några, men dom har jag längre tid på mig att söka. Är ju åtminstone typ klar med mitt cv så det borde ju går ganska så fort då. Det är mest det där med att anpassa efter jobb jag söker som kommer ta tid. Nu kröp sig den där ångesten på ändå, man ska ju ha sjukt mkt erfarenhet för varendaste jobb man söker. Hur fan ska jag kunna få jobb efter examen? :( Jag är ung som fan, har ingen erfarenhet o det verkar jag ju inte hinna få nu under sommaren heller, inte inom socionomyrken. SUCK. Jag skjuter på det där med jobbsök ett tag till känner jag...

Nu blir det te och 30 grader, detni! Ciao

Söka jobb

Var duktig och tog tag i städningen direkt för o få slappa sen. När jag var klar med dammsugning och skurande insåg jag vad som faktiskt var det riktiga måstet idag - söka sommarjobb. Har tagit fram en del annonser och några går ut på fredag och imorgon hinner jag inte söka. Nåväl, tur att jag filat på mitt cv på praktiken, läste mitt gamla nu och det var fan inte bra hahaha. Konstigt att jag inte fått jobb :P Nu gör jag ett ganska kort cv men det får fan duga. Antar att det innan varit extra långt för att jag försökt kompensera för min korta meritlista.. Den är ju lite längre nu iallafall :).

Har inte alls lika mycket ångest nu över sommarjobbssökandet som jag brukar ha (vi får väl se om en månad om jag inte fått något iofs). Det brukar vara en stor ångestbomb för mig. Det är väl för att det inte känns kört än antar jag, det är när den känslan börjar infinna sig som stressen kommer..

Jaja, ha en fin kväll, Pussipuss

Onsdag

Tjo bloggen. Hoppas allt är bra med er. MEd mig är det fint. Ska unna mig att lägga mig och streama ikapp avsnitten av "30 grader i februari". Hade tänkt tvätta men det fanns visst ingen tvättid så det är bara att låta bli ;) Ska försöka ta mig i kragen och städa en del idag för det hinner jag ju fan aldrig annars, men tänker tusanimig vila lite först och främst. I måndags åkte jag och solade och tränade och hälsade på pappa och john direkt jag slutade, igår jobbade jag direkt jag slutade, imorgon ska jag till lerum direkt jag slutat och på fredagkväll är det jobb igen. Så ja, denna onsdagkväll så får jag fanimig slappa om jag vill!!! (Dock är det ju av just denna anledning som jag även BORDE städa ;) )

Idag var det en bra dag på praktiken. Jag fick börja med att ta ett oväntat besök själv, men det gick ganska bra. På lunchen gick jag och köpte en tonfiskmacka, som visade sig vara en bacon och kycklingmacka. Fick gå tillbaka o få pengarna tillbaka, störig människa som jobbade där. Hon tyckte typ att hon var generös som gav mig mina pengar tillbaka, det var ju tusan inte mitt fel att dom har markerat fel. Hon bode typ bjudit mig på en räkmacka bara för att jag fått anstränga mig och gå tillbaka ;) . Nåväl. Efter detta åkta vi iväg på ett möte, sen var jag på ett annat studiebesök. Härligt att inte vara inlåst hela dagen när det är så här soligt. Jag är så övertygad om att jag inte vill arbeta instängd på ett kontor hela mitt liv sen. Vill ha lite omväxling!


Gud vad mycket text det blev nu, på inget vettigt. Jag ska lägga mig och vila nu o dricka te. Har en känsla av att jag kommer somna, får sätta alarm. Sova sova sova. Ciao!


Narkolepsi

när jag ändå är igån goch diagnosticerar mig själv, så kan jag ju lika gärna fortsätta.

Jag tror att jag har narkolepsi också. Hehe

Volontär

Nu har jag anmält mitt intresse för att volontärarbeta här i Göteborg. Med hemlösa, missbrukare mm. Hoppas det finns något bra, tror det är helt rätt för mig. Är sjukt taggad. Tänker att om det dyker upp något bra så kanske jag kan prata med min praktikhandledare och kombinera det med praktiken på något sätt. Får se :)

Måndag

Måndag, ny vecka, ny måndag, nya utmaningar! Har just avklarat en, hade ett nytt eget besök idag. Det gick väl bra, men jag blir mer och mer taggad på att arbeta med annat. Myndighetsutövning äääär inte min grej. Men det är ju bra att veta det! Kommer säkert få jobba med sånt här framöver ändå, men nu vet jag att jag ska satsa på annat också.

Har haft en bra helg. Inget festande och det behövde jag verkligen. Ska satsa ordentligt på träning nu o då känns det inte så bra att festa hela tiden, det är ju lite bakåtsträvande på nåt sätt;) Ikväll ska jag på zumba, ska bli kul. Det var längesen jag var på det!

Har glömt skriva mer om lägenheten kom jag på, det kommer ;) Imorgon ska vi skriva kontrakt iallafall, wihooo :D. Måste ringa min nuvarande hyresvärd och säga upp kontraktet bara, lite nervigt. Nåväl, det går nog bra. Vi är lite nervösa över det där, vi har ju betalat drygt 20000 i deposition så vi vill bara få det gjort o få tillbaka pengarna haha, det känns lite mkt för att någon ska få jiddra med en liksom..

Nu är det snart lunch här, hoppas ni får en bra dag! Jag ska bara sitta och skriva på utredningen från mötet förut o ringa henne o meddela beslut o så. Ganska nice. Ciao!

Migrän

Fick nyss en insikt om att jag troligen lider av migrän. Jag har alla symtom typ. O här har jag gått och trott hela mitt liv att det beror på min syn. Trots att värken kommer ÄVEN när jag använder linser. Jahapp.

O här sitter jag på jobbet. Med migrän.

FREDAG

Hej mina vänner. Mötet igår gick bra, lite svårt såklart men egentligen lättare än jag väntat mig. :) Efter prkatiken igår så åkte jag på samtal i lerum (ny grej jag börjat med), sen vidare direkt hem till maria och födelsedagsmys.

Nu sitter jag på kontoret. När jag kom för typ 10 min sen så var det bara 2 st här. Jag är här innan mina handledare hehe. Synd att man inte får betalt, det hade varit ganska trevligt :P . Nu börjar jag vänja mig vid att jobba heltid. Trodde ju det skulle vara helt sjukt jobbigt, men det är det ju inte. Men det haade vart ganska nice att ha möjlighet att flexa, som alla andra här.

Nåväl. Nu är det ÄNTLIGEN Fredag! WOHO! Den här helgen är SÅÅÅÅ efterlängtad. Jag har haft fullt upp varje helg på senare tid så jag ser verkligen fram emot att styra upp det som jag vill. Jag har fortfarande en del jag måste göra, men inte på bestämd tid iallafall;)

MEN GUD JAG HAR JU GLÖMT DET VIKTIGATE! HAR JU FÅTT LÄGENHET I MAJOOOOORNA :D En tvåa. Nu kom min handledare, skriver mer om detta senare :)

Ciao!

Torsdag

Om 40 min ska jag ta mitt första egna klientmöte. Helt själv.

Tomat

Den där kvarten i solariet igår gjorde visst resultat. Idag är jag en tomat. Fick en chock när jag vaknade imorse och såg mig i spegeln haha. Nåväl, imorgon kanske det lugnat sig. Jag har massvis med beige foundation över idag, kanske förmildrade effekten lite.. Dock såg dom här på praktiken att jag solat hehe.

Sitter på mitt kontor och har inte mkt att göra. jag skulle få hålla i ett eget möte idag men klienten kom inte. nu sitter jag och ska ha hand om tidsbokningen på telefon, det börjar om 10 min. Jag blir sjukligt rastlös av såna här dagar. jag vet inte vart jag ska göra av mig själv.

Nä, blir nervös av att sinna med detta, om nån kommer in och kommer på mig med min hemliga blogg ;) Ciao!

Tisdag

Hej bloggis. Jag vet inte vad jag sitter här för, borde hoppa i säng så jag vaknar i tid imorgon :). Idag har jag varit på praktiken, som vanligt. Hade lite olika uppgifter idag, hembesök, telefontidsbokning o sådära. Tiden rullar på, o snart är det väl sommar. Påminner mig om att jag fanimig får se till att skaffa mig ett sommarjobb nu, huga. Denna eviga sommarstress, detta är min sista sommarlovssommar och det är ju hur skönt som helst.  För mycket till sommarjobb har man ju inte som student, det är bara massa tankar på jobb å pengar hela våren innan dess o det är tröttsamt. Men jag ska inte klaga, ser ju såklart fram emot sommaren. Jag tror denna sommaren kommer bli jättebra, ska försöka vara ledig mer än vanligt :)

Efter praktiken idag skulle jag träffat paulina för första gången på jag vet inte hur länge, kan säkert vara mer än ett år. Hon hade dock glömt att hon skulle göra något, så jag pallrade mig iväg till gymmet istället o invigde mina nya snygga sköna träningsskor :) Så hiiiimla bra. Tränade bara ett kort pass på en halvtimma, sen tog jag mig en kvarts solning. ÄNTLIGEN! Blev ju givetvis inte helt knallbrun av en kvart hehe, men en början iallafall. :). Fick världens energirus på väg från gymmet, det är nog så himla bra för mig att träna. Släppa lös lite endorfiner!

min nya älskade sko. den känns såå rätt för mig! Haha :) Orkade springa massor, andra andningen bara rusade mot mig ;)


Imorgon är det praktik, igen såklart. Efter det ska jag gå på stan o köpa present till maria, hon fyller år på torsdag. Har några idéer så det borde gå smidigt. Är alltid roligast att köpa presenter när man vet lite vad personen vill ha.. Igår fyllde jessica år så jag jessica o julia åt pannkakstårta och chillade :) Det var mys.

Näh, nu ska jag dricka mitt honungsvatten, sen sova. Ha det fint :) Puss!


Torsdag

Hej bloggen. Hur mår ni? Jag mår helt okey. Eller jag mår egentligen bra, är bara trött och väldigt seg i huvudet. Har varit igång hela långa dagen, med seminarium, praktik och sist men inte minst samtaaal. Kom hem vid halv 8 och nu sitter jag i soffan och njuter av lugn och ro. Åh. Jag somnade så hårt på pendeltåget förut att konduktören kom och väckte mig när vi stannat och alla gått av, haha.

Har just käkat en god sallad med quinoa till o en knäckemacka. Min nya favoritmåltid. Jag är fortfarande hungrig, skulle kunna äta hur mkt som helst. Hur mkt grönsaker och knäckebröd som helst! Har nån ny besatthet. GÖöööööttttt med grönsaker och knäckeeeeee.

Nåväl. Imorgon ska jag på studiebesök hos frivården med praktiken. Hoppas det är intressant. Har så mkt studiebesök inbokade nu att det är helt galet. Coolt att man bara kan ringa till ställen och säga att man vill kolla hur dom jobbar typ. Det är ju hemskans bra, folk är väldigt tillmötesgående faktiskt.

Näe, gud, jag orkar inte skriva här faktiskt, min hjärna är helt lost. Ska lägga mig o kolla på tv nu. Handlar om bolag med felaktiga regler eller falsk reklam typ. Ja, det är nog PLUS jag kollar på hehe. Fattade inte det för gamla goda Sverker är ju inte med längre ;) Ha en fin kväll! Puss!


RSS 2.0