Sol

Hemma från jobbet! Jiihaaa. Är trött som tusan men jag tänker trotsa tröttheten. Ska nu fixa något o käka, sen tvätta ett tag. Mellan tvätten tänker jag sola på gården, är helt ofattbart fint väder!!! Efter det ska jag hem till jessica o dricka lite bärs o chilla :) Hoppas vädret håller i sig så vi kan sitta ute. Bra fredag!

Nu vänder sig snart min mage utochin av hunger, har inte käkat sedan 05.00. Ha en fin dag, ut med er! Ciao. Puss


10

Åh, idag var det tungt att gå upp ur sängen. Trött på att vakna tidigt nu! Idag är det 10e dagen i rad jag jobbar. Imorgon ställs ingen klocka kan jag lova er!!! Två veckor kvar, sen ska jag inte gå upp halv fem på lääääääänge kan jag lova er. Hujamejen. Usch.  Nu har jag bråttom, var bara tvungen att beklaga mig lite. Ciao!

Trött gammal bild. Ciao

Sommarsol

Göööttt, hösten är inte här än!!! Härliga tider. Igår kom solen fram igen och det blev stekande varmt. Tyvärr hade jag en satans huvudvärk som förstörde min dag lite, så fick varken vara ute i solen eller packa klart, utan sov bort dagen. På kvällen åkte jag, mathias, mamma o milton och tog ett kvällsdopp i havet iallafall, sköönt! Det är livskvalitet det. Tänk vad jag älskar att bada! Önskar det var sommar lite meer. Idag är solen framme igen, men måste liksom göra det jag inte fick gjort igår, alltså kolla vinden, packa ner köksgrejor och alla mina grejer i förrådet. Kanske hinns med ett kvällsdopp idag också, det vore skönt!

Fick jobba en timme längre idag, får göra det imorgon också. Mycket mycket bra, det är ändå mer pengar i plånkan som jag kan köpa fina grejor till vår lägenhet för framöver! Gött mos!!! Hoppas det blir så i veckan också.. Blir det inte det så gör det iofs inte så mkt, vill ju vara hemma och göra fint då.. Sjuuukt att det bara är 3 dagar kvar!!!

Nä, jag måste sätta igång. Ska lyssna in mig på beyonces nya skiva. Hoppas på att hitta någon ny favorit, ÄLSKADE verkligen några låtar på den förra ju. Var helt besatt. Tex Halo, hello, if i were a boy mfl.. Ciao!

vinnögd


Höstmörker

Godmorgon bloggis. Idag kom jag äntligen upp när klockan ringde o inte en halvtimme senare. Skönt, slapp slänga i mig frukosten :) Älskar att få sitta och dricka te i lugn och ro innan jag måste gå. Det har plötsligt blivit betydligt jobbigare att gå upp nu, har upptäckt att solen går upp senare. När jag vaknar känns det verkligen som höst!!! Det är mörk och sådär kyligt som det är när man går upp på hösten/vintern. Fan. Jag är inte redo än. Verkligen inte, o då menar jag det. Pallar inte höst än. Bara jag får riktig sommar en månad till så kan jag välkomna kylan o mörkret med en myskänsla, men inte än, måste få springa omkring i shorts eller klänningar ett tag till o känna solen mot mitt ansikte.

Igår packade jag en hel del. Har nu packat ner alla mina kläder (utom det jag kanske vill ha på mig tills på söndag). Har även packat ner allt i mitt rum. Mitt rum ser förövrigt exakt likadant ut som innan, haha, wtf. Jag måste sluta skjuta upp inredningstankar, gud vad omysigt jag haft i mitt rum. Idag är planen att sortera på pappas vind, där jag har alla mina köksgrejer osv. Eller jag har en hel jävla del andra grejer där också för o vara ärlig, kan nog slänga en hel del. Fan vad jobbig jag är som släpat med mig allt. Sen hem hit o packa ner köksgrejor och kolla vinden o förrådet. Det som inte hinns med idag hinns nog med imorgon o sen är jag typ klar! Shit. Känns konstigt att flytta från maria, nu börjar det gå upp ännu mer för mig.

Nu börjar klockan närma sig gå-time så jag får slita mig. Tänker lyxa till det med mascara så mina jobbarkompisar inte tror att jag jämt ser ut som en zombie hehe. Ciao!




Packa

Idag har jag ägnat hela dagen efter jobbet åt att tvätta en jävla massa, samt flyttpacka. Det går sakta med säkert framåt, imorgon tänker jag vara klar med det mesta här hemma. Då är det bara att börja nere hos pappa också. Ni fattar inte. Jag har samlargener. Mycket också. Hare fint, Ciao. Ska berätta om vad jag gjort på senaste en annan dag när jag har tid med det. Idag har jag gråtit till Chris Medina. My god! Nu lyssnar jag på Melissa horn. Lyssnar bara på smörmusik numera förstår ni. Hejdå.




Konstig dag.

Konstig dag idag. Går omkring som i ett moln typ. Vet inte riktigt vad jag tänker på men känner mig tankspritt disträ. Har fått klart tvätten nu typ, blir såå skönt att lägga sig i renbäddat sen. Åh. Om en stund kommer Mathias hit (snart hoppas jag!), vi ska hänga lite innan han sticker hem igen. Inte ens min kära pojkvän vill sova här hehe, bara för att jag lägger mig så tidigt. Sorgligt värre, blir roliga fem veckor ;) Haha, fast två sista har han inget val för då bor vi fan under samma tak höhö. En del i min bubbla jag går omkring i kan vara att jag har en öronpropp i ena örat. Är jobbigt att inte höra helt men jag inbillar mig att mitt stackars pipande öra kanske räddas om det slipper höga ljud. Nåt måste man ju prova iallafall! Jag är ganska desperat.

Måste göra mysigt här hemma. Ska äta en bit lax, duscha och tända ljus. Få in molnkänslan till en myskänsla istället. Mathias skulle ta med sig tårta till mig, jihooo. Ska bli så gott!!! Ciao :)


Hej.

Tjoho. Nu sitter jag här och nördar mig. har lite damp för jag var inloggad på mathias spotify o han har premium. Jag hade Maggioabstinens. Så började det krångla så jag fick logga ut och nu kan jag inte hans lösenord så får vara inloggad på min egen. Där jag inte får lyssna på maggio. Bajseli.

Idag har jag jobbat igen. Imorgon är äntligen fredag!!! :D Wiho. Äntligen Harry. Erbjöd mig dick att jobba på servicehuset på söndag, stört nog. Har ju längtat som fan efter helgen haha. Nåja, det blir gött med cash. I september ;). Kan typ inte säga nej till att jobba om jag har möjlighet att ta det. Kan ha bestämt mig för att säga nej om dom skulle fråga, för att "jag minsann är värd att vara ledig", sen när dom frågar så säger jag ja ändå.

Well well. Skulle hem till mattan idag o käka tårta men jag fick mig en tvättid så är hemma och roar mig med det istället. Jihoo.  Fick även med mig tre lådor från ica förut så ska packa lite till tänkte jag. Det är lika bra att använda denna dag till vettigheter så kanske det blir mer tid till ledighet framöver.

Saknar mina kompisar på nå sätt. Vill ha dom i mitt liv. Alltid liksom. I min vardag.

I maggiobrist lyssnar jag på det här istället:

http://www.youtube.com/watch?v=is18gog9eTI


.. Och nej jag fattar fortfarande inte hur man lägger in video. Är lite efterbliven. Och tom på tålamod med bloggen. Ciao!


Hemma

Hej igen. Är hemma nu efter en mysig liten stund i stan med ida. Vi möttes upp, promenerade lite, gick in i en stor secondhand butik för gamla möbler. Köpte en fin glasburk. (Har inget skafferi där vi ska bo så håller på och bygger upp ett förråd med massa burkar så man kan ha allt framme på hyllor!:)). Sen promenerade vi en bit till tills det var dags o gå hem. Var på väg in på kasinot för å hälsa på maria men jag insåg i sista sekund att jag hade mjukisar på mig och där inne är det så stelt så jag hade känt mig alltför missanpassad. Är inte överdrivet känslig med sånt men just där är det verkligen stelt. Vet fan inte ens om jag kommit in om jag försökt hehe.

Ska ta mig en dusch nu, göra världens längsta inpackning på mitt slitna hår, sen är det dags för mig att gå och lägga mig haha. Är så jävla trött. Får somna tidigast 8 bara, annars varknar jag väl innan klockan imorgon, vore inte så nice. Kan lägga mig och läsa en stund, mysigt! Älskar att läsa. Fick en ny bok av Aleksandra i födelsedagspresent, "100åringen som hoppade ut genom fönstret och försvann" eller nåt sånt. Har inte kommit så långt men än så länge är den underhållande och jag har bara hört massa bra om den.

Näe, nu fastnar jag bara här så bli klockan massa ändå. Ha en fin kväll! På fredag ska jag o mathias på harrypotter förresten! Fan vad jag längtar!!! Längtar efter att slippa lägga mig tidigt, längtar efter godis, längtar efter en bra film, längtar efter biomys med min fina pojkvän, längtar efter harry ;) Hehe. Tre dagar kvar att uthärda :) Sen är det helg o då är det bara 2 veckor kvar tills vi flyttar :O Skumt! Om 2.5 veckor blir jag sambo med min pojkvän. Lala. Kommer bli mysigt. Men ändå lite konstigt. Har ju trots allt bott med maria till och från sedan jag var 15 liksom... Som ni märker har jag svårt att slita mig. FÅR DAMP PÅ PIPET I MITT ÖRA! :( Ciao!


Tisdag

Tjo tjo. 2a dagen idag på min 5-veckors jobbperiod hehe. Nedräkningen har börjat ;). Nej, har ju redan jobbat en del i sommar men när det är mån-fre och man måste gå upp 4.30 blir det mer påtagligt. Jobbet i sig är typ det lättaste man kan tänka sig och det är ju tur det. Jag är nöjd om jag klarar dessa veckor utan att försova mig någon gång!

Sedan jag kom hem har jag städat, suttit vid datorn och packat två lådor. Det var nog bra att jag började med det, för det fick mig att inse att det kommer ta lite tid att få klart allt sånt.. De två lådorna fulla visade ingen direkt skillnad i rummet. Får fixa nya lådor imorgon och fortsätta. Blir skönt att komma en bit på vägen, så att det inte blir någon stress. Är trött som en tok idag men har hållt mig från att ta en tupplur. Lägger mig 8 ikväll (hoppas jag) och då bör jag somna som en sten. Ska in till stan snart och möta ida på en liten promenix o så :)

Åh. Mitt öra piper värre än någonsin. Nu har det pipit i två veckor. Usch. Tänker att det borde försvinna men nu när det varit kvar så länge så kanske det är tinnitus. FAN. Är det något jag varit rädd för att få hela livet så är det det. Det är inte rättvist. Jag lyssnar aldrig på hög musik :(

Lallaaaaa. Är fan så jävla jävla trött... Måste nog blunda några minuter... Hehe. Ciao.

Brände mig i solen igår, var röd som en tomat. Röd och glansig på jobbet imorse haha, såg inte så läckert ut. Men nu har det lagt sig iallafall :) vill bli galet brun hehe.


Fredag

Tjo mina vänner. Sitter nu än en dag med mitt goda morgonte och tar det lugnt. Har just ätit varma mackor till frukost, vad hände med min nyttighet? Äsch, det får gå bra idag. :) Ska nog köpa med mig ben&jerrys o höra om pappsi är hemma så vi kan chilla lite han o jag! Lika bra att äta gött hela dagen. (Jag äter gott varje dag).

Sov som en prinsessa inatt. Kändes inte speciellt ensamt, somnade "skedandes" (låter fel men ni fattar) med katten, sen väckte han mig åtta imorse o ville in under täcket. Huuur mysigt är det inte att dom vill sova vid magen? Varmt o skönt! Han är verkligen bäst min pappas katt.

Inatt låg jag och filosoferade en hel del. Låg vaken ett bra tag innan jag somnade. Messade med linn som flyttat till berlin nu, hon verkar leva livet. Medan hon berättade att hon skulle på diverse fester med diverse människor, berättar jag att jag ska bli sambo, i fkn örgryte. Det är lustigt liksom. Den spontana tanken i det är ju att jag är en jävla tråkmåns, en tant liksom? Men jag trivs! Försökte komma underfund med vad jag vill typ. Jag vill gärna bo med min fina pojkvän här. Sen kan jag gärna hitta på roligheter under tiden. Hm, kan inte riktigt formulera mig. Men det jag menar är liksom att livet på styva linan alltid låter så otroligt frestande och man kan lätt tänka att "åh, varför gör inte jag så?", när det kanske inte är så man vill ha det? Jag vet inte. Svårt. Det är som om det är meningen att man ska göra lite galna saker i den här åldern, vilket jag inte gör. Och vet inte heller om jag har något sug efter det. Vill väldigt gärna se världen och träffa många olika människor iofs. Så jag vet inte... Känner mig nöjd med min tillvaro men ändå förundrad över att jag är nöjd! Förstår ni hur jag menar? Trivs med trygghet, älskar känslan av att ha ett fint hem och att ha dom jag älskar nära. Samtidigt imponeras jag av människor som bara tar ett steg ut i vida världen. Hur känner ni i frågan?;) Jag får helt enkelt göra så, att när jag pluggat klart, så jobbar jag och efter det kan jag sticka ut i världen tillsammans med dom jag älskar. Och ha kvar lägenheten när jag kommer hem :P

Nu ska jag diska o ringa pappsi. Hörs sen kanske, Ciao!


Hej

Tjenatjena. Är nu hemma efter en lång dag med jobb. Började klockan 7.30 o slutade 21.00, o ingen delad tur på det. Lyckades byta så jag slapp 3-timmarsrasten mellan passen, det är bara jobbigt när jag bor så långt bort. Är förvånandsvärt pigg faktiskt. Sitter och njuter av gott te med honung i, har längtat! Funderar förövrigt på om jag tappade 100 eller 200 kr idag. Hoppas inte det :( Men är typ säker. Men kan inte tro det så vi låtsas inte om det. Hatar när pengar försvinner!

Imorgon ska jag först försöka hitta på något med min pappa. Han är här till på söndag men jag har inte hunnit träffa honom än efterson att jag jobbat. Sen på kvällen imorgon ska jag träffa jossan, aleksandra o raman. Ska bli kul! Det var längesedan. Hoppas på fint väder för isåfall vill jag bada och grilla!

Jag har kanske fått tinitus. Mitt öra har pipit i flera dagar. Jag hade så för några månader sedan men det försvann. Nu har det suttit i så länge att jag vant mig. Hoppas det försvinner!!!!!!!

Nä, vafan. Jag är nog rätt trött i skallen ändå. Ska lägga upp lite käk åt katten sen krypa ner. Sover själv för första gången på länge nu, tomt. Eller nej, det gör jag inte alls, för katten lägger sig tätt intill och myser :) Bäst! Sov fint kära ni. Bye

Vart har mina vanliga fula miner tagit vägen? VARFÖR posar jag i turban? Förr kunde jag inte vara seriös, nu är jag fan FÖR seriös haha. Det är iofs annorluna att ta kort i webkamera. I vanliga fall håller jag nog kvar vid minerna ;)


Ciao

Har varit duktig och fixat käk att ha med mig på jobbet idag, samt matlåda o mackor tills imorgon. Eftersom jag är hemma vid 23 idag och får gå upp vid 6 imorgon får ingen tid spillas på sånt då! Har även suttit ute på gården med maria en stund o käkat middag o så. Helvete vad varmt det är idag, vill verkligen inte jobba. Usch. Tack gud för att jag aldrig missar fint väder när jag jobbar på posten (slutar alltid 11 :)). Ska gå typ nu. Hehe, sjukt det är när man typ inte KAN förmå kroppen att göra något motvilligt. Vill inte gå härifrån. Iallafall inte på en spårvagn o en buss, sen in i ett stort hus med dålig luft. Bara idag och imorgon sen helg! Jippie. Hade det regnat hade det känts okey, men jag tror inte ni vet hur himla mycket jag älskar sommaren.

Nääe, nu svamlar jag igen. Ska sticka. I början jobbade jag i typ vanliga kläder, idag ska jag lyxa till det med vårdtröja, linnebyxor o rejäla sandaler. Skönt som fan och då får det duga ;) Ciao!


Kattvakt.

Tjena. Hoppas allt e fint med er. Jag sitter o lyssnar på musik och dricker te, nere i rakel o nomis lägenhet. Sover här några dagar för att passa katten. Känns ganska mysigt. Deras hem är fint och katten är bäst. Det är ju dessutom på samma gård som vi bor på så jag har ju nära hem om jag får hemlängtan ;). Har tagit på mig jobb på äldreboendet (dom frågade tillslut) nu i tre dagar. Känner mig redan trött efter en haha. Men jag vet att det är min inställning som gör det. Det är långt dit ut och imorgon jobbar jag 7.30-21.00. Såna turer har jag klarat förr, det är bara det att jag har tre timmars "rast" mellan allt. Vadfan ska jag göra då? Det är för långt hemifrån så jag måste stanna i bohus. Det är typ det minst händelserika stället på jorden. Ska inte klaga. Jag får väl gå på upptäcksfärd eller nåt sålänge. Om jag bara visste någon bra gräsplätt så kunde jag ju bara gå och sova en stund liksom men jag har bara sett hus och industri där än så länge hehe. Well well, det var bra med några pass nu, men frågar dom om helgen tänker jag säga nej :) Måste få vara ledig några dagar, på måndag börjar ju mitt postenjobb på riktigt! Mina 4.45 timmar på posten är verkligen en barnlek, det känner man av efter dunderpass inom vården ;). Som en man sa som jag pratade med häromdagen, att många är bittra och klagar på sitt jobb, men dom har inte provat något annat så dom vet inte hur glassigt dom kanske har det. Så är det. :) Därför kanske man ska vara glad om man haft det lite jobbigt, för allt annat blir så mkt lättare då? Lala.

På fredag ska jag träffa jossan och raman, ska bli kul! :) Och på lördag hade jag och mathias tänkt åka till skara sommarland, för när vi kollade på väderprognosen i helgen så var det en stor sol. Nu har dom ändrat sig och det verkar bli regn. Bajsi, men bli skönt med helg och vila ändå :). Någon gång måste jag iallafall åka dit, för jag har aldrig varit där! Älskar ju att baaaaaaaaadaaaaaaaaaa. ÅH. Vill bada nu. Är så satans fint väder idag. På fredag kväll kanske man kan få bada iallafall..

Nu ska jag inte sitta här o tjöta. Ska göra något vettigt. Eller googla resor, får se ;)




Måndag

Hej på er. Idag är jag vaken så här tidigt för att gå till jobbet på pösteeen. Vaknade dock en timme innan klockan, skojjigt. Alltså har jag varit vaken sedan halv 4. Ska vara klar om tio min o sitter o dricker mitt goda morgonte. Skulle inte förvåna mig om jag gör så jag kommer sent med min seghet. Sitter o lyssnar på melissa horn och känner inte för att gå hemifrån. Nästa vecka börjar jag med 5 dagar i veckanjobb. Jiha. Har ju faktiskt varit ledig en hel del nu, vilket jag inte planerat. Men uppenbarligen verkar dom inte behöva mig inom äldreomsorgen för tillfället så det är bara att chilla vidare ;)

Idag ska det bli jävligt najs väder så jag tänker åka och bada. Ser lite grått ut nu men det blir säkert bättre sen :) Har trotsat mitt extrema badsug i dagarna i ett försök att bli frisk, men det blir jag tydligen inte ändå så jag ger upp. Är bättre nu iallafall, men bättre innebär också att vakna halv fyra och hosta upp lungorna tills man e pigg. Så bättre e inte alltid bra mina vänner! Hehe. Ska kanske träffa Jessica på dan också.

Nåja, onödigt inlägg. Har egentligen roligare saker att blogga om, utekvällen i fredags, en bra biofilm från i lördags, gårdsfest, massa bilder jag tagit med min nya kamera, men nej. Vi fortsätter på tråkigspåret eller vad säger ni? Ja e bäng. Ska gå nu, måste borsta tänderna så inte hela posten svimmar av min kaviarandedräkt (JA; KAVIAR ÄR GOTT) ha en fin dag! Ciao


Fredag

Hej! Hur står det till? Med mig är det fint. Det är strålande sol ute fast dom lovade dåligt väder så ingen är nöjdare än mig! Ska egentligen göra mig iordning men hade lite ärenden på datorn och då är det ju lätt att man fastnar ;) Ikväll ska jag, ida, maria och mathias ut. Eller först ska vi sätta oss på en mysig takterass på ett ställe som heter henriksberg och käka mat, sen ska vi skaka lite röv :) Eftersom jag forfarande är förkyld som ett as (halvdöv pga lock för örat också, inte kul!) ska jag inte dricka något men jag tänker trotsa feghet och dansa massa ändå. Så mkt jag vill o orkar iallafall. Fick min dos av alkohol i arvika i veckan ändå. Ska bli så mysigt och kul!

Idag har jag jobbat några timmar. Det gick jäkligt segt, eller ja, så segt som fem timmar kan gå typ. Det var tråkigt och jag var döv, inte så skoj. Nu är jag hemma iallafall. Glömde nästan min mobil i en busskur idag!:O Gick på spårvagnen och såg dsen ligga kvar på bänken. Usch, jag hade blivit så arg om jag glömt den. Vill ha alla mina mess, nummer, bilder o anteckningar ifred!:)

Nej, nu väntar tvätten på mig i stugan och jag måste sminka mig och leta fram något att ha på mig ikväll. Och göra något åt mitt crazy hår. Hehe. Ha en fin fredag! :) Ciao.


RSS 2.0