Onsdag

Hello. Jag sitter och dricker mitt morgonte och försöker vakna till. Är så galet seg i huvudet idag, vet inte varför, har faktiskt sovit ganska många timmar inatt.. Ska gå hemifrån alldeles strax, ska sticka förbi apoteket o shoppa lite, sen ska jag till skolan. Vi ska opponera på varandras arbeten idag. Man ska ha läst en bok om opponering som jag inte ens tittat på, hoppas de inte stod något viktigt i den som vi behövt idag. Klarar man sig bra utan den så löser sig opponeringen nog helt okey.. Är ganska nyfiken på vad dom tycker om vårat arbete faktiskt.

Imorgon eller i övermorgon kommer limpan o hälsar på! :) Så satans skitkul ska det bli, det var tusen år sedan vi sågs nu. Vi (jag) har varit sega på att bestämma dag, för jag vet fortfarande inte om jag får jobba, men tydligen är dom inte i något behov av lilla mig. Eller så säger dom till i sista sekund, det visar sig. Jag känner mig lite stressad. Känner mig fan alltid stressad över nåt nuförtiden. Hade inte suttit fel med lite semester!

Jag har förresten lyssnat på alla veronica maggios låtar mer än 5 ggr på spotify så nu får jag inte lyssna mer. Störande? Ja. Får väl börja betala, det kostar ju inte så mkt. Det fjantiga är bara att jag inte ens lyssnar upp fem timmar typ av mina tio, så på det viset känns det löjligt. Men jag vill ju lyssna på samma låt hela tiden hehe så det är väl bara till att punga upp med 50lappen ;). Ingen variation här inte..

Nej, nu har jag lite bråttom! När blev jag en tidspotimist? När vi började med akademisk kvart? Idiotiskt. Ciao.



Hej

Tjena kompisar. Jag är helt jävla proppmätt. Min mage är typ höggravid av mat liksom. Har just ätit en redig portion high-carb-high-fat-käk, bara massa fett och kolhydrater. Lite protein också. Sitter och är ganska uttråkad. Är ensam hemma och har ju typ inget plugg att göra just idag, känns konstigt. Men det är ju nyttigt att ha tråkigt har jag hört så det är ju bra om jag sitter här och tråkar mig lite..

Kanske ska lägga mig och läsa lite. Är ju skönt faktiskt. Att slippa läsa en kursbok är ju fan lyx, borde nästan köpa mig någon bra roman bara för att fira ;). Kommer nog kännas skumt i sommar, jag har pluggat så jävla mycket senaste tiden. Det var sannerligen tur att jag blev av med mitt jobb i januari, hade nog aldrig klarat denna terminen annars...

Lalalalaa. Nej, dammsuga ska jag göra! Sen läsa. Ha en fin kväll. Ciao.

Typ för exakt ett år sedan, när skolan precis var slut typ. Ge mig lite sommar tack :) Älskar att gå i shorts. Tänk, när vi var yngre, ville vi typ inte gå i korta shorts för att våra ben var tjocka typ. Det är fanimig det töntigaste jag hört även om jag sagt det själv. Inte ens nu, när jag gått upp kanske 15 kilo sedan dess (det var väl 5 år sedan kanske), så är jag för tjock för att gå i shorts. Herregud. Om det är något jag fick göra om i mitt liv, så är det mina tonår. Inte för att dom var så fantastiskt roliga (men det var dom ju också ibland), men jag tror jag hade gjort det så mycket bättre nu. Tänk om jag varit lite mer självsäker där, när jag var en liten, sjuuuuuuuuuuuukt blyg tjej, vad mycket lättare livet hade varit! Tycker lite synd om den där stackars tjejen hehe. Men hon finns ju kvar än idag, lite äldre bara. Återkommer i tankarna till ett flummigt inlägg jag skrev för ganska längesedan.. Att det ju är jag som kommer leva hela livet, med mig själv liksom. Det är jag som kommer gå igenom allt.. Läskig tanke!


Tisdag

Ohoj alla kära. Idag är det en bra dag. Jag är ganska seg i huvudet men för en gångs skull har jag inte miljontalssaker jag känner mig stressad att göra så njuter nästan av segheten. Myser omkring i mjukiskläder och raggsockor och känner mig ganska nöjd med tillvaron.

Jag har varit uppe sen 7 idag typ. Jag och Mathias var iväg och träffade en hyresvärd. Han var lite speciell, och dum, som kom 40 min sent. Men men. Verkar inte direkt bli något av det där men jag vet inte, det visar sig. En mysig lägenhet var det iallafall.

Jessica kommer hit snart, vi ska plugga. Det är fan det enda jag skriver här haha. Att jag o jessica ska plugga. Som ni märker sitter vi typ ihop när det gäller skoluppgifter. Sjukt bra att jag hittade mig en bra kompis som e på typ samma nivå som mig i allt :) Perrybalerry.

Åh. Får typ inga mer förfrågningar när det gäller jobb. Blir stressad. Behöver pengarna liksom. Men men det ordnar väl sig antar jag.. Det brukar ju göra det.

Nu ska jag diskelidiska. Sen sätta på te till oss pluggisar! Ha en fin söndag!

Så här ser jag ut idag: Representabel inför en hyresvärd?


Måndag

Tja. Idag är en effektiv dag. Vet egentligen inte varför jag satte mig här, har fullt upp, men var tvungen att sätta på datorn för att be någon ringa min tele (linn får äran, när hon svarar?) för den försvann helt plötsligt spårlöst.

Idag har jag varit i skolan och lämnat in min hemtenta. Jag hade givetvis glömt maila den till mig själv så när jag väl kom fram till skolan så fick ja o jessica snällt ta vagnen hem till mig och fixa det, sen tillbaka till skolan och skriva ut.. Just nu håller jag på och tvättar mitt berg med tvätt och frostar av frysen. Måste diska bort diskberget också.. Maria satte storhandlingstopp innan frysen var avfrostad och nu ekar det bannemig i min matdel så nu tog jag äntligen tag i det. Ska handla sen efter att jag å mathias varit ute på äventyr :) Glöm inte hålla tummarna!!!

Åh, har glömt äta idag mitt i allt att göra, men kände mig för stressad för att fixa något nu. Snodde därför en modifast av maria. Gott egentligen, men jag hade bara samvete att ta kaffesmaken för den hatar hon så nu mår jag lite illa. Inte riktigt min grej. Hade nog för lite vatten i också, så tjockt klumpigt kaffe blev det typ. Dom borde ha med te-smak istället ;)

Nej, dags att springa ner i tvätten igen! Ha en najs dag, Ciao!

Sol idag :D


Söndagkväll

Hej på er. Då var helgen snart slut. Känner mig ganska lugn i kroppen. Idag har jag och jessica typ skrivit färdigt vår uppsats. Eller ja, klart och klart, det beror ju på vad som sägs på opponeringen på onsdag.. Ska sätta mig och läsa igenom mitt andra arbete nu en sista gång.

Tog mig ett städryck när jag kom hem så nu är det jättestädat. Typ hehe. Behöver städa mer men det får bli en annan dag. Har fan ont i ryggen efter allt sittande. Ni förstår nog inte hur mkt jag suttit på en stol med min dator framför mig denna veckan. Förstår inte att jag ens loggade in här haha, blir ju ännu mer sitta. Måste måste träna!

Jag håller tummarna jättemycket för en grej! Kanske säger i veckan.. Supermycket. Håll tummarna ni också! :) Pliiiis.

Nääe, har ingen inspiration. Ha en fin kväll! Snart kommer min pojkvän och då ska vi kolla på solsidan <3 Huuuur kul att det börjar igen? Suveränt ju! :D

Juste, läsa arbete var det. Ciao

Dags att solen kommer fram igen ;) Bella swan typ. Eller edward. höhö. Älskar min webkamera.


Fredag

Tja. Skrev ett långt inlägg imorse men blogg.se bestämde sig för att bråka med mig så det försvann ut i rymden. Nu är jag hemma, har varit på biblioteket och typ skrivit färdigt mitt arbete idag. Ska rätta det en sista gång men annars får det vara färdigt nu. Ska sätta mig och kolla igenom b-uppsatsen nu tror jag. Eller dammsuga, dunno. Eller dammsög fan igårkväll, så det behövs inte. Tyckte minsann jag hörde maria dra fram dammsugaren nu. Ingen skräll, det här hemmet städas oftare än många andras tror jag. Jepp nu dammsuger hon. Hehe.

Well well, får väl göra något annat vettigt kanske. Men har fan bara gjort vettiga saker hela veckan, skulle vilja göra något ovettigt. Typ sätta mig och mysa med en kopp varm choklad och somna till en fin film med min pojkvän. Eller göra mig skitsnygg och gå ut och ha kul med mina fina vänner. Vad som. Ikväll ska jag göra något ovettigt. Och kul. Jag ska gå på veronica maggio med mattan :) Vi ska äta våfflor, spela airhockey och lyssna på maggio såklart. Ska bli så fint. Fint att göra något annat än att stirra in i dataskärmen/böcker. Därför borde jag göra något vettigt innan dess? Fan, göra vettigt hela tiden. Borde borde borde. Hehe.

Nej, är för flummig. Bjussar på lite läckra posebilder jag tog på mig själv imorse. Har tydligen inte växt ifrån det än ;)
Ska nog göra mig lite fin nu. Fixa håret och ta på mig något varmt och fint. Var ju längesedan jag fixade mig nu!


Godmorgon

Tjena tjena. Idag är jag uppe tidigt. Sitter faktiskt redan i skolan.. Känner mig lite nyvaken men helt okey pigg ändå. Har inte sovit jättemkt inatt men ändå en del. Inte min behövda 8 timmar liksom. Jag har inga lektioner idag men jag och jessica måste plugga på vår uppsats så jag fick åka med min finis till pojkvän hit, därför är jag så tidig. Skulle sätta mig på biblioteket men tydligen öppnar det 8.30. Kände mig lagom nördig, att vara här innan biblioteket ens öppnar känns ju lite väl ambitiöst hehe.

Känner mig flummig. Är för morgondslö i hjärnan, får se hur det går att plugga nu. Måste ju liksom göra det. Ni anar inte hur skönt jag tycker det ska bli att bli färdig med det här. Då har jag läst 1,5 år på min utbildning, inte illa det faktiskt.

Jag fick mitt schema till postenjobbet igår. Ska jobba där i fem veckor, sen 7 pass där innan. Känns fint. Så kan jag ta pass lite som jag vill på vik.jobbet. Tänker ta massvis i början nu om jag får, så jag får en del pengar i juli.. Det vore skönt! Jag jobbar bara 4,45 timmar/dag på posten, vilket innebär att jag slutar kl 11. varje dag. Valde att ha morgonpasset.. Huuuur skönt?! Jag slutar alltså när alla andra vaknar, sen kan jag hitta på saker. Hoppas verkligen på en solig varm sommar nu, jag kommer kunna vara ute hela tiden! Dom veckorna jag jobbar på posten då.. Korta pass innebär ju att man inte får extremt mycket pengar, men jag är sjukt nöjd ändå. Vill ha lite ledigt, det är jag fanimig värd.

Oj, nu har jag redan varit här en halvtimme typ! Tiden springer. Jag är typ den enda som är på skolan nu hehe.
Well well, dags att börja plugga. Ha en fin onsdag :) Ciao!

Har hamnat i en orkarintesminkamig-period. Men så många ggr jag sagt det i mit tliv så kanske det inte är en "period" utan snarare ett faktum att jag är sån ibland hehe.


Mina nya fina skor :) Syns dåligt med min dåliga webcam, men dom är bajssnygga. Fick dom av mattan nu efter han var i Birmingham. Har velat ha nya sneakers sååå länge! :D

Mums.

Gjorde just sjukt god mat. Wok- grönsaker, nudlar, vattenkastanjer, cocosmjölk, lite jordnötssmör o soja å sådara- Blev gaaaaaalet gott! :D Åt alltid wok när jag bodde själv men har av någon anledning inte gjort det på hundra år typ. Blev glad nu när det blev så här satans gott! Tror jag har potential till att bli bra på att laga mat! :D Blir liksom bara bättre o bättre ;)

Är hemma från biblioteket nu förresten. Har latat mig lite nu när jag käkade och har pratat lite i telefon men nu är det dags att sätta sig med plugget igen. Fan jag orkar inte faktiskt. Var liksom i skolan i 9 timmar idag, en timmes föreläsning, sen satt vi med rapportskrivningen hela tiden förutom lite smörgåspaus typ. Borde få vila med en film nu men måste ju få skiten klar... Lovely! Kanske sätter mig och läser bara, blir aldrig något vettigt skrivet när jag är för trött i skallen...

Ikväll kommer min pappsi hem till gbg för några dagar. Ska träffa honom imorgon, mysimys. Min pappa är fin han. Min mamma med såklart :) Är så glad över det.

Nej gud, öppnade detta inlägget för en stund sen men blev för trött nu hehe, orkar inte skriva nåt direkt. Lyssnar på Veronica Maggio - Satan i gatanalbumet. Älskar det! Ska mysa in mig i mitt rum och läsa nu. Hoppas jag inte somnar. Hade velat ha lite godis att sysselsätta mig med men orkade inte köpa det förut. Har iofs ätit en mars idag så kanske får nöja mig. Detta godissug! Jag var inte sån förut, eller jag var extremt sockerberoende när jag barn men har blivit av med det på senare år, men verkar ha fått tillbaka det.. MUmmmmsssss med godis! Äsch, pladder pladder! Ha en fin kväll!

haha. blir ni sugna på min middag?;)


Plugg

Sitter på biblioteket med jessica och pluggar. Det går sakta men säkert framåt, men det gäller verkligen att hålla kvar koncentrationen. Inte svänga iväg på sånt här till exempel. Bara att skriva skriva skriva och läsa liksom.. Ska nog gå bra. Var bitter förut, nu har jag kommit igång lite så ska sudda bort bitterheten tänkte jag.

Jag överlevde jobbhelgen. Är lite trött idag och var minst sagt trött igår, men det var ändå bra att jag tog dom där passen. Nu börjar jag komma igång med det hela och förstå hur det fungerar. Typ iallafall :) Trivs nog ganska bra där faktiskt.

Imorgon kommer mitt schema för posten tror jag! Wihooo, då kan vi börja kolla på resor till i sommar, jag o min fina pojkvän. Han får stå ut med sin bittra stressade flickvän nu så längtar efter att bara komma iväg och mysa och njuta av livet ihop :) Lutar åt grekland nu. Hehe, det ändras lite då och då;)

Dags att återvända till vetenskapsteori (sounds fun?), ville bara säga att jag lever typ. Ciao!


Stress Press Mess Less

Jepp, sån är den här dagen.

Är cpstressad över plugget. Vet inte hur jag ska hinna. Dessutom ska jag jobba imorgon och söndag så blir inget gjort då. Imorgon är första dagen jag jobbar på riktigt på mitt nya jobb. Ska jobba 06.45-22. Helt insane. Ska alltså vara där 15 timmar typ. Jesus amalia. Därför unnar jag mig en filmkväll idag, kan inte plugga hela kvällen om jag ska ha en sån tung helg. Måste ju fan gå upp vid 5 imorgon.. På söndag jobbar jag "bara" 7 timmar. Hehe. Men det blir ju bra. Bra med lite pengar innan sommaren som sagt. Ska ju inte jobba så mkt då, vad jag vet nu iallafall. Är galet glad att jag fått jobb. Så himla himla skönt.

Har varit i skolan idag. Handledning. Blev som vanligt stressad av den. Inser hur mkt jag har att göra. Jag spyr. Ni undrar varför jag skriver här istället för att plugga. Det vet jag inte. Unnar mig en liten paus för min kända bloggs skull i guess. Har redan läst en del. Ska läsa mer. Mer mer mer. Sen förhoppningsvis skriva lite. Kan jag skriva när jag är så här snurrig i huvvet?

Haha, åh jag är så patetisk. Men well well, nu ska jag återgå till min bok. Får ont i nacken av att tänka på allt som ska göras hehe. Får be min kära pojkvän massera sen.

Gud vilket fult inlägg. För att klargöra. Jag är glad, lite chockad över allt som dyker upp att göra hela tiden liksom. Längta till riktigt vuxenliv för att återgå till föregående inlägg. Jobba på fasta tider. Fast lön. Fast semester. Gud vad skönt haha.

Nåja, ni får ha en fin fredag!:)
Ciao!

Manisk brud ;) Tröjan jag har på mig köpte jag för en tjuga eller vad det var på en outlet för typ tre år sedan hehe. Fyndelifynd :)

Hej hej hej

Tjaaa. Idag är en bra dag. Har bara en bra känsla i kroppen. Känner mig glad och lite vuxen hehe. Vet inte varför, men vissa dagar känner jag mig som en liten unge och ibland tonårig, ibland vuxen/mogen, som idag.

Jag tror jag kommer bli lyckligare och lyckligare ju äldre jag blir. Känner ingen direkt åldersnoja. Tonårstiden är ju redan förbi för längesen liksom så ser fram emot att bli vuxen på riktigt om några år och få se det fina i det. Det här halvdana är sådär. Att inte vara varken barn eller vuxen. På vissa plan förväntas man agera vuxet, samtidigt är det för tidigt för att det ska gå. Orkar inte utveckla men ni i samma ålder kanske förstår ändå? Jag är dessutom säker på att jag kommer bli säkrare i mig själv med åren och det hjälper ju till måendet ordentligt. Är skönt att känna sig trygg i sig själv. Förhoppningsvis blir jag en snygg kvinna också ;) Hehe. Tror det blir skönt.

Hmm, blev en liten tanke mitt i mitt vardagliga snack. Hur tänker ni på det? Jag har egentligen fler tankar när det gäller det där men är för rastlös för att orka sitta och formulera mig ordentligt. Idag har jag varit i skolan, sen fixat lite grejs och nu är jag hemma. Är barnvakt åt nomski idag så ska fixa lite middag åt henne snart. Är typ galet stressad över skolan nu. Så stressad att jag knappt stressar. Vet liksom att det är så mkt att göra att jag blir helt fast typ. Är galet skoltrött just nu. Känns som om jag pluggat i ett hur länge som helst nu. Ska bli såååå skönt med sommarlov! Även om jag ska jobba då. Men skönt med lite omväxling liksom..

Nåja. Dags att fixa mat! Ciao

Freckles.


Gammalt inlägg försent

Slänger in en gammal skit eftersom jag inte bloggar så ofta. Skrev det igår eller när det var men då cpade bloggen... Vet inte varför jag lägger upp det egentligen, men lite tvångstanke kanske ;) Vill ju inte skriva i onödan hehe.

Nu är jag tillbaka hemma igen. Stack iväg till biblioteket och mötte jessica, men precis som man kunde lsita ut så var det omöjligt att sitta inne en sån här dag. Vi gick till ica och köpte sallad (sjukt gott, man får komponera sin egen sallad där, finns typ allt gott man vill ha :D), sen satte vi oss i gräset och har suttit några timmar och försökt plugga. Idag har jag galet svårt att koncentrera mig, vet inte varför. Kanske vädret, blir så himla tankspridd och glad av sommar..

Mitt vikariatjobb frågade oim jag ville jobba nästa vecka. Jag sa ja till alla pass utom ett men när jag svarade så behövde dom mig inte längre. Osis osis, vore fan gött att få in lite pengar innan sommaren kommer helt... Nåja, det går väl fler tåg antar jag. Två första veckorna i juni skulle jag vilja jobba galet mkt Eller kanske tillomed hela juni.. Eller vilja och vilja, men ja, ni fattar. Mathias slutar i mitten eller slutet av juni och han vill ju gärna åka någonstans (jag med givetvis), så det vore ju gött om jag hann dra in lite kosing innan dess. Får se hur det blir med allt!

Jag hade tänkt gå ut på gården och sätta mig och läsa lite, men tror jag är så torr att jag sitter inne ändå. Får nog mer gjort här hoppas jag. Såg att jag bränt mig på hela högerarmen typ så kan sitta inne med gott samvete ;)

Imorgon ska jag förresten vara hundvakt åt linns lilla hund!

Nu har jag inget mer att säga. Ha en fin dag i solen. Ciao!


Tjenatjena

Godermorgon mina stjärnor, typ. Sitter just nu och glor runt lite på internätet, har just käkat min goda frulle och vaknar till. Jag ska snart hoppa in i duschen sen göra mig iordning lite. Vill känna mig sommar fräsch idag, är ju fan hur varmt som helst! Fattar inte hur vädret kan gå från snö till sommarvärme på mindre än en vecka.. Konstigt det dära. Skulle vilja sitta ute, funderar på om Jessica kanske vill sitta i slottskogen och plugga i solen med lilla mig :)

Igår hade jag en superbra dag. Började dagen med en liten promenad med maria, sen stack jag hem och pluggade lite. Senare mötte jag upp Ida och vi gick till slottskogen och grillade (ÄLSKAR SÅNT). Sen promenixade vi ner till videobutiken och hyrde SALT, som vi kollade på. Bra film! Jag är inte så förtjust i actionfilmer men den var bra ändå. Spännande liksom..

Nääe, nu pratade jag med Jessica, vi ska åka till bibblan och läsa. Usch inte riktigt samma fina idé som jag hade om att ligga och sola och plugga hahaaaa, men okey, kanske får mer gjort där eller nåt. Annars flyr jag bannemig ut i solen igen!!! Ha en fin dag, Ciao!


En såndär snygg tjej.


Siesta

 

 

 

Jag vill gå på den här festivalen.. Låter helt enkelt som nåt för mig. Ska jag? Kan jag? Would be sooo NAJS!!!

 

(och nej, jag har inte spelat wiifit än, nu då, okey..)


Ge blod

Anmälde mig nyss som blodgivare :) Tänkte göra det för typ 2 år sedan eller nåt, men då hade jag just tatuerat mig så då var jag tvungen att vänta ett halvår. Sen har jag glömt bort det. Så nu var det gjort på nytt. Känner mig redan som en bättre människa ;) Haha nejdå. Men är ändå bra liksom.. Gör det ni med vettja :) Jag mår lite illa av tanken på det faktiskt. Tappa 4,5 lite blod.. Usch. Men bra är det ju som sagt. Får se när dom kallar mig! Ciao!

En fredag.

Fredag idag. Jag har varit i kungälv med Jessica. Vi intervjuade, sen åkte vi hem till mig. Här har vi försökt plugga. Har inte fått gjort ett skit känns det som. Vet ärligt talat inte vad tiden gått åt till. Eller vi har ju pluggat, men inte kommit nån vart. Kul.

Jessica har nu åkt hem och jag är själv hemma. Inte ofta det händer ju. Mathias åker till England om typ en halvtimma. Maria jobbar. O jag sitter här. Vet inte vad jag ska göra. Har ju liksom varit igång med plugg hela dagen, så jagh borde ägna mig åt något kul, det är jag värd. Men minns typ inte vad man gör när man inte pluggar hehe. Kanske sätter mig och pluggar ändå. Tragiskt nog. Borde hålla mig. Blir aldrig bra när jag är på det här humöret. För övertrött liksom. Allt blir flum då.

Hade velat kolla på någon mysig film. Någon jag inte sett på länge. Något som gör en glad. Lyssnar på svensk musik och blir flummig. Veronica MAggio - mitt hjärta blöder. Vill gråta av den. Kanske har gråtit lite av den. Men jag är inte ledsen, nej det är jag inte. Jag bara är liksom. Ensamma fredagkvällar kanske inte är nåt för mig. Blir typ alltid så här. Wtf. Hehe. Borde kolla på film. Sluta flumma. Hade velat hänga med en vän att flumma med. Linn är bra på det. Vi är bra på flum ihop. Varför är jag inte i uddevalla? För att jag pluggar. Jag har ingen tid till övers liksom. Nästa termin, tänker jag inte ha det så här. Då vill jag åka till Uddevalla. När jag vill. Sådeså.

Jag funderar en del på studieuppehåll. Vore skönt att ta ett. Jobba som fan, sen resa lite. Jag är annars 22 år när jag är klar med min utbildning (fyller 23 ngn månad senare, men just i jobbsökande är jag fanimig 22 bara). Tror ni det känns fjuttigt? Det kan jag tala om att det gör. " Hej, Therese heter jag, jag är 22 år, halv socialt handikappad och blyg, kan jag få ta hand om era brukare som levt dubbelt så länge som mig och troligtvis har barn i min ålder?" Eller, "Hej, Therese heter jag, jag är typ lika gammal som de ni tar hand om, jag tror jag kan vara respektingivande. Jag kan bestämma o så." Ja, ni fattar ju. Ett studieuppehåll skulle faktiskt vara på sin plats. Menar inte att man inte kan jobba när man är 22 såklart. Men tror inte jag står högt i rang som 22åring att arbeta med sociala problem, som socionom. Och frågan är om jag är mogen för det då. Jag är ju bara en plutt liksom. Orkar med med såna jobbigheter då?

Hehe, låter det bittert? Det är det inte. Bara lite undrande. Funderar lite på livet liksom. Borde nog träna lite. Det ska jag göra. Minst en halvtimma på wiimattan from nu. Ciao.

pigg tjej?


Måndag

Hej på er. Måndag idag och jag har inte gjort något vettigt än direkt. Pluggat lite men behövs betydligt mer..

Det är sol ute men jag har en känsla av att detta lätt blir en innedag. Är seg, men borde faktiskt ta mig ut på en lite promenad åtminstone. Efter pluggandet då. Många borden just nu. Borde tvätta också. Borde göra massor massor massor. Men jag är nöjd idag ändå, sitter i mitt lilla rum och bara är. Bara är och inte oroar mig så mkt. Hatar att oroa mig för saker och idag ska jag inte göra det alls. Allt är najs. Jag har fått jobb inför sommaren och det gör mig fett jäkla nöjd (uttrycker jag mig verkligen så?, konstigt hur andra uttryck poppar upp i huvudet när man skriver). Ska jobba fyra veckor på posten och sen timvikariera på ett servicehus. Blir najs ännaaaaa.

I lördags var det valborg och jag hade faktiskt en sjukt bra dag/kväll. Hade inga bestämda planer först men gick bort till ida och hennes kille + kompisar i slottskogen och satte mig där och drack lite öl och så i solen. Senare kom mathias + kompisar bort och även jessica + kompisar. Det var kul att bara sitta där och hänga med fina människor, dock kunde jag ju givetvis druckit lite mindre öl kan man ju tycka. Runt tolv stack vi in till vasa till nåt ställe där vi dansade och sådär. Det var kul o så, tills det blivit lite för mkt för min del och det ballade ur lite. En taxiresa (halvt krånglig på sina vis) senare så var jag hemma och igår var jag död hehe. Kort liten beskrivning men det var en bra kväll, fantastiskt med sommarvärme så man kan sitta ute på en filt och bara leva livet. Massa folk i slottis på valborg ju. Jag hade för mig att det bara var fjortisar typ men så var icke fallet. Jag var duktig och tog massa bilder faktiskt, händer inte ofta. Jag var dock inte särskilt duktigt på att få kameran på rätt ställen så det är inte särskilt många bilder som är användbara. Plus att min blixt är sjukt stark så alla ser ut som lik typ hehe. Men kan bju på några ändå ;) Har försökt mörka ner några.

Fanns inte så många bra bilder, många är halva huvuden liksom. På utestället vi gick till hade jag inte en tanke på att ta några foton, frågan är om jag hade några tankar alls faktiskt. Well well, man får väl vara lite för mycket när man är ung ;) Brände upp lite av mitt hår och jag vet inte huuuur mycket öl jag spillde under kvällen. Det blev ett jävla skämt, välte allt i min närhet. Fjortistiderna är tillbaka? Nejdå, jag är ju en fin liten hemmatjej numera :) Älskar att mysa hemma med film, det är så himla bäst. Dock kan ju sommarnätter tagga igång en ordentligt, eller vad säger ni?




RSS 2.0