Karlstad

Tjoo. Har varit dåligt med bloggande nu i helgen men har ju varit och hälsat på Lisa i karlstad! Har varit jättekul. I fredags kom jag hit och då satte vi igång direkt och gjorde iordning oss för en utekväll. Tre av hennes kompisar kom och var med också. Vi hade skitkul, stället vi gick till var lite litet men det var roligt ändå, var längesedan jag var ute på galej sådär ;) Spenderade inte mkt pengar vilket var bra, min känsla var att jag skulle tagga igång och vilja tömma hela kontot hehe. Sen i lördags gick vi på stan sen slappade vi bara och kollade på film, samma i söndags :) Planen var att vi skulle gymma igårkväll men båda kände sig lite krassliga så blev shill med "nyckeln till frihet" - sjukt bra film! Ganska gammal så alla har väl redan sett den men jag är alltid lite efter med filmer ;)

Nu sitter jag på stationen här i karlstad, lisa skulle till skolan så jag får sitta här tills tåget går. Skönt att jag släpade med datorn även om det tar död på min stackars nacke med all packning ;) Ska nog sätta mig och läsa lite bloggar å sånt sen läsa min bok eller nåt. Luktar kanelbullar, åååhh. Får nog köpa mig en och snaska på :) . Har ätit massa onyttigt i helgen, mums mums.

Nej, nu blev det tomt i den lilla hjärnan, ha det fint så hörs vi säkert sen ;) Puss!


Onsdag.

Hej på er. Läget idag? Med mig är det sådär, har vart helt jävla tom på energi idag. Sjukt segt. Somnade ett tag efter att jag kom hem och är fortfarande helt trött. Hoppas jag inte blir sjuk!!!!:( Det har jag inte tid med, massa skola sen ska jag ju till karlstad på fredag!! Har ont i halsen o såå. Nej, friska tankar! :)

Jahapp.. Hade ju tänkt färga håret innan helgen men blev visst inget av det, kommer inte hinna. Jäkligt synd faktiskt, jag vill jag vill jag vill. Men men, får bli nästa vecka! Ska bli sååå skönt, jag har ju börjat med operation bli-snyggare ;) Haha, jag vet inte hur många såna "operationer" jag haft i mitt liv, när jag bestämt mig för att jag måste bli mer fåfäng. Men men, det får gå i perioder det gör faktiskt inget. Rätt skönt att vara ofåfäng också, bara det att man behöver lite snyggo-perioder för att höja sitt självförtroende liksom.

Vill till sist skänka en liten tanke till en av mina bästisar som bor i Uddevalla, självaste Linn Fransson ;) Hon fyller år idag å ja hoppas hennes birthday har varit bra!

Ciao!


Tisdag!

Ohoj ohoj. Hoppas allt är bra med er. Med mig är det fint, trött som as bara o har lite huvudvärk. Sov inte så jättelänge inatt, får nog lägga mig tidigt ikväll.. Har varit i skolan idag, först på seminarium i fyra timmar (tungt för huvudet!) Sen skulle jag och jessicka plugga en stund men jag somnade sen tjötade vi bara..

Men nuuuu mina kära vänner ska jag åka och få massage! Såååå skönt ska det bli :D Jag kommer garanterat somna så trött som jag är. Efter det ska jag och mathias kolla på 1000 ggr starkare, ska bli mys. Jag har läst den boken o den var bra..

Jaja, bråttom! Ciao!!


Hemma igen :)

Blev några timmar på stan, gillar att gå och shoppa själv faktiskt. Det är typ bara då jag får köpt något, behöver få tänka i ensamhet haha. Nej inte riktigt så men tycker det är ganska skönt att gå själv. Ofta när jag går med någon annan så tittar jag bara på kläder till den personen, tycker typ det är roligare än till mig själv.. Fick inte köpt några jeans, provade bara ett par som var helt okey förutom att man såg min röv bara jag börjde mig fem cm fram så dom blev det inte. Sen orkade jag inte mer :) Köpte iallafall två par fina tights och ett par skor! Kul! Har ju fortfarande inte min kamera och min webkamera suger ju uppenbarligen men ni kan få se lite suddiga bilder :) Jag tänker vara skit snygg i helgen när jag ska ut. Var längesedan jag kände mig jättefin, har nog lite med vintern o göra men nu ska det bli ändring på det! :) Ska försöka köpa något litet som gör mig fin varje månad (det jag har råd med som student) så kanske jag snart är en liten pingla ;)

Måste sätta mig och plugga nu. Vafaaan. Man ska tydligen förbereda en liten kort presentation om någon fråga som var med på tentan till idag. FUCK! Jag trodde jag slapp den skittentan nu men icke. Tur att Jessica såg det annars hade jag fått en chock imorgon haha. Jag fortsätter mitt tema som pluggblogg. Puss!

Ett par av tightsen :) dom andra orkade jag inte ta kort på. Braaaa bild!

Och mina nya dojjor :) Måste bara lära mig gå i höga skor nu hehe.. Syns lite dåligt hur dom ser ut nu men. Är så trött på att aaaalltid ha på mig mina slitna sneakers varje gång jag ska gå ut o nu slipper jag det :D

Till stan

Hejsan på er. Nu har jag ägnat början av dagen till att städa och så där, nu ska jag sticka in till stan :) Ska kolla om jag kan hitta några billiga snygga jeans, är verkligen i behov av det. Eller ska kolla efter det mesta i klädväg som inte är för dyrt, allt jag äger är typ för litet eller skitslitet, inte så kul :) Efter eventuell shopping ska jag nog möta upp ida, får se vad vi hittar på! Hoppas ni har en fin dag, puss!

Jag håller på och testar att ha mittbena emellanåt nu, kan tycka det är så himla fint! Men det är lite ovant, har haft snebena sedan jag var tolv ;) Haha, jag kommer ihåg hur stort drama det var där i sexan, när alla bytte till snebena under en period. Stora diskussioner om vem som passade i det osv, men mittbena hade blivit töntigt då hehe. Det var lite skoj att vara tolv, mitt emellan barn o tonåring liksom. :) Ciao


Måndag.

Yes! Igår blev jag klar med tentan. Jag ska skicka in den nu tänkte jag :) Fan vad sköönt. Denna kursen har vi tre hemtentor, herregud. Hoppas jag klarar dom:) Hoppas den jag skrivit nu blev superb ;)

Nu kan jag återfå mitt liv i några dagar :D Det ska bli hemskans skönt. Funderar på att ta en sväng på stan eller nåt.. Kanske förresten ska på massage sen! Annars ska jag träffa ida i eftermiddag, mysigt. Eller så kan jag ju plugga på allt annat jag har att göra, men fan inte om jag pallar alltså.

Hm. Gud vad jag har hjärnsläpp på vad jag ska skriva om. Har liksom tömt mig på smarta tankar så jag har inget vettigt att tänka på liksom. Hehe
Nej jag bjuder på lite roliga bilder istället :D Ciao!

 

 


Sunday

Hej :) Nu sitter jag på skolbiblioteket igen. Har ätit så mycket godis så jag är helt speedad. Måste lugna mig lite så att jag kan sätta mig och rätta mitt arbete och sådär. Just nu är det sådär sugigt och halvklart så jag måste liksom fixa till det. Har dessutom skrivit typ 1200 tecken för långt.. Gör det en lycklig? NEJ. Skitjobbigt att banta ner texter ju. Min dator dog mitt iallt förut också så word cpade till sig och lite försvann. Fick typ ett nervsammanbrott, på riktigt alltså. Hade kunnat tänka mig att slänga ner datorn från räcket här hehe. Men det hade ju inte hjälpt så mkt ;)

Är väl klar ikväll, då tänker jag bara mysa mysa mysa! Jag längtar såååå. Vill få känna mig ostressad och bara vila och chilla liksom. Kanske ska hyra någon bra film eller något? Eller kolla på älskade heroes och spela tvspel, får se får se.

Vad gör ni en söndag som denna då? Solen skiner och det känns som vår, så himla härligt. Jag ser iallafall solen skina igenom dom smutsiga fönstrena här ;) Haha. Nej jag är inte alls bitter idag. Ska nog äta lite mer godis nu, sätta på ljuv musik och läsa igenom. I veckan känner jag för att bli nyttigare :) Vill träna också och börja känna mig sund!!

Ha det nice nu mina käringar, Puss o hajj!


Ljuvliga lördagkväll

Tjo igen alla glada. Nu sitter vi hemma hos mig och skriver istället. Jag har fanimej pluggat hur jävla mkt som helst den här veckan. Idag har vi väl suttit i drygt 8 timmar med tentafanskapet, och det är more to go om man säger så vaaa. Hehe. Pratade lite med limpi förut om hennes superba cv-brev, annars har jag typ inte pratat med någon mer än jessica idag. Och det vi pratar om innefattar ju typ tenta, tentadamp, tentaångest osv osv osv, ja ni fattar. Vet egentligen inte varför jag skriver detta inlägget nu eftersom jag är trött på att det handlar om plugg hela tiden här men måste liksom skriva av mig om något annat är kriminaliteeeet. Jesus. Nej jag ska inte klaga så, egentligen kanske det är roligt. Det är väl bara det att det ALDRIG är roligt att göra något som man måste liksom.. Nej nu kanske jag ska fortsätta, haha efter imorgon ska jag försöka plugga om något roligare :) Trevlig lördag! Ciaooo


Lördagsplugg

Tjenatjosan. Blir bara ett snabbt inlägg nu, ska fixa klart min hemtenta förs och främst idag ;) Jag och jessica sitter i ett bibliotek, typ uppe på en övervåning/loft i entrén, bra pluggställe faktiskt! Kanske inte om man vill ha knäpptyst bara för det ekar en del, lite kyrkoeffekt av det fiiina runda taket. Borde ta kort ordentligt men gör inte det nu, ör faktiskt jättefint. Vi skulle sitta på vårat standardcafé men det hade tydligen lagt ner, osis men det här blev bra också.

Angående studiebesöket igår så blev det inställt. Så jävla fult, folk åkte liksom långt ut till ingenstans för att gå in, sen plingar vi på klockan för att få gå in genom gallret typ och väl där säger dom att det var inställt. Våran lärare hade tydligen vetat det i en vecka utan att säga något, lagom schysst va?;) Alla som är stressade över tenta hehe. Men jag blev glad, tar det hellre senare. Hann ju faktiskt plugga lite mer igår då!

Jättehärligt väder idag:D Soool och fint. Lite kallt men ändå så härligt. Om typ en och en halv månad så är det nog vår. Det ska bli så härligt..

Nej, dags att fortsätta skriva om straffskärpning! (fan vilken tråkig blogg jag har nu)
Ha det fint! :) Puss!

En liten skymt av det fina taket :)

Fredag!

Hej :) Idag är det fredag, men inte riktigt en sån där fredag som gör att man tänker, "yes, äntligen helg", för i helgen har jag massor med jobbigt plugg framför mig. Vaknade med jobbig jävla huvudvärk idag, hoppas den försvinner så att jag orkar med dagen. Uuuh. Vill bara vara klar med tentafanskapet.

Om några minnar ska jag sticka ner till vagnen, ska iväg till högsboanstalten på studiebesök, blir nog intressant. Efter det ska väl jag o jessica sätta oss någonstans och läsa läsa läsa. När jag är klar med den här boken har jag läst ut tre kursböcker på tre dagar typ. Fucking jävla bra och fucking jävla skitjobbigt faktiskt.

Nej, nu måste jag gå så jag inte kommer försent till finkan! Puss!


Goodmorning :)

Godmorgon mina fina. Mycket snö idag efter gårdagskvällens snöaande. Får försöka tänka att det ska vara så här på vintern, våren kommer ju någon gång framöver liksom... Kanske ska passa på att åka pulka nu då? Har helt glömt bort det mitt i all vårlängtan ;)

Om en halvtimme ska jag sticka till skolan, ska ha en föreläsning i tre timmar sen är det dags å sätta igång med hemtentan som ska in på måndag. Rolig helg jag har framför mig.

Får inte sitta här för länge för vill verkligen hinna äta frukost! Kanske tillomed sminka mig lite. Usch, jag ser likadan ut varje dag. Fast det kanske man gör? Det vore kanske skumt om man ändrade helt varje dag hehe. Nåja. Jag vill shoppa smink och nya kläder, vore nice faktiiiskt. Eftersom man är så rik när man är student så kan jag ju köpa allt jag vill så det är ju inga problem liksom :) Nej jag ska inte klaga, den där sjuka fattigheten och att leva på nudlar som folk snackar om har jag inte känt av än faktiskt, lever helt okaj. :) Men det kanske är för att jag aldrig köper kläder eller smink? Och typ aldrig festar längre..

Aja, hörs senare! Ciao!




Hårfärg.

Jag har ju då, som alla andra dagar, uppsatt hår idag. Satt just och pillade på hästsvansen och får syn på vilken sjuuuuk skillnad det är på det i tofsen och det längst ner. Herrejävlar. Jag behöver verkligen färga det nu! Visste att jag hade utväxt men shit, ska nog se till att göra det nästa vecka. Råttfärgat är ju inte det läckraste liksom ;). I helgen hinner jag nog inte men i veckan borde det gå. Vill ha typ den färgen jag har längst ner men vet inte hur det ska gå, det är liksom färgat, slingat, solblekt å slitet å ni fattar :) Får väl färga allt i någon färg och eventuellt göra lite slingor sen. Får se :)

Nice ;)


Onsdag

Hej mina vänneer. Läget idag? Med mig är det fint. Håller på och tvättar för fullt nu, ska försöka bli klar ganska snabbt för ska in och träffa Jessica sen. Eller klar och klar, blir man någonsin klar med tvätt? Finns ju alltid massa skor man vill slänga in, eller tvätta mattor osv osv. Idag får det räcka med mina kläder o handukar å så, hinner inte med mer :) Är det inte störigt att man inte tar sig tid o ork att tvätta oftare? Tänk vad skönt det hade varit om man bara hade lite lite varje gång. Nu springer jag liksom ner med flera ton typ, sen upp med allt efteråt. Är ju rena jävla träningspasset hehe. Åh gud, nu när jag väl börjat tjata om tvätt, ni skulle sett min tvättstuga när jag bodde i min kära lilla etta. Herregud. Den tvättmaskinen var från stenåldern. På riktigt alltså. Man fick fylla på den med vattenkanna liksom. Haha, åh vad glad jag är att jag slipper det nu. Då tvättade jag ju ännu mer sällan..

Well well, nog om det, vad fan ska jag skriva om mer då ? Jo, en sak som jag funderat mycket på senaste dagarna är att jag är så satans feg! Jag önskar så att jag inte var det. Men jag vet ju med mig att för varje hinder man tar sig förbi så blir man aningens starkare, alltså måste jag börja utmana mig själv mer igen! Förr tyckte jag att jag gjorde små utmaningar varje dag typ, nu har det blivit lite kasst med det. Ska försöka göra något som känns lite jobbigt då och då, det är så himla bra! Man känner sig grym efteråt. :)

Nu ska jag käka nåt innan det är dags att kila ner i tvättstugan igen. Puss!


Är så satans trött på mig själv på sudda webcambilder nu så får bli annat nu ;)

en rubrik.

Tjena på er igen. Har kommit hem nu, satt nere hos pappa förut. Ska plocka bort i mitt rum (får på allvar göra det varje dag, vet inte hur jag lyckas) sen sätta mig och läsa typ 2 timmar. Fuck det här börjar bli en pluggblogg, sjuuukt tråkigt. Ska börja skriva om lite roligare saker, ska bara börja tänka på lite roligare saker än plugg först ;)

Nåja, sen kommer mathias hit, mys mys. Vi ska äta ost och kex, fan vad tantigt det låter förresten haha. Men jag är gaaaalen i ost verkligen. Vi åt lite igår också men var så mätta efter tacos så vi provsmakade bara lite. Idag blir det att möla haha.

Åh, nu när min blogg är så fin så får jag typ prestationsångest, vill inte lägga upp mina tråkiga webcambilder längre haha. Min mami har fortfarande min digitalkamera uppe i arvika så kan liksom inte ta kort på något kul heller.. Får bli framöver när jag fått den! Nej, ni fix sen läsa. Kriminalitetsboken blir faktiskt liiite roligare för varje sida ;) Han som skrivit den är bara så flummig, han jämför terrorister med troll o sådär, vore skönt om det varit mer konkret liksom.
Nåja, hade najs sålänge :) Puss

Dålig hårdag idag och hur löste jag det? ;) Uppsaaattt, nu får jag fan skärpa mig. Jag måste försöka göra mig lite fin framöver, går så mkt omkring med bara uppsatt hår och inget smink, även om det är skönt så blir man lite glad i själen av att piffa upp sig lite mer! Kanske blir mer sugen på det till våren :D Förövrigt lyder jag ej Tyra Banks råd att le med ögonen på bilden höhöö. Lyckades verkligen inte se glad ut på riktigt på några bilder idag, skumt för jag känner mig inte särskilt depp! Nåja, Ciao.

Fiina blogg :)

Hinner inte skriva så långt för ska sätta igång och plugga med Jessica nu men måste bara få skriva något litet ord om min nya design :) Limpi har hjälpt mig med den, visst blev det sjukt fint? :D Åh, jag är superglad faktiskt, har aldrig haft en fin blogg ;) Nu ska ja minsann bli bättre på å blogga, är ju mkt roligare om man blir glad av att se den!

Hm, jaja, dags å börja läsa om "lagom mycket kriminalitet", ärligt talat jävligt tråkigt om jag ska vara ärlig. Har en hemtenta som ska vara inne om 6 dagar, jihoo. Hörs senare :) Ciao!

Måndag.

Tjena tjena. Måndag idag, kul va? ;) Nu börjar min vecka som är helt stenspäckad med plugg. Ska strax gå ner till pappas lägenhet, jag o jessica ska sitta där idag så vi får helt lugn och ro o sådär. Hade egentligen tänkt gå kl0ockan halv men som vanligt så är jag lite sen. Kan visst inte passa tider längre, skärpning med det!

Nej, sitter och äter frukost nu men får ju inte i mig något eftersom båda händerna kämpar hårt på tangenterna! Får nog vara lite duktig o göra mig klar. Ska skicka ett mail till min gamla chef också.. Ha det fint, o glad alla hjärtans dag eller vad man säger ;)


Lördag

Hej! :) Ett tag sedan jag bloggade nu, har inte suttit vid datorn något. Blev visst inte datanörd igen trots allt ;) Idag har jag inmte gjort något alls typ, bara chillat hemma och sådär, varit ute på promenad lite och nere hos rakel och nomi. En helt vanlig majornadag helt enkelt hehe. Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa och så. Ska läsa en del har jag lovat mig också, framför allt ska jag ta tag i det imorgon. Måste fan tvätta, skulle gjort det idag men glömde helt helt av det. (glömde bort som man säger enligt min kära vän limpi, glömde av är göteborska tror jag)

Gud vad jag älskar att jag inte jobbar på helgerna längre! Faaaaan vad skönt. Kan inte ens tänka mig at söka extrajobb nu, älskar att vara ledig på helgerna, haaaallelujaah.

Hehe, har så jävla mkt energi nu så kan inte riktigt skriva om något vettigt, ska ta mej en dammsugning istället. hare najs så länge! :)

Idag har jag på mig min älskade jeansdräkt, syns ju inte så mkt men ;) Det är ett sånt plagg som typ alla skulle tycka var fult tror jag men jag älskar den. Och JA, uppsatt igen, vafaan. Puss o ciao.

these thoughts, always coming back.

Hej på er. Jag sitter här i min soffa och känner mig allmänt lam. Har varit lite konstig hela dagen och nu vill jag bara krypa under sängen och somna där i några månader typ. Låter fucking jävla martyriskt men menar inte med det att jag är jättedeppad, bara allmänt opepp på att göra något. Får tvinga mig till varje rörelse känns det som, allmänt weird. Sitter här och tycker synd om människor och vill liksom skrika skrika skrika ut allt typ. Bara sätta mig någonstans där det är vackert och känna en lättnad i kroppen, att allt som gnager emellanåt bara kan flyga ur mig. Göra som John Coffee i den gröna milen och bara spy ur allt svart. Typ så känner jag just nu. Var längesedan jag kände så, mkt konstigt faktiskt.

Ska släpa mig till min tandborste och sen lägga mig tänkte jag. Roligt inlägg va? ;) hehe. Återkommer förhoppningsvis på bättre humör hehe, imorgon skriver jag väl om hur lycklig jag är om jag känner mig själv rätt, så jävla instabil hehe.

Hade inte varit fel att sitta på en strand med mina fina bästa vänner i denna stund och bara njuta av livet just i denna stund, inte tänka på något mer alls liksom. Ciao

Onsdag.

Goodmooorning. Nu har jag äntligen kommit upp! Var upp klockan 7 först men somnade om och sen var det fan helt jävla omöjligt att vakna. Kände mig helt avdäckad typ. Eller kan man ens känns sig avdäckad hehe? Det lär ju inte kännas så mkt.

Jag börjar skolan klockan 13, jag o jessica skulle egentligen ha skrivit vårat rättegångsprotokoll innan men blev inget av det idag, får ta det någon annan dag. Sen efter skolan ska jag nog ta en fika med paulina, var typ hundra år sedan vi sågs, riktigt längesedan alltså.

Hm ja, kanske ska jag se till att göra mig klar nu så att jag kan sitta och dega efteråt? Jag gör alltid tvärtom sen kan jag inte slita mig från dator/tv eller vad jag nu gör så jag får typ w5 min på mig, så jag kommer försent och ser allmänt jävlig ut ;) Nej, idag får vi lyxa till det med lite smink haha. Ha de gött.


Onepiece

Jag vill ha en onepiece, så himla himla gärna. Det känns som om dom plaggen är gjoorda för mig. Hade velat ha en hel uppsättning med såna och leva i olika sorters onepiece haha. Men dom är så dyra, kostar över tusen spänn, det känns ju lite mkt för en mjukisdress liksom... Men drömma kan man! Kolla vad mysiga:


Tuesday

Hello hello. Idag är jag ledig :) Det var jag iofs igår med. Eller det beror ju på hur man använder ordet ledig, för numera försöker jag ju använda den lediga tiden till att plugga :) Är ju uppe med tuppen idag, maria var vaken så jag vaknade till vilket var skönt eftersom att jag gärna kommer igång med saker i tid idag. Hade en liten tanke att jag skulle tvätta nu tidigt men fan nej, det orkar jag inte. Får se om jag kan ta mig för att göra det senare. Ska sätta mig och läsa klart de kapitel som ska läsas i en bok, sen kanske jag tar en liten tvspelspaus ;) Har ju verkligen inte hunnit spela någonting typ eftersom vi trodde att det var trasigt i en månad typ. Kanske ska köra sånt som är jobbigt iallafall så att det blir lite nytta också, ett träningspass är aldrig fel :) Nej men Mathias kommer hit i eftermidag också, vi ska jogga ett tag o sen köra lite träning hemma typ. Han är min egna PT ;)

Hmm, jag är så väck i huvudet, har blivit så där morgontrött som när det tar ett tag för huvudet att vakna till. Får nog sätta på lite pigg musik och försöka väcka mig själv..

Åh! Drog upp min vikgardin och ser ut att vara nice väder idag. Gud vad skönt!! Lovely Lovely...

Näe, jag bara tjötar om ingenting nu. Ska skona er från mitt babbel en stund ;) Ha det fint så länge :) Puss

Samma gamla vanliga bild med samma gamla vanliga bakgrund ;) Kolla mina knogar, ser askonstiga ut ju, helt runda. Ciao


Måndagmorgon..

Hello there. Allt bra? Med mig är det finemang, bortsett från att jag hade vela krypa ner i min säng igen, plus att jag ätit så mkt frukost att jag mår illa. Mathias går alltid upp 6 här när han ska jobba och jag fick för mig att det var onödigt för mig att somna om. Det ångrar jag nu, en timmes mer sömn hade inte suttit fel :)

Idag ska jag och Jessica gå på rättegång. Vi ska göra det inom kriminalitetskursen, sen skriva en rapport om det. Om vi inte blir lata och oduktiga blir det nog rejält med plugg idag. Blir skönt att få gjort en del. Får sticka ut i köket och fixa något att ta med och äta förresten..

Öhh, jag är för trött i huvudet så kan inte riktigt tänka klart. Igårkväll tittade vi på i rymden finns inga känslor. Den var bra tycker jag, jag gillar svenska filmer. Är just nu inne i en sån period iallafall, vill typ bara titta på det :P

Det här är min look idag. Ciao.


Söndag

Hej på er. Blir ett litet snabbt inlägg, ska fixa iordning lite här hemma och vara social med min fina pojkvän. Nu har han nog somnat på soffan ;) Blev bara jag och Jessica igår, vi hade skoj. Tog det ganska lugnt så blev inte superparty men kom hem runt halv tre ändå. Vi satt och tjötade på nått ställe som hette svea i hundra år och drack lite öl, sen kom mathias och joinade oss en liten stund innan vi skulle hem. Mååånga funderingar på om vi skulle dra vidare hade vi men blev inte riktigt så:)

Nej nu ropade mattan så ska springa till honom! Pusss

Igår :)

och idag ;) blir världens degardag idag, bara film, pizza och sånt myys. Ciao!

Lördagkväll..

Hej på er. Här sitter jag och lyssnar på Rihanna, hennes album Loud är faktiskt skitbra..

Sitter och väntar på att mitt nagellack ska torka så att jag kan göra något annat än att bara sitta och glo. Vet inte varför jag började måla naglarna, jag är usel på det så det blir alltid skitfult sen blir man ju helt handikappad.. Men övning ger ju färdighet eller så ;)

Ska snart åka in och möta Jessica och Jessica från klassen och några kompisar till dom. Hade bara tänkt vara hemma och plugga men får väl vara lite social en liten stund iallafall. Har läst ett bra tag iallafall, har läst ut pocketboken man skulle läsa, känns skönt. Den var skitbra men lite tung. Nu har jag en dålig känsla i magen och vet inte om det är pga den eller för att jag är allmänt instabil hehe. Nej, ska sätta på hög musik i våra feta högtalare och peppa igång. Försöka hitta något nice att ha på mig och göra mig lite snygg. Blir ingen crazy partykväll för det har jag verkligen inte lust med för min plånboks skull sen vill jag gärna kunna känna mig som en människa imorgon.. :)

Idag har jag haft en bra dag. Vaknade helt utsövd och började dagen med att kolla lite på heroes och spela mariocart. Sen drog jag, maria rakel o nomi ut på promenix, tror jag behövde det för var redigt stel efter att jag och mathias tränade igår. Fan vad jag vill börja träna regelbundet nu alltså! Längtar till att få en snygg stark kropp :) Jag sprang som fan (beror på hur man definierar som fan men ni fattar, jag dog liksom nästan), o cyklade och så så jag var röd som ett stoppljus. Har helt ärligt aldrig sett någon vara rödare än jag var på ett gym tror jag. Hehe. Nåja, åter till idag. Vi gick ända in till stan jag och maria och därifrån åkte jag hem och lagade mumsig lax och potatis, älskar det! Har sedan dess bara myst i soffan, läst och druckit te. Hade som sagt tänkt fortsätta med det men blir kul att träffa dom lite istället :)

Vadfaaaan, VARFÖR torkar aldrig nagellacket? Så här är det varje gång för mig, sen ger jag upp och börjar pilla med massa saker sen är det fult och så går jag omkring så ett tag ;) Torkar det (FASTNADE I EN TANGENT FÖR ANDRA GÅNGEN NU, FULT REDAN) så långt efter för er med?

Nej, nu ska jagt koppla in datorn i högtalarna så blir inget mer skrivet nu! Ha en fin lördag ! Puss


Svaaart.

time for make up! Ciao

fjärde februari

Ohoj ohoj. Ska snart iväg till skolan, ska bara gör min nya datorrutin, fan också. Hatar att vara databeroende, ska nog bestämma ett visst antal dagar i veckan haha.

Har nyss käkat frulle och tjatat med lisa som var bakis, haha stackarn. Längesen jag var sådär jättebakfull, jag dricker ju väldigt sällan numera. Och senaste gångerna har jag ändå inte blivit så där crazy full liksom. Tääänk vad man höll på vad man var yngre, att man inte dog. Det skulle jag nog göra nu haha. Jag har blivit en gammal tant fanimej. "tänk vad man höll på när man var yngre". Och jag är tjugo år, herregud. Jag ska rycka upp mig! Ska försöka bli lite roligare men det får bli när det är vår, blir så opepp på att hitta på grejer på vintern. Man vill bara vara hemma och mysa ju!

Idag ska jag ju som sagt vara i skolan, men bara i tre timmar. Sen efter det ska jag och Mathias och träna :) Ska bli skönt faktiskt, behöver röra på mej. Sen efter det är vi fan värda semlor och godis så då ska vi gå till 4 gott och köpa hela butiken typ. Semlorna får vi nog göra själva, så det blir extra mkt mandelmassa ;) Jag äääälskar semlor. I varm mjölk. Sen fick vi igång vårat wii igen igår (äntligen!!!) så det tänker jag fanimej spela. Har fortfarande nån skiva vi inte testat än..

Dags att borsta tänderna sen kila! Ciao

Åå så uppsatt igen. Boring shit. haha. allmänt ugly bild förresten, men vi kan skylla på håret ;)

Tredje februari

Hello mina kära vänner. Nu sitter jag här igen ;) Mitt nya bloggande kommer alltså kanske få mig att återgå till livet som datanörd, vafaan. Jag som slutat med det.

Börjar inte skolan förän klockan 2 idag men har ta mig tusan varit vaken sedan klockan 8. Detta för att min kära pojkvän ville ha ett morgonsamtal och ringde då, men det gör mig inget, har nu läst massor i romanen jag ska läsa i skolan! Skitbra ju. Ska göra mig klar sen plugga lite till tills det är dags att åka..

Sjukt härligt väder idag! Ska bli skönt att gå ut faktiskt. Det är fördelen med att ha dagar i skolan, att man tar sig ut. Om jag hade varit helt ledig idag hade jag säkert fastnat här inne tills det blev mörkt typ.. Känns som om våren börjar närma sig nu, hoppas det blir snart :) Älskar våren, sol o värme och ljust mkt längre. En mörk vinter kan verkligen få en deprimerad.

Förresten är jag BESATT av att läsa bloggar. Alltså verkligen. Jag funderar på att ha en vit läsabloggperiod ;) Bara för att vänja mig av vid det. Får se hur det blir med den saken hehe.

Ha det gott! Köss


Undrar vadfan jag ska göra med mitt hår alltså.. Även om jag är glad att det äntligen har blivit längre så sätter jag upp det varje dag för att jag tycker det är störigt. Och det är ju inte värst spännande :) Men no way aldrig mer att jag klipper kort med lugg....

Fy fan. Sista bilden är värst, den frillan var verkligen inte kul att ha. Finns värre bilder men detta får räcka hehe. Nej, jättemörkt och kort var nog inte riktigt min grej, även om jag hade så länge. Så ljust hår som jag har nu har jag nog inte haft sen högstadiet, har färgat det mörkt av och till sedan dess om jag minns rätt. Eller nej, början av gymnasiet nog. Skit samma. Bye bye :)

Kärt återseende

Nu ska jag berätta en liten sak. För typ 4 år sedan så hade jag en tshirt, kanske inte så mkt för ögat enligt er men det var min favvotisha, började med att ha den som hemmatröja men sen kunde jag inte ta av mig den, så mkt älskade jag den, använde den i tid och otid... Sen en dag försvann den spårlöst, ni vet så som vissa kläder bara gör? Jag skrev om den i min gamla blogg i mars 2008, alltså tre år sedan, att jag letat efter en likadan på nätet o så för att jag saknade den. Sen för en stund sedan så skulle jag ner och hämta Marias tvätt i tvättstugan och vad tror ni hänger i torkskåpet??? Jag blev helt chockad haha. Så visade det sig att hon rensat ut det gamla klädskåpet vi hade på jobbet... Den har alltså legat där i flera år..  Nu har jag ju blivit lite större sedan jag använde den så den kanske inte blir lika välanvänd numera;) Men ändå kul! Kanske låter tråkigt men alltså det var jättekonstigt ju :)


gamla blogginlägget


Och nu :)





Ps. Läste texten nu i efterhand till det gamla inlägget och såg att jag fan skrev samma sak om den då som nu. Vad fult. :)

Addiction

Hellooo.. Nu sitter jag här igen. Planen var väl egentligen att jag skulle ha pluggat några timmar nu och fortfarande vara igång men har haft sån satans huvudvärk hela dagen så blev inget av de, har sovit en stund och bara vilat. Jag är beroende av te. Som fan också. Om jag någon morgon inte hinner dricka mitt morgonte så smyger sig huvudvärken på senare under dagen, det slår liksom aldrig fel (skrev nyss te istället för fel hahaha.) Jag hatar beroenden och sånt, vill bara kunna vara. Men det kunde ju vara någon värre än te liksom så ska väl inte klaga ;)

Idag hade vi en lång föreläsning och missbruk och psykiska problem. Sjukt interssant faktiskt. Det här med att läsa om missbruk är för mig lite kluvet, ena sekunden tycker jag det är så intressant att jag tänker att jag vill jobba med det, andra sekunden spyr jag bara på det, tycker det känns som ett så tungt och evigt problem liksom. Just idag var det kul att lyssna på iallafall:D Synd bara på abstinenshuvudvärken hehe.

Fan, vad tråkiga inlägg jag skriver. Hade för mig att min gamla blogg var tråkig men tittade igenom den nu och dåv ar jag sannerligen bättre på att skriva än nu.. Men ja var mer deppig när jag skrev i den så det var mer flumm i den liksom. Sånt gillar jag att läsa om ;)

Nej nu har jag inget mer att säga i dettaz inlägget, hare gött så länge :) Jag vill förresten att Linn -- Min enda läsare, ska hjälpa mig med min bloggdesign! Blir så himla mkt tråkigare att blogga när det ser ut så häär... Så, om en fågel viskar i min väns öra, så är jag här redo för hjälp ;)

Älskade te, älskade mugg :)

RSS 2.0