Lalala

Hej hej hej. Idag har jag varit trötter, seg och korkad. Jag har börjat bli så jävla seg i huvudet när jag är trött haha. Kan inte minnas att jag var så förr, men nu är det som att jag inte riktigt kan tänka klart med tröttheten i mig. Därför ska jag lägga mig crazy tidigt ikväll har jag tänkt. Ska ju fan upp runt fem imorgon så jag har inte så mkt att välja på.

Var ju i skolan förut men jag o jessica stack tidigare för att fixa lite böcker o så som behövs i ena kursen och i b-uppsatsen. Nu har vi suttit här hos mig och pluggat lite. Jag ska ta mig i kragen och fixa iordning lite sen läsa lite på min långa engelska artikel. Love it hehe.

FUCK vilken trisst blogg. Alltså, det händer typ inte så mkt just nu, jag tänker liksom mest på jobb o plugg o så just nu för har så fullt upp i skallen, därav galet tråkiga inlägg. Givetvis flummar jag lite ibland, men såna inlägg blir lätt så deppiga i tonen så därför väljer jag ofta att inte skriva om sånt. Får försöka hitta någon balans :)

Kollar på Bachelor. Underhållning? Jag hade inte blivit kär i honom iallafall, det är en sak som är säker. Usch för typiskt amerikanska hunkiga killar haha. Inte min grej direkt ;) Jobbig verkar han dessutom, hehe..

Nääe, hej för mig så länge! Ciao


Onsdag

Tja tja tja. Onsdag idag och jag ska snart sticka till skolan. Har skola 9-16 idag, sköjjigare än någonsin. Igår provade jag iallafall på mitt nya jobb! Det gick helt okey, eller jag gick ju bara bredvid typ, men känns helt okey. Jag var helt jävla galet trött i huvudet på slutet men jag överlevde. Mina fötter dog lite dock, bättre skor nästa gång med konstant promenering i 7 timmar typ! Vet inte hur jag ska kunna komma ihåg allt men jag hoppas det går bra. Ska dit imorgon och på fredag också så då får jag väl försöka memorera lite mer..

Jag slutade kl 22 igår och då kom min fina pojkvän och hämtade mig. Tycker jag hade vart värd en go sovmorgon idag men ska kila till skolan och vara duktig ;). Kan inte se hur jag ska hinna göra klart allt den här månaden men det brukar ju änna lösa sig. Längtar till sommar och vila och sol och bad! Kroatienplanerna har ändras ett par ggr nu, mathias är galen i resetänk. Han kommer med nya förslag varannan dag typ. :) Får se vad det blir men bra blir det hursomhelst!

Nu måste jag klä på mej o sminka mej lite. Ciao!




Tisdag.

Tjaaa. Ännu en dag med strålande sol, lyckliga tider. Jag håller på och gör mig sakta redo för dagen. Idag ska jag "gå bredvid" - lära mig att jobba på mitt nya timviksjobb. Lite lite nervöst bara, är mest rädd att jag ska bli för trött haha. 7,5 timmar på en gång, får se hur det går! Blir iallafall gött med lite pengar. Vet inte hur mkt jag kommer hinna jobba den här månaden för har ju crazy mkt att göra i skolan, men vill gärna försöka få in något litet pass. Vore så jävla gött att tjäna lite pengar INNAN sommaren så att man kan få lite semester då utan att vara luspank liksom.. Men bör ju få betalt för dom här tre dagarna bredvid iallafall så det är ju alltid nåt. Sen vet jag ju inte hur jag ska jobba i sommar än, men får nog reda på det i veckan! :)

Jag börjar klockan 14.30 och ska in till stan och fråga västtrafik hur jag billigast åker dit lite innan. Ligger utanför götet ju. Hoppas de finns nån bra lösning, vill ju inte bli ruinerad bara på vägen dit hehe.

Näe, sitter och kollar annat hela tiden så vet knappt vad jag skriver. Ha en fin dag, gå ut och ha picknick vettja! Det hade jag verkligen velat ha idag. Ciao :)




Lycka


Ljuvlig måndag

Jag älskar verkligen att sitta inne på skolbiblioteket och plugga när det är typ 20 grader och strålande sol ute. LOVE IT. Älskar att sitta här med en tom termos framför mig när jag velat sitta på en gräsmatta och ha picknick. Älskar det. Älskar att sitta framför en datorskärm när jag vill ligga och spela yatzy på en filt. Älskar att läsa om forskning och skit när jag velat prata strunt och flumma om livet. Bara älskar det. Hoppas på mkt ledig tid i sommar typ. Men livet är fint, man kan ju inte alltid göra vad man vill liksom. Ciao


Långfredag

Hej på er :) Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Har tröttnat lite på min egen blogg, har liksom inget spännande att skriva. Mina dagar ser typ likadana ut och även om dom är bra så är det ju inte skitkul att skriva om dom liksom. Försöker dessutom att inte sitta vid datorn onödigt mkt..

Well well, långfredag idag. Jag är ensam hemma, sitter och chillar och dricker juice, har inte gjort särskilt mysigt så borde nog ta tag i det :) Tända lite ljus o rökelse o sådära. Ska sätta mig och läsa lite tänkte jag, mysigt att bara kunna sitta hemma och mysa, ingen stress och press på att hitta på saker. Kanske ska kolla om det är något bra på tv eller nåt.. Idag har det varit sådär galen varmt och skönt igen, våren är här på riktigt!!! Eller det är fanimig typ sommarvärme, helt galet faktiskt. ÄLSKAR DET. Jag och Mathias tog bilen ut till fiskebäck och satte oss på en klippa/berg och njöt av värmen och bara pratade om livet typ. Älskar såna stunder i livet. Efter det stack vi och storhandlade så nu har jag kyl och frys fulla igen! Blev konstigt nog mkt billigare än det brukar, fasst jag köpte typ precis samma som vanligt om inte mer.. Konstigt, men inte mig emot! :D Köpte två påskägg som jag tänkt fylla till maria o mattan men godiset kostade tydligen 3.75/hg i påsketider, vilket givetvis innebar att det var heeelt utrensat. Har aldrig sett så tomt. Så nu har jag inget godis att lägga i äggen, tråkigt nog. Kanske ska gå ner till ica nu och fixa det, nej det orkar jag nog fan inte hehe. Kanske fixar det imorgon förmiddag.

Imorgon ska vi hem till ida och käka påskmat. Idas killes mamma och bror ska dit, jag har aldrig träffat dom så det blir väl lite spännande. Ska iallafall bli gott med påskmat, mys med sånt. Min Papi är ju inte i gbg, John jobbar och Maria jobbar så det är väl tur att vi har någon annans familj att fylla ut med hehe.

Nääe, nu vet jag inte om jag ska joxxa ner någon mer text. Skriver väl en annan dag :) Ha det fint, Glad påsk!


Peptalk

Tjaaa :) Solen skiner idag och det gör mig så himla himla himla himla glad. Sitter vid mitt öppna vardagsrumsfönster och njuter i fulla drag. Har just käkat upp min goda frulle och sådär, ska hoppa in i duschen snart och göra mig iordning så att jag kan ta mig ut!

Hittade ett gäng ljudklipp på min dator. Peptalks-ljudklipp. Ja alltså, jag köpte ju min dator begagnad typ så den som hade den innan måste haft dessa klipp. Jäkligt roligt faktiskt, klipp som är som gjorda för mig. Typ, innan ett jobbigt möte, om du fått kritik, tacksamhet, självförtroende-boost osv. Lite väl passande att detta låg på just min dator hehe. Nu kan jag öppna ett klipp varje gång jag har en dålig känsla ;) Hhee. Det är lite sådär halvlöjliga klipp men bara det gör ju att man drar på smilbanden och det är ju bra det också.

Jag tror att det förövrigt börja lösa sig för mig på jobbfronten verkar det som. Ja, om dom gillar mig då, det hänger på det också. Men iallafall så ska jag på möte på måndag, känns bra faktiskt. Väntar på besked från ett annat jobb men det får jag inte förän om två veckor så har just nu lite beslutsångest för hur jag ska göra. De två jobben är nämligen under typ samma period. Inget av dom är under hela sommaren. Det jag helst vill ha är under en kortare period, dessutom är det det jag får reda på om två veckor. Alltså sitter jag nu med möjlighet (om dom nu gillar mig) att få jobba några veckor längre, lite längre bort, men det får jag ju liksom reda på NU. Säger jag nej till detta och inte får det andra så är jag ju körd liksom.. Nåja, jag får prata med dem på måndag. Hon pratade lite om tim-vik. så jag funderar på att säga att jag vill ha det nu fram tills i sommar och så om dom behöver och om jag kan skjuta på beskedet om just sommar-vik. ett tag till. Hm, ja så ska jag göra. Gäller bara att jag får ur mig det på ett bra sätt, ibland har jag så svårt att formulera mig när jag är nervös! Eller typ jämt hehe. Äsch det kommer gå bra, jag kan ju lyssna på peptalket innan så löser sig allt ;) Båda jobben har jag fått hjälp med av Mathias. Han är ju bäst liksom. Och än en gång bevisas det att man typ bara kan få jobb genom kontakter hehe. Nej ska låta bitter, men det är ju lite sjukt faktiskt. Jag är jäkligt glad iallafall att jag fått hjälp med det nu, min pojkvän är snällerisnäll!:D

Nepp, time to duscha. Ha en fin dag i solen! Kanske skriver sen, får se. :) Ciao

gammal bild på liten soltjej :)

Sååå bra!

Nu känns saker och ting bra. Jag är glad. Solen ger mig ny energi och det gör mig så glad, älskar att vara mitt pigga och påhittiga jag. Satt ute på gården och läste i en bok förut, handlar om hur det fuskas med statistik, intressant som fan faktiskt även om det kanske inte låter så. Gick sedan in och har ny fixat lite i vardagsrummet. Maria håller på och målar om i hallen nu. Grått och sen en knallrosa vägg. Blir nog coolt som fan! Så jävla nice med lite uppfräschning så här i vårtider :D. Håller på och städar mitt rum nu, sen får det nog bli lite vila. Har fan varit igång hela dagen idag typ (nej just det jag somnade ju en timme förut hehe), lär bli seg när jag sätter mig och tar det lugnt.

Jag ska fan hålla kvar det här humöret. Nästa gång jag söker jobb (ja för jag måste uppenbarligen fortsätta) så lär jag ju bli sänkt men ska försöka att inte låta det ta ner mig så. Det tyngande beror på mitt självförtroende och bara jag får upp det lite så blir allt så mkt enklare. Tidvis har jag bra självförtroende, det är bara det att det av någon anledning gärna hänger på en skör tråd liksom. Men ju mer man hittar på med vänner, socialiserar, sköter saker som ska skötas och inte skjuter upp samt orkar piffa till sig lite (ja, alltid lite yta ;)), så lyckas man nog hålla det uppe någorlunda. Förutsättningarna blir ju bättre iallafall hehe. Jag gillar ju faktiskt mig själv! Framförallt dagar där jag orkar med saker och kan tänka andra saker än mig själv. För det är ju faktiskt så, är man inte nöjd med sig själv så blir man mer egotrippad. Så funkar nog jag iallafall. När jag är uppåt så orkar jag engagera mig i andra mer :)

Min pojkvän kommer hit sen, i sin nya bil. Han har köpt en liten röd gullig bil sa han. Spännande! :)

Nu ska jag fortsätta fixa, hade nice. :) Bjussar på en bild på mig själv för ovanlighetens skull hehe. Jag vet att det är lite trisst med bara massa bilder på mig men jag är lite dålig på att använda min kamera så det får änna duga. Ska bli bättre!


Sol + Gård

Det är superfint väder idag och eftersom jag inte gick utanför dörren igår så tänker jag inte låta dagen fly från mig idag igen. Nu har jag brett ut en filt på gården och sitter och försöker dra i mig lite D-vitamin och få lite fin färg :) Eventuellt fräknar, det blir jag också nöjd med. Min skärm är blank vilket är jäkligt opraktiskt när man ska sitta ute men jag vägrar bry mig om det, får bara glo lite nogrannare ;) Mest av allt ser jag bara mig själv speglas i den men det är ju okey det också höhö.

Seminariet idag var ungefär som en vanlig lektion men med lite lite mer diskussion och vi fick fråga massa frågor typ. Våran lärare är så flummig på nåt sätt, hade honom första kursen. Han är cool och ser inte alls ut så som man tror att en professor ska se ut. Eller så är det det han gör. Professorer verkar ju inte vara stela kostymnissar direkt utan lite röriga lufsiga gubbar. Tänker jag mig iallafall hehe. Han är bra iallafall, bra med pedagogiska lärare!

Efter seminariet tog jag Jessica och Jessica  en promenix i solen in mot stan, jessica kollade lite skor sen satte vi oss och lunch/fikade på en uteservering! YES VAD GÖTT DET ÄR. Nu kommer mitt liv tillbaka känner jag, solen bara ger mig all ork och livsglädje tillbaka. Försöker att bara suga i mig allt bra som denna vår kan ge en. I framtiden ska jag fanimig tillbringa en längre tid i ett varmare land än Sverige. Tror jag är skapt för det. Min pojkvän är helt inne på att vi ska åka till Kroatien en vecka i sommar förövrigt, inte mig emot!!!


Hmm, nu orkar jag inte sitta här och försöka se vad jag skriver mer. Ha en fin dag. Ut i solen med er!;)

Är helt omöjligt aatt se hur bilderna ser ut, men ser den rolig ut så bjur ja på det ;) Hatar bildlösa inlägg. CIAO


Skoli

Nu har jag pluggat en stund, finemang finemang. Har egentligen ganska bråttom nu men jag vägrar ju komma innan i tid av någon anledning så jag måste ju sega ut det lite ;). Har bara ett seminarium idag, göttans. Vet ni att i början var jag sådär sjukt nervös inför varje seminarium. Alltså galet nervös. Och då var det dessutom betydligt enklare seminarium än nu. Konstigt. Tur att man lär sig ju mer man gör jobbiga saker! Jag är snart en jävligt modig människa om jag fortsätter våga sätta press på mig själv. Hoppas jag iallafall hehe..

Usch, har ingen bra jacka att ha på mig! Hade velat ha en bra vårjacka. Bajsikorvi. Måste springa nu, CIao!



Monday

Goodmorning solstrålar ;) Jag är uppe med tuppen idag. Detta för att jag måste förbereda mig inför seminariet idag, fick inte gjort det igår. Maria fick ett ryck och åkte och köpte färg till hall så det påbörjades ett projekt där. Vi har innan haft en beige/brun hall med lite halvful thaikänsla typ. Nu byter vi ut mot rosagrått och glada färger ;) Planen är att det ska matcha alla våra sneakers och jackor typ. Eller det ska gå i den känslan typ. Får se hur det blir..

Idag ska jag ju som sagt ha seminarium, sen slutar jag klockan 12, göttans. Då åker jag nog hem och målar eller något sånt. Vi ska ju fixa köket också men måste köpa mer vit färg dit och så och jag är ju som bekant inte särskilt tät just nu ;). Jag är mest taggad på att få köket fint och maria på hallen. Men till köket behövs även ett köksbord och det behövs ju änna lite cash till det också. Well well, det blir fint i sen takt :) Har ju bara bott här i ett år nu höhö. Nej men vi har mysigt nu också, det är bara lite ofärdigt typ. Jag är kass på inredning och på att få saker gjorda så jag kan ju inte påstå att det är jag som drar i trådarna.. Skulle behöva måla om i mitt rum också men det får bli ett
senare projekt. Behövs ju färg till det också hehe.

Vafaaan svamlar jag om? Jag skriver liksom rakt av mina tankar liksom. Blir ju lite lagom intressant va?:) Nej, dags att plugga så jag inte gått upp 1.5 timme för tidigt i onödan ;) Ha en fin dag! Ciao


Sunday

Hej på er :) Jag sitter och kollar på polisprogram på tv, intressant intressant intressant, limpi i framtiden ;). Ska fräscha upp mig lite och plocka iordning lite här hemma. Var ju ute och röjde igår, det var kul! Jag drack inte mkt men blev typ fullast ändå, är galet lättpåverkad numera. Gör inte så mkt iofs, jag hade kul men är inte bakis idag så jag är nöjd. När jag var yngre fick jag alltid ångest över precis allt jag sagt typ, sånt trams orkar jag inte med nu när jagf är stor ;). Nej alltså jag var inte galet packad igår men sådär övertaggad liksom. Rastlös är mitt andranamn med alkohol i mig.

Det var galet soligt förut så jag hade tänkt sätta mig på gården och sola lite (lyckades få några få nya fräknar igår, glad blev jag!) men nu har det plötsligt blivit molningt. Hur hände det? Nåja, då får jag vara duktig här inne istället.. Kanske ska plugga lite. Mathias är och käkar med sin pappa så jag kan ju passa på nu när jag är ensam :). Nej gud vad jag har tomt på skrivfantasi. Ha en fin dag, hoppas solen kikar fram :D. Ciao

yesterday

Today. Älskar flätor!




Saturday

Hej. Fin solig lördag idag! Jag är ganska nyvaken. Har just käkat frukost och druckit mitt morgonte. Ska ta och göra mig iordning och ta mig ut en stund. Har inte planerna för idag helt klara, vet bara att jag ska träffa Jessica och några till ikväll. Tanken är ju party men i och med att jag inte vet om jag får något jobb i sommar typ så är det ju inte direkt läge för mig att göra av med pengar. Eller jag har förresten knappt några pengar att göra av med hehe, denna månaden gick pengarna som smör. Men jag funderar på att vara med dom, men inte dricka massor liksom. Jag är ändå inte det minsta sugen på att bli varken full eller bakfull. Jag är ju inte som när jag var liten, för blyg för att hänga på ändå liksom ;) Tror jag hehe.

Igår tog jag mig ut på en liten springtur! Gött som fan att jag gjorde det. Hinner jag idag ska jag nog springa lite igen, annars kanske imorgon eller måndag. Jag hatar faktiskt att springa ute, jag blir trött efter typ 10 meter, mkt jobbigare än löpbandet på gymmet. Men jag måste ändå röra på mig lite nu när jag inte har något gymkort. Jag tillåter mig att promenera så mkt jag vill när jag är trött, det är ju bra det också. Är ju bra att komma ut nu när det är sol också så man får i sig lite d-vitamin.

Nej gud vad ointressant jag skriver. Är tatueringsmässa idag och imorgon, kanske ska dit. Får se vad som hinns med. Är verkligen i stort behov av att tvätta så jag borde stanna hemma och göra det.. Nepp, nu ska jag göra mig iordning. Ha en fin dag, jag kanske skriver sen igen :) Ciao


Fredag.

Tja. Fredag idag, härliga tider. Eller typ så ;). Jag vet inte vad jag ska in här och skriva för egentligen för har inget vettigt, men ibland är det skönt att skriva av sig ändå. Idag har jag varit i skolan några timmar och jobbat med uppsatsen med jessica. Vi kommer igång sakta men säkert ;) Inte med uppsatsen men med alla tusen grejer som ska göras innan typ. Efter skolan gick jag ut på en sökajobbrunda. Känner inte för att kommentera den, så jag gör inte det. Kom hem igen iallafall och satte mig vid datorn och sökte lite mer. Om ni anar hur mitt humör är efter detta så får ni gärna ana det, jag tänker inte kommentera det heller hehe. Måste bara tänka på andra roliga grejer. Tror jag ska gå ut och springa nu (började skriva söka jobb istället för springa, herregud, jag har skrivit det för många ggr i mitt liv tror jag). Orkar nog inte så länge bara, därför drar jag mig för det. Vill liksom inte misslyckaaaaaaaas idag. Sen sitter maria och gänget på gården och jag är inte social nog för att ens gå förbi dom. Och verkligen inte social nog att komma tillbaka efter två ynka sekunder och se helt slutkörd ut typ. USch. Jo nu ska jag fan göra det. Få lite endorfiner och känna mig duktig. Jag är ju duktigare om jag springer 2 sek än inte alls. Har varit ute och gått idag, en timme typ, redan. Det var ju min så kallade jobbsökarrunda. Nepp, nu vill jag inte skriva mer. CIao. Jag är lyckligare än jag låter.

Liten Tesa

Torsdag

Tja. Måste påminna mig om att det är torsdag hela tiden, har typ hela dagen trott att det är fredag. Vet faktiskt inte varför men det blir ju så ibland! Idag har jag varit i skolan och pluggat lite med några klassisar. Det var najs, gick snabbt o så. Jag och jessica klurar på hur vi ska lägga upp b-uppsatsen, ganska spännande hela grejen faktiskt! Man ska liksom göra allt från scratch, med egen idé och allt nästan. Tror jag är stolt när jag är klar ;)

Efter den lilla skoldagen åkte jag hem en stund, sen in till stan med maria en snabbis. Efter det åkte jag till biblioteket och lånade en bok och skrev ut CVn.. Måste fan köpa mig en skrivare. Har tänkt det i ett år och fortfarande inte gjort det, insane. Åkte sen in till centralen till ida och lämnade lite grejer åt henne, sen och handlade och postade cv;) En riktigt flängig dag med andra ord! Älskar ljuset ute, det ger mig så mkt mer energi. Sitter nu här hemma och funderar på hur jag ska styra upp dagen.

Igår satt jag fan vid datorn hela jäkla dagen typ, så det tänker jag verkligen inte göra idag. Ska göra mysigt här hemma nu så att jag kan chilla med min fina pojkvän ikväll i lugn och ro. Han kom när jag gått och lagt mig igår, och av någon anledning känns det som om det var längesedan han o jag bara hade myskväll ihop. Jag ska laga stuvade makaroner, gud vad gott! Var skitlängesedan jag åt det. Tänker bara vila ikväll och inte vara bitter på mig själv. Imorgon ska jag dela ut lite CVn tänkte jag. Kul! Ja det ska bli skitkul En ny upplevelse ;) Positivt tänk höhö..

Ha en fin eftermiddag! Ciao


Ps. don't be too happy.

In på jobbsökandet igen. Dom ynka annonser jag sparat för att söka, dom ynka som jag KAN söka typ, har nu försvunnit. Varför? För att jag är efterbliven och gör inte allt på en sekund. Nu skulle man kunna vara positiv och tänka att, ja men det är ju bra för nu lär hon sig att inte skjuta upp saker. Frågan är bara hur många gånger i mitt liv jag ska bli påmind om det. Eller så skulle man ju kunna tänka att det då inte var meningen att jag skulle få dom jobben, för allt har en mening, eller? Men fuck no, finns ingen mening med att jag ska ha ångest över att jag inte har något jobb i sommar, att jag ska känna mig värdelös för att jag FANIMIG ÄR VÄRDELÖS SOM INTE BARA SKAFFAR MIG ETT JÄVLA JOBB. Åh, alltså jag är fan så trött på mig själv. Men jag ska liksom leva i denna människa resten av mitt liv, så det är så onödigt att hata sig själv.

Anledningen till att jag skjutit på ett av jobben? För att man behövde bifoga foto. Jag har drygt 900 taggar på facebook, inget av dom jävla fotona duger till ett CV. För jag kan inte vara seriös på kort. Nämnde jag att jag är trött på mig själv? Ah.

Nepp, nu går jag från datorn på riktigt. Helvete. Vill känna mig fucking duktig. Får städa lite eller nåt för att höja den känslan. Hejdå. Och ja, bitterfittan är framme snabbare än blixten. Nåt är ju fel. Eller nej jag är inte sådär deppigt bitter nu. Bara jävligt trött. Jag vill liksom ge ifrån mig jordens största suck åt mig själv. Kolla lite snett och sådära. Hej.

CVmaterial?






Hej.

Nu har jag läst klart uppsatserna. Inte helt lätt för min lilla koncentrationsförmåga att ta sig igenom typ 100 sidors uppsats. Framför inte på en dataskärm. Hard work work ;) Nej men den ena var skitintressant faktiskt, handlade om LVU-ungdomar. Alltså om ungdomar som blivit tvångsomhändertagna. Mucho interesante, lite intervjuer o sånt med. Som den socialporrs-snask-kärring jag är så tyckte jag det var kul att läsa. Men segt långt som sagt.

Min rygg är typ död nu, den vill gå av på mitten. Skrivbordet är inte det bästa heller, eller snarare är min pinnstol inte värst bra. Den är för låg för mitt höga bord dessutom så händerna somnar typ hehe. Inte lätt alltid ;) Min pojkvän kommer hit sen så då vill jag ha massage minsann :) Vore fan behövligt på ryggfanskapet. Är som en gammal kärring. Typ mest därför jag borde träna mer. Men jag och Jessica ska börja med fotboll. Vi har sagt det i ett år men nu fan MÅSTE det bli av. Var ju på match i måndags och det bara spritter i bena på mej! Luktade gräs och jag ville bara ut och knuffas och sparkas lite ;) Skjuta så hårt jag kan. Åh. Abstinens!

Hmm, lyssna på lite bra musik nu och dröm er bort, det är trevligt! Jag ska göra något vettigt ;) Och framför allt resa mig lite typ så jag kan gå imorgon hehe. Skriver nog inte mer idag, CIAO!


Känner inte riktigt igen mig själv (jag vet, lite bäng bild men ändå)... Börjar alla barniga drag försvinna nu? Ser jag ut så här om 10 år? Om 10 år är jag iofs brunare, för när jag jobbar ska jag unna mig en semester varje vinter;) Min kropp mår inte bra utan sol, ljus och D-vitamin. Sådeesåååå

Be happy

Känner mig uppåt. Höll verkligen på att somna förut innan jag hann resa mig ur soffan, men jag tvingade mig upp och diskade och plockade undan och så. Hög musik på så blev det roligare! Musiken gjorde mig så taggad så slutade med att jag provade klänning/kjol och dansade loss lite i mina höga skor. Känner mig taggad på livet! Känner mig taggad på att göra mig snygg och gå ut och dansa arslet av mig. Skulle kunna tänka mig att göra det utan att dricka. Alkohol är ju inte det roligaste jag vet numera liksom. Har känt mig osund senaste dagarna för jag har inte tränat på länge men nu kände jag mig lite fin ändå :) Göttaaaans. Med rätt inställning är man skitsnygg även en sliten dag full av godis. Vet inte vad jag vill få ut av det här inlägget, mer än att ni borde göra er snygga och dansa mer hemma ;) Haha nej jag vet inte. Men man måste njuta av det man har och kan göra. Försöka göra fler småstunder fina om dagarna. Nu ska jag plugga lite, hejdå:)

glad tjej på gammal bild!


Onsdag

Tjaaa tjaa. Idag är jag liiite piggare än de två tidigare dagarna. Fick sova lite längre inatt men hade bannemig svårt att somna. Skumt det där, jag har ju slutat med det. Kan det vara för att jag suttit mkt framför tv och dator. Det ska ju inte vara bra säger dom. Nej jag vet inte. Har mkt att tänka på nu också, är nog snarare det. Har så svårt att varva ner min stackars hjärna!

Idag var en chill skoldag. Mötte först upp Jessica och vi skrev klart en sak som skulle lämnas in. Sen var det dags för handledning, då satt vi en grupp och pratade om våra fältveckor och eventuella B-uppsatsidéer. Ganska skönt att få flumma av sig, nu känner jag motivationen komma igång ;) Ska ägna min eft3ermiddag/kväll åt plugg nu tänkte jag.

Jag ska diska nu sen städa iordning mitt rum lite snabbt så att jag kan sitta där. Har suttit vid datorn i soffan i några dagar nu och det är så jävla illa för min rygg. Känner hur min hållning pajjar på en sekund typ. Inte bra! Måste måste måste sträcka mig mycket så att jag inte börjar säcka ihop totalt. Då har jag ont i ryggen hela tiden å det är inte skoj. Ska sätta på lite te och äta after eight också, mums :P

Fan har ju inget vettigt att skriva. Är så stressig i hjärnan. Har liksom ingen tid till övers för minja vanliga flummtankar, det är plugg och jobbsökande everywhere. Usch. Blir galen. Funderar på studieuppehålll framöver.. För att mogna lite. Jag är så liten när jag är klar. 22 år och färdig socionom? Känns lite väl litet för att kunna palla med allt. Tar jag uppehåll måste jag ju dock skaffa mig ett jobb istället haha, och det har ni väl kanske förstått vad jag tycker om det?;) Ibland är det så jobbigt. Det är fan inte lätt att veta hur man skall styra upp sitt liv. Men det finns dom som har det betydligt jobbigare än mig. Som har galet dåliga förutsättningar och som satt krokben för sig själv på olika sätt. Sen finns det ju dock även dom som har det så mkt lättare.. Det är väl dom det är lätt att fastna på i bitterheten. Hur lätt andra har det. Men det finns ju så många olika sidor av allt, samt sämre och bättre möjligheter när det gäller allt. Så man bör aldrig jämföra sig med någon annan egentligen. Ingen annan är dig helt lik. Äsch, nu snurrar det ;) Ha en fin dag. Ciao!


Tuesday

Tjaaaaa. Allt bra?
Med mig är det finfint, sitter och myser med mig själv. Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag så jag är redo att lägga mig när jag vill. Eller så väntar jag med duschen till imorgon. Mitt hår är som ett fågelbo, vet inte vad som hänt med det. Som en stor risbuske. Men jag gillar det ändå! Det är ju äntligen långt igen. Dessutom har jag hela mitt liv stört mig på att det varit så glattigt så att det är lite strävare nu får jag fan vara nöjd med :P

Jessica messade nu om att jag kan läsa igenom en uppsats nu, låter som en bra idé så det ska jag göra. Verkar vara en hel del att göra denna kursen så det är bäst att vara riktigt ambitiös! Har beställt några böcker med jessica nu, alltid lika roligt. Men bra att jag o jessica kan dela på dom, blir ju liksom hälften så dyrt då!:)

Nej, jag har ju verkligen inget vettigt att skriva idag. Har varit ganska skadat trött idag igen. Inatt vill jag sova massoooor. Ska träffa jessica imorgon å fixa klart en plugg-grej men det är runt 10.30 så nu får jag sova! Nej nu kom maria hem, kan inte koncentrera mig på å skriva mer :P Hare fint :) Ciao


Hemma.

Hej igen. Nu är jag hemma. Överlevde resten av skoldagen, vi skrev ihop en grej i min handledningsgrupp och sen stack jag hem. Solen kikar ju fram nu så jag unnade mig en glass på vägen hem. Inte fel! Årets första ute-glass, en sandwich tog jag, tycker det är skitgott. :)

Nu ska jag kolla igenom lite plugg till imorgon, sen umgås lite med min lilla mami! Hade velat sätta mig ute på gården och sola fejjan lite men får se vad som hinns med innan jag ska träffa mathias. Gööööttt att solen kom fram iallafall. Den här trötta dagen blev plötsligt mkt bättre!

Ha en fin eftermiddag, CIAO.

Monday

Tjena tjena. Trött liten flicka här hehe. Ska snart sticka till skolan. Har redan varit där från kl 8 men sen var det långrast typ så stack hem sålänge. Somnade som en sten på lektionen, verkligen djupsömn typ. Han som höll i det har EXAKT samma röst som någon sagoberättelse från tv från när jag var liten. Eller typ pettson eller nåt. Dessutom är han sjukt långsam, och pratar om inte så värst roliga grejer. Verkligen sövande med andra ord.

I helgen har jag ju varit i varberg. Jag jossan och raman åkte upp till aleksandra. Mycket trevlig helg! Vi grillade och gick ut och dansade och sådära, mycket kul. Igår tog vi även en sväng förbi ullared, kuuul! Är mycket nöjd med min helg. Hade doick behövt sova ut, blir ju aldrig ordentlig sömn efter en partynatt, sen fick jag sova nästan 6 timmar inatt, vilket är alldeles för lite för mig. Är helt jävla väck idag.

Ikväll ska jag och Mathias gå på fotbollsmatch! :) Kuul! Jag har aldrig varit på någon sån match tror jag. Ska bli roligt. Nu måste jag sticka tillbaka till skolan. Meep. Poor me. Hehe. Idag ska jag sova så jävla tidigt, hjälp vad skönt! Ha en fin dag. Puss å hej.


RSS 2.0