Stan

Hemma igen, tog en fika med Maria i stan. Mysigt, härligt att det är varmare nu så man kan ha jeansjacka :) cyklade dit och hem, älskar verkligen att cykla. Känns otroligt fritt och lugnt att aldrig stressa till vagnen eller behöva stå o vänta på den. Måste nog bara rusta upp cykeln lite mer, den är ganska skranglig.. Nåväl, cyklingen är iallafall en bra del i mitt nya träningsliv ;) nu ska ja ta en liten nap, ciao!:)


Valborg.

Godmorgon bloggen. Hur mår ni? Jag mår helt okey, vaknade med lite huvudvärk men hoppas det går över snart.

Har just käkat frukost o ska väl börja göra mig iordning. Tror jag ska cykla ner till systemet o köpa några öl om jag känner för att dricka det sen. Ska i övrigt ägna min dag åt att packa o rensa bland grejerna här hemma. Vet inte vart jag ska börja riktigt bara hehe. Sjukt skönt att vara ledig nu iallafall måndag o tisdag :D

Nu tror jag Mathias flyg landar snart förresten. Wow. Känns typ som att det är jag som är på väg till Thailand haha. Men vi har köpt en resa till Grekland i augusti så jag får min dos jag också;)

Nä nu blott duscha. Ciao!:)


Gräsänka.

Nu har min man åkt. Jag känner mig redan sjukt ensam. Kan vara värt att nämna att jag varit ensam i ungefär 40 min, för Jessica har varit här i ätit tacos o kollat på film med mig. Mathias stack hemifrån vid 16 typ. Givetvis har jag varit ensam hemma mer än så här i mitt liv men det är nog känslan av att jag vet att jag ska sova själv nästan en månad som chockar mig. Inbillade mig att jag skulle känna mig stark o självständig.
Det har inte ens gått en natt o jag har just rotat fram juno ur en flyttkartong i måste ha den i bakgrunden för o vara vid gott mod. En period kollade jag på den varje kväll. Det är min feelgoodmedicin. Stark o självständig vare ja.

Nä, detta lär ju väldigt dramatiskt, men ja, jag är väl lite chockad. Har glömt hur det var att bo själv. Överväger att somna i soffan framför filmen. Stark o självständig?

Haha nä, vafan. Jag har haft en jättejättebra helg. Hängt med Mathias, käkat god mat o bara haft det bra. Skäms lite över detta blogginlägget men tänker posta det ändå. Bara så ni vet så är jag inte mörkrädd. Bara lite störd. Så enkelt är det med det. Ciao.


Pojkvänshelg

Mathias åker ju som sagt bort på söndag så nu ska vi mysa för hela sverige i helgen ;) Han är och handlar nu så jag tänker att jag ska göra lite fint här hemma tills han kommer hem. Fina Mathias.

Jag o Jessica var ju som sagt på spinning förut, huuga vad svettigt :) Nu har jag uppnått mitt mål på tre träningsggr denna veckan, bra av mig! Nu fortsätter jag detta spåret, sådeså. Mathias kommer komma hem till en ny Therese, med jättefit kropp ;) Hoppas jag iallafall haha. 4 veckor på mig, det löser jag väl?

Nääee, jag känner mig glad ikväll o vill bara ha en lugn o fin kväll, därför är det dags att jag plockar bort lite här hemma så man kan varva ner lite :) Puss på er.

vilken bäjjb. höhö.

FredAg!

Hade litet besök av Linn igår igen. Hon är betydligt bättre än mig på att förflytta sig. Vi käkade sushi o så. Hon åkte ju till Gbg för ett annat äventyr än att umgås med mig men lite hann vi ses iallafall:D

Nu är det fredag, o inte vilken fredag som helst utan fredagen innan fyra dagars ledigheeeet! Wiihoooo, så skönt, så behövligt. Det ska regna på Valborg, lite synd men det får gå.

På söndag åker Mathias till Thailand. I 3,5 veckor. My god. My god som i Gud vad fuskigt, My god som i Gud vad härligt o My god som i hjälp vad tomt det kommer bli. Men en vecka efter att han kommer hem så flyttar vi, jihoo.

Nu äre lunch snart. När jag slutat idag ska jag o Jessica på spinningpass. Mitt nya liv har börjat;) men funderar på att bli ännu hårdare på måndag o framöver. Provade kläder igår och av spegeln att döma så behövs nog en högre växel om jag ska känna mig så snygg som jag vill i sommar ;)



Måndag

Har varit i arvika sedan i lördags. Packat, rensat o städat. Burit o stuvat in. Nu sitter vi i minilastbilen på väg ner till göteborg. Ska bli skönt ikväll o vila när allt är klart. Huga. Hälsa oss lycka till o att allt går smidigt.

Puss


Huvudvärk.

Ovan med brillor. Början av dagen kände jag mig åksjuk o mådde illa. Nu huvudvärk. Längtar tills jag kommer hem vid 7 ikväll. Huj. Knäppt att det kan göra så mkt.. Ciao


Ny dag

Idag möter jag världen i mina nya ögon. Det är lite nervöst kan jag erkänna.


Brillor.

Ikväll efter träningen ska jag skynda mig o hämta mina glasögon. Wohoooooo. Jag kommer vara så snygg ;) nej men jag ser fram emot det sjukt nog. Vill ha lite förändring hehe.


.


Work Work.

Sitter på praktiken igen. Hade en bra eftermiddag med Linn igår, att träffa fina vänner gör så mkt bra för en :)

Idag börjar jag med ny inställning. Ska även FÖRSÖKA sluta räkna ner veckorna så besatt. Jag är alldeles för dålig på att leva i nuet. Blir en utmaning :)

I eftermiddag ska jag på cykelpass med Jessica. Ska bli kuuul. Jag är ganska taggad. Har ju börjat med ett krav på att träna minst 3 ggr i veckan. Ska fan se till att hålla det, det är inte för mkt begärt. :)

Nu ska jag skriva utredning. Ciao!


.

Åh. Vissa dagar är bra jobbiga. Jag känner mig helt ur balans idag . Har gjort det ett tag. Ibland känner jag mig knäpp när jag skriver sånt här på bloggen, att lämna ut sitt mående o så. Men i själva verket har jag typ 4 läsare, o alla 4 är nära vänner. Hehe.

Ska bli bra att hänga med Linn idag. Det är nog precis vad kg behöver. Även om jag just i sekunden känner för att dra något gammalt över mig ett tag framöver.

Ha en fin kväll. Ciao


Tisdag.

Praktik idag igen. Började dagen med Apt, sen ett ganska svårt nybesök. Men jag lär mig mer o mer hur jag ska hantera saker tror jag :)

Idag kommer Linn till Gbg en sväng :) najs! Vi ska fika o bara tjööööta tror jag.

Jag vet inte varför jag öppnade ett inlägg. Är nog mest uttråkad tror jag. Eller rastlös. Pratsugen. Bli bra att Linn kommer idag så jag kan tjata av mig ;)

Nu ska jag läsa lite regler. Bli proffs på socialtjänstlagen ;) ha en fin dag, ciao!


Måndag

Hejjjeee. Sitter på praktiken som vanligt. Min iPhone har räddat mitt liv, men tagit bort hälften av det ;) näerå, men den gör det ju enkelt för mig att uppehålla mig när jag inte orkar tänka på vettigheter liksom. Ska gå igenom mina utredningar nu o sen lämna dom till min handledare.

Idag är det måndag då, o mitt barnvaktsuppdrag är slut. Vi har haft mysigt i helgen, men jag har lite fått smaka på min stränga sida. Jag har en känsla av att jag kommer uppfostra mina barn väl när jag nu får barn i framtiden :) kände att min stubin va rätt kort haha.

Idag har jag inte bestämt nog för vad jag vill göra. Jag tror att jag bara ska nöja mig med att masa mig till gymmet och plocka lite hemma. Mathias ska iväg på match så jag kan fe mig själv lite ensamtid efter denna helgen :) han åker iofs bort i tre i en halv vecka snart så ensamhet kommer jag hinna med ;)

Näni, nu blir det utredningsakrivande. Ha en najs dag :) puss!


Söndag

Tjo bloggen. Hoppas ni mår fint. Jag mår bra. Har varit barnvakt sedan igår, eller jag är det fortfarande. Borde typ sova nu, men barn är tydligen vakna längre än mig så det är inte mkt att göra åt :) nä men ska lägga mig snart, ska bara hoppas hon somnar först.

Imorgon är det en nu vecka. Jag hoppas verkligen att jag ska ha mer energi än förra veckan, orkar inte riktigt med livet just nu. Eller aa det lät ju deppigt, så menar jag inte riktigt.

Till helgen ska jag åka till Arvika och rensa bland mina gamla saker, o hjälpa mamma att flytta. Har inte varit i Arvika sedan i oktober nu :) hinner nog träffa Lisa lite också, kul kul!

Nä nu ska jag messa min pojkvän sen hoppa i säng och hoppas på att få somna snabbt!:) puss!


Torsdag

Sitter på praktiken o känner mig stressad. Varför vet jag egentligen inte, men jag gör det iallafall. Skönt att det är helg snart :). Jag ska vara barnvakt lördag-måndag, blir mysigt.

Idag cyklade jag till praktiken :) promenerade hem igår o det gick skitsnabbt, sen hämtade jag o Mathias cykeln igår så idag rullade jag hit. Sjuuukt smidigt! Nu förstår jag varför min jobbarkompis tyckte jag var helknäpp som tog vagnen runt halva stan för att komma hem typ. Gick snabbare att gå typ. Ska bli skönt att kunna cykla hela våren. Sen lagom till att vi flyttar så är ju praktiken över, timing timing :)

Nu ska jag gå igenom mina 8 ärenden o se så jag har koll på läget. Få lite kontroll ;) Ciao!


Mittbenaobrillor

Insåg nyss hur knäppt det är när man blir äldre, hur mode ändras o även hur mkt mindre kinkig jag blivit. Här lägger jag upp en bild, där jag har mittbena, för att jag börjat gilla det. På detta lägger vi på ett par glasögon. Tänk när jag var liten, då hade jag inte gillat det. Då det var nördigt med mittbena, o jag slängde glasögonen i papperskorgen för att jag skämdes över dom.

Skönt att bli vuxen i vissa avseenden. För det var tusanimig jobbigt att vara liten och bry sig så mkt.


Men kanske bryr jag mig nu också? Eftersom jag kom o tänka på detta haha. I mitt försök att verka oberörd ;) närå. Sitter förövrigt med röd fejja nu, för att jag brände mig i solariet igår. Tur att man inte bryr sig... Nu ska jag fortsätta jobba sista stunden här. Ciao!


Onsdag

Tja. Hoppas ni mår bra. Jag mår fint, sitter på praktiken i känner mig allmänt slö. Väntar barA på att tiden ska gå. Håller på med en utredning men tar en liten paus nu:)

När jag slutar ska jag sticka och köpa mig ett cykellås, sen åka till Majorna och hämta min cykel ;) det är inget fantastiskt cykelväder direkt, men jag vill ändå få hem den så att jag slipper köpa spårvagnskort. Ska försöka mig på att cykla ett tag framöver o se om det funkar, spara lite cash på det :). Efter cykelturen hem ska jag hänga med Jessica.

Igår valde jag förresten ett par brillor. Såååå länge som jag skjutit på detta! Nu är detta en sjukt ful bild o förhoppningsvis är jag liite finare i verkligheten, men nåväl. Vill helst ha pilotbrillor men det är fult på min ansiktsform så detta fick bli bra :) Finns egentligen många coola brillor, men jag har svårt att hittA några som är fina på mig. Så här kommer jag se ut om en vecka iallafall typ : ciao.


Skärtorsdag.

Hej bloggen. Jag provar att blogga från min telefon nu, har skaffat mig en iPhone ;D sitter på praktiken just nu och har väl inget direkt vettigt för mig. Har en utredning att skriva men jag är inte alls sugen på det. Är lite sjuk så väntar bara på att tiden ska gå så att jag kan gå hem och vila. Hade egentligen planer men jag sjukanmälde mig från det. Ska nog köpa glass frukt och honung och bädda ner mig framför en riktig skjuklingfilm, typ lejonkungen eller twilight.

I helgen är det påsk! Planen var att Linn skulle komma och hälsa på, men hon får besök av sin kusse så det får bli en annan helg. Mitt mål är nu att bli frisk, sen är jag bjuden till Mathias pappa som fyller 50, sen på påsklunch hos andra halvan av familjen. Mysigt med påsk :) snabbt detta året går . Och framför allt skönt att vara ledig i fyra dagar!!!

Nu ska ja göra nåe annat :) ha en fin eftermiddag! Puss!


RSS 2.0