frilla

Igår klippte jag mig o färgade håret. Min söta mathias hade köpt hårfärg till mig när han var på stan, perfekt för jag kände direkt jag klippt mig att jag inte kunde gå med mitt grå-beiga hår mer nu ;) Nu är det så här vaa, att på bilden ser håret brunt ut. Egentligen är det rött. Mörkrött. Ba så ni vet :) Hade dålig hårdag idag också, min lugg vill inte som jag vill. Jag vill nog ha en tjockare lugg än jag har. Är inte så förtjust i stripiga luggar. Den här är stripig. Nåväl, jag tänker vara nöjd ändå.

Nu ska jag sätta mig och skriva på min tenta. Har aldrig varit så otaggad. Fattar inte ens frågorna. Ciao!



Egentligen ville jag ha typ en sån här lugg:



Men min är mer som en snelugg som ni ser. Vilket iofs kan vara praktiskt när den börjar växa ur. Plus att jag har en virvel i pannan så när den jobbar sig så lägger det sig bra på sidan typ. Orka va missnöjd ;) Jag är fiiiiiin. O ni med :D Hejdå!

-

Om du letar efter nån som möter din blick
under täcket en söndag i november
Om du letar efter nån som inte skäms för nåt
som är sig själv i vad som än händer

Om du letar efter nån som går att lita på
Om du letar efter nån som går att ändra på

Om du letar efter nån som är ärlig och rak
som inte erkänner allt i efterhand

Om du letar efter nån som ger mer än den tar
och nån som gör dig glad
mer ofta än ibland

Om du letar efter nån som går att lita på
Om du letar efter nån som går att ändra på

Om du letar efter nån som följer med dig ut
en fredag kväll på stan
Om du letar efter nån som säger mitt på ljusa dan
"jag är lycklig med dig"

då ska du inte välja mig

Om du letar efter nån som går att lita på
Om du letar efter nån som går att ändra på

Om du letar efter nån som går att lita på
Om du letar efter nån som går att ändra på

Juldan

Hej bloggen. Jag sitter här och känner för att skriva av mig lite. Sitter ensam hemma och dricker "santa-claus-roibos" te och har just ätit goda vörtmackor. Det finns så himla goda saker om julen alltså.

Igår hade jag en jättefin julafton. Är glad över hur vi firar jul i min familj, det är precis som jag vill ha det på nåt sätt. Vi i familjen var hemma hos pappa som vanligt på dagen och åt massa god mat och öppnade julklappar. Jag fick massa fint. :) Efter detta gick jag o maria upp till rakel nomi och simon, där vi hade ytterligare julklappsöppning, körde julklappsspel och sjöng singstar. Vid 00.00 typ var vi trötta så jag och mathias (som kommit under kvällen) stack hem till oss och öppnade ännu mer paket. Mycket paketöppnande! Älskar min familj sådära löjlarmycket o känner mig sådära löjlarglad nu över det. Kort beskrivning på en lång julafton, men ja, den var bra. Idag var jag helt slut haha, är inte van vid 12 timmars socialiserande ;)

Idag har jag bara varit hemma och gjort mysigt. Tog en liten (verkligen liten) promenad förut bara för att ha varit utanför dörren något. Nu på kvällen kom mathias kompisar hit så vi var ett gäng på 7 pers som satt och spelade ett roligt spel som mathias fick av mig igår medan dom förade lite o nu har dom stuckit ut på fäääst. Själv stannade jag hemma, vet egentligen inte varför men kände inte för att gå ut. Känner inte för att festa just nu. Hade iofs kunnat tänka mig att vara med ikväll utan å dricka, men är rätt skönt att vara själv här o chilla. Jag har bara över en vecka förvandlats till en ensamvarg, fick plötsligt en så skön känsla i kroppen av att vara själv, så nu har jag anammat den livsstilen lite ;)

På tal om min nya lugna livsstil så läste jag i min gamla dagbok häromveckan. Där står det så här typ: " Igår drack jag inte så mkt men blev ändå ganska full, drack bara typ 8 öl" Hahahhaha, BARA 8 öl? Nu tycker jag att jag är full när jag typ druckit 5, så som vi skrattade åt våra mammor när dom sa förr. Värmländska alkoholmått präglade mig på den tiden :P

Och på tal om absolut ingenting, så läste jag nyss min skolmail, där det stod så här "Den 13 januari 2012 är sista dagen på din utbildning. Då har du varit hos oss på Institutionen för socialt arbete i sju terminer, är färdig socionom och beredd att gå ut i arbetslivet. Det vill vi på institutionen fira genom att bjuda in alla avgångsstudenter till en stund med tal, musik och avtackning i universitetets vackra aula i Vasaparken. "
Härligt mail att få, med tanke på att jag bara läst 4 terminer och inte är klar än på 1,5 år hahaha. Kanske ska åberopa på detta mailet och tvinga dom att dom att ge mig mitt slutgiltiga betyg, eftersom dom lurat mig ;)

Hmmmmm, kan inte bestämma mig för vad jag ska göra nu, men ska nog inte skriva mera här iallafall, blir lite väl långt :P Kanske ska lägga mig och läsa inför min tenta, HJÄLP att jag måste börja med den :( Klockan är fan snart halv ett tillomed, sovdags ju ;) Ha deet fint, Ciao!

Min o mattans fina gran :)

Förresten, på tisdag ska jag klippa mig :) Jihooo. Hos den enda frisören som fattar att jag inte vill gå därifrån med kluvna toppar. Funderar på att klippa lugg men kan inte riktigt bestämma mig. Men jo, det blir nog så! Eller vad tycker nii ? :)

 


RSS 2.0