Tjoho

Har inte bloggat sedan jag var i arvika nu. Lite trisst för jag kommer inte orka återge allt som hänt sedan dess, vilket ju är tråkigt. Jag vill ju ha med allt i min lilla blogg ;) Jag har iallafall inte haft någon tid eller ork till att blogga. Har varit sjuk och dessutom är det världens sommar nu så då vill man ju inte sitta inne. Det är det iofs nu också men jag bestämde mig för att städa innan jag fick gå ut. Nu sitter jag här istället. Åt iallafall frulle ute i det fina vädret :)

Nåja. Midsommar spenderade jag i värmland. I mangskog för att vara exakt. Det var på sätt och vis en midsommar som alla andra, ändå inte. Vi hade iallafall långbord, drack massa o åt massa. Älskar midsommarmat! När vi rumlat omkring där (runt 15 pers var vi) ett tag stacki vi bort till bygdegården där. Vi försökte oss på att dansa men det var typ konserttrångt så mina fötter är fortfarande skadade och jag såg golvet underifrån ett par gånger där inne. Träffade på lite gamla bekanta å så, och limpi som va där o var nykter o bra. Efter massa timmar där bestämde jag och lisa oss för att gå hem till frida och sova. Jag hade sååå ont i fötterna (barfota gick jag också) att ni hade smällt av av att höra mitt gnäll. Har typ aldrig tyckt så synd om mig själv haha. Nåja, framme hos frida efter hundra år så satte vi oss i bilen och sov. Lisa la sig i baksätet men jag fick en ljuv sömn sittandes. Som ni förstår var midsommardagen inte min piggaste dag i livet, av flera anledningar. Vi städade rent, käkade pizza i edane (råkade göra springnota!) och sen tog jag tåget hem till Gbg. Kort beskrrivning av allt hehe, men hade iallafall några fina dagar med min fina kompisar Lisa o Linn i arvika:)

I söndags fyllde jag år. Jag blev härligt nog sjuk. Har sedan dess varit hel- och halvsjuk, men jobbat lite och njutit av sommarens fina väder :) Badat lite har jag gjort också, fan vad det är skönt att få bada ute.. Fick massa fina presenter i 21årspresent iallafall. Min kamera gick ju sönder men min älskade pojkvän köpte en ny, så nu kan jag börja lägga upp mer kort! Har faktiskt fotat en del, dock orkar jag inte krångla med det nu hehe..

Gud vad jag bara skriver på hehe. Tryckte just i mig en cocosboll och några kakor. Fick nog en sockerkick haha, kanske ska använda den till att städa klart istället :) Har suttit och googlat resor lite nu igen. Jag är besatt. Och om en månad flyttar jag o Mathias ihop! Kuligt :)

Ha en fin dag! :) Ciao

ser inte ut som jag. vet inte hur jag ser ut.






Arvika

Hej på er. Hoppas allt är fint. Själv sitter jag hemma hos lisa o chillar. Osocialt o blogga, kanske ni tänker, men lisa är på jobbet så jag är bara osocial mot min bok som väntar på att bli utläst ;) Jag kände för att nörda mig lite på datorn o lisa var snäll o erbjöd mig att hänga här, så jag antog erbjudandet och därför kan jag blogga! Solen skiner ute, men jag o Linn var ute på en promenix (inkusive liiite spring) imorse, så jag har samvete att sitta inne. Frisk luft har jag ju fått och brännan kan jag jobba på någon annan gång.

Var på bolaget förut snabbt och handlade lite midsommarkäk tills imorgon. Bestämde mig efter många om och men för att vara i mangskog, vilket kommer bli kul! Vi ska vara hos Frida och käka mat å sånt, sen bär det väl iväg till hembygdsgården för å dansa lite. Blir kul, får iallafall möjlighet o träffa lite kända ansikten! Sen på lördag åker jag hem. Dagarna går fort här, även om det känns som om tiden står still!

Well well. Jag har haft mycket tid att tänka dom här dagarna. Har haft många timmar till att bara gå omkring i mammas lägenhet och filosofera. Men nu när jag sitter framför datorn så är jag hjärndöd som vanligt. Alla finurliga tankar flyger ur mig i samma sekund som jag loggar in här typ hehe. Har så svårt o sätta ord på saker. Tänker mest att jag är glad typ. Orkar inte utveckla. Känner mig jobbigt fundersam nu, så ska läsa min bok. Älskar att läsa vanliga romaner!!! Har inte gjort det på hundra år, eftersom man aldrig har samvete till att göra det under terminerna i skolan, då det alltid finns något annat man borde läsa då. Men nu kan jag läsa, och det är så mkt bättre än film osv ibland. Bara flyga iväg liksom.

Nää, ha en fin dag! Ciao :)

Söndag

Hej. Har haft en jättebra helg. Jag har egentligen inte gjort något vettigt alls, men det var precis vad jag ville. I fredags jobbade jag, sen hängde jag med mamma en stund. På kvällen åkte jag, mathias o jessica o hämtade dom sista grejerna från hennes flytt. Numera bor hon ju i majorna! Igår hade jag bara en allmänt mysig dag. Jag och Mathias åkte ut till ikea, sen åkte vi och köpte en hylla som vi hittat på blocket. Därefter hem till mattan för att sitta där en stund o hänga (mysigt hem!), för att sen åka hem och äta sjukt god mat, efterrätt, godis o kolla på film. SÅna dagar är det bästa jag vet. Hehe, kanske låter torrt, men så är det. Bara hitta på lite roliga grejer på dagen för att sen bara få mysa hemma med sin fina pojkvän.

Idag har vi varit ute i lödöse, där vi var i några lador, proppfulla med antika saker som såldes! Mysigt! Fick med mig några gamla plåtburkar hem till te o så, och ett litet skåp. Sakta men säkert bygger vi upp ett mysigt hem tror jag allt! Nu ligger jag o väntar på mathias, vi ska kolla på Solsidan. Jag borde typ sova nu egentligen, ska jobba kl 6.15 imorgon.. Love it. 04.30 ringer klockan! Sen efter jobbet bär det av till arvikaaaaa! :D

Nu kom han. Godnatt :)

Drömmaaaa

Sitter inne som en besatt och drömmer mig bort. Till Grekland. Thailand. Kroatien. Överrallt. Googlar. Kollar priser. Kollar hotell. Och ute skiner solen. Fan, nu får jag rycka upp mig!

 



Torsdag

Tjotjo. Idag är det sjukt soligt ute så jag tänker ta mig ut på gården och skaffa mig ltie mera färg o fräknar. Mathias stack nyss, han ska på festival den lilla bajsen. Bara idag, o i säve, men ändå. Jag hade också velat hänga på festival idag!! Jag börjar ju dock jobba imorgon kl 6.15 så det hade nog inte varit någon bra idé.

Ska hjälpa Jessica o flytta idag. Hon har inte jättemkt möbler, vilket jag tycker är ganska skönt hehe. Efter ett par flyttar i mitt liv är jag ganska trött på o bära lådor o möbler ;) Ska iallafall bli spännande o se hennes nya hem :) Kul! Snart är det iofs dags för mig att flytta också! Spännande :) Jag o mattan var iväg o kollade på lite grejer igår. Hamnade på Sova och provade sängar. Dom har galet dyra sängar där, vi var lite missanpassade. Hittade några potentiella iofs, efter lite hjälp, men det var ändå en rolig situation. Kände mig som ett barn som bara var ute o lekte i möbelaffären typ.. Har även hittat soffbord + köksbord på blocket, men folk verkar inte vilja svara när vi hör av oss så kanske får leta upp något annat iallafall. Blir nog bra! Vi har ju ett tag på oss. Tittade på tv också. Det där med o välja tv är ju fan en hel jävla vetenskap. Inget för två små personer med beslutsångest hehe. Finns huuuuur mkt o välja på som helst, och alla har någon liten ynka skillnad typ. Man stirrar sig helt blind när man ser typ hundra apparater framför sig också. Jag som är van vid tjocktv är ju inte direkt bortskämd, men man blir ju ändå helt förvirrad o vill ha det som är bäst typ.

Är så satans förkyld! Tråkigt, hade faktiskt kunnat tänka mig att träna lite idag. Givetvis, bara för att jag inte kan ;) Latheten är smart. Borde gå till apoteket idag och fråga om något mot pollenallergi o se om det hjälper. Kanske bara är det liksom.

Bla bla bla... Är trött. Hade lätt kunnat tänka mig o ta en liten tupplur men jag ska ju upp så tidigt imorgon så det är dumt. Får aktivera mig istället! Nu ska jag göra mig iordning o ta mig ut i solen! Ha en fin dag! Ciao


Onsdag

Godmorgon kära vänner. Sitter och drar mig från att resa mig ur soffan. Har just käkat lite frukost. Ska storstäda köket nu så mkt jag hinner innan jag ska iväg o träffa anna.. Älskar att storstäda. Älskar att städa kök. Älskar att städa. Sådeså. Hade tänkt få det klart innan maria vaknade för har lättare för att göra saker när jag är själv men eftersom jag är segast i världen så gick hon upp nu. Om en timme ska jag åka, dags å skynda!

Vet inte riktigt vad jag ville ha sagt med detta inlägg hehe. Insåg liksom nu att jag har redigt bråttom. Ha en fin dag bara! Ciao :)

konstig bild från i höstas.



piggare

Tog mig ut till affären. Det var slitit och det faktum att det var slitit påminde mig om att jag inte rört mig idag. Jag kunde därför inte med att köpa något godis hehe. Kom hem med ägg, keso o fil. Å jättegod juice. Det fick duga. Fick god middag av maria när jag kom hem så jag blev glad ändå. Nu känner jag mig mycket piggare, vill verkligen vara pigg imorgon!!!

Imorn ska jag träffa anna, har inte träffat henne på typ två år eller nåt. Stötte på henne i stan nån gång å sa hej men inte mer än så. Ska bli kul iallafall! Efter det kanske jag ska träffa Jessica, o sen när mathias slutat ska vi åka runt till lite affärer o så.. Imorgon kan jag med andra ord inte vara sjuk mera :) Ska nog googla lite möbler eller nåt ;)

Ha en fin kväll! Ciao

Sömn

Somnade till juno och vaknade för en halvtimme sedan. En jäkla massa sömn idag alltså. Funderar på att lägga mig igen. Vill inte vakna inatt bara, det är verkligen det värsta jag vet. Att sitta vaken mitt i natten och känna mig ensam. Ibland är det skönt att vakna och veta att man har ensamheten ifred, men då ska det vara frivilligt. Hatar att vara vaken ofrivilligt, helt ensam i natten. Därför vet jag inte om jag vågar gå och lägga mig igen.

Är galet godissugen. Har inte ätit någon ordentlig mat idag så jag misstänker att det är därför. Åt nyss ett ägg o lite tonfisk. Ni som påstår att det är mat har fel. Jag vill ha middag på riktigt. Orkar inte fixa. Tröstäter russin nu hehe.

Min fina lilla gröna kamera har gått sönder. Jag tänkte ta med den ut i fredags men hittade inte fodralet så då lämnade jag den hemma. (duktigt???). Tacken för det var att jag igår när jag satte på den, såg att det var världens spricka i displayen. Så nu ser man inget när man ska ta kort. BAJS PÅ DET!!!!!!!!!

Åh. Känner mig lite blandad. Vet inte vad jag ska göra. Orkar inte göra något. Är rastlös. Vill sova. Vill ha godis. Pallar inte gå ner till ica. Vill äta middag. (Drömde om middag). Har inte varit utanför dörren. Måste städa köket. Vill sova. Vill bort. Vill vara i värmen. JAG VILL VARA I VÄRMEN! Fan. Skönt att jag åker till arvika i veckan, det blir en liten semester iallafall. Snälla ge mig sol i arvika nästa vecka?

'

Gah. Drömmer mig bort. Vill vara tillbaka där nu.

Funderar på att gå ner till affären och få lite frisk luft... Får se :)

 


Dag

Tisdag. Jag är förkyld som en dåre. Eventuellt förjävla pollenallergisk. Tillåter mig att bara ligga inne och slappa. Kolla på film och känna mig osund. Kan inte minnas när jag gjorde det sist. Och det är nog inte helt uppskattat. Men imorgon ska jag vakna frisk, och då är det okey att vara sjuk idag. Googlar möbler, drömmer mig bort till mitt och mathias framtida hem. Längtar jag? Ja, ganska ofta. Trivs här i majorna, har alltid trivts med att bo med maria, men nu är det nog dags att vi flyger isär.

På måndag åker jag till arvika! Fy tusan vad roligt. Jag tror inte jag har varit där sedan i början av oktober, helt galet ju. Saknar mina vänner. Saknar att bara vara. När jag är där, så är livet fanimig riktigt enkelt. Förbannat långtråkigt efter ett tag, men simpelt och skönt. Bara fina vänner. Allt handlar om att hitta på något att göra. Med ett litet utbud får man klura ett tag ;) Där känner jag mig ung och fri. Här i gbg är det mkt mer ansvar, det har väl inte med staden att göra, utan hur livet är uppbyggt kanske.. Well well.

Nu ska jag kolla på juno! Älskar den filmen. Det är en av mina absoluta favvofilmer. Skulle jag vara en karaktär i en film, skulle jag vilja vara henne. Hon är så chill man kan bli. Jag skippar dock helst graviditetbiten ett tag till :) Ha en fin tisdag! (synd att det inte regnar.. hade varit mysigt, hehe) Ciao :)

UPPTÄCKTE ATT JAG FÅR LYSSNA PÅ MAGGIO IGEN?????
Nej. är ju inne på marias spotify. Okey. Haha, snart köper jag skiten.

Ser jag sjuk ut nog att ligga inne hela dagen?;)

Okey, jag lovar att börja träna snart!!! PÅMINN MIG??!


Ensamparty

Har lite förfest med mig själv. Käkar chips, lyssnar på musik, fixar iordning mig och dricker vatten hehe. Har efter tusen om och men (kanske lyckats) bestämt mig för vad jag ska ha på mig idag. Hade bstämt mig för att ha mina höga svarta skor, men ville ha något slappt så det inte skulle bli för mkt, hoochieskorna kallar maria dom.. Så allt fick utgå från skorna, o när jag äntligen hittat något som kändes bra så bestämde jag mig för att det får bli låga skor. Jag har ont i vaderna redan efter ett litet gympapass jag gjorde igår och stod still hela dagen på jobbet idag i mina obekväma stålhätteskor. Och om ni minns en annan gång jag gick ut i mina "horskor" med träningsvärk, så kunde jag inte gå på hela dagen efteråt. Jag fåck på allvar gå med benen i 90grader, mer gick inte att sträcka på dom. Tänker inte komma helt invalid  (invalid är verkligen rätt ord, tror inte ni förstår hur illa det var haha) till jobbet imorgon. Så, nu blir det nog hederliga sneakers ändå! Vilket ju innebär att jag kan byta kläder... Haha, evigt krångel.

Nåja. Nog om ytligheter. Förstår ni att jag blir SAMBO med min pojkvän om lite mindre än 2 månader??!!! Det är så himla sjukt. Det hade jag aldrig kunnat ana för två år sedan. Lilla tesan som inte kunde bli kär, typ. Som inte visste var kärlek var. Intressant hur livet bara flyter framåt, samtidigt som det ofta känns som om man står på samma plats och stampar, så händer så mkt som formar en själv och framtiden. Tänk att jag fick en pojkvän som alltid bara är snäll liksom, så många dåliga pojkar det verkar finnas där ute. Jag hade inte kunnat hitta någon annan som är så fin hela tiden. Och som orkar med mig med mina små uppochnedgångar hehe. Är det inte lustigt? Att man hela livet varit nöjd med de man känner, så tillkommer en, som man inte kunnat vara utan liksom? Samma sak med vänner. Mina vänner är så viktiga för mig att jag inte vet vad jag gjort utan dom. Men hade jag aldrig träffat dom så hade jag ju inte haft något att sakna? Eller hade det varit tomt? Jag tycker livets vändningar är intressanta och mitt liv är så jävla bra. En sak jag verkligen hade önskat mig dock, är att ha mina allra bästa vänner Lisa o Linn i samma stad, eller att man åtminstone var bättre på att åka till varandra.

Nej, nu blev det för djupt haha, detta har jag inte tid med. Min gamla blogg hatade jag för att jag skrev om för mkt känslor. Den här hatar jag för att den är för alldaglig. Men nu blev det jobbigt att flumma om känslor ändå, inte lätt att heta Therese och ha konstant beslutsångest eller prestationsångest ;)

Ha en fin fredag nu för fan! Jag måste bli klar nu :)

Min favvofrilla i misslyckad version. Bajsi. Ser flintig ut hehe.

Fredag

Hej på er. Jag var duktig och bloggade imorse innan jag stack till jobbet, men tydligen försvann det ut i ingenstans. Stod inget direkt vetigt men ändå lite störande när jag nästan kom försent pga det ;). Jobbet gick bra iallafall, jag klarade mig fint, tror det kommer gå galant att jobba där i sommar :) Hoppas det iallafall.

Nu hawr jag just käkat mat, mår jätteilla av nån anledning :( Måste börja göra mig iordning lite, ikväll ska jag ut på galej igen. (Älskar att använda ordet galej, det är så himla coolt töntigt). Nej, ska ta det ganska lugnt, men Linns klubb på nefertiti har premiär idag så måste dit och checka läget. Jag gillar varken house eller techno, vilket är vad som spelas där, men man får la ställa upp för vännerna ;) Ska hem till Julia o hänga där med jessica o julia då förstås, blir nog kul. Roliga tjejor det dära. Dock tänker jag inte riskera att må som i onsdags imorgon, då jag ska jobba, så måste som sagt ta det lugnt. Köper nog med mig chips o läsk så jag kan hålla mig uppehållen mellan de få ölen ja ska dricka :P

Fan vad gött att det blev sol nu på eftermiddagen!!! Då blir det somrig outfit idag igen :D Frågan är bara vad man ska ha på sig.. Det är så svårt, hade verkligen velat shoppa lite. Var på tal om det och provade bikinis förut. Det var en upplevelse. Köpte ingen bikini.

Fan, får prestationsångest av att alla mina inlägg är så "ytliga". Men orkar inte göra ngt åt det just nu heller. Fortsätter kanske så här ett tag till ;) Ha en fin fredag! Ciao

En lite tydligare bild på mitt morotsfärgade hår. Det är lite fläckigt och så men det duger tills jag orkar ta mig för att rätta till det :) Trivs faktiskt skitbra i att ha lite ljusare. Vet inte om jag någonsin vill ha sådär svart som jag hade förr igen. Aldrig hade man väl trott att jag hellre skulle vilja ha orange?;) Tror det blir bättre när solen får bleka lite också.


Torsdag.

Regnig torsdag idag. Det känns helt okey, ganska mysigt faktiskt. Idag tänker jag inte göra något jobbigt alls, bara mysa i våran soffa. Igår var en riktigt jävla slitig dag. Vi var ju som sagt ute i tisdags och det fick jag sannerligen lida för igår. Kände mig döende/död hela dagen. Men fick liksom veta att jag levde samtidigt, om ni fattar? Tog mig iväg till Nomis skolavslutning, vet inte hur jag lyckades med det ärligt talat. Det är ju mysigt med sånt liksom, men jag trodde inte jag skulle klara det, det var en illamående stund av kallsvettningar. Tisdagen var rolig iallafall, glad (lite efterångestfylld) kväll, synd bara att det var tisdag då vi ville dansa och det inte var så lätt fixat när alla bra dansställen va stängda typ. Önskar jag tog mera kort. Eller snarare, jag önskar att jag tagit några kort över huvudtaget.

Imorgon ska jag jobba på posten igen, mitt andra pass. Det fungerade fint sist, imorgon har jag ingen "ledare", men jag hoppas det går lika bra ändå. Det är ju trots allt bara 5 timmar så om det inte gör det så är det ingen lång pina iallafall ;)

Känner mig glad. Jag har så mkt att vara glad för. Jag har nog bra karma eller nåt ;), har liksom bara fina människor i mitt liv. Just nu har jag inte ett dyft som förpestar mitt liv. Kanske har jag inte alltid haft de bästa förutsättningarna (definitivt inte de sämsta heller), men jag har alltid massa fin kärlek omkring mig. Har inga dåliga människor i mitt liv, vilket är bäst!!! :)

Har gjort nya slingor i håret, syns inte så bra på kort men är mycket ljusare :)

Tisdag

Hej! Längesedan jag skrev nu, har verkligen haft fullt upp hela tiden senaste veckan. Nu sitter jag och varvar ner lite med en kopp te, om en stund ska jag flytta ut datorn till högtalarna och tagga igång och fixa iordning mig (vafan ska jag ha på mig?). Ska till jessica sen och fördricka lite innan vi åker in till stan och möter upp några andra, ska fira sommarlov idag! Färdig och inskickad uppsats idag, vi är bäst!

Vad har jag gjort sedan sist då? Jag har framför allt jobbat som en dåre. Har jobbat mestadels på servicehuset men började även på posten idag. Det kändes bra. Jag är glad över att jag fick sommarjobb tillslut och att jag löser det. Är glad över att jag löser det! Är glad över att så mkt av min blyghet försvunnit. Ni förstår inte hur mycket det förenklar mitt liv!!!! Nu tvekar jag (typ) aldrig för att göra något bara för att det skulle kunna vara jobbigt. För inget känns speciellt jobbigt längre. Och är det jobbigt så överlever jag det. Hallelujah, skönt att bli äldre och fatta sig på sig själv lite mer. Får löeta upp lite nya utmaningar i livet så att man inte slutar utvecklas :) Känns bra att ha två jobb i sommar, lite omväxling.. Mindre bra är det där med innestående lön. Hur ska det fungera för oss studenter som får (lånar) 4000 spänn i slutet av maj? Sen kommer lönen 27 juli liksom...

Jag har även gjort en del kul sedan sist! Det är det som är det lustiga med att börja jobba och så. För jag får gjort så mkt mer då! Det är som att dygnet får dubbelt så många timmar om jag har en del varierande saker att göra på dagarna. Min energi fördubblas och det bli så mkt roligare att hitta på saker :) Jag har till exempel tagit mitt första dopp! Skrivit på lägenhetskontrakt! Haft linn på besök (har jag skrivit sedan dess?)! Varit i uddevalla hos linn! Blivit klar med skolan! O säkert lite mer men det minns jag inte nu.. Varit ute i den stekheta solen när jag inte jobbat hela dagarna och skaffat mig lite mera fräknar.

Nääe, nu ska jag vara klar om en halvtimme typ! Ha en fin kväll :) Inget vettigt inlägg idag heller, typiskt. Har haft en del (o)vettiga tankar nu i dagarna men jag måste ha mer tid för att skriva ner dom. Det är svårare att sätta ord på tankar och känslor än att bara rabbla vad man gjort. Sorry för det. Ciao

smink o kläddags.. Huga!


RSS 2.0