Hemma

Hej igen. Är hemma nu efter en mysig liten stund i stan med ida. Vi möttes upp, promenerade lite, gick in i en stor secondhand butik för gamla möbler. Köpte en fin glasburk. (Har inget skafferi där vi ska bo så håller på och bygger upp ett förråd med massa burkar så man kan ha allt framme på hyllor!:)). Sen promenerade vi en bit till tills det var dags o gå hem. Var på väg in på kasinot för å hälsa på maria men jag insåg i sista sekund att jag hade mjukisar på mig och där inne är det så stelt så jag hade känt mig alltför missanpassad. Är inte överdrivet känslig med sånt men just där är det verkligen stelt. Vet fan inte ens om jag kommit in om jag försökt hehe.

Ska ta mig en dusch nu, göra världens längsta inpackning på mitt slitna hår, sen är det dags för mig att gå och lägga mig haha. Är så jävla trött. Får somna tidigast 8 bara, annars varknar jag väl innan klockan imorgon, vore inte så nice. Kan lägga mig och läsa en stund, mysigt! Älskar att läsa. Fick en ny bok av Aleksandra i födelsedagspresent, "100åringen som hoppade ut genom fönstret och försvann" eller nåt sånt. Har inte kommit så långt men än så länge är den underhållande och jag har bara hört massa bra om den.

Näe, nu fastnar jag bara här så bli klockan massa ändå. Ha en fin kväll! På fredag ska jag o mathias på harrypotter förresten! Fan vad jag längtar!!! Längtar efter att slippa lägga mig tidigt, längtar efter godis, längtar efter en bra film, längtar efter biomys med min fina pojkvän, längtar efter harry ;) Hehe. Tre dagar kvar att uthärda :) Sen är det helg o då är det bara 2 veckor kvar tills vi flyttar :O Skumt! Om 2.5 veckor blir jag sambo med min pojkvän. Lala. Kommer bli mysigt. Men ändå lite konstigt. Har ju trots allt bott med maria till och från sedan jag var 15 liksom... Som ni märker har jag svårt att slita mig. FÅR DAMP PÅ PIPET I MITT ÖRA! :( Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0