Duktig?

Hej hej hej. Sitter nu i mitt nystädade fräscha rum :)  Har städat som en dåre idag. Och tvättat. Tvätta massviiis. Känner mig duktig, fast jag har ju i och för sig inte pluggat något. Det gör faktiskt inget, jag har ingen stress. det ska göra är typ bara att läsa igenom och lägga till referenslista och så.. Och  det ska ju inte vara inne förän torsdag :)

Snart kommer Mathias hit. Jag är skittrött i huvudet, ska nog lägga mig tiiiidigt idag. Eller det gör jag fan varje dag haha. Idag gick jag upp klockan 8, av mig själv liksom, helt pigg. Jag har typ blivit en tant, en sån som lägger sig vid 22 och vaknar pigg som en lärka tidigt på morgonen. Inte helt likt mitt gamla jag, men jag trivs med detta! Är ju skönt att komma igång med dagen i tid. Förr fick jag panik om jag vaknade tidigt för jag ville inte vara vaken ensam, hatade morgnar när man inte kunde ringa någon eller kunde hitta på något. Nu för tiden är det de stunderna jag älskar. Att bara få vara typ. Oftast älskar jag det iallafall :)

Imorgon ska jag iväg och möta upp Jessica och fixa klart tentan. Blir göööttigt. Hoppas vårvädret är här imorgon igen. Det var det idag men jag har inte varit ute mer än ner till soprummet två ggr hehe. Har iallafall fått motion i trapporna eftersom jag tvättat ;). Ska träna imorgon också, struntade i det idag. Imorgon finns inga ursäkter!

En fråga till Linn, för jag vet inte hur du vill att det ska funka... Ska jag svara på dina kommentarer i ditt eller mitt kommentarsfält?;)


Kommentarer
Postat av: Linn

Du ska ju såklart svara på din egen blogg. Under den kommentaren jag skrivit :O

2011-03-21 @ 23:34:51
URL: http://linnjoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0